Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πάλι οχτώ!
Φταίει μόνο εκείνος; ΟΧΙ! Φταίνε και οι δύο. Με τη διαφορά ότι εκείνη φέρει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης μιας και πρόκειται για το σώμα της.
Είπαμε λοιπόν και οι δύο αξίζουν βρίσιμο. Πάει τέλειωσε. Το κακό έγινε το βρίσιμο το ρίξαμε.
Το γεγονός όμως ότι αυτή θέλει τώρα να τον κάνει με το ζόρι πατέρα δεν της επιρρίπτει καμία μα καμία επιπλέον ευθύνη;
Είναι αυτή σωστός άνθρωπος όπως λες κι εσύ;
ναι καλε μου αλλη αυτη ΗΘΕΛΕ μπεμπε στο σωμα της.αυτος εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
αυτη μπορει να ειναι καριολα αλλα αυτος την αφησε να εξασκησει το καριολικι της πανω του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ακριβώς γι' αυτό έχουμε κάθε δίκιο να σας αποκαλούμε καριόλες. Που μου παρεξηγήστε κιόλας.
Α στα διάλα!

Ετσιιιιι  , νια νια νια νια  :zfuck: :zfuck:  :zfuck:

Κ περα απο τις μαλακιες κριμα για το παιδι που αν γεννηθει θα εχει τοσο ηλιθιους γονεις ...

250px-Slippers.jpg

Οριστε αντρα μ' !  :tits2:

Επισκέπτης
ναι καλε μου αλλη αυτη ΗΘΕΛΕ μπεμπε στο σωμα της.αυτος εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
αυτη μπορει να ειναι καριολα αλλα αυτος την αφησε να εξασκησει το καριολικι της πανω του.
Άρα επειδή είναι χαζός να τον σταυρώσουμε. Αν είναι έτσι ρε Λουκριτία, να κάνουμε εισήγηση στα δικαστήρια να καθορίζουν την έκβαση των αποφάσεων βάση του IQ των κατηγορουμένων αντί των γεγονότων.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
´Αρα επειδή είναι χαζός να τον σταυρώσουμε. Αν είναι έτσι ρε Λουκριτία, να κάνουμε εισήγηση στα δικαστήρια να καθορίζουν την έκβαση των αποφάσεων βάση του IQ των κατηγορουμένων αντί των γεγονότων.
τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να  βοηθησει.τελος.

Επισκέπτης
τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να  βοηθησει.τελος.
Γι' αυτό καλά λέει ο φίλος παραπάνω να την κυνηγήσει όσο μπορεί νομικά.
Επίσης, από που κι ως που είναι δίκαιο να έχει αυτή την κηδεμονία του παιδιού; Αν δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει γιατί να ζητάει λεφτά αντί να το δώσει στον άλλο γονέα;

ssssavassss

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σωνει και καλα αυτο το παιδακι που θα ερθει στη ζωη να καταντησει σαν εσενα μωρη σκατοψυχη ?  ;)
τραβα ψοφα μωρη παρατημενη...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γι' αυτό καλά λέει ο φίλος παραπάνω να την κυνηγήσει όσο μπορεί νομικά.
Επίσης, από που κι ως που είναι δίκαιο να έχει αυτή την κηδεμονία του παιδιού; Αν δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει γιατί να ζητάει λεφτά αντί να το δώσει στον άλλο γονέα;
δε παει ετσι...νομικα αν ειναι δικο του κ η κοπελα εχει σωας τας φρενας  κ δεν ειναι τοξικομανης δε νομιζω οτι μπορει κατι να κανει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σωνει και καλα αυτο το παιδακι που θα ερθει στη ζωη να καταντησει σαν εσενα μωρη σκατοψυχη ?  ;)
τραβα ψοφα μωρη παρατημενη...
αλλο γ χιο τραβηξε κ αλλος γ μυτηληνη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απλα αποφευγεις καταστασεις τις οποιες δεν μπορεις να υποστηριξεις
δεν εχει καμια σχεση αυτο με το ποναει χερι κοβει χερι που ειπες.

Και ας διορθωσω λιγο το προηγουμενο μου ποστ

δεν μπλεκεις με (τετοιες) σχεσεις.

Επισκέπτης
δε παει ετσι...νομικα αν ειναι δικο του κ η κοπελα εχει σωας τας φρενας  κ δεν ειναι τοξικομανης δε νομιζω οτι μπορει κατι να κανει.
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο πατέρας θεωρείται γονέας δεύτερης κατηγορίας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι τραγικά ανεύθυνος κι εσύ κι η γκόμενα. Ανεύθυνος κι αφελής.
Αλλά έχεις δίκιο μονάχα στο ότι έχεις τα ζόρια σου κι είναι λίγο κρίμα να σου λέω/λένε πόσο μαλακισμένα φέρθηκες ειδικά αυτή τη στιγμή. Οπότε απολογούμαι και σταματάω.
Όπως και να έχει, τεστ πατρότητας αμέσως, και μετά δυστυχώς αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Συγγνώμη και πάλι.

αμφιβαλλεις οτι αυτη μπορει να μην ειναι και τοοοοοσο ανευθυνη? ;)
ποσο χρονων ειναι η κοπελια?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε δε παει καλα ο κοσμος.κ μονο την γκομενα βριζουν.λες κ του εβαλε με το ζορι το πουλι του ακαποτο στο μουνι της.ακου να δεις φιλε μου. :headbang:

εσπασε το προφυλακτικο λεμε....επιλεκτικη οραση λουκ? :P
αυτη του ειπε οτι και καλα δεν ειναι στις γονιμες μερες και με λιγο νερακι (Αγιασμο μαλλον :2funny: )θα πλυθει και ολα καλα....και αναρωτιεμαι εγω ΠΟΣΟ μυαλο μπορει να εχει καποιος για να αρκεστει σε αυτο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αμφιβαλλεις οτι αυτη μπορει να μην ειναι και τοοοοοσο ανευθυνη? ;)
ποσο χρονων ειναι η κοπελια?

Βασικά όχι, μπορεί να τον 'παγίδευσε' γιατί της καύλωσε να κάνει παιδί κι εφόσον είδε ότι είναι ψιλοαφελής αυτός (sic) ε του γάμησε τη ζωή μετά.
Αλλά ανεύθυνη είναι γιατί τέτοια άτομα δεν πρέπει να γίνονται γονείς και δεν το βλέπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom