Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω ψηφιζω :grin:να ταν μονο η παραθεση καθυστερημενη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:και τοτε με αυτα τα λεφτα αγορασες το πρωτο σου βιντεο και την πρωτη βιντεοκασσετα αληθεια ποια ηταν :think: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ωραιο θεματακι για θρεντ.
Εμενα ηταν το Τσιτσιολινα Νο 3, το 1987.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραιο θεματακι για θρεντ.
Εμενα ηταν το Τσιτσιολινα Νο 3, το 1987.
εβαλα και κατι απο τσιτσιολινα σημερα στο θρεντ με τις τσοντες να ξερεις......βαζω και ρετρο

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Επειδη τώρα είδα το θρεντ και ειλικρινά βαριέμαι να διαβάσω και τις 24 προηγούμενες σελίδες απαντώ μόνο στην ερώτηση: όχι δεν μού έχει τύχει γιατί δεν είναι ανατομικά δυνατό να μού τύχει :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... :sunglasses:  αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχων :grin: :grin:

εγω εβγαζα κατι πενηνταρες και κατοσταρες......αχχχχ ωραιες εποχες....επαιρνα και τη μελοντικα και ντυνομασταν και αγιοβασιλιατικα για περισσοτερο σοου=φραγκα :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση, αλλά θέλω να πω κάτι...

Γιατί στο τίτλο του thread μου ακούγεται περίεργα το "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"...
Γιατί να είναι ανεπιθύμητο να έρθει κάποιος άνθρωπος στη ζωη? Εχει στηθεί μια ολόκληρη επιστήμη, μια ολόκληρη βιομηχανία, έχουν γραφτεί ένα σωρόο βιβλία...για το πως θα πολεμήσουμε, πως θα νικήσουμε το θάνατο...
Και αυτό το σεξ ακόμα είναι ένας τρόπος διάδοσης της ζωής, η δίοδος μέσα από την απόλυτη ηδονή..ωστέ να γεννηθεί η ζωή...
Και εμείς προσπαθούμε να το σταματήσουμε.
Ξέρω..υπάρχουν λόγοι οικονομικοί, κοινωνικοί, προσωπικοι...
Ο καθένας βιώνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κάποιες συνθήκες και όλα τα παραπαπάνω...ίσως του φανούν θεωρίες...αφού η ζωή, η καθημερινότητα είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ...
Ομως..αν κάποιος δει μια γέννηση live ...και μια έκτρωση live...ισως αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση, αλλά θέλω να πω κάτι...

Γιατί στο τίτλο του thread μου ακούγεται περίεργα το "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"...
Γιατί να είναι ανεπιθύμητο να έρθει κάποιος άνθρωπος στη ζωη? Εχει στηθεί μια ολόκληρη επιστήμη, μια ολόκληρη βιομηχανία, έχουν γραφτεί ένα σωρόο βιβλία...για το πως θα πολεμήσουμε, πως θα νικήσουμε το θάνατο...
Και αυτό το σεξ ακόμα είναι ένας τρόπος διάδοσης της ζωής, η δίοδος μέσα από την απόλυτη ηδονή..ωστέ να γεννηθεί η ζωή...
Και εμείς προσπαθούμε να το σταματήσουμε.
Ξέρω..υπάρχουν λόγοι οικονομικοί, κοινωνικοί, προσωπικοι...
Ο καθένας βιώνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κάποιες συνθήκες και όλα τα παραπαπάνω...ίσως του φανούν θεωρίες...αφού η ζωή, η καθημερινότητα είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ...
Ομως..αν κάποιος δει μια γέννηση live ...και μια έκτρωση live...ισως αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα...
+ 1000  αφαιρεση ζωης ειναι . εχουμε δικαιωμα;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τι να πω...
Δε θέλω να είμαι απόλυτος! Γιατί αν συμβεί στην προσωπική ζωή του καθένα, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει..πως θα αντιδράσουμε...
Καλές οι θεωρίες...
Είναι κάποιες κοπελίτσες που δεν έχουν κλείσει τα 20 και έχουν κάνει 2-3εκτρώσεις...και σου λένε, γιατί να μη χαμογελάω... η ζωή συνεχίζεται...
Οχι όμως για όλους....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παλι δε με εννόησες.
σαφώς και είμαι υπέρ του δημόσιου νοσοκομείου.
αρκεί να υπάρχουν αρκετά για όλους........
Σε εννοησα...

Ομως ειναι καπως περιπλοκο το ολο θεμα, με τα βυσματα τα φακελακια κλπ . Τα ιδιωτικα παλι ειναι οκ αν πας σε καμμια Αμερικη καμμια Ελβετια, γιατι εδω  :jerking: Αυτο παντως που θες να τονισεις πιστευω λυνεται και ας ειναι και ολα τα νοσοκομεια ιδιωτικα...Μια καλη ασφαλιση χρειαζεται σε οποιον δουλευει (αν τα λεφτα των εισφορων τεβε και ικα τα διναμε σε ιδιωτικη ασφαλιση θα μας ειχαν στα πουπουλα οταν αρρωσταιναμε) Και απο εκει και περα το κρατος πρεπει να μεριμνησει για αυτους που ατυχησαν και δεν μπορουν να νοσηλευτουν λογω παρατεταμενης ανεργιας ( :dunno: ).

Παντως οπως και να εχει, σημερα στην Ελλαδα αν αρρωστησεις σοβαρα και δεν σου τρεχουν απο τα μπατζακια την γαμησες...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ο ψυχικός πανικός όταν μεταφράζεται σε κοινωνικό όρο ονομάζεται πολύτεκνος.

Προσωπικα ειμαι υπερ των παιδιων αλλα κατα του γαμου  :2funny:

Ξέχασα,χτίζαν Παρθενώνες.
Και δεν υπήρχαν και Αλβανοί εργάτες του 2004 μ.Χ.
Υπηρχε αρκετος ελευθερος χρονος που ξοδευονταν σε συζητησεις στην αγορα, γιατι ηταν αλλη η κοσμοαντιληψη και δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα το ποσο ευννοει την αναπτυξη η υπερβολικη καταναλωση ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μαλακιες ... κανενας δν ειναι ποτε ετοιμος για κατι τετοιο...

και εγω μαλακιες του τυπου "αν δν εχω 5 σπιτια και να το παω στ κολ.αθηνων δν κανω μπεμπε " ελεγα ...
ειχαμε μια εργασια στ σχολειο που ειδαμε 1 βιντεο εκτρωσης μωρου λιγων ημερων και ειχαμε συγκεντρωσει στοιχεια για αυτο το θεμα , ερευνες κτλ ... τα παρουσιασαμε και ... μετα απο λιγο μενοντας στν ταξη εγω με αλλη μια κοπελα και εχοντας οικειοτητα με την καθηγητρια αρχισαμε να μιλαμε ... οταν η αλλη κοπελα ρωτησε "κυρια εσεις γτ δν εχετε παιδια ?" εκεινη αρχισε να κλαιει και να λεει οτι ενα λαθος στα 24 τς δεν της επετρεψε να κανει παιδια ... ειχε μεινει εγκυος και το εριξε ... οταν αποφασισε οτι ηθελε να γινει μητερα το παιδι πεθανε πριν καν γεννηθει λογω προβληματος που προηλθε απο την εκτρωση και απο την ηλικια τς (30+) ... η γυναικα αυτη μετανιωσε οσο τιποτα γτ αφησε την ζωη της να κυλησει πιστευοντας οτι δν ηταν ετοιμη να φερει στν κοσμο ενα παιδι λογω των προτυπων οικογενειας που ειχε (μεγαλωσε σε μια παρα πολυ καλη οικογενεια και ηθελε το ιδιο να προσφερει στ παιδι τς ) ...

μετα απο αυτο αλλαξα τελειως τν γνωμη μου για αυτο το θεμα ....
Αυτα ειναι...... Κριμας για την κοπελα...
Ενα λαθος μερικες φορες το πληρωνεις για ολη την υπολοιπη ζωη σου....  :-

Ομως θεωρω οτι αυτο δεν της στερει την ευκαιρια να χαρει την μητροτητα δινοντας αγαπη και στοργη καθως και μια ευκαιρια ζωης σε ενα παιδι απο καποιο ιδρυμα

Ξερεις Βιλμα ... ''μανα'' δεν ειναι μονο αυτη που σε γενναει.....
....αλλα αυτη που σε μεγαλωνει και σου στεκεται σε καθε βημα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
γουσταρω να τα ξεσκατιζω να τα ταιζω να φερνω τς παντουφλες του αντρα και τα γνωστα ... ειμαι πολυ ξεπερασμενη και θεωρω οτι το μονο πραγμα που εχει αναγκη ο ανθρωπος ειναι ανοιχτα μυαλα ... ουτε λεφτα ουτε σκατα ουτε τπτ ...
απλα βλεπω πολλα "θυματα " που νομιζουν οτι τα λεφτα θα το αναθρεψουν το παιδι .. και για μενα ειναι τουλαχιστον ανωριμα ...

και ναι επιρεαζομαι απο τετοιες ιστοριες πολυ ανωριμο ...
αλλα σκεψου οτι ισως μπορει να ειχε κατι το ιδιαιτερο ...
Δεν ειναι ανωριμο... εισαι εξυπνη και μπορεσες να ''διακρινεις'' καποια πραγματα μεσα σε αυτο
Με αυτο σου το ποστ μαζι με αλλα που ειπες ανεβηκες στην εκτιμηση μου

Υγ. 1 Για να μην παρεξηγηθω ..... Εντελλως φιλικα αυτο !!!!!

Υγ. 2 Ορισμενα πραγματα οταν τα βλεπεις και εισαι ανθρωπος που καταννοει και βλεπει μακρια σε κανουν να αναθεωρεις....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... :sunglasses:  αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχων :grin: :grin:
εγω ειχα μαζεψει ...

Χριστουγεννα 48500 δρχ
Πρωτοχρονια 45000 δρχ
Φωτα 29000 δρχ

Σε Συγγενεις δεν πηγαινα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom