Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Επισκέπτης
Μπα βρίσκει ένα κορόιδο μην ανησυχεις - το οποίο πριν έλεγε ότι δεν θα την ξαναπατήσει ..χεχε

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο άντρας με μυαλό ούτε που πλησιάζει τριαντάρες.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ δεν κολλάω σε ηλικίες....και μεγαλύτερη να ήταν 1-2 άντε και 3 χρόνια αν τα έβρισκα μαζί της και πέρναγα καλά δεν θα είχα πρόβλημα....η ηλικία του μυαλού μετράει...υπάρχουν κοπέλες 30 χρονών με μυαλό 15 και κοπέλες 20χρονες με μυαλό 30 και βάλε....και για αναπάντεχη εγκυμοσύνη...ούτε λόγος για έκτρωση...θα την έπαιρνα με την μία...η απόφαση όμως θα ήταν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό δικιά της...και αν το έριχνε θα τελείωνα την σχέση εγώ.....

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δυο φίλοι μου κι ένας γνωστός μου οδηγήθηκαν στον γάμο λόγω αναπάντεχης εγκυμοσύνης.
Οι δύο λένε ξεκάθαρα ότι το μετάνιωσαν πικρά.
Ο άλλος το λέει με υπονοούμενα.

Συμπέρασμα: Πρώτα γάμος και μετά παιδάκι. Προγραμματισμένα, εν ψυχρώ και με καθαρό μυαλό.
Είναι κρίμα μια ολόκληρη ζωή να πληρώνεις την καύλα των δέκα δευτερολέπτων μιας εκσπερμάτωσης.
Κι επίσης, είναι κρίμα για ένα φιλότιμο ("δεν σε εγκαταλείπω, αγαπημένη μου, σε παντρεύομαι") να δυστυχούμε μέσα στην ξινίλα του καταναγκαστικού γάμου μέχρι να πεθάνουμε.

Και κάτι ακόμα: Παρήλθαν οι εποχές που μόνο η γυναίκα ήξερε "τίνος είναι το παιδί".
Σήμερα το ξέρει και ο μοριακός βιολόγος.
Τεστάκια πατρότητας σε κάθε παιδί γιατί ΠΟΛΛΑ ακούγονται και όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το σωστό είναι να φέρνει ο γάμος το παιδί και όχι το παιδί τον γάμο...αλλά εγώ είμαι 100% κατά το να ρίξεις ένα παιδί....εκτός και απο εξετάσεις δείς πως θα βγεί άρρωστο-ανάπηρο....αν ζητήσεις τέστ πατρότητας πρέπει να το ζητήσεις αν είσαι σίγουρος για τον ευατό σου...γιατί αν το ζητήσεις και είναι δικό σου....πάει...την έκανε η νύφη....αλλά είμαι κατά των εκτρώσεων....και έτσι αν είναι δικό μου θα υποστώ τις συνέπειες....αν και είμαι πολύ-πολύ προσεχτικός.....

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι και συναγωνιστες κι εγω απο αναπ εγκυμοσυνη παντρευτηκα και πιστεψτε με δεν το μετανιωσα καθολου. Τωρα εχω 2 παιδια και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.
Δεν θα τα αλλαζα με τιποτα.

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
....αν ζητήσεις τέστ πατρότητας πρέπει να το ζητήσεις αν είσαι σίγουρος για τον ευατό σου...γιατί αν το ζητήσεις και είναι δικό σου....πάει...την έκανε η νύφη....

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλοι και συναγωνιστες κι εγω απο αναπ εγκυμοσυνη παντρευτηκα και πιστεψτε με δεν το μετανιωσα καθολου. Τωρα εχω 2 παιδια και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.

Εσείς, αγαπητέ, σταθήκατε τυχερός.
Άλλοι όμως στάθηκαν άτυχοι.

Να σας ζήσουν και τα πιτσιρίκια και να τα καμαρώνετε να μεγαλώνουν εσείς και η γυναίκα σας (αγκαλιασμένοι και γελαστοί).

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ φιλε σνιφσνιφ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Και τα δύο με αναπάντεχη εγκυμοσύνη;  :2funny: (μη βαράτε ρεε...)

PS: ισχύουν οι ανωτέρω ευχές του συναγωνιστού SNIFsnif :rockon:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πόσα να πιάνουν άραγε τα νεφρά και το συκώτι στο media black markt???

Ή να το έδινε για βλαστοκύτταρα...

Απορώ που στενοχωρήθηκε ο φουκαράς. Δεν κοιτάει τους φίλους μας τους τσιγγάνους? Πλούσιοι έχουνε γίνει από το εμπόριο...

ΥΓ.: Τα παιδιά σκοτώνουν τον έρωτα.

Επισκέπτης
ΑΝ ήταν αστείο αυτό που είπες .. δεν γελάσα..
Αν ήταν σοβαρό΄.. να σε μαζέψει κάποιος επειγόντως..

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε flesh και οχι το δευτερο το ηθελα και το προσπαθουσα κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom