Επισκέπτης
μα οι περισσότεροι άνδρες το φέρσιμο μας είναι αυτό νομίζουμε ότι όλες το έχουν στο κούτελο.ε ναι ... είναι που οι γυναίκες είναι πουτάνες και οι άνδρες αθώωοι και θύματα χαχαχαχχαχα
μα οι περισσότεροι άνδρες το φέρσιμο μας είναι αυτό νομίζουμε ότι όλες το έχουν στο κούτελο.ε ναι ... είναι που οι γυναίκες είναι πουτάνες και οι άνδρες αθώωοι και θύματα χαχαχαχχαχα
άρα το παλικάρι στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε εξασφαλίσει το μουνί της χρονιάς.Κανένας άντρας δεν ονειρεύεται να παντρευτεί τη συνομίληκή του και να κάνει παιδί μαζί της.
Κανένας άντρας δεν ονειρεύεται να παντρευτεί τη συνομίληκή του και να κάνει παιδί μαζί της.
Το ονειρεύεται όμως η γυναίκα οπότε άκυρη η σκέψη του άντρα χαχαχαχαχαχαχχααχχ έτσι δεν λέτε;
....αν ζητήσεις τέστ πατρότητας πρέπει να το ζητήσεις αν είσαι σίγουρος για τον ευατό σου...γιατί αν το ζητήσεις και είναι δικό σου....πάει...την έκανε η νύφη....
φιλοι και συναγωνιστες κι εγω απο αναπ εγκυμοσυνη παντρευτηκα και πιστεψτε με δεν το μετανιωσα καθολου. Τωρα εχω 2 παιδια και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.
Δεν θα τα αλλαζα με τιποτα.
άρα το παλικάρι στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε εξασφαλίσει το μουνί της χρονιάς.
φιλοι και συναγωνιστες κι εγω απο αναπ εγκυμοσυνη παντρευτηκα και πιστεψτε με δεν το μετανιωσα καθολου. Τωρα εχω 2 παιδια και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.
Δεν θα τα αλλαζα με τιποτα.
Και τα δύο με αναπάντεχη εγκυμοσύνη; (μη βαράτε ρεε...)
Εσείς, αγαπητέ, σταθήκατε τυχερός.
Άλλοι όμως στάθηκαν άτυχοι.