Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στο οτι την εμπιστεύτικα πως δεν τρέχει τίποτα κλπ
στα λοιπά έχουμε διαφορετικη προσεγγιση επί του θέματος
Αααααααχχχ Λουκι δεν νιώθεις και πονάει η καρδιά μου..
σε νιωθω ρε φιλε...αλλα να σου πω κατι;αποκλειστικα δικο σου ειναι το λαθος γτ αν καταλαβα καλα η αλλη το εκανε επιτηδες.
αρα το μονο που σου μενει τωρα ειναι να το αναγνωρισεις(μετα απο τεστ πατροτητας)και να αναλαβεις τις ευθυνες σου.αλλη λυση δεν υπαρχει.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σε νιωθω ρε φιλε...αλλα να σου πω κατι;αποκλειστικα δικο σου ειναι το λαθος γτ αν καταλαβα καλα η αλλη το εκανε επιτηδες.
αρα το μονο που σου μενει τωρα ειναι να το αναγνωρισεις(μετα απο τεστ πατροτητας)και να αναλαβεις τις ευθυνες σου.αλλη λυση δεν υπαρχει.
και εγώ το ιδιο πιστεύω. αυριο θα παω κ στον δικηγόρο για να με καθοδηγήσει όπως πρέπει.
ενταξει μην φανταστείς πως εγραψα εδώ για να βρω λύση, πιο πολύ να ακούσω κανενα χιουμοριστικό σχόλιο ήθελα, γιατι η άλλη μου εχει τσαλακώσει την ψυχολογία και τον αυγουστο μαζί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μέχρι και ο Αυνάν που ήταν μαλάκας από κούνια , όταν πήδαγε την γυναίκα του αδερφού του, τραβιότανε και έχυνε κάτω

Επισκέπτης
Ειχα σχεση με μια κομπλεξική και μετά από 3 μηνες χώρισα. Η τύπισα μετά από 20 μερες γεμάτη χαρα με πήρε τηλ και με ενημέρωσε πως εχει ευχαριστα νεα καθότι είναι εγκυος. Δεν το συζητάει να το ρίξει και εχει κάνει την ζωή μου κόλαση εδω και 1 μηνα. Τι διάολο να κανω ρε μάγκες?
Το κλασικό συμβάν που δείχνει πόσο στο έλεός τους είμαστε και θα είμαστε για πάντα. Λες και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να ΜΗΝ γίνουμε πατεράδες.
Κάνε τεστ πατρότητας όπως και δήποτε.
Απείλησέ την ότι αν βγει αρνητικό θα τη σκίσεις στη μήνυση για το κακό που πήγε να σου κάνει.
Αν βγει θετικό απαίτησε να το ρίξει καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να το αναγνωρίσεις (δεν σε δεσμεύει το τεστ).

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά άλλα. Έκανες μαλακία και αν δεν το ρίξει θα έχεις ένα ανεπιθύμητο παιδί που όμως δεν φταίει σε τπτ και πρέπει να το φροντίσεις.
Μην την παντρευτείς όμως για κανένα λόγο φίλε! Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη σημαίνει ανεπιθύμητος γάμος και εν συνεχεία ανεπιθύμητη ζωή.

Όπως και να 'χει, να σου ζήσει φίλε!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εσύ τσολιά μου τι προτίνεις? 

Θα πρεπει ψυχραιμα να υπολογισειs  το μηνιαιο  "κουστουμακι"  που θα δινειs απο δω και περα.....
Και να εχειs καλεs σχεσειs με την κυρια........Υπομονη

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη σημαίνει ανεπιθύμητος γάμος και εν συνεχεία ανεπιθύμητη ζωή.
Σωστο, ενα σπιτι δεν στηνεται πανω σε ατυχημα...

Ετσι! Τα παιδια ειναι ευτυχια :rockon:

Κοιτα να εισαι καλος μπαμπας, γιατι πανω στην σχεση σας θα χτισει την μιση ζωη του. Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το κλασικό συμβάν που δείχνει πόσο στο έλεός τους είμαστε και θα είμαστε για πάντα. Λες και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να ΜΗΝ γίνουμε πατεράδες.
Κάνε τεστ πατρότητας όπως και δήποτε.
Απείλησέ την ότι αν βγει αρνητικό θα τη σκίσεις στη μήνυση για το κακό που πήγε να σου κάνει.
Αν βγει θετικό απαίτησε να το ρίξει καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να το αναγνωρίσεις (δεν σε δεσμεύει το τεστ).

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά άλλα. Έκανες μαλακία και αν δεν το ρίξει θα έχεις ένα ανεπιθύμητο παιδί που όμως δεν φταίει σε τπτ και πρέπει να το φροντίσεις.
Μην την παντρευτείς όμως για κανένα λόγο φίλε! Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη σημαίνει ανεπιθύμητος γάμος και εν συνεχεία ανεπιθύμητη ζωή.

Kαλά κόψε τις μαλακίες. Δεν μπορεί ν'απαιτήσει να κάνει έκτρωση η άλλη. Άσχετα αν θα ήταν το 'σωστό' απέναντι σ'ένα παιδί που προορίζεται να έχει δύο χάπατα για γονείς.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Kαλά κόψε τις μαλακίες. Δεν μπορεί ν'απαιτήσει να κάνει έκτρωση η άλλη. Άσχετα αν θα ήταν το 'σωστό' απέναντι σ'ένα παιδί που προορίζεται να έχει δύο χάπατα για γονείς.
μωρή Χάιδω μην χαρακτηρίζεις..
δεν με ξέρεις και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ..

Επισκέπτης
Αλήθεια; Ό,τι θέλει η μάνα δλδ ε;
Μπορεί να το απαιτήσει μια χαρά. Να της το επιβάλει δεν μπορεί, οπότε η τελική απόφαση είναι πάντα δική της.

Κατευθείαν να κρίνετε. Για ελάτε λίγο και στη δική μας τη θέση που ό,τι και να θέλουμε δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μωρή Χάιδω μην χαρακτηρίζεις..
δεν με ξέρεις και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ..

Πρέπει να σου έχω μιλήσει για να σε θεωρήσω βλήμα?
Σου είπε πάει να πλυθεί για να μην πιάσει παιδί και την πίστεψες! Τι διάολο?!

Αλήθεια; Ό,τι θέλει η μάνα δλδ ε;
Μπορεί να το απαιτήσει μια χαρά. Να της το επιβάλει δεν μπορεί, οπότε η τελική απόφαση είναι πάντα δική της.

Ε αυτή έχει ένα λόγο παραπάνω στο σώμα της, δε νομίζεις?

Άσχετα ξαναλέω που θα ήταν το ιδανικό.

Επισκέπτης
Ε αυτή έχει ένα λόγο παραπάνω στο σώμα της, δε νομίζεις?
Έχει τον μόνο λόγο, αλλά αμφιβάλλω αν κάτσει πραγματικά να ψάξει αν μπορεί να κάνει έκτρωση.
Συνήθως ταμπουρώνονται πίσω από την ασυλία του σώματός τους, βαφτίζουν την έκτρωση αξιωματικά ως πράγμα του σατανά και τελικά σε κάνουνε πατέρα με το ζόρι.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Έχει τον μόνο λόγο, αλλά αμφιβάλλω αν κάτσει πραγματικά να ψάξει αν μπορεί να κάνει έκτρωση.
Συνήθως ταμπουρώνονται πίσω από την ασυλία του σώματός τους, βαφτίζουν την έκτρωση αξιωματικά ως πράγμα του σατανά και τελικά σε κάνουνε πατέρα με το ζόρι.

Αν τελικα το κρατησετε το παιδακι, οταν θαρθει η ωρα να σου χαμογελασει πρωτη φορα, θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που σκεφτοσουνα την εκτρωση...

Βασικα σαν και σενα την πατησα και εγω πριν καποια χρονια, γιαυτο σου μιλαω με σιγουρια :sunglasses: Βεβαια εγω ημουνα πιο μαλακας γιατι παντρευτηκα :headbang:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ρε παμε απο την αρχή..
ειπε δεν ειναι σε γόνιμες
συνέβει μια φορα
ειπε και την μαλακιά με το νερό
αλλοι παλεύουν χρόνια και δεν μπορούν, οχι πως δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά λες τι στο διάολο σε εμένα θα τύχει.
οκ μαλακια μου αλλά εισαι εξαιρετικά προσβλητική με ατομο που δεν γνωρίζεις και ειλικρινα τυπάκια σαν εσενα εχουν φάει φτυσια στα μουτρα για πλάκα σε περίπτωση που μου το έκαναν αυτο στην πραγματική ζωη. Τεσπα εχεις πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν μπορώ να κάτσω να χαλιέμαι για την καθε ανωνυμη αγάμητη κατσίκα

Επισκέπτης
Αν τελικα το κρατησετε το παιδακι, οταν θαρθει η ωρα να σου χαμογελασει πρωτη φορα, θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που σκεφτοσουνα την εκτρωση...
Καλύτερο είναι να νιώσει αυτή τη χαρά με τη θέλησή του όμως.

Βασικα σαν και σενα την πατησα και εγω πριν καποια χρονια, γιαυτο σου μιλαω με σιγουρια :sunglasses: Βεβαια εγω ημουνα πιο μαλακας γιατι παντρευτηκα :headbang:
Πόσο ήσουν;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories