Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
τι διαολο? ημερολογιο κρατας με τις εισπραξεις? :S
Εχω μνημη ελεφαντα οταν το θελω.... ΤΕΡΑΜΠΑΙΤ σου λεω !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ημουν 15 ετων τοτε.....
και την επομενη χρονια καλοκαιρι επιασα την δουλεια μου
που κρατω μεχρι σημερα.... :dancing: :dancing: :dancing:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

όλα αυτά από την ηγθική ανάλυση μιας γκόμενας στο μπουρδέλα τελεία κομ που ακόμα πάει σχολείο και ζει με το χαρτζιλίκι του μπαμπά.

και εις ανώτερα.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι ειπε τωρα το ατομον....

Ευχαριστω ....  :)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ειχα σχεση με μια κομπλεξική και μετά από 3 μηνες χώρισα. Η τύπισα μετά από 20 μερες γεμάτη χαρα με πήρε τηλ και με ενημέρωσε πως εχει ευχαριστα νεα καθότι είναι εγκυος. Δεν το συζητάει να το ρίξει και εχει κάνει την ζωή μου κόλαση εδω και 1 μηνα. Τι διάολο να κανω ρε μάγκες?

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Ειχα σχεση με μια κομπλεξική και μετά από 3 μηνες χώρισα. Η τύπισα μετά από 20 μερες γεμάτη χαρα με πήρε τηλ και με ενημέρωσε πως εχει ευχαριστα νεα καθότι είναι εγκυος. Δεν το συζητάει να το ρίξει και εχει κάνει την ζωή μου κόλαση εδω και 1 μηνα. Τι διάολο να κανω ρε μάγκες?

πες της: "μη μου ρίχνεις αλάτι στην πληγή, μη μου θυμίζεις το πρόβλημα μου. αφού ξέρεις ότι έχω βαριά ανικανότητα και έχω γυρίσει όλους τους γιατρούς χωρίς αποτέλεσμα, γιατί με πληγώνεις? ή μήπως δε το λεγα σε σένα? α, έχεις δίκιο σε άλλη το λεγα..."

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν ημουν στη θεση σου θα εκανα τα παρακατω. Θα της ξεκαθαριζα καταρχην οτι αν το κρατησει, θα ειναι μονη της (= μεγαλωμα κ τρεξιμο μονη της για 18 χρονια το ελαχιστο, ευρεση νεου αντρα ενω ειναι μανα κλπ) . Τι διαολο, θα το ξανασκεφτει, εστω και λιγο. Ε, μετα, αφου λες οτι θα το κρατησει, τεστ πατροτητος να εισαι σιγουρος και πληρωνεις σα μαλακας μια ζωη...

ΥΓ: Εκτος απο τον πρωταρη της καθε εβδομαδας, αποκτησαμε και τον "νεο πατερα" της καθε εβδομαδας? :think:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Το ρητο "τραβηξου πριν για να μην τραβιεσαι μετα" δεν το ξερες φαινεται...πληρωνε τωρα,αντε και καλα στεφανα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

ή πεστης: χαίρομαι πάρα πολύ, αλλά λυπάμαι και πονάω για το παιδί που ο πατέρας του είναι πούστης. άσε που η ομοφιλοφιλία είναι κληρονομική και υπάρχει κίνδυνος αν γεννηθεί αγόρι να είναι αδελφή. δε θα θελα να γίνει σαν και μένα που ψάχνω απεγνωσμένα για ναύτες και λοκατζήδες...

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Καλά στέφανα με το καλό να γεννηθεί και μη ξεχάσεις να μας καλέσεις στο γάμο να σε μουτζώνουμε όλοι παρέα  :2funny:

και για να σοβαρευτούμε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός ίσως από τεστ πατρότητας που σου πρότεινε άλλος για να είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου και εφόσον δεν θέεις να ανακατευτείς απλά το αναγνωρίζεις (υποχρεωτικά εφόσον είναι δικό σου) και από εκεί και πέρα ξεκαθαρίζεις ότι θα είναι μόνη της..αν και επειδή είμαστε ευαίσθητοι και μαλάκες σε κόβω να ζείτε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα..γιατί είναι και το άλλο..δενλέει να περνάει το πιτσιρίκι μπροστά σου , να σου μοιάζει και να σφυρίζεις αδιάφορα..γάμησέ τα  :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να φροντισεις τις επομενες φορες να πιασει η οπισθεν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό και αν θές απαντάς εδώ ή σε πμ
οικονομικά κρατιέσαι καλά;
ανάλογα με την απάντηση που θα μου δώσεις θα κουβεντιάσουμε εν συνεχεία

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
να είστε καλά ρε παιδιά εχω γελάσει με αρκετά από τα σχόλια

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό και αν θές απαντάς εδώ ή σε πμ
οικονομικά κρατιέσαι καλά;
ανάλογα με την απάντηση που θα μου δώσεις θα κουβεντιάσουμε εν συνεχεία
ναι φίλε είμαι αρκετά φραγκάτος και αυτή από παλιότερες προσπάθειες της να το παίξει επιχειρματίας, είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό και άνεργη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν γκαστρώθηκε μόνη της. Όφειλες να προσέχεις κι εσύ.
Ξεκαθάρισε τη θέση σου, κάνε τεστ πατρότητας and be a man.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δεν γκαστρώθηκε μόνη της. Όφειλες να προσέχεις κι εσύ.
Ξεκαθάρισε τη θέση σου, κάνε τεστ πατρότητας and be a man.
για να ξεκαθερίσω δεν είναι πως δεν προλαβα να τραβηχτώ, καπότα έσπασε και τραβιέμαι. Μάλιστα όταν τις είπα να κατέβω στο φαρμακείο να της πάρω το χάπι της άλλης μέρας με καθυσήχασε πως δεν είναι σε γόνιμες μέρες και θα πλυθεί και όλα οκ..  :headbang:
πιο πολύ έεχω σπαστεί με την πουστιά της γιατί  όταν της τα θύμισα μου είπε πως τύπε δεν ξέρω εσύ τι λες, εγώ ξέρω πως για να γίνει ένα παιδί χρειάζοντε δυο  :headbang:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Το πουλι σου και την υπογραφη σου πρεπει να ξερεις που τα βαζεις αλιως κλαφτα χαραλαμπε !!! :(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για να ξεκαθερίσω δεν είναι πως δεν προλαβα να τραβηχτώ, καπότα έσπασε και τραβιέμαι.
η καποτα εσπασε πριν χυσεις (δλδ γκαστρωθηκε με προσπερματικα υγρα) η εχυσες μεσα και μετα οταν τραβηχτηκες την ειδες σπασμενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom