Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
για να ξεκαθερίσω δεν είναι πως δεν προλαβα να τραβηχτώ, καπότα έσπασε και τραβιέμαι. Μάλιστα όταν τις είπα να κατέβω στο φαρμακείο να της πάρω το χάπι της άλλης μέρας με καθυσήχασε πως δεν είναι σε γόνιμες μέρες και θα πλυθεί και όλα οκ..  :headbang:
πιο πολύ έεχω σπαστεί με την πουστιά της γιατί  όταν της τα θύμισα μου είπε πως τύπε δεν ξέρω εσύ τι λες, εγώ ξέρω πως για να γίνει ένα παιδί χρειάζοντε δυο  :headbang:

Σου είπε ότι θα πλυθεί κι εσύ επαναπαύτηκες? :|
Mλκ, αυτά τα δύο άτομα θα γίνουν γονείς. :headbang:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
πιο πολύ επαναύτηκα γιατί μου είπε πως δεν είναι σε γόνιμεσ μέρες, οκ απερισκεψία μου το παραδέχομαι

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
με τις υπογραφές μια χαρά τα πάω φίλε  :tooth:

με τις υπογραφες μπορει να τα πας καλα αλλα με το θεμα μπιχτινκ μαλλον καποιο λαθος κανεις , δεν με λες ειλικρινα αν θες απαντας !
Ηπιες κανα ποτακι μηπως πριν το  :fuck2: και γινε η ζημια ??? Αν θες γραψε μου στα Π.Μ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κατι μου λέει ότι αυτό το θρεντ θα γίνει το αγαπημένο των κοριτσιών του μπου

Επισκέπτης
Αφου οπως λες εχεις λεφτα και αφου εβαλες και συ το χερι σου ή μαλλλον το καυλι σου ωστε να περιμενει η αλλη παιδι, ωφειλεις να το αναγνωρισεις, ασχετως αν την παντρευτεις. Η εκτρωση δεν ειναι οτι καλυτερο για τη γυναικα και το παιδι δεν ειναι δοντι να πεις παω στο γιατρο να μου το βγαλει.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
πες μου [size=14pt]ΕΝΑΝ[/size] λογο που χυνεις μεσα σε μια που τραβιεσαι 2-3 μηνες ενω ξερεις τι πουστιες παιζουν με τα προφυλακτικα.
με την τύπισα το κάναμε ακάποτα, μεχρι που έμαθε πως είχα παράληλη σχέση με μια γειτόνισα και αφού με τα πολλά αποφάσισε να με συγχωρήσει (δεν της το ζήτησα, μόνη της ήρθε σπίτι και μου τα έλεγε) απαίτησε να το κανουμε με προφύλαξη. μιας και 3 μηνες τραβιόμουν αποφάσισα την τελευταία χυσοβολιά να την ρίξω εντός, γιατί έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να την ξαναδώ και απλά έτυχε να έχω καύλες την ώρα που με επισκεύθηκε

Επισκέπτης
Όμορφα κι ωραία ξεκαθάρισέ της ότι αν αποφασίσει να το κρατήσει θα είναι μια ανύπαντρη μητέρα,γιατί μου φαίνεται ότι δεν θέλεις γάμους και τέτοια.Ενημέρωσέ την βέβαια ότι θα κάνεις τεστ πατρότητας όπως και να'χει.Αν πάει να σου παίξει πουστιά και δεν είναι δικό σου,θα ψιλοφανεί στις αντιδράσεις της.Δεν μπορείς να την εξαναγκάσεις να κάνει έκτρωση αλλά μπορείς να την κάνεις να το σκεφτεί σοβαρά.Αν θέλει να το κρατήσει όπως και να'ναι,μην τρελαίνεσαι.Η μαλακία έγινε,φταίς κι εσύ και το ξέρεις,αλλά κι ένα παιδί θα είναι κι άλλα,πολλά περισσότερα από ευθύνες,έξοδα και τρεχάματα.Δεν μπορεί,τόσοι δηλώνουν ευτυχείς που έχουν παιδιά,κάτι θα ξέρουν.
Μπαμπάκα,μου φαίνεται ότι αυτή τη φορά δε γάμησες αλλά τη γάμησες :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
με την τύπισα το κάναμε ακάποτα, μεχρι που έμαθε πως είχα παράληλη σχέση με μια γειτόνισα και αφού με τα πολλά αποφάσισε να με συγχωρήσει (δεν της το ζήτησα, μόνη της ήρθε σπίτι και μου τα έλεγε) απαίτησε να το κανουμε με προφύλαξη. μιας και 3 μηνες τραβιόμουν αποφάσισα την τελευταία χυσοβολιά να την ρίξω εντός, γιατί έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να την ξαναδώ και απλά έτυχε να έχω καύλες την ώρα που με επισκεύθηκε
ή ειναι ενα ακομα μουφα θρεντ ή εισαι απιστευτα χαζος

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Τυπε αυτο μπορει να σε ενδιαφερει:
www.xe.gr/brefika-paidika/port-mpempe,42326.html]http://www.xe.gr/brefika-paidika/port-mpempe,42326.html[/url]
Δε χρειαζεται να τα πληρωνεις καινουργια.

Πιαστηκες κοροιδο κυριζη...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε τωρα που θα γεννηθει ο καρπος του ερωτα σας, να κανεις και ενα καμαρακι για την μαμα (πεθερα),
να μην κοιμαται στο σαλονι σας...
αμαρτία και αίσχος που το λέω αλλά πολύ καυλιάρα η μανα της  :tooth:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Πολυ συνηδειτοποιημενο σε βρισκω με το θεμα προφυλαξη,φιλε μου,μπραβο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom