Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βλεπω αυτο στην οθονη.

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη από Velvy.

Μου πηρε κανα δυο δευτερολεπτα να συνειδητοποιησω οτι επροκειτο για ποσταρισμα της βελβυ στο θρεντ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικά όχι, μπορεί να τον 'παγίδευσε' γιατί της καύλωσε να κάνει παιδί κι εφόσον είδε ότι είναι ψιλοαφελής αυτός (sic) ε του γάμησε τη ζωή μετά.
Αλλά ανεύθυνη είναι γιατί τέτοια άτομα δεν πρέπει να γίνονται γονείς και δεν το βλέπει.

καλα εδω γινονται αλλοι κι αλλοι γονεις...δε μου λεει κατι αυτο....σιγα μην τους κανουμε και ψυχομετρικα τεστ :P βαρεμενοι γονεις δυστυχως παντα θα υπαρχουν δεν ζουμε στο τριτο ραιχ για να ελεγχουμε ποιοι θα γινονται γονεις και ποιοι οχι :P
το οτι υπηρχε σκοπιμοτις για μενα ειναι σχεδον σιγουρο....βρηκε το αλλο το χαϊβανι που μαλλον δεν προσεχε και πολυ στην βιολογια-ανθρωπολογια και του φορτωσε το μπειμπι :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα εδω γινονται αλλοι κι αλλοι γονεις...δε μου λεει κατι αυτο....σιγα μην τους κανουμε και ψυχομετρικα τεστ :P βαρεμενοι γονεις δυστυχως παντα θα υπαρχουν δεν ζουμε στο τριτο ραιχ για να ελεγχουμε ποιοι θα γινονται γονεις και ποιοι οχι :P
το οτι υπηρχε σκοπιμοτις για μενα ειναι σχεδον σιγουρο....βρηκε το αλλο το χαϊβανι που μαλλον δεν προσεχε και πολυ στην βιολογια-ανθρωπολογια και του φορτωσε το μπειμπι :P

Καλά μακάρι να γίνονταν τέτοια τεστς και μετά στείρωση αλλά ντάξει χαχα. Θα γλυτώναμε κι από τον υπερπληθυσμό. :cheesy:
Πολύ πιθανό να έγινε έτσι. :-

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/humor/embarrassed/stage-fright.gif[/img[/URL]]
γιούχου κορίτσια όλες εδώ είστε βλέπω  ;D
Τί σας έλεγα μάγκες νααααα τους πάει μην τους κάτσει ο ανεπιθύμητος γαμπρός

Συνημμένα

• photo20060331180717.jpg
    photo20060331180717.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 11

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά μακάρι να γίνονταν τέτοια τεστς και μετά στείρωση αλλά ντάξει χαχα. Θα γλυτώναμε κι από τον υπερπληθυσμό. :cheesy:
Πολύ πιθανό να έγινε έτσι. :-

με το κινημα των νεοναζι τι σχεση εχεις? :grin: :grin: :grin:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο μονος τροπος να αποφυγει τις ευθυνες του - αν, βεβαια το επιθυμει- ειναι να κηρυχθει"υπο δικαστικη συμπαρασταση" η να αυτοκτονησει.. :idiot: :idiot: :idiot:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ο μονος τροπος να αποφυγει τις ευθυνες του - αν, βεβαια το επιθυμει- ειναι να κηρυχθει"υπο δικαστικη συμπαρασταση" η να αυτοκτονησει.. :idiot: :idiot: :idiot:
τι είναι η δικατική συμπαρασταση φίλε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πες μου [size=14pt]ΕΝΑΝ[/size] λογο που χυνεις μεσα σε μια που τραβιεσαι 2-3 μηνες ενω ξερεις τι πουστιες παιζουν με τα προφυλακτικα.

Priceless. Υποτίθεται βέβαια ότι το λάστιχο το χρησιμοποιούμε και για αντισύλληψη.

ΥΓ. Όντως, το ντουζ δείχνει άγνοια, αλλά από εκεί και πέρα, τι θα μπορούσε να κάνει;
Αυτή του το πρότεινε, θεώρησε ότι ξέρει καλύτερα και δεν θέλησε να πιέσει καταστάσεις.
Να την βάλει ντε και σώνει να καταπιεί το χάπι; Να την πάει σηκωτή στον γυναικολόγο;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Priceless. Υποτίθεται βέβαια ότι το λάστιχο το χρησιμοποιούμε και για αντισύλληψη.

ΥΓ. Όντως, το ντουζ δείχνει άγνοια, αλλά από εκεί και πέρα, τι θα μπορούσε να κάνει;
Αυτή του το πρότεινε, θεώρησε ότι ξέρει καλύτερα και δεν θέλησε να πιέσει καταστάσεις.
Να την βάλει ντε και σώνει να καταπιεί το χάπι; Να την πάει σηκωτή στον γυναικολόγο;

εγω αν ημουν αντρας θα της το εβαζα μεχρι και ενδοφλεβια το χαπι παντως :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σου είπε ότι θα πλυθεί κι εσύ επαναπαύτηκες? :|
Mλκ, αυτά τα δύο άτομα θα γίνουν γονείς. :headbang:
Μα αφου δεν ειχε γονιμη μερα.
Δηλαδη δεν ειναι ακριβες κριτηριο αυτο???????
:new_shocked:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εγω αν ημουν αντρας θα της το εβαζα μεχρι και ενδοφλεβια το χαπι παντως :2funny:

Ρε μαζί σου. Απλά το θέμα είναι ότι όταν συμβεί το κακό, μετά αρχίζουμε να μιλάμε για γυναικεία αυτοδιάθεση, habeas corpus και τι κακό που είναι για την γυναίκα η έκτρωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom