Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υπάρχουν πάρα πολλά αντρόγυνα που  δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά σε θεραπείες, εξωσωματικές κλπ και συ γράφεις για έκτρωση?
Αν δεν θέλεις  το παιδί αντί να το σκοτώσεις κοίτα να βρείς μια οικογένεια που ικετεύει για ένα (επίσημη υιοθεσία έτσι?) . Σίγουρα θα το αγαπήσει περισσότερο από σένα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη βέβαια.
Πολυ καλη αποψη και ολοσωστη !!!!!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Σιγουρα ειναι δυο φιλε μου ....
αλλα στην περιπτωση της ατυχιας πανω στην πραξη θα καταβαλω ολες τις προσπαθειες να ζησει
αλλωστε δεν φταιει και σε τιποτα αυτο
Στο φιναλε αν δεν θελεις κατι ουσιαστικο με την κοπελα τοτε φορα δυο προφυλακτικα η και η κοπελα ας βαλει κρεμουλα που σκοτωνει τα σπερματοζωαρια (νομιζω υπαρχει)
Η ας παρει το χαπι της επομενης μερας η ας λαβει ολες τις αναγκαιες προφυλαξεις μαζι ρε παιδια..... Δικαιολογιες ψαχνουμε τωρα ?
ενταξει απο τη μια συμφωνω μαζι σου αλλα ειναι ρε φιλε καποιες γυναικες που απλα δεν πρεπει να κανουν παιδι

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ενταξει απο τη μια συμφωνω μαζι σου αλλα ειναι ρε φιλε καποιες γυναικες που απλα δεν πρεπει να κανουν παιδι
ας λαμβανουν τις απαραιτητες προφυλαψεις
κι ο ανδρας αφου τις βλεπει ''τι ειναι'' ας μην τις βολευει η ας λαμβανει κι αυτος περισσοτερες προφυλαξεις....

Λιγη υπευθυνοτητα δεν εβλαψε ποτε......

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
με αυτη τη λογικη γιατι να μην υιοθετησουν ενα παιδι που ειναι ηδη σε ιδρυμα? γτ να φερουν ενα αλλο στον κοσμο, τη στιγμη που ηδη ειναι ζωντανο ενα καημενο χωρις γονεις?

Και το άλλο στην κοιλιά ζωντανό είναι. Και σε τελική ανάλυση ας επιλέξουν αυτοί ποιό θα υιοθετήσουν.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
με αυτη τη λογικη γιατι να μην υιοθετησουν ενα παιδι που ειναι ηδη σε ιδρυμα? γτ να φερουν ενα αλλο στον κοσμο, τη στιγμη που ηδη ειναι ζωντανο ενα καημενο χωρις γονεις?
Στην περιπτωση που μπορουν να τεκνοποιησουν γιατι να μην εχουν τον δικο τους καρπο ?
Να ζησει και η γυναικα την ολοκληρωση της και ο πατερας την αγωνια της εγκυμοσυνης...

Στην περιπτωση που δεν μπορουν να τεκνοποιησουν ....
Ας δωσουν μια ευκαιρια ζωης και αγαπης
σε ενα παιδακι που ειχε την ατυχια να χασει τους γονεις του η να το παρατησουν
σε καποιο ιδρυμα καποιοι αναξιοι να λεγονται γονεις....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ποσων ετων εισαι? Εκεινη ποσο ειναι?

Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-
αλλο καπελο αυτο φιλε αλεκο.αν εχεις αισθηματα για το κοριτσι να το κρατησεις

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-

Αν τρεφεις αληθινα αισθηματα για το κοριτσι τοτε κρατησε το και αγωνισου πλαι της ....

Στις δυσκολιες φαινονται οι ανδρες....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και το άλλο στην κοιλιά ζωντανό είναι. Και σε τελική ανάλυση ας επιλέξουν αυτοί ποιό θα υιοθετήσουν.

οκ διασταση αποψεων..
ειναι δλδ το ιδιο ενα εμβρυο δυο μηνων με ενα γεννημενο μωρακι..

Στην περιπτωση που μπορουν να τεκνοποιησουν γιατι να μην εχουν τον δικο τους καρπο ?
Να ζησει και η γυναικα την ολοκληρωση της και ο πατερας την αγωνια της εγκυμοσυνης...

Στην περιπτωση που δεν μπορουν να τεκνοποιησουν ....
Ας δωσουν μια ευκαιρια ζωης και αγαπης
σε ενα παιδακι που ειχε την ατυχια να χασει τους γονεις του η να το παρατησουν
σε καποιο ιδρυμα καποιοι αναξιοι να λεγονται γονεις....

ρε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? ειπε ο αλλος να γεννησει η γυναικα το παιδι κ να το δωσουν για υιοθεσια αν δεν το θελουν κ συμφωνησες. κ τωρα λες οι αναξιοι που παρατανε τα παιδια τους σε ιδρυματα :S
στην πρωτη περιπτωση αν δεν κατσει η υιοθεσια που θα παει το παιδι?

εντιτ: και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. δεν ολοκληρωνονται ολοι μεσα απο ενα παιδι. καποιοι μπορει απλα να μη θελουν. τοσο απλα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
οκ διασταση αποψεων..

Αν μου επιτρέπεις ας το θέσω αλλιώς. Τι διαφορά έχει η αφαίρεση ζωής από από ένα μωρό και από ένα έμβρυο?
Ο καθένας βέβαια έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές.
Για μένα έκτρωση σημαίνει ευθανασία χωρίς συγκατάθεση άρα δολοφονία.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οκ διασταση αποψεων..

Εσυ μωρη μαλακω κανεις μανουρες για το κρεας και μιλας και για το εμβρυο?

Σαλτα στη σπηλια σου.

Οσο για τον τυπο που εχει προβλημα. Πες αυτα που ειναι να πεις με την γκομενα, κανε αυτα που ειναι να κανεις, αλλα αν αποφασισει να το κρατησει, γινε αντρας και αναλαβε τις ευθυνες σου. Εχεις χρεος απεναντι σε αυτην και στο παιδι ΣΟΥ. Οπως και δικαιωματα φυσικα.

Ενηλικιωση στα 18 και μαλακιες. Αυτα ειναι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν μου επιτρέπεις ας το θέσω αλλιώς. Τι διαφορά έχει η αφαίρεση ζωής από από ένα μωρό και από ένα έμβρυο?
Ο καθένας βέβαια έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές.
Για μένα έκτρωση σημαίνει ευθανασία χωρίς συγκατάθεση άρα δολοφονία.

την αποβολη πως την ονομαζεις?
εκτρωση ειναι ο τερματισμος μιας ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης. τπτ παραπανω. δεν προκειται να φορτωσω με περισσοτερες τυψεις κ στεναχωρια καποια που προχωρησε σε αυτην την επιλογη. κ επισης μπορει κακως κακιστα να εφτασε απο αμελεια και ανευθυνοτητα σε αυτο το σημειο, αλλα ισως να σταθηκε υπευθυνη απεναντι σε αυτο το εμβρυο κ δε θελησε να του προσφερει μια ζωη χωρις τα απαραιτητα εφοδια, ειτε υλικα ειτε ψυχολογικα ειτε οτι αλλο θελεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ρε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? ειπε ο αλλος να γεννησει η γυναικα το παιδι κ να το δωσουν για υιοθεσια αν δεν το θελουν κ συμφωνησες. κ τωρα λες οι αναξιοι που παρατανε τα παιδια τους σε ιδρυματα :S
στην πρωτη περιπτωση αν δεν κατσει η υιοθεσια που θα παει το παιδι?

εντιτ: και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. δεν ολοκληρωνονται ολοι μεσα απο ενα παιδι. καποιοι μπορει απλα να μη θελουν. τοσο απλα.
Κατ' αρχην μιλα λιγο καλυτερα καθως δεν με ξερεις απο χτες...

Στο θεμα μας τωρα να στο κανω λιιιιιιιγο νια νια....

Συμφωνησα να το δωσουν εφοσον ειναι ''αναξιοι'' να το κρατησουν...
Εσυ προφανως προτιμας να το αποβαλλουν ?
Οκ..... αποψη σου αν ειναι ετσι... Δεν εχω γνωμη εδω....

Εγω απλα ειπα την δικη μου αποψη...

Δεν περιμενα να αποδεχτεις το ''δικο μου'' σκεπτικο....

(εντιτ)
Θα επρεπε να ξερουν τι θελουν σαν ολοκληρωση και οι δυο και αυτο επιτυγχανεται μεσα απο διαλογο μεταξυ τους
Οταν δεν θελουν οφειλουν να λαβουν και οι δυο τις απαραιτητες προφυλλαξεις ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!!!!!!!!!!!

ολα τα υπολοιπα ειναι παπαριες καμαρωτες !!!!!!
και αλλα λογια να αγαπιωμαστε ...... ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom