Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εισαι κατα της υιοθεσιας ?

Ειμαι κατα των ατομων που σχολιαζουν μαλακωδως οπως εσυ.

Η υιοθεσια δεν ειναι ευκολη υποθεση. Ειναι πιο σημαντικη, πιο ιερη πραξη ακομα και απο την ιδια τη γεννα. Δεν ειναι ελαφρυ θεματακι λοιπον.

Και ειναι απτις μεγαλυτερες αποφασεις στη ζωη καποιου. Και επειδη ως λαος ειμαστε ασυγκρατητα κομπλεξικοι και πουτανες/ημιπουστες, η υιοθεσια δυστυχως δεν βασιζεται σε υγιη πλαισια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε παιδες δεν ειναι ολες οι οικογενειες πλουσιες ....
Τι θα πρεπει να γινει δηλαδη ?
Να μην γεννανε επειδη ειναι φτωχες ?

Ελεος δηλαδη....  

Και ποιος ειπε οτι το χρημα κανει ευτυχισμενο ενα παιδι ?
Ολοσωστες οι αποψεις του ισιδωρου και του αλεξ 71 καθως και του γιωργου234

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Η υιοθεσια δεν ειναι ευκολη υποθεση. Ειναι πιο σημαντικη, πιο ιερη πραξη ακομα και απο την ιδια τη γεννα. Δεν ειναι ελαφρυ θεματακι λοιπον.

Και ειναι απτις μεγαλυτερες αποφασεις στη ζωη καποιου. Και επειδη ως λαος ειμαστε ασυγκρατητα κομπλεξικοι και πουτανες/ημιπουστες, η υιοθεσια δυστυχως δεν βασιζεται σε υγιη πλαισια.
+1...............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν εισαι πατερας τοτε ξερεις πολυ καλα πως ναι μεν το παιδι δεν θα ειναι ευτυχισμενο απο την παρουσια η ελλειψη παιχνιδιων, αλλα θα εισαι και εσυ ευτυχισμενος οταν ξερεις πως θα μπορεις να του παρεχεις με ευκολια εστω και τα βασικα. Καμια φορα ακομα και αυτο ειναι δυσκολο.

Το γαλα πχ, η μια νοσηλεια που αν δεν εχεις ασφαλιση την γαμησες. Γενικα ξεπαραδιαζεσαι και εκει χρειαζονται τα λεφτα για να ανακτησεις την ισορροπια οχι για να διαμορφωσεις χαρακτηρα στο παιδι σου ( η να του τον γαμησεις παρεχοντας του ενα σωρο αχρηστες μαλακιες )

όταν θα ρθει η ώρα για βύσμα προκειμένου να κάνει νοσηλεία στο Παίδων γιατί δε θα χει ούτε για τη νοσηλεία τα φράγκα που θα του ζητάνε σε ιδιωτικό να δεις πώς θα ξεχάσει και κινούμενα σχέδια και καναπέδες.
Ξάφνου θα ανακαλύψει ότι ζει σε ένα κράτος που όποιος δεν έχει λεφτά δε μπορεί να αγοράσει ούτε το δικαίωμα στην υγεία του ΑΚΟΜΑ και εάν έχει πληρώσει μια περιουσία στο ΙΚΑ ή το ΤΕΒΕ.
και τότε αρχίζουν τα κλάματα, οι πίκρες και οι στεναγμοί.
Το κράτος βεβαίως και αύριο θα είναι ίδιο και ο έλληνας μαλάκας ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα δακρύζει βλέποντας το Αλλαξέ το ή το Με το Δεξί όπου ένας καλοπροαιρετος τυπάκος επιλέγει ανάμεσα σε χιλιάδες πένητες αυτόν με το μεγαλύτερο οικογενειακό πρόβλημα/πρόβλημα υγείας να του δώσει χαρά με τα λεφτά απ τις διαφημίσεις των ιδιωτικών καναλιών.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν εισαι πατερας τοτε ξερεις πολυ καλα πως ναι μεν το παιδι δεν θα ειναι ευτυχισμενο απο την παρουσια η ελλειψη παιχνιδιων, αλλα θα εισαι και εσυ ευτυχισμενος οταν ξερεις πως θα μπορεις να του παρεχεις με ευκολια εστω και τα βασικα. Καμια φορα ακομα και αυτο ειναι δυσκολο.

Το γαλα πχ, η μια νοσηλεια που αν δεν εχεις ασφαλιση την γαμησες. Γενικα ξεπαραδιαζεσαι και εκει χρειαζονται τα λεφτα για να ανακτησεις την ισορροπια οχι για να διαμορφωσεις χαρακτηρα στο παιδι σου ( η να του τον γαμησεις παρεχοντας του ενα σωρο αχρηστες μαλακιες )
Ετσι ειναι αλλα αξιζει τον κοπο μεχρι την τελευταια σταγονα ιδρωτα (και αιμα). Ειμαι ομως της αποψης οτι αν εχεις ευγενικους σκοπους τοτε και η ζωη ειναι ευγενικη μαζι σου. Τα της νοσηλειας ειναι μεγαλο αγχος (χτυπα ξυλο ) αλλα με μια στοιχειωδη δουλεια καλυπτονται (στοιχειωδως)

Το να μεγαλωνεις ενα παιδι, δεν ειναι βουνο, και ειναι ισως και το πιο ουσιαστικο πραγμα που μπορει να κανει ο ανθρωπος στην ζωη του...Και στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που πριν 8 χρονια του δινανε να κρατησει μωρο και το κραταγε λες και ειχε ψωρα  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

δεν διαφωνω σε τιποτα ...

ο ανθρωπος ειπε τν γνωμη του και οτι αν καποια στιγμη νιωσει την αναγκη να κανει παιδι θα προτιμησει να υοθετησει ... αυτο επικροτησα γτ οπως ειπες και συ η υιοθεσια ειναι πραξη ιερη και θελει μαγκια και μυαλο να την κανεις ... επισης εχω καλο μο φιλο ο οποιος ειναι υιοθετημενος .
Το αν η υιοθεσια δεν γινεται σωστα και υπαρχουν ή σημιουργουνται προβληματα ειναι αλλο πραγμα και πρεπει να εξετασουμε αλλα πραγματα ... εγω εκρινα απλα την πραξη .

Δεν μπορω να καθομαι σε καθε ποστ να αναλυω και να κανω παρατηρησεις , ουτε θα του εκανα τεστ να δω αν ειναι ικανος ή οχι για κατι τετοιο ...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
όταν θα ρθει η ώρα για βύσμα προκειμένου να κάνει νοσηλεία στο Παίδων γιατί δε θα χει ούτε για τη νοσηλεία τα φράγκα που θα του ζητάνε σε ιδιωτικό να δεις πώς θα ξεχάσει και κινούμενα σχέδια και καναπέδες.
Ξάφνου θα ανακαλύψει ότι ζει σε ένα κράτος που όποιος δεν έχει λεφτά δε μπορεί να αγοράσει ούτε το δικαίωμα στην υγεία του ΑΚΟΜΑ και εάν έχει πληρώσει μια περιουσία στο ΙΚΑ ή το ΤΕΒΕ.
Το κράτος βεβαίως και αύριο θα είναι ίδιο και ο έλληνας μαλάκας ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα δακρύζει βλέποντας το Αλλαξέ το ή το Με το Δεξί όπου ένας καλοπροαιρετος τυπάκος επιλέγει ανάμεσα σε χιλιάδες πένητες αυτόν με το μεγαλύτερο οικογενειακό πρόβλημα/πρόβλημα υγείας να του δώσει χαρά με τα λεφτά απ τις διαφημίσεις των ιδιωτικών καναλιών.
δεν λεω οτι εχεις και αδικο αλλα με το να πηγαινεις παντα αντιθετα στο ρευμα μαλλον χανεις το δικιο σου

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη πιστευεις οτι ενα παιδι θα ειναι ευτυχισμενο με το χρημα? Ειναι πολυ επιφανειακο...Την μεγαλυτερη ευτυχια που βλεπω στα παιδια μου ειναι οταν καθομαστε στον καναπε και οι 3 αγκαλια και βλεπουμε κινουμενα σχεδια ( :rockon: ) Οταν τους παρω παιχνιδι χαιρονται φυσικα αλλα σε μια βδομαδα τους περναει, αν εγω ημουν απων ή ακομα χειροτερα κανας μαλακας απεναντι τους εκει θα ηταν το μεγαλο προβλημα και οχι το αν εχω λεφτα

γνωριζω οτι το χρημα δεν ειναι το παν, αλλα η ελειψη αυτου φερνει δυσκολιες, γκρινιες και αλλα.
Και βασικα το ποστ μου αυτο πηγαινε σαν απαντηση στο μερικοι φερνουν στον κοσμο 5 παιδια με 1000 τον μηνα.
Αυτο το θεωρω λαθος.

Και γω μεγαλωσα σε μια οικογενεια που δεν ειχαμε πολλα πολλα, αλλα αλλο να μην εχεισ πολλα πολλα και αλλο 1000 ευρο με 5 παιδια. και 4 και 3.

γνωμη μου.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
γνωριζω οτι το χρημα δεν ειναι το παν, αλλα η ελειψη αυτου φερνει δυσκολιες, γκρινιες και αλλα.
Και βασικα το ποστ μου αυτο πηγαινε σαν απαντηση στο μερικοι φερνουν στον κοσμο 5 παιδια με 1000 τον μηνα.
Αυτο το θεωρω λαθος.

Και γω μεγαλωσα σε μια οικογενεια που δεν ειχαμε πολλα πολλα, αλλα αλλο να μην εχεισ πολλα πολλα και αλλο 1000 ευρο με 5 παιδια. και 4 και 3.

γνωμη μου.
το οι καποιος δεν εχει φραγκα δεν του στερει το δικαιωμα να κανει πολλα παιδια και δε διαβεβαιω φιλε μου οτι κατι τετοιες οικογενεις βγαζουν διαμαντια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν λεω οτι εχεις και αδικο αλλα με το να πηγαινεις παντα αντιθετα στο ρευμα μαλλον χανεις το δικιο σου

θα τα βρούμε στο τέλος εμείς.
όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι η ελλάδα είναι το πλέον εχθρικό κράτος να κάνει παιδιά και οικογένεια εγώ απλά του υπενθυμίζω ότι θα το μάθει με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.
Οπως έμαθαν συγγενείς μου ότι άμα δεν έχεις βύσμα να μπεις στον Αγιο Σαββα και είσαι καρκινοπαθής, το Δημόσιο δε δικαιολογεί τη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική οπότε έχεις τις εξής 2 επιλογές.
ή ξεπουλάς τα πάντα για να σώσεις τον άνθρωπό σου, ή τον αφήνεις να ψοφήσει σαν το σκυλί στ αμπέλι.
δλδ έναν άνθρωπο που πλέρωνε 30 χρόνια ασφαλιστικό ταμείο αποφασίζει το βύσμα ενός νοσοκομείου εάν θα ζήσει ή όχι.
τόσο απλό, τόσο ανήθικο και τόσο ελεεινό είναι.
όποιος δεν το καταλαβαίνει θα το μάθει αργά, ή γρήγορα με τον τρόπο του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
θα τα βρούμε στο τέλος εμείς.
όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι η ελλάδα είναι το πλέον εχθρικό κράτος να κάνει παιδιά και οικογένεια εγώ απλά του υπενθυμίζω ότι θα το μάθει με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.
Οπως έμαθαν συγγενείς μου ότι άμα δεν έχεις βύσμα να μπεις στον Αγιο Σαββα και είσαι καρκινοπαθής, το Δημόσιο δε δικαιολογεί τη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική οπότε έχεις τις εξής 2 επιλογές.
ή ξεπουλάς τα πάντα για να σώσεις τον άνθρωπό σου, ή τον αφήνεις να ψοφήσει σαν το σκυλί στ αμπέλι.
δλδ έναν άνθρωπο που πλέρωνε 30 χρόνια ασφαλιστικό ταμείο αποφασίζει το βύσμα ενός νοσοκομείου εάν θα ζήσει ή όχι.
τόσο απλό, τόσο ανήθικο και τόσο ελλεινό είναι.
όποιος δεν το καταλαβαίνει θα το μάθει αργά, ή γρήγορα με τον τρόπο του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
δεν εχουμε να μοιρασουμε και κατι αλλα ο τροπος ειναι ολων των κομματων και οχι μονο των δυο

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το οι καποιος δεν εχει φραγκα δεν του στερει το δικαιωμα να κανει πολλα παιδια και δε διαβεβαιω φιλε μου οτι κατι τετοιες οικογενεις βγαζουν διαμαντια
Αυτο ειναι αληθεια...Δινει και μεγαλυτερο κινητρο στο παιδι στην μετεπειτα ζωη του. Απο εκει και περα λιγο κοντρολ δεν βλαπτει...Ενα η δυο παιδια τα καταφερνεις, 5 ομως θα ειναι αθλος (και ευτυχια )

Αλλο ομως να κρατησεις το ενα, και αλλο να βαλεις πλωρη για 5 με 800ε μηνιατικο...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

φιλε μου, δεν αντιλεγω οτι πολλα (η και ολα) τα παιδια απο μια τετοια οικογενεια μπορει να ειναι διαμαντια... απλα να το πω και με μια λαικη φραση... που πας ρε καραμητρο! πραγματικα ομως, αν κανεις τα μαθηματικα 1000 / 5 = 200...
με 200 ευρο, σκατα θα φανε... και οι γονεις τιποτα. αυτο λεω...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Της πουτανας. Προφανως και ισχυουν αυτα που λες.

Της καριολας γινεται, και το κακο ειναι οτι πιο πολυ της καριολας γινεται στο μυαλο του καριολη του Ελληνα.

Ετσι ειναι αλλα αξιζει τον κοπο μεχρι την τελευταια σταγονα ιδρωτα (και αιμα). Ειμαι ομως της αποψης οτι αν εχεις ευγενικους σκοπους τοτε και η ζωη ειναι ευγενικη μαζι σου. Τα της νοσηλειας ειναι μεγαλο αγχος (χτυπα ξυλο ) αλλα με μια στοιχειωδη δουλεια καλυπτονται (στοιχειωδως)

Το να μεγαλωνεις ενα παιδι, δεν ειναι βουνο, και ειναι ισως και το πιο ουσιαστικο πραγμα που μπορει να κανει ο ανθρωπος στην ζωη του...Και στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που πριν 8 χρονια του δινανε να κρατησει μωρο και το κραταγε λες και ειχε ψωρα  :2funny:

Αυτο το στοιχειωδως ομως ειναι οτι χειροτερο. Γιατι σκεψου το εξης. Αν δουλευεις συνεχεια για κατι το στοιχειωδες, τοτε δεν εχεις το χρονο να αφιερωσεις στο παιδι σου. Γιατι οποιος δουλευει πιο πολυ, συνηθως βγαζει τα πιο λιγα, οποτε χρονος για το παιδι μηδεν. = Παιδεια μηδενικη. Και μετα ερχονται και ολα τα υπολοιπα. Αντε να μαζεψεις τα αμαζευτα μετα. Εκει ειναι η μαλακια.

δεν διαφωνω σε τιποτα ...

ο ανθρωπος ειπε τν γνωμη του και οτι αν καποια στιγμη νιωσει την αναγκη να κανει παιδι θα προτιμησει να υοθετησει ... αυτο επικροτησα γτ οπως ειπες και συ η υιοθεσια ειναι πραξη ιερη και θελει μαγκια και μυαλο να την κανεις ... επισης εχω καλο μο φιλο ο οποιος ειναι υιοθετημενος .
Το αν η υιοθεσια δεν γινεται σωστα και υπαρχουν ή σημιουργουνται προβληματα ειναι αλλο πραγμα και πρεπει να εξετασουμε αλλα πραγματα ... εγω εκρινα απλα την πραξη .

Δεν μπορω να καθομαι σε καθε ποστ να αναλυω και να κανω παρατηρησεις , ουτε θα του εκανα τεστ να δω αν ειναι ικανος ή οχι για κατι τετοιο ...

Δεν γινεται να κανεις τεστ για το αν ειναι ικανος καποιος να υιοθετησει. Ελεος.

Η υιοθεσια δεν γινεται σωστα γιατι οι ιδιοι οι ελληνες που υιοθετουν το θεωρουν  κατωτερη πραξη, και λυση αναγκης και ντρεπονται για αυτο. Τα μουνοπανα. Και ολο αυτο το κομπλεξ μεταφερεται στο παιδι και μετα τα προβληματα ειναι αλυσιδωτα.

Μιλαω για πλειοψηφιες παντα. Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, που απλα επιβεβαιωνουν τη σαπιλα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Αυτο ειναι αληθεια...Δινει και μεγαλυτερο κινητρο στο παιδι στην μετεπειτα ζωη του. Απο εκει και περα λιγο κοντρολ δεν βλαπτει...Ενα η δυο παιδια τα καταφερνεις, 5 ομως θα ειναι αθλος (και ευτυχια ομως)

Αλλο ομως να κρατησεις το ενα, και αλλο να βαλεις πλωρη για 5 με 800ε μηνιατικο...
να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που το θεωρουν ευτυχια και αλλοι που σκεφτονται πως αν κανουν κι αλλο παιδι τα εξοδα τους θα αυξηθουν και δεν θα μπορουν να πανε για σκι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ολα καλα, αλλά φοβαμαι οτι δεν βοηθησαμε και πολυ το παιδι που ανοιξε το θρεντ.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Της πουτανας. Προφανως και ισχυουν αυτα που λες.

Της καριολας γινεται, και το κακο ειναι οτι πιο πολυ της καριολας γινεται στο μυαλο του καριολη του Ελληνα.

Αυτο το στοιχειωδως ομως ειναι οτι χειροτερο. Γιατι σκεψου το εξης. Αν δουλευεις συνεχεια για κατι το στοιχειωδες, τοτε δεν εχεις το χρονο να αφιερωσεις στο παιδι σου. Γιατι οποιος δουλευει πιο πολυ, συνηθως βγαζει τα πιο λιγα, οποτε χρονος για το παιδι μηδεν. = Παιδεια μηδενικη. Και μετα ερχονται και ολα τα υπολοιπα. Αντε να μαζεψεις τα αμαζευτα μετα. Εκει ειναι η μαλακια.

Δεν γινεται να κανεις τεστ για το αν ειναι ικανος καποιος να υιοθετησει. Ελεος.

Η υιοθεσια δεν γινεται σωστα γιατι οι ιδιοι οι ελληνες που υιοθετουν το θεωρουν  κατωτερη πραξη, και λυση αναγκης και ντρεπονται για αυτο. Τα μουνοπανα. Και ολο αυτο το κομπλεξ μεταφερεται στο παιδι και μετα τα προβληματα ειναι αλυσιδωτα.

Μιλαω για πλειοψηφιες παντα. Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, που απλα επιβεβαιωνουν τη σαπιλα.

πολυ κριμα γι'αυτο... γιατι νομιζω οτι η υοθεσια ειναι ενα μεγαλο καλο που μπορει να κανει καποιος...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορεις να ξεκινησεις κατι με τετοια απαισιοδοξια...Σε καταλαβαινω ομως γιατι ημουνα και εγω εκει...Μολις ομως με φωναξανε να την δω οταν γεννηθηκε, αυτες οι σκεψεις δεν υπηρχαν πλεον. Ηξερα οτι για να τα καταφερω να την μεγαλωσω θα μασαγα και σιδερα  :sunglasses: Και τοσα χρονια μετα δεν το εχω μετανιωσει δευτερολεπτο. Ουτε για την μικρη ουτε για τον αλλον, το 4χρονο κτηνος  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ κριμα γι'αυτο... γιατι νομιζω οτι η υοθεσια ειναι ενα μεγαλο καλο που μπορει να κανει καποιος...
μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα.
ότι ο μέσος μαλάκας ελληνας απο ανάγκη μη φυσικής απόκτησης καταλήγει στην υιοθεσία.
και όταν το κάνει θεωρεί οτι το παιδί του χρωστάει τη σωτηρία του.
ηθική μπουρδέλο λαός χρεωκοπημένος σε όλα.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα.
ότι ο μέσος μαλάκας ελληνας απο ανάγκη μη φυσικής απόκτησης καταλήγει στην υιοθεσία.
και όταν το κάνει θεωρεί οτι το παιδί του χρωστάει τη σωτηρία του.
ηθική μπουρδέλο λαός χρεωκοπημένος σε όλα.

μαλλον παρεξηγηθικα... δεν θα θεωρουσα ποτε οτι μου χρωσταει.
παιδι μου θα ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom