sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μαλακα τετοια χαιβανια ψαχνουν να τις γκαστρωσουν ....
Γαμιοντας θα σας πηγαινουμε ολη σας την ζωη
Γεεεεα
Vilmaaa... παντοφλες.
Μαλακα τετοια χαιβανια ψαχνουν να τις γκαστρωσουν ....
Γαμιοντας θα σας πηγαινουμε ολη σας την ζωη
Γεεεεα
ναι καλε μου αλλη αυτη ΗΘΕΛΕ μπεμπε στο σωμα της.αυτος εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.Πάλι οχτώ!
Φταίει μόνο εκείνος; ΟΧΙ! Φταίνε και οι δύο. Με τη διαφορά ότι εκείνη φέρει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης μιας και πρόκειται για το σώμα της.
Είπαμε λοιπόν και οι δύο αξίζουν βρίσιμο. Πάει τέλειωσε. Το κακό έγινε το βρίσιμο το ρίξαμε.
Το γεγονός όμως ότι αυτή θέλει τώρα να τον κάνει με το ζόρι πατέρα δεν της επιρρίπτει καμία μα καμία επιπλέον ευθύνη;
Είναι αυτή σωστός άνθρωπος όπως λες κι εσύ;
Ακριβώς γι' αυτό έχουμε κάθε δίκιο να σας αποκαλούμε καριόλες. Που μου παρεξηγήστε κιόλας.
Α στα διάλα!
Vilmaaa... παντοφλες.
Άρα επειδή είναι χαζός να τον σταυρώσουμε. Αν είναι έτσι ρε Λουκριτία, να κάνουμε εισήγηση στα δικαστήρια να καθορίζουν την έκβαση των αποφάσεων βάση του IQ των κατηγορουμένων αντί των γεγονότων.ναι καλε μου αλλη αυτη ΗΘΕΛΕ μπεμπε στο σωμα της.αυτος εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
αυτη μπορει να ειναι καριολα αλλα αυτος την αφησε να εξασκησει το καριολικι της πανω του.
Μπα! Δεν μου φαίνεται για ηλίθια. Αυτή μια επένδυση κάνει.Ετσιιιιι , νια νια νια νια
Κ περα απο τις μαλακιες κριμα για το παιδι που αν γεννηθει θα εχει τοσο ηλιθιους γονεις ...
τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να βοηθησει.τελος.´Αρα επειδή είναι χαζός να τον σταυρώσουμε. Αν είναι έτσι ρε Λουκριτία, να κάνουμε εισήγηση στα δικαστήρια να καθορίζουν την έκβαση των αποφάσεων βάση του IQ των κατηγορουμένων αντί των γεγονότων.
Γι' αυτό καλά λέει ο φίλος παραπάνω να την κυνηγήσει όσο μπορεί νομικά.τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να βοηθησει.τελος.
σωνει και καλα αυτο το παιδακι που θα ερθει στη ζωη να καταντησει σαν εσενα μωρη σκατοψυχη ? ;)τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να βοηθησει.τελος.
δε παει ετσι...νομικα αν ειναι δικο του κ η κοπελα εχει σωας τας φρενας κ δεν ειναι τοξικομανης δε νομιζω οτι μπορει κατι να κανει.Γι' αυτό καλά λέει ο φίλος παραπάνω να την κυνηγήσει όσο μπορεί νομικά.
Επίσης, από που κι ως που είναι δίκαιο να έχει αυτή την κηδεμονία του παιδιού; Αν δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει γιατί να ζητάει λεφτά αντί να το δώσει στον άλλο γονέα;
αλλο γ χιο τραβηξε κ αλλος γ μυτηληνη...σωνει και καλα αυτο το παιδακι που θα ερθει στη ζωη να καταντησει σαν εσενα μωρη σκατοψυχη ? ;)
τραβα ψοφα μωρη παρατημενη...
τωρα εγινε.ειναι δικαιωματα της να το κρατησει.ειναι υποχρεωση του να βοηθησει.τελος.
ποναει χερι κοβει χερι?!μπα...Για αυτο δεν μπλεκεις με σχεσεις και ετσι
και τελειωνει η υποθεση.
ποναει χερι κοβει χερι?!μπα...
ναι.Τελικα η "διατροφη" πώς υπολογιζεται? Σαν ποσοστο του εισοδηματος σου?
τωρα ναι.δεν μπλεκεις με (τετοιες) σχεσεις.
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο πατέρας θεωρείται γονέας δεύτερης κατηγορίας.δε παει ετσι...νομικα αν ειναι δικο του κ η κοπελα εχει σωας τας φρενας κ δεν ειναι τοξικομανης δε νομιζω οτι μπορει κατι να κανει.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι τραγικά ανεύθυνος κι εσύ κι η γκόμενα. Ανεύθυνος κι αφελής.
Αλλά έχεις δίκιο μονάχα στο ότι έχεις τα ζόρια σου κι είναι λίγο κρίμα να σου λέω/λένε πόσο μαλακισμένα φέρθηκες ειδικά αυτή τη στιγμή. Οπότε απολογούμαι και σταματάω.
Όπως και να έχει, τεστ πατρότητας αμέσως, και μετά δυστυχώς αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
Συγγνώμη και πάλι.
ρε δε παει καλα ο κοσμος.κ μονο την γκομενα βριζουν.λες κ του εβαλε με το ζορι το πουλι του ακαποτο στο μουνι της.ακου να δεις φιλε μου.
αμφιβαλλεις οτι αυτη μπορει να μην ειναι και τοοοοοσο ανευθυνη? ;)
ποσο χρονων ειναι η κοπελια?