lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Δε θα ήταν χρήσιμη μια καπότα-εσώρουχο για να αισθανόμασταν πιο ασφαλείς;Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Δε θα ήταν χρήσιμη μια καπότα-εσώρουχο για να αισθανόμασταν πιο ασφαλείς;Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
επειδη αλλες φορες πηδας με καποτα και αλλες χωρις;
φίλε σε ευχαριστώ για τον σχολιασμό σου με το emoticon στο τέλος αλλά αν διαβαζες σωστά θα έβλεπες ότι λέω ότι έχει γίνει κάποιες φορές ασυναίσθητα..δεν ειπα ότι το κάνω σννέχεια..και το λέω κιόλας "ασυναίσθητα" , που σημαίνει ότι παρότι έχω τη καπότα ξεχνιέμαι ότι την έχω και τραβιεμαι..ελπίζω να έγινα κατανοητός..
Το καταλάβαμε ρε ψηλέ τι εννοούσες.Χαβαλέ κάνουμε,δε σε ξέρουμε καν,γιατί να θέλουμε να σε γελοιοποιήσουμε;Λαγουδάκι , όταν είμαι με την εκάστοτε σχέση μου πηδάω συνήθως χωρίς καπότα..όταν καμιά φορά αποφασίζω να βάλω καπότα από αφηρημάδα τραβιέμαι..τόσο δύσκολο είναι αυτό που έλεγα και έπεσαν όλοι να κάνουν τη πλάκα τους και να γελοιοποιήσουν μια απάντηση που έδωσα..όταν πάω με cg , σε μπουρδέλα εννοείται ότι πηδάω με καπότα αλλά δεν τραβιέμαι..και πάλι ασυναίσθητα μπορεί να τραβηχτώ..δεν γίενται εσκεμμένα..
από εκεί και περα το ότι υπάρχει το ρισκο με τις καπότες , πάντα υπάρχει..
Η απλά για να τα καταπιεί κι ας της φέρουν ¨εμέτικον"Ο μόνος λόγος να τραβιέται κάποιος που γαμάει με καπότα είναι για να την βγάλει και να της τα ρίξει στην μάπα. (χωρίς εμοτικον).
πλακα κανουμε οπως σου ειπε και ο συναγωνιστης,μην τα παιρνεις ολα σοβαραΛαγουδάκι , όταν είμαι με την εκάστοτε σχέση μου πηδάω συνήθως χωρίς καπότα..όταν καμιά φορά αποφασίζω να βάλω καπότα από αφηρημάδα τραβιέμαι..τόσο δύσκολο είναι αυτό που έλεγα και έπεσαν όλοι να κάνουν τη πλάκα τους και να γελοιοποιήσουν μια απάντηση που έδωσα..όταν πάω με cg , σε μπουρδέλα εννοείται ότι πηδάω με καπότα αλλά δεν τραβιέμαι..και πάλι ασυναίσθητα μπορεί να τραβηχτώ..δεν γίενται εσκεμμένα..
από εκεί και περα το ότι υπάρχει το ρισκο με τις καπότες , πάντα υπάρχει..
Tύπε πάντα διπλή καπότα, να τραβιέσαι και να βγαίνεις στο μπαλκόνι να χύνεις.
Κόιτα αδερφέ μην τα λέμε όπως θέλουμε τώραΑμα φτασατε μεχρι εκει....φασκελοκουκουλωστα.......Τζαμπα φωναζουμε για προφυλακτικα
Κόιτα αδερφέ μην τα λέμε όπως θέλουμε τώρα
δίνουμε 200ρες σε ct
100ρες σε stripers
που να μείνουνε λεφτά για condoms
Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι κύριεΕχει και πιο φτηνεs........Κριση περναμε ...Αs μην παρουμε των 200
Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι κύριε
πηδας μια που ξερεις 3 μηνες ακαποτα.χυνεις μεσα της.πιστευεις οτι το παιδι πιανεται μονο τις γονιμες μερες εκτος αν το ξεπλυνεις στο ντουζ οποτε ολα οκ.
μαλιστα....
υπαλληλος της νασα φανταζομαι;
γατάκι ήταν μια κακή στιγμή μην με κρίνεις από αυτό και μόνο γιατί ειλικρινά νιώθω πως ξεγελάστηκα.πηδας μια που ξερεις 3 μηνες ακαποτα.χυνεις μεσα της.πιστευεις οτι το παιδι πιανεται μονο τις γονιμες μερες εκτος αν το ξεπλυνεις στο ντουζ οποτε ολα οκ.
μαλιστα....
και βάλε δικέ μου!Οχι......ασυγκρατητοs τηs καβλαs
και βάλε δικέ μου!
γατάκι ήταν μια κακή στιγμή μην με κρίνεις από αυτό και μόνο γιατί ειλικρινά νιώθω πως ξεγελάστηκα.
εσύ αλάνθαστη πάντα?
υπάλληλος της νασα δεν είμαι αλλά μια χαρά σπουδές έχω.
σε ποια "μια" απο τις παραπανω τεσσερις κακιες στιγμες αναφερεσαι;πηδας μια που ξερεις 3 μηνες ακαποτα.χυνεις μεσα της.πιστευεις οτι το παιδι πιανεται μονο τις γονιμες μερες εκτος αν το ξεπλυνεις στο ντουζ οποτε ολα οκ.μαλιστα....
στο οτι την εμπιστεύτικα πως δεν τρέχει τίποτα κλπσε ποια "μια" απο τις παραπανω τεσσερις κακιες στιγμες αναφερεσαι;