Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ετσι αναπαντεχα θα ηθελα να τοποθετηθω στο θεμα!!

Οταν το ζευγαρι ειναι στα πρώτα σοροπια και οπου σταθει και όπου βρεθει :knockinb: τοτε ειναι αναπαντεχη η εγκυμοσυνη.

Αν μετα απο 3 χρονια ο κυριος  :sperm: μεσα "παιζει με τη φλογα (και γω στοπα πως στο τελος θα καεις)" που λέει το ασμα αρα μετα δεν μπορει να κάνει το κινεζο για τι ειναι για  :hammer:

Παντως αν η εγκυμοσυνη ειναι καρπος σχεσης και οχι μια περιπετειας μικρης καλο θα ειναι να κρτιουνται τα παιδια.

Παντως η εκφραση που εσωτερικα εχει ο αντρας οταν το ακουει  ειναι αυτη :new_shocked: οταν γενιεται ειναι αυτη  :bounce: κα;ι αυτη :smitten:.

Μετα όμως μπορει να αρχισει η γυναικα την   :blahblah1: να αρχισει ο αντρας να ξενο :knockinb: η γυναικα να τον περιμένει  :knuppel: αρχιζουν οι  :argue: και στο τελος περιμενει ο αντρας να μεγαλώσει λιγο το παιδι να  :badair:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο άντρας με μυαλό ούτε που πλησιάζει τριαντάρες.

Ρε συ τι μυαλό είναι αυτό που κουβαλας; Τι θα πει ο "αντρας με μυαλό"; Δηλαδή τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένας που προτιμάει μια άβγαλτη στη ζωή 18άρα από μια 30άρα έχει περισσότερο μυαλό; Ως προς τι έχει καλύτερο μυαλό ή περισσότερο; Επειδή θα του τα παίρνει η νεαρά για να περνάει καλά; Επειδή θα έχουν μια δεκαετία διαφορά αντιλήψεων; Ή νομίζεις πως ο γάμος είναι το φιρφιρίκι για μια ζωή;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κακά τα ψέμματα φιλαράκια, η χαρά που σου δίνει η όλη διαδικασία της γέννησης ενός παιδιου είναι από τις μεγαλύτερες της ζωής σου.  Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι το να αγαπάς το έτερόν σου ήμισυ.  Εάν δεν θέλεις παιδιά και θέλεις να γυρνάς απ εδώ και εκεί γιατί δεν γουστάρεις γάμους, δεν έχεις λεφτά, είσαι μικρος κ.α.  (ή και συνδυασμοί αυτών) τότε παίρνεις τα μέτρα προφύλαξης.  Αν δεν τα πάρεις και κάνεις το λάθος, τότε δέχεσαι και τις συνέπειες.  Κατά τη γνώμη μου η έκτρωση είναι αισχρή πράξη που απλώς επιβεβαιώνει την ανευθυνότητα κάποιων...  Και εννοείται οτι το νεογνό, έμβρυο κτλ δεν φταίει σε τίποτα...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
troueno έγραψες :-)
Έτσι είναι όπως τα λές

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε συ τι μυαλό είναι αυτό που κουβαλας; Τι θα πει ο "αντρας με μυαλό"; Δηλαδή τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένας που προτιμάει μια άβγαλτη στη ζωή 18άρα από μια 30άρα έχει περισσότερο μυαλό; Ως προς τι έχει καλύτερο μυαλό ή περισσότερο; Επειδή θα του τα παίρνει η νεαρά για να περνάει καλά; Επειδή θα έχουν μια δεκαετία διαφορά αντιλήψεων; Ή νομίζεις πως ο γάμος είναι το φιρφιρίκι για μια ζωή;

Φάε εσύ τη γίδα και άσε σε μας τα κατσικάκια.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τα ζευγαρια που πανε για εκτρωση καθε χρονο ειναι αρκετες χιλιαδες! Εσεις τι θα κανατε μαγκες?
Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις ενα παιδι ειτε απο αποψη ωριμοτητας για να γινεις γονιος ειτε απο οικονομικη αποψη, η κελυτερη επιλογη ειναι η διακοπη της εγκυμοσυνης!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι ευτυχως δεν μου εχει τυχει.
Δεν εχω μεινει εγκυος ακομη.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα ζευγαρια που πανε για εκτρωση καθε χρονο ειναι αρκετες χιλιαδες! Εσεις τι θα κανατε μαγκες?
Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις ενα παιδι ειτε απο αποψη ωριμοτητας για να γινεις γονιος ειτε απο οικονομικη αποψη, η κελυτερη επιλογη ειναι η διακοπη της εγκυμοσυνης!

Σοβαρα τωρα, σου ετυχε και εχεις ηθικα διλημματα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεγαλη συζητηση

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Θα αναλαμβανα καθε υποχρεωση που μου αναλογει σε οποιονδηποτε βαθμο

Ξερεις οταν κανουμε την ευχαριστηση μας χωρις προφυλαξη η εστω
και αν τυχει να σπασει το προφυλακτικο (κατι που θεωρω γελοια δικαιολογια)
καθως ειναι σπανιο αυτο...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ απεναντι και στην συντροφο μας και στο παιδι
Ακομη κι αν ειναι ανεπιθυμητο καθως δεν χρωσταει σε τιποτα να το σκοτωσεις !!!!!
Οσο για την δικαιολογια αδυναμιας να το μεγαλωσεις κι αυτο ειναι γελοιο
διοτι ο σωστος γονιος δεν υπολογιζει τιποτα για το παιδι του
στερειται τα παντα για το παιδι του
και κανει τα παντα παλι για το παιδι του.....

Συγχωρηστε με αν ειμαι λαθος καπου... αλλα ετσι το βλεπω εγω ....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σοβαρα τωρα, σου ετυχε και εχεις ηθικα διλημματα?

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι σωστο ηθικα αλλα εδω μιλαμε για κοινη λογικη ας αφησουμε τις θρησκευτικες μαλακιες. Γενικα ειμαι κατα των εκτρωσεων με την εννοια να προσεχεις για μη φτανεις στο σημειο να την κανεις. Αν συμβει ομως η μαλακια και δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις παιδι τοτε τι γινεται? Το μεγαλωνεις για να γινει εμπορος ναρκωτικων ή κλεφτης?

Μου λες δεν εχω μεινει εγκυος... προφανως δεν απευθυνομαι μονο σε γυναικες...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Θα αναλαμβανα καθε υποχρεωση που μου αναλογει σε οποιονδηποτε βαθμο

Ξερεις οταν κανουμε την ευχαριστηση μας χωρις προφυλαξη η εστω
και αν τυχει να σπασει το προφυλακτικο (κατι που θεωρω γελοια δικαιολογια)
καθως ειναι σπανιο αυτο...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ απεναντι και στην συντροφο μας και στο παιδι
Ακομη κι αν ειναι ανεπιθυμητο καθως δεν χρωσταει σε τιποτα να το σκοτωσεις !!!!!
Οσο για την δικαιολογια αδυναμιας να το μεγαλωσεις κι αυτο ειναι γελοιο
διοτι ο σωστος γονιος δεν υπολογιζει τιποτα για το παιδι του
στερειται τα παντα για το παιδι του
και κανει τα παντα παλι για το παιδι του.....

Συγχωρηστε με αν ειμαι λαθος καπου... αλλα ετσι το βλεπω εγω ....
οι γονεις φιλε μου ειναι 2.θελεις δηλαδη να μου πεις οτι και καλα γνωριζεις μια γκομενα την πηδας σπαει μενει εγκυος και εσυ κρατας το παιδι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σε λιγο θα αμαρτησει για το παιδι του ο αλλος

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ειχα περασει 1 1/2 βδομαδα τρελλης αναμονης οταν ημουν πιτσιρικας οταν καταλαβαμε με την τοτε κοπελα μου οτι ειχε τρυπησει το προφυλακτικο. Ημουν 21... νομιζω (αν και δεν ειχε φτασει η κουβεντα εκει) οτι θα ηταν κοινη αποφαση να το ριξει... Τελικα δεν.
πιστευω οτι αν δεν εισαι ετοιμος, τοτε καλυτερα να μην το φερεις στην ζωη...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Υπάρχουν πάρα πολλά αντρόγυνα που  δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά σε θεραπείες, εξωσωματικές κλπ και συ γράφεις για έκτρωση?
Αν δεν θέλεις  το παιδί αντί να το σκοτώσεις κοίτα να βρείς μια οικογένεια που ικετεύει για ένα (επίσημη υιοθεσία έτσι?) . Σίγουρα θα το αγαπήσει περισσότερο από σένα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη βέβαια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι γονεις φιλε μου ειναι 2.θελεις δηλαδη να μου πεις οτι και καλα γνωριζεις μια γκομενα την πηδας σπαει μενει εγκυος και εσυ κρατας το παιδι

έχουμε και σβάρτσενεγκερ στο σάιτ.
τι νόμιζες;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σιγουρα ειναι δυο φιλε μου ....
αλλα στην περιπτωση της ατυχιας πανω στην πραξη θα καταβαλω ολες τις προσπαθειες να ζησει
αλλωστε δεν φταιει και σε τιποτα αυτο
Στο φιναλε αν δεν θελεις κατι ουσιαστικο με την κοπελα τοτε φορα δυο προφυλακτικα η και η κοπελα ας βαλει κρεμουλα που σκοτωνει τα σπερματοζωαρια (νομιζω υπαρχει)
Η ας παρει το χαπι της επομενης μερας η ας λαβει ολες τις αναγκαιες προφυλαξεις μαζι ρε παιδια..... Δικαιολογιες ψαχνουμε τωρα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι το ξερω οτι δεν ειναι σωστο ηθικα αλλα εδω μιλαμε για κοινη λογικη ας αφησουμε τις θρησκευτικες μαλακιες. Γενικα ειμαι κατα των εκτρωσεων με την εννοια να προσεχεις για μη φτανεις στο σημειο να την κανεις. Αν συμβει ομως η μαλακια και δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις παιδι τοτε τι γινεται? Το μεγαλωνεις για να γινει εμπορος ναρκωτικων ή κλεφτης?

Μου λες δεν εχω μεινει εγκυος... προφανως δεν απευθυνομαι μονο σε γυναικες...

Ποσων ετων εισαι? Εκεινη ποσο ειναι?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπάρχουν πάρα πολλά αντρόγυνα που  δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά σε θεραπείες, εξωσωματικές κλπ και συ γράφεις για έκτρωση?
Αν δεν θέλεις  το παιδί αντί να το σκοτώσεις κοίτα να βρείς μια οικογένεια που ικετεύει για ένα (επίσημη υιοθεσία έτσι?) . Σίγουρα θα το αγαπήσει περισσότερο από σένα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη βέβαια.

με αυτη τη λογικη γιατι να μην υιοθετησουν ενα παιδι που ειναι ηδη σε ιδρυμα? γτ να φερουν ενα αλλο στον κοσμο, τη στιγμη που ηδη ειναι ζωντανο ενα καημενο χωρις γονεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom