Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με την τύπισα το κάναμε ακάποτα, μεχρι που έμαθε πως είχα παράληλη σχέση με μια γειτόνισα και αφού με τα πολλά αποφάσισε να με συγχωρήσει (δεν της το ζήτησα, μόνη της ήρθε σπίτι και μου τα έλεγε) απαίτησε να το κανουμε με προφύλαξη. μιας και 3 μηνες τραβιόμουν αποφάσισα την τελευταία χυσοβολιά να την ρίξω εντός, γιατί έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να την ξαναδώ και απλά έτυχε να έχω καύλες την ώρα που με επισκεύθηκε
Δεν την ηθελες αλλα την κουτσουκελα σου την εκανες. Γιατι ειχες καυλες ακουσον ακουσον !!!!!!!!!
Τοσο απλα ! :uglystupid: :headbang:

Ωριμοτητα Υπευθυνοτητα Μηδεν !

ΕΥΓΕ ΣΟΥ.(Για την κοπελα που το δεχτηκε δεν θα σχολιασω, γιατι εξαιρειται λογω βλακειας)

Εσυ και τα ζωα. :sunglasses:

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μετά απ' όσα είπαν όλοι μέχρι στιγμής , ξεπερνώντας τη καύλα σου και τη χαζομάρα σου (δεν το λέω με κακία αλλά όπως και να έχει είσαι ευκολοπιστος και δεν είσαι καχύποπτος) , έχουμε τα εξής :

:s&m_2: ΚΑΝΕΙΣ  :s&m_2: τεστ πατρότητας όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις της..ΟΦΕΙΛΕΙ να το κανει.

α) αν είναι δικό σου , το αναγνωρίζεις ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκεται να είσαι μαζι της ή ότι δεν γουστάρεις γάμους , αλλά ότι θα συνεισφέρεις σαν καλός μπαμπάς στην ανατροφή γιατί όπως και να έχει πρεπει να παραδεχτείς ότι από λάθος , χαζομάρα , μαλακία ήρθε στο κόσμο το παιδί και

β) αν δεν είναι δικό σου τότε "αστράφτεις και βροντάς (και το πουλί σου ακόμη)" και τη διαολοστέλνεις και τη πάς γαμιόντας και αυτήν και όλο της το σόι  :ak:

όπως σου ειπα κια πιο πίσω σε άλλο πόστ , αν συμβαίνει το (α) τόετ σε περίπτωση που αποφασίσεις να δεσμευτείς , μας καλείς σύσσωμο το σάιτ στο γάμο και στα βαφτίσια  :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δεν την ηθελες αλλα την κουτσουκελα σου την εκανες. Γιατι ειχες καυλες ακουσον ακουσον !!!!!!!!!

Ωριμοτητα Υπευθυνοτητα Μηδεν !

ΕΥΓΕ ΣΟΥ.
εσύ ρε τύπε δεν πίνεις ποτέ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι γονεις του επιναν πολυ  :2funny:
Μαλακοκαυλη τους γονεις μου δεν εισαι αξιος να τους πιανεις στο στομα σου.

Κοιτα στους δικους σου γονεις καλυτερα, την ανατροφη που πηρες και επιδυκνυεις περιτρανα  ;)

Θα καταλαβεις πολλα :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακοκαυλη τους γονεις μου δεν εισαι αξιος να τους πιανεις στο στομα σου.

Κοιτα στους δικους σου γονεις καλυτερα, την ανατροφη που πηρες και επιδυκνυεις περιτρανα  ;)

Θα καταλαβεις πολλα :sunglasses:

ω ω ω ω ω

:'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom