Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
αα ναι τα κλασικα χριστιανικα βιντεακια που κυκλοφορουν..
ε κι εγω μπορω να σου πω ιστοριες απο γονεις που δεν εχουν να θρεψουν τα παιδια που αραδιασαν.
αν επηρεαζεσαι απο ιστοριες τετοιες, γαμα το.
κανενα χριστιανικο βιντεακι ... καθαρα επιστημονικο εαν το βρω θα το παραθεσω

και βελβυ οκ μην κανεις παιδια ...
εγω θελω να κανω και γουσταρω να τα ξεσκατιζω να τα ταιζω να φερνω τς παντουφλες του αντρα και τα γνωστα ... ειμαι πολυ ξεπερασμενη και θεωρω οτι το μονο πραγμα που εχει αναγκη ο ανθρωπος ειναι ανοιχτα μυαλα ... ουτε λεφτα ουτε σκατα ουτε τπτ ...
απλα βλεπω πολλα "θυματα " που νομιζουν οτι τα λεφτα θα το αναθρεψουν το παιδι .. και για μενα ειναι τουλαχιστον ανωριμα ...

και ναι επιρεαζομαι απο τετοιες ιστοριες πολυ ανωριμο ...
αλλα σκεψου οτι ισως μπορει να ειχε κατι το ιδιαιτερο ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αν εσυ συσχετιζεις τον ωριμο ανθρωπο με ενα ανθρωπο μεγαλης ηλικιας οπως γραφεις στο post σου,
κοιμασαι ορθια!

Αν παλι νομιζες πως τα 40 χρονια που εγραψα (και ειπα και μεσο ορο κιολας) τα βλεπω σαν ιδανικη ηλικια για να κανει παιδια καποιος παλι κοιμασαι ορθια!

αυτο αφησες να εννοηθει απο τα προηγουμενα ποστς σου

μαθε να εκφραζεσαι σωστα μαι ντιαρ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγώ που διάβασα όλες τις θέσεις δεν είδα κανένα να γράφει τα συμπεράσματα που παρέθεσες.

ότι να ναι=σου λένε Α καταλαβαίνεις Β συμπεραίνεις το Γ.
Αστο....αλλα διαβαζεις εσυ αλλα εγω.....αλλα καταλαβαινεις αλλα λες...γαματο...λεγε εκει αναλυσεις... να σε διαβαζουν τα πιτσιρικια...και να εχουμε να λεμε...και ολα τα αλλα θα τα βρει ο καθενας στην πορεια της ζωης του... ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με όσα διάβασε,αν τα διάβασε, η γκόμενα του πουσταλέκου σίγουρα θα τόριξε και χωρίς να θέλει.
Ή αλλιώς πως να μετατρέψετε το προσωπικό σε συλλογικό σε 20 σελίδες.
Άντε το λύσαμε κι αυτό,πάμε τώρα ξανά στις πουτάνες,τα αθλητικά,τα πολιτικά και στο καυλάντισμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανενα χριστιανικο βιντεακι ... καθαρα επιστημονικο εαν το βρω θα το παραθεσω

και βελβυ οκ μην κανεις παιδια ...
εγω θελω να κανω και γουσταρω να τα ξεσκατιζω να τα ταιζω να φερνω τς παντουφλες του αντρα και τα γνωστα ... ειμαι πολυ ξεπερασμενη και θεωρω οτι το μονο πραγμα που εχει αναγκη ο ανθρωπος ειναι ανοιχτα μυαλα ... ουτε λεφτα ουτε σκατα ουτε τπτ ...
απλα βλεπω πολλα "θυματα " που νομιζουν οτι τα λεφτα θα το αναθρεψουν το παιδι .. και για μενα ειναι τουλαχιστον ανωριμα ...

και ναι επιρεαζομαι απο τετοιες ιστοριες πολυ ανωριμο ...
αλλα σκεψου οτι ισως μπορει να ειχε κατι το ιδιαιτερο ...

με το καλο να τα κανεις τοτε! ελπιζω να του προσφερεις ολα τα απαραιτητα εφοδια, κ σωστη διαπαιδαγωγηση κ να μη σε σιχτιρισει ποτε.
ποσο χρονων εισαι ειπαμε?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.αυτο αφησες να εννοηθει απο τα προηγουμενα ποστς σου

[2.color=green]μαθε να εκφραζεσαι σωστα μαι ντιαρ [/color]

1. Εχεις παροπιδες στο μυαλο! Δεν μπορω να κανω κατι!
2. Συγνωμη προσπαθω να το βελτιωσω!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με όσα διάβασε,αν τα διάβασε, η γκόμενα του πουσταλέκου σίγουρα θα τόριξε και χωρίς να θέλει.

αν επηρεαζεται τοσο ευκολα η γκομενα του πουσταλεκου, καλυτερα να το ριξει. χαρη θα κανει στο παιδι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
με το καλο να τα κανεις τοτε! ελπιζω να του προσφερεις ολα τα απαραιτητα εφοδια, κ σωστη διαπαιδαγωγηση κ να μη σε σιχτιρισει ποτε.
ποσο χρονων εισαι ειπαμε?

18  
1. Εχεις παροπιδες στο μυαλο! Δεν μπορω να κανω κατι!
2. Συγνωμη προσπαθω να το βελτιωσω!
1. αυτη ειμαι :sunglasses:.
2.keep up with the good work  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αν επηρεαζεται τοσο ευκολα η γκομενα του πουσταλεκου, καλυτερα να το ριξει. χαρη θα κανει στο παιδι.
Γράφει η 18χρονη που δεν τελείωσε ακόμα το σχολείο,γράφω εγώ που δε θέλω γενικά παιδιά,γράφει ο Τσολιάς για τις θρησκείες,γράφουν οι παντρεμένοι αγαπητικοί των studio,γράφουν οι χωρισμένοι που τα παιδιά τους είναι η μοναδική καλή ανάμνηση ενός διαλυμένου γάμου.Βγάλε συμπέρασμα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Γράφει η 18χρονη που δεν τελείωσε ακόμα το σχολείο,γράφω εγώ που δε θέλω γενικά παιδιά,γράφει ο Τσολιάς για τις θρησκείες,γράφουν οι παντρεμένοι αγαπητικοί των studio,γράφουν οι χωρισμένοι που τα παιδιά τους είναι η μοναδική καλή ανάμνηση ενός διαλυμένου γάμου.Βγάλε συμπέρασμα.

... το θεωρεις κακο ? :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα επειδή το θέμα έχει πολλές όψεις, όπως το ποτήρι είναι μισοάδειο και μισογεμάτο την ίδια στιγμή, ανάλογα πως κάνει ο καθείς τους διαχωρισμούς βγάζει και τα αποτελέσματα.
όπως και να έχει δεν μπορώ να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω μαζί σου.

συμφωνοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι να γράψουνε ρε μαλάκα.
μετά απορείς γιατί η ελλάς έχει χρεωκοπήσει και αυτοί έχουν ακόμα ελπίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom