Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ μωρη μαλακω κανεις μανουρες για το κρεας και μιλας και για το εμβρυο?

Σαλτα στη σπηλια σου.

Οσο για τον τυπο που εχει προβλημα. Πες αυτα που ειναι να πεις με την γκομενα, κανε αυτα που ειναι να κανεις, αλλα αν αποφασισει να το κρατησει, γινε αντρας και αναλαβε τις ευθυνες σου. Εχεις χρεος απεναντι σε αυτην και στο παιδι ΣΟΥ. Οπως και δικαιωματα φυσικα.

Ενηλικιωση στα 18 και μαλακιες. Αυτα ειναι.

ρε παπαρα που κολλαει η χορτοφαγια? βλαπτω κανεναν?
αμα μεινω απο μαλακια μου εγκυος κ φερω ενα παιδι στο κοσμο, σκατα ζωη μπορω να του προσφερω τη δεδομενη στιγμη. οποτε ναι θα το βλαψω κ θα βλαψω κ τη ζωη μου γτ δε θα το θελω.
τραβα γαμησου τωρα κ σερνομαι κ γω πισω στην σπηλια μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-

Λοιπον φιλε, σου μιλαει ενας ανθρωπος 40 ετων παρα πολυ σοβαρα.
Εγω οταν ημουν 24 ετων ετρεμα μην μεινει η κοπελα εγκυος. Τωρα που ειμαι 40 και παιδι δεν εχω ακομη, αναπολω εκεινη την εποχη, και ευχομαι να ειχε γινει κατι τετοιο και να ειχα τωρα ενα παιδι 16 ετων.
Κατ αρχη σιγουρεψου οτι ειναι εγκυος, και μετα αγχωσου. Οχι προκαταβολικα, γιατι κατι τετοιο μπορει να διαλυσει τη σχεση σας (θα θεωρησει οτι δεν την θελεις).
Οσο για το αν ειστε μικροι για γονεις, δεν ισχυει. Ποτέ δεν νιωθεις αρκετα μεγαλος και ικανος για γονεας. Απλα το αποδεχεσαι και προχωρας.
Ειμαι βεβαια εξω απο τον χορό, αλλά αν εκεινη εχει αποφασισει να το κρατησει, τι συζηταμε?
Απλως πρεπει τοτε να ρυθμισεις τις επομενες διαδικασιες (γάμο ή αναγνωριση κλπ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε παπαρα που κολλαει η χορτοφαγια? βλαπτω κανεναν?
αμα μεινω απο μαλακια μου εγκυος κ φερω ενα παιδι στο κοσμο, σκατα ζωη μπορω να του προσφερω τη δεδομενη στιγμη. οποτε ναι θα το βλαψω κ θα βλαψω κ τη ζωη μου γτ δε θα το θελω.
τραβα γαμησου τωρα κ σερνομαι κ γω πισω στην σπηλια μου.

Τωρα εγω γιατι νομιζω οτι καποτε εμεινες εγκυος και το εριξες, και προσπαθεις να αποσπασεις μια κουβεντα συμπαραστασης ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Τα ζευγαρια που πανε για εκτρωση καθε χρονο ειναι αρκετες χιλιαδες! Εσεις τι θα κανατε μαγκες?
Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις ενα παιδι ειτε απο αποψη ωριμοτητας για να γινεις γονιος ειτε απο οικονομικη αποψη, η κελυτερη επιλογη ειναι η διακοπη της εγκυμοσυνης!

:-
εγω δυσκολα θα το εριχνα ...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Εγω οταν ημουν 24 ετων ετρεμα μην μεινει η κοπελα εγκυος. Τωρα που ειμαι 40 και παιδι δεν εχω ακομη, αναπολω εκεινη την εποχη, και ευχομαι να ειχε γινει κατι τετοιο και να ειχα τωρα ενα παιδι 16 ετων.
Κατ αρχη σιγουρεψου οτι ειναι εγκυος, και μετα αγχωσου. Οχι προκαταβολικα, γιατι κατι τετοιο μπορει να διαλυσει τη σχεση σας (θα θεωρησει οτι δεν την θελεις).
Οσο για το αν ειστε μικροι για γονεις, δεν ισχυει. Ποτέ δεν νιωθεις αρκετα μεγαλος και ικανος για γονεας. Απλα το αποδεχεσαι και προχωρας.
Ειμαι βεβαια εξω απο τον χορό, αλλά αν εκεινη εχει αποφασισει να το κρατησει, τι συζηταμε?
Απλως πρεπει τοτε να ρυθμισεις τις επομενες διαδικασιες (γάμο ή αναγνωριση κλπ).
τελικα καποια ατομα στο συγκεκριμενο θρεντ ανεβηκαν πολυ στην εκτιμηση μου

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Σωστος αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο.. Ενα παιδι θελει ωριμοτητα και λεφτα για να μεγαλωσει.
Ακομα δεν υπαρχει εγκυμοσυνη αλλα μονο μια μερα καθυστερηση... τιποτα ανησυχητικο αν σκεφτεις οτι η περιοδος της ερχεται οποτε να ναι! Απλα το σκεφτομαι και ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα!

Οσο για σενα μην ανησυχεις αντρας εισαι μπορεις να κανεις και στα 40 παιδι και αργοτερα  ;)
Ισα ισα τωρα που εισαι μεγαλυτερος θα το μεγαλωσεις κ καλυτερα και σιγουρα θα εχεις κ μεγαλυτερη οικονομικη ανεση απο οτι πριν 16χ!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ακριβως αυτο ...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Διαβαζω τα ποστ και μου κανει εντυπωσει ποσοι ειναι κατα της εκτρωσης.
Πραγματικα πιστευω οτι ειναι και θα πρεπει να μεινει δικαιωμα.

Αν καποιος δεν θελει παιδι, δεν μπορει να το μεγαλωσει οτιδηποτε, πρεπει να εχει το δικαιωμα της αποφασης.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τωρα εγω γιατι νομιζω οτι καποτε εμεινες εγκυος και το εριξες, και προσπαθεις να αποσπασεις μια κουβεντα συμπαραστασης ?

αν πλαθεις σεναριακια επειδη δεν μπορεις να δεχτεις μια αντιθετη αποψη δε σου φταιει κανεις.
μιας κ εισαι περιεργος λοιπον, οχι δεν εχω γκαστρωθει ποτε γτ προσεχω υπερβολικα.
συμπαραστασηη?? :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
την αποβολη πως την ονομαζεις?
εκτρωση ειναι ο τερματισμος μιας ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης. τπτ παραπανω. δεν προκειται να φορτωσω με περισσοτερες τυψεις κ στεναχωρια καποια που προχωρησε σε αυτην την επιλογη. κ επισης μπορει κακως κακιστα να εφτασε απο αμελεια και ανευθυνοτητα σε αυτο το σημειο, αλλα ισως να σταθηκε υπευθυνη απεναντι σε αυτο το εμβρυο κ δε θελησε να του προσφερει μια ζωη χωρις τα απαραιτητα εφοδια, ειτε υλικα ειτε ψυχολογικα ειτε οτι αλλο θελεις.

Αφού με ρωτάς για μένα η αποβολή είναι θάνατος από φυσικά αίτια.
Και κακά τα ψέματα δεν πρέπει να υπάρχει γυναίκα που έκανε έκτρωση και κάποια στιγμή δεν μετάνιωσε για την πράξη της. 

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Σωστος αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο.. Ενα παιδι θελει ωριμοτητα και λεφτα για να μεγαλωσει.
Ακομα δεν υπαρχει εγκυμοσυνη αλλα μονο μια μερα καθυστερηση... τιποτα ανησυχητικο αν σκεφτεις οτι η περιοδος της ερχεται οποτε να ναι! Απλα το σκεφτομαι και ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα!

Οσο για σενα μην ανησυχεις αντρας εισαι μπορεις να κανεις και στα 40 παιδι και αργοτερα  ;)
Ισα ισα τωρα που εισαι μεγαλυτερος θα το μεγαλωσεις κ καλυτερα και σιγουρα θα εχεις κ μεγαλυτερη οικονομικη ανεση απο οτι πριν 16χ!
η αγαπη που θα δωσεις στο παιδι σου δεν εχει σχεση με τα χρηματα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

δεν γινεται να μετανιωσεις αν γεννηθει ενα παιδι , μπορει να δυσκολευτεις σε πολλα αλλα παντα οταν το εχεις κοντα σου δεν μπορεις να σκεφτεις οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει και επρεπε να το σκοτωσεις .... απ την αλλη ... ποσοι ειναι αυτοι και κυριως γυναικες που εχουν μετανιωσει και εχουν προβληματα σωματικα και ψυχολογικα καθ'ολη τη διαρκεια τς ζωης τους λογω τς εκτρωσης ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι ματια μου αγαπη θα τρωνε.υπαρχουν οικογενειες που με χιλια ευρω μεγαλωνουν 5 παιδια και με την αγαπη τους δεν τους λειπει τιποτα.

ε λοιπον εγω δε θελω να προσφερω στο παιδι μου μια ζωη στην ανεχεια κ χωρις ευκαιριες για κατι καλυτερο επειδη καποτε φανηκα εγωιστρια κ για να μη νιωσω τυψεις λογω της ανευθυνοτητας ΜΟΥ, το κρατησα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν πλαθεις σεναριακια επειδη δεν μπορεις να δεχτεις μια αντιθετη αποψη δε σου φταιει κανεις.
μιας κ εισαι περιεργος λοιπον, οχι δεν εχω γκαστρωθει ποτε γτ προσεχω υπερβολικα.
συμπαραστασηη?? :2funny:

Μπορεις να μου πεις γιατι μου μιλας ετσι καθε φορα?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ε λοιπον εγω δε θελω να προσφερω στο παιδι μου μια ζωη στην ανεχεια κ χωρις ευκαιριες για κατι καλυτερο επειδη καποτε φανηκα εγωιστρια κ για να μη νιωσω τυψεις λογω της ανευθυνοτητας ΜΟΥ, το κρατησα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Oταν εμεινε εγγυος η πρωην γυναικα μου, δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα γινω μπαμπας ποτε, και φυσικα δεν ειχα μια. Οπως καταλαβαινεται λοιπον το θεμα της εκτρωσης ηταν και το πιο πιθανο και το πρωτο σε συζητηση... Στην πορεια και μεχρι να περασει το πρωτο διμηνο καταλαβαινα οτι αν το εκανα θα ειχα τυψεις για ολη μου την ζωη...Τωρα η κορη μου ειναι 7 χρονων και ειναι το πιο πολυτιμο πραγμα που εχω στην ζωη μου (εκανα και ενα αγορακι στο μεταξυ  :rockon: ) δεν την αλλαζω με ολα τα λεφτα και ολες τς γκομενες του πλανητη. Και οταν καμμια φορα την κοιταω και σκεφτομαι οτι φοβομασταν και θελαμε να το ριξουμε, με πιανει φρικη και σκεφτομαι Θεε μου ποσο μαλακας ημουνα  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom