Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
με την τύπισα το κάναμε ακάποτα, μεχρι που έμαθε πως είχα παράληλη σχέση με μια γειτόνισα και αφού με τα πολλά αποφάσισε να με συγχωρήσει (δεν της το ζήτησα, μόνη της ήρθε σπίτι και μου τα έλεγε) απαίτησε να το κανουμε με προφύλαξη. μιας και 3 μηνες τραβιόμουν αποφάσισα την τελευταία χυσοβολιά να την ρίξω εντός, γιατί έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να την ξαναδώ και απλά έτυχε να έχω καύλες την ώρα που με επισκεύθηκε

Ελπίζω να μην το έκανες ακάποτα και με τη γειτόνισα γιατί το χειρότερο σενάριο θα ήταν να σε πάρει τλέφωνο και αυτή σε καμιά βδομάδα να σου πει ότι θα γίνεις μπαμπάς.... 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε αν δεν έχεις εσύ, έχει η κυριούλα έξω από το δωμάτιο. :rolleyes:
Καλυτερα απο το να μπλεξω με μαλακιστηρια σαν του φιλου και να ψαχνωμαι μετα για το τιποτα  ;)

Καταλαβες γλυκεια μου δεσποσυνη ?  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;) :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
[quote author=lagoudakis link=topic=125

αστα βράστα φίλε γύρισε στον γκόμενο της  :headbang:

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συγγνωμη να ρωτησω κατι...υπαρχουν κι αλλοι που γαμανε με καποτα και τραβιουνται κιολας? :headbang: :idiot: :uglystupid:

εγώ , όχι πάντα , κάποιες φορές ασυναίσθητα :think: πάντως με οσα ακούγονται για τα προφυλακτικά και το οτι κάποια είναι "τρύπια" ακόμη και καινούργια ποτέ δεν μπροείς να ξέρεις..το ρίσκο υπάρχει παντού τελικά  :S :dunno:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
8 τύπε πέρασε ο ενας.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
εγώ , όχι πάντα , κάποιες φορές ασυναίσθητα :think: πάντως με οσα ακούγονται για τα προφυλακτικά και το οτι κάποια είναι "τρύπια" ακόμη και καινούργια ποτέ δεν μπροείς να ξέρεις..το ρίσκο υπάρχει παντού τελικά  :S :dunno:

Tύπε πάντα διπλή καπότα, να τραβιέσαι και να βγαίνεις στο μπαλκόνι να χύνεις.  :idiot:

Επισκέπτης
εγώ , όχι πάντα , κάποιες φορές ασυναίσθητα :think: πάντως με οσα ακούγονται για τα προφυλακτικά και το οτι κάποια είναι "τρύπια" ακόμη και καινούργια ποτέ δεν μπροείς να ξέρεις..το ρίσκο υπάρχει παντού τελικά  :S :dunno:
Βάλε δύο καπότες ψηλέ και δέστες και με σπάγγο στην άκρη μη τυχόν και τραβηχτούν. :grin:
Ρίσκο υπάρχει παντού και σε όλα ψηλέ!

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tύπε πάντα διπλή καπότα, να τραβιέσαι και να βγαίνεις στο μπαλκόνι να χύνεις.  :idiot:

φίλε σε ευχαριστώ για τον σχολιασμό σου με το emoticon στο τέλος αλλά αν διαβαζες σωστά θα έβλεπες ότι λέω ότι έχει γίνει κάποιες φορές ασυναίσθητα..δεν ειπα ότι το κάνω σννέχεια..και το λέω κιόλας "ασυναίσθητα" , που σημαίνει ότι παρότι έχω τη καπότα ξεχνιέμαι ότι την έχω και τραβιεμαι..ελπίζω να έγινα κατανοητός..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φίλε σε ευχαριστώ για τον σχολιασμό σου με το emoticon στο τέλος αλλά αν διαβαζες σωστά θα έβλεπες ότι λέω ότι έχει γίνει κάποιες φορές ασυναίσθητα..δεν ειπα ότι το κάνω σννέχεια..και το λέω κιόλας "ασυναίσθητα" , που σημαίνει ότι παρότι έχω τη καπότα ξεχνιέμαι ότι την έχω και τραβιεμαι..ελπίζω να έγινα κατανοητός..
επειδη αλλες φορες πηδας με καποτα και αλλες χωρις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom