Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε παμε απο την αρχή..
ειπε δεν ειναι σε γόνιμες
συνέβει μια φορα
ειπε και την μαλακιά με το νερό
αλλοι παλεύουν χρόνια και δεν μπορούν, οχι πως δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά λες τι στο διάολο σε εμένα θα τύχει.
οκ μαλακια μου αλλά εισαι εξαιρετικά προσβλητική με ατομο που δεν γνωρίζεις και ειλικρινα τυπάκια σαν εσενα εχουν φάει φτυσια στα μουτρα για πλάκα σε περίπτωση που μου το έκαναν αυτο στην πραγματική ζωη. Τεσπα εχεις πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν μπορώ να κάτσω να χαλιέμαι για την καθε ανωνυμη αγάμητη κατσίκα

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι τραγικά ανεύθυνος κι εσύ κι η γκόμενα. Ανεύθυνος κι αφελής.
Αλλά έχεις δίκιο μονάχα στο ότι έχεις τα ζόρια σου κι είναι λίγο κρίμα να σου λέω/λένε πόσο μαλακισμένα φέρθηκες ειδικά αυτή τη στιγμή. Οπότε απολογούμαι και σταματάω.
Όπως και να έχει, τεστ πατρότητας αμέσως, και μετά δυστυχώς αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Συγγνώμη και πάλι.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πιεσε την παση θυσια να κανει εκτρωση..αφου δεν γουσταρεις να κανεις παιδι μαζι της δεν θα  το κανεις..αυτη ως ξεφτυλισμενο πορνιδιο κολο ελλε-ινιδα αυτο περιμενε να βρει ενα μαλακα(χωρις παρεξηγηση) να την γκαστρωσει και να του μπαστακωθει...και να ταιζει την σκατομιζερη υπαρξη της..με το προσχημα της κολο διατροφης...στην αναγκη φιλε δως την και ενα χρηματικο ποσο για να το ριξει..εγω στη θεση σου θα την εκανα ψυχολογικο πολεμο..θα εκανα την ζωη της κολαση...θα το ελιωνα το πορνιδιο...

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω οτι στη τελικη εισαι τυχερος... αν αναλογιστεις οτι σημερα το μονο που εδεχομενως αξιζει σ ενα γαμο, ειναι το παιδι & οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των παντρεμενων θελει μετα την ελευθερια της, εσυ γλυτωσες το τραβηγμα του διαζυγιου...

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι τραγικά ανεύθυνος κι εσύ κι η γκόμενα. Ανεύθυνος κι αφελής.
Αλλά έχεις δίκιο μονάχα στο ότι έχεις τα ζόρια σου κι είναι λίγο κρίμα να σου λέω/λένε πόσο μαλακισμένα φέρθηκες ειδικά αυτή τη στιγμή. Οπότε απολογούμαι και σταματάω.
Όπως και να έχει, τεστ πατρότητας αμέσως, και μετά δυστυχώς αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Συγγνώμη και πάλι.
[/quote το μαζεψες... ησουν πολυ σκληρη αν και κατα βαση εχεις απολυτο δικαιο

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σταματηστε πια το τροπαριο "πιεσε/απαιτησε να κανει εκτρωση".
που ζειτε,γινεται αυτο με το ζορι? σιγα μη της κανει και μηνυση για να την κανει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σταματηστε πια το τροπαριο "πιεσε/απαιτησε να κανει εκτρωση".
που ζειτε,γινεται αυτο με το ζορι? σιγα μη της κανει και μηνυση για να την κανει.
ρε δε παει καλα ο κοσμος.κ μονο την γκομενα βριζουν.λες κ του εβαλε με το ζορι το πουλι του ακαποτο στο μουνι της.ακου να δεις φιλε μου. :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τελικα η "διατροφη" πώς υπολογιζεται? Σαν ποσοστο του εισοδηματος σου?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
φιλε πιεσε την παση θυσια να κανει εκτρωση..αφου δεν γουσταρεις να κανεις παιδι μαζι της δεν θα  το κανεις..αυτη ως ξεφτυλισμενο πορνιδιο κολο ελλε-ινιδα αυτο περιμενε να βρει ενα μαλακα(χωρις παρεξηγηση) να την γκαστρωσει και να του μπαστακωθει...και να ταιζει την σκατομιζερη υπαρξη της..με το προσχημα της κολο διατροφης...στην αναγκη φιλε δως την και ενα χρηματικο ποσο για να το ριξει..εγω στη θεση σου θα την εκανα ψυχολογικο πολεμο..θα εκανα την ζωη της κολαση...θα το ελιωνα το πορνιδιο...

Τυπε τι την ειχες την Τασω;
%25CE%25B7%25CE%25B8%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2582+1.jpg

(συγχωρεμενη να'ναι, ηταν συμπαθεστατη γιαγια)

Επισκέπτης
ρε δε παει καλα ο κοσμος.κ μονο την γκομενα βριζουν.λες κ του εβαλε με το ζορι το πουλι του ακαποτο στο μουνι της.ακου να δεις φιλε μου. :headbang:
Τη μαλακία την κάνανε και οι δύο προφανώς με τη διαφορά ότι πιθανότατα αυτή το έκανε εξεπίτηδες.
Ωραία, ας βρίσουμε και τους δύο λοιπόν. Μαλάκας αυτός, μαλακισμένη αυτή.
Τελειώσαμε με τα βρισίδια ωραία;
Για να δούμε τι μας μένει;
Ένα παιδί που αυτός δεν το θέλει αλλά το θέλει εκείνη.
Οπότε τι γίνεται;
Φυσικά ό,τι αποφασίσει η γκόμενα. Απόλυτη δικαιοσύνη!
Ας ξαναγυρίσουμε λοιπόν να βρίσουμε και τους δύο, έτσι είναι το σωστό αφού άκρη δεν βγάζουμε και αυτή θα τον κάνει με το ζόρι πατέρα.
Α ρε πούστη μου...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τελικα η "διατροφη" πώς υπολογιζεται? Σαν ποσοστο του εισοδηματος σου?

ναι εαν βγαζεις παραπανω απο την γκομενα και αυτη δεν εχει παντρευτη.Αυτο που κανουν πολλες πατσαβουρες ειναι χωριζουν με ενα παιρνουν την διατροφη και μετα απειδη ολοι θελουν να γαμισουν βρισκουν καοπιον να ειναι μαζι για να τις ταιζει και εχουν και  την διατροφη και τον μαλι απο τον αλλο .

συμπερασμα  κανουμε παιδια αλλα δεν παντρευομαστε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τη μαλακία την κάνανε και οι δύο προφανώς με τη διαφορά ότι πιθανότατα αυτή το έκανε εξεπίτηδες.
Ωραία, ας βρίσουμε και τους δύο λοιπόν. Μαλάκας αυτός, μαλακισμένη αυτή.
Τελειώσαμε με τα βρισίδια ωραία;
Για να δούμε τι μας μένει;
Ένα παιδί που αυτός δεν το θέλει αλλά το θέλει εκείνη.
Οπότε τι γίνεται;
Φυσικά ό,τι αποφασίσει η γκόμενα. Απόλυτη δικαιοσύνη!
Ας ξαναγυρίσουμε λοιπόν να βρίσουμε και τους δύο, έτσι είναι το σωστό αφού άκρη δεν βγάζουμε και αυτή θα τον κάνει με το ζόρι πατέρα.
Α ρε πούστη μου...
αν δεν ηθελε ας προσεχε λεμε.αυτη ηθελε κ επραξε σωστα.αυτος; τωρα λοιπον ας αναλαβει τις ευθυνες της μαλακιας του οπως καθε σωστος ανθρωπος.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αν δεν ηθελε ας προσεχε λεμε.αυτη ηθελε κ επραξε σωστα.αυτος; τωρα λοιπον ας αναλαβει τις ευθυνες της μαλακιας του οπως καθε σωστος ανθρωπος.

λουκ υπαρχουν οι γκομενες που περνου καμμια 10 μονομιας και οταν πιασουν παιδι ειναι οποιον βρουνε να το φορτωσουνε απο γνωστο που του ετυχε αυτη επερνε ολοι την περιοχη (δεν λεω περιοχη )  και αυτος νομιζε οτι ηταν δικο του  μετα με το dna  εγινε το ελα να δεις  και αυτη ηταν απο σπιτι οικογενιας με αρχες.

Επισκέπτης
Έπραξε σωστά;;;
Εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις λοιπόν, εις βάρος άλλου και προς όφελός της. Και αυτό εσύ το λες σωστό!
Τι μαλακία που κάνουμε τελικά να την βρίζουμε ρε γμτ!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έπραξε σωστά;;;
Εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις λοιπόν, εις βάρος άλλου και προς όφελός της. Και αυτό εσύ το λες σωστό!
Τι μαλακία που κάνουμε τελικά να την βρίζουμε ρε γμτ!
αντε ξανα μανα!!! λοιπον:ο τυπος μας δεν ειναι ανηλικος ουτε διανοητικα ανεπαρκης.
οταν γαμας μια αγνωστη ακαποτα,χυνεις μεσα της κ πιστευεις οτι το ντουζ ειναι μεθοδος αντισυλληψης..φταιει η αλλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκ υπαρχουν οι γκομενες που περνου καμμια 10 μονομιας και οταν πιασουν παιδι ειναι οποιον βρουνε να το φορτωσουνε απο γνωστο που του ετυχε αυτη επερνε ολοι την περιοχη (δεν λεω περιοχη )  και αυτος νομιζε οτι ηταν δικο του  μετα με το dna  εγινε το ελα να δεις  και αυτη ηταν απο σπιτι οικογενιας με αρχες.
τεστ πατροτητας!!!πριν κιολας γεννηθει.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
αντε ξανα μανα!!! λοιπον:ο τυπος μας δεν ειναι ανηλικος ουτε διανοητικα ανεπαρκης.
οταν γαμας μια αγνωστη ακαποτα,χυνεις μεσα της κ πιστευεις οτι το ντουζ ειναι μεθοδος αντισυλληψης..φταιει η αλλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μαλακα τετοια χαιβανια ψαχνουν να τις γκαστρωσουν ....  :rockon:

Γαμιοντας θα σας πηγαινουμε ολη σας την ζωη  :rockon: :rockon:
Γεεεεα  :rockon:

Επισκέπτης
Πάλι οχτώ!
Φταίει μόνο εκείνος; ΟΧΙ! Φταίνε και οι δύο. Με τη διαφορά ότι εκείνη φέρει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης μιας και πρόκειται για το σώμα της.
Είπαμε λοιπόν και οι δύο αξίζουν βρίσιμο. Πάει τέλειωσε. Το κακό έγινε το βρίσιμο το ρίξαμε.
Το γεγονός όμως ότι αυτή θέλει τώρα να τον κάνει με το ζόρι πατέρα δεν της επιρρίπτει καμία μα καμία επιπλέον ευθύνη;
Είναι αυτή σωστός άνθρωπος όπως λες κι εσύ;

Επισκέπτης
Μαλακα τετοια χαιβανια ψαχνουν να τις γκαστρωσουν ....  :rockon:

Γαμιοντας θα σας πηγαινουμε ολη σας την ζωη  :rockon: :rockon:
Γεεεεα  :rockon:
Ακριβώς γι' αυτό έχουμε κάθε δίκιο να σας αποκαλούμε καριόλες. Που μου παρεξηγήστε κιόλας.
Α στα διάλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom