1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο δεληολάνης είναι ο γνωστός ζαχαροπλάστης;να γραψει κι ο δεληολανης κι ο πηγασος..... ;)
ο δεληολάνης είναι ο γνωστός ζαχαροπλάστης;να γραψει κι ο δεληολανης κι ο πηγασος..... ;)
και τα κοριτσια στις πουτανες τα πηγαιναν;στις πουτάνες με το μπαμπα
Μαλάκανα γραψει κι ο δεληολανης κι ο πηγασος..... ;)
Αποκλειεται παικτη...
οχι...ειναι ενας αρχαιος τιμημενος..... ;)ο δεληολάνης είναι ο γνωστός ζαχαροπλάστης;
και τα κοριτσια στις πουτανες τα πηγαιναν;
στις πουτανες....ολα τα αγορια της ταξηςστις πουτάνες με το μπαμπα
ραντεβού την άνοιξη αγάπη. ;)
αμα το χει η αλλη το θεμα με την πιπα τι να της κανει το γιουπορν;ειναι εμφυτα ταλεντα αυτα.....αυτές είχαν μόνο τη δυνατότητα του τράιαλεντερορ.
αμα το χει η αλλη το θεμα με την πιπα τι να της κανει το γιουπορν;ειναι εμφυτα ταλεντα αυτα.....
ούτε γω.μη φοβασαι δε ψηφιζω
δεν είναι θέμα πείνας.
θέμα μυαλού, αντίληψης και ανατροφής είναι
εγώ μικρός ζητούσα αντίντας και έπαιρνα ζίτα ελλάς.
γνωρίζω σήμερα περίπτωση 15χρονης που η μάνα της δουλεύει για 500 ευρώ, ο πατέρας είναι άνεργος και με τα χρήματα από τα κάλαντα πήρε μπέρμπερις.
κάνε τις αναγωγές σου.
εγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχωνλιγο καθυστερημενη η παραθεση μου αλλα χεστε με
καλα ποσα λεφτα μαζεψε απο τα καλαντα? :o :o
παλι μικρος πας να το παιξεις?τοσα μαζευα εγωεγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχων
εγω ψηφιζωούτε γω.
σ΄ώθηκε η ελλάς κατά συνέπεια.
να ταν μονο η παραθεση καθυστερημενηλιγο καθυστερημενη η παραθεση μου αλλα χεστε με
καλα ποσα λεφτα μαζεψε απο τα καλαντα? :o :o
και τοτε με αυτα τα λεφτα αγορασες το πρωτο σου βιντεο και την πρωτη βιντεοκασσετα αληθεια ποια ητανεγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχων
εγω παντως καποτε ειχα μαζεψει και εικοσι χιλιαρικα ....τοτε που ειχε αξια το χιλιαρικο..... αμα εχεις καλη στρατηγικη επιλογης στοχων
τσιγκουνικο σοι εχειςτο ανωτερο μου ηταν 10 χιλιαδες :-
αλλα νταξ, ηταν κ μικρο το χωριο
ντυνομουν μικρος και πηγαινα με τα αλλα παιδακια για καλαντα....μετα τα εδερνα και αρπαζα τις εισπραξεις.....παλι μικρος πας να το παιξεις?τοσα μαζευα εγω
τα μεγαλα καμακια των τραβεστι....και τοτε με αυτα τα λεφτα αγορασες το πρωτο σου βιντεο και την πρωτη βιντεοκασσετα αληθεια ποια ηταν
ντυνομουν μικρος και πηγαινα με τα αλλα παιδακια για καλαντα....μετα τα εδερνα και αρπαζα τις εισπραξεις.....τα μεγαλα