Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μπορεις να ξεκινησεις κατι με τετοια απαισιοδοξια...Σε καταλαβαινω ομως γιατι ημουνα και εγω εκει...Μολις ομως με φωναξανε να την δω οταν γεννηθηκε, αυτες οι σκεψεις δεν υπηρχαν πλεον. Ηξερα οτι για να τα καταφερω να την μεγαλωσω θα μασαγα και σιδερα  :sunglasses: Και τοσα χρονια μετα δεν το εχω μετανιωσει δευτερολεπτο. Ουτε για την μικρη ουτε για τον αλλον, το 4χρονο κτηνος  :2funny:

μα δε συζητάμε αυτό.
ευχομαι να μη χρειαστεί να βοηθήσεις τα παιδια σου ποτέ σε θέμα υγείας.
και σαφώς τα παιδιά ειναι ευλογία.
απλά σε χώρες όπου το κράτος τις περισσότερες φορές αφήνει ως μόνη επιλογή στους μη προνομιούχους την αυτοκτονία η ευλογία των γονέων τις περισσότερες φορές γίνεται κατάρα για το παιδί.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μα δε συζητάμε αυτό.
ευχομαι να μη χρειαστεί να βοηθήσεις τα παιδια σου ποτέ σε θέμα υγείας.
και σαφώς τα παιδιά ειναι ευλογία.
απλά σε χώρες όπου το κράτος τις περισσότερες φορές αφήνει ως μόνη επιλογή στους μη προνομιούχους την αυτοκτονία η ευλογία των γονέων τις περισσότερες φορές γίνεται κατάρα για το παιδί.
Ειναι αληθεια αυτο...
Παντως το να αρρωστησει το παιδι σοβαρα ειναι ηδη μεγαλο γαμησι απο μονο του εχεις δεν εχεις τα φραγκα για ιδωτικη νοσηλεια...Και να σου πω και το αλλο? Δεν εμπιστευομαι με τιποτα ιδιωτικες κλινικες για την ποιοτητα ιατρικων υπηρεσιων...Θεωρω οτι ο στοχος τους ειναι μονο να φανε οσο πιο πολλα μπορουν

Ενα παραδειγμα, χωρις να ειναι βεβαια τοσο σοβαρο οσο μια ασθενεια, ειναι στις γεννες. Την πρωτη φορα πηγα Ιασω (4500ε) και την 2η πηγα στο Ελενα (2000 φακελακι και 200 νοσοκομειο) οπου περαν του γιατρου που τα τσεπωσε, η εξυπηρετηση και το ενδιαφερον απο το προσωπικο ηταν υποδειγματικη. Στο Ιασω μια ερωτηση να εκανες που λεει ο λογος επρεπε να σκασεις 50ρικο, και το ολο σερβις ηταν μαλλον ξενοδοχειακου τυπου, ο δε εξοπλισμος φτωχος σε σχεση με το δημοσιο. Το μοναδικο πραγμα που ηταν καλυτερο ηταν το φαι που στο Ιασω το εφτιαχνε σεφ, ενω στο Ελενα ηταν το γνωστο αθλιο φαγητο των νοσοκομειων. Ε για 2 χιλιαρικακια το τριημερο, εφερνα στην γυναικα ταπερακι απο το σπιτι, δεν ειχα προβλημα.

Επισκέπτης
Γεννήστε μωρε..άλλα 10 παιδιά θα έκανα αν μπορούσα :rockon: :rockon: :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-
Πες τη να παει αλλου να βρει μαλακες. Αν δε το ριξει ειναι μονη της. Μπορει και να την πεισεις. :rockon:

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον φιλε, σου μιλαει ενας ανθρωπος 40 ετων παρα πολυ σοβαρα.
Εγω οταν ημουν 24 ετων ετρεμα μην μεινει η κοπελα εγκυος. Τωρα που ειμαι 40 και παιδι δεν εχω ακομη, αναπολω εκεινη την εποχη, και ευχομαι να ειχε γινει κατι τετοιο και να ειχα τωρα ενα παιδι 16 ετων.
Κατ αρχη σιγουρεψου οτι ειναι εγκυος, και μετα αγχωσου. Οχι προκαταβολικα, γιατι κατι τετοιο μπορει να διαλυσει τη σχεση σας (θα θεωρησει οτι δεν την θελεις).
Οσο για το αν ειστε μικροι για γονεις, δεν ισχυει. Ποτέ δεν νιωθεις αρκετα μεγαλος και ικανος για γονεας. Απλα το αποδεχεσαι και προχωρας.
Ειμαι βεβαια εξω απο τον χορό, αλλά αν εκεινη εχει αποφασισει να το κρατησει, τι συζηταμε?
Απλως πρεπει τοτε να ρυθμισεις τις επομενες διαδικασιες (γάμο ή αναγνωριση κλπ).
Φιλε μου σωστα σε ολα αυτα που λεσ αλλα ο ανθρωποσ πρεπει να εχει μια φυσολογικη ροη στην ζωη του και να ερθει με την σειρα του αν εσυ τοτε ειχεσ κανει παιδι μπορει σημερα να ησουν στα διαζυγια και να ελεγεσ εφαγα την ζωη μου και τετοια..το οτι σημερα εισαι 40 τωρα τα βλεπεισ διαφορετικα τα πραγματα και τωρα να εισαι ετοιμοσ να κανεισ παιδι.Και κατι αλλο μην αισθανεσαι ασχημα για τισ επιλογεσ που εκανεσ ποτε.. Αγαπα αυτο που εισαι και την κατασταση που εισαι και σεβασου τισ επιλογεσ σου και γινε καλυτερος.ουτωσ η αλλοσ δεν σε πηραν τα χρονια!εισαι νεοσ ακομα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ειναι αληθεια αυτο...
Παντως το να αρρωστησει το παιδι σοβαρα ειναι ηδη μεγαλο γαμησι απο μονο του εχεις δεν εχεις τα φραγκα για ιδωτικη νοσηλεια...Και να σου πω και το αλλο? Δεν εμπιστευομαι με τιποτα ιδιωτικες κλινικες για την ποιοτητα ιατρικων υπηρεσιων...Θεωρω οτι ο στοχος τους ειναι μονο να φανε οσο πιο πολλα μπορουν

Ενα παραδειγμα, χωρις να ειναι βεβαια τοσο σοβαρο οσο μια ασθενεια, ειναι στις γεννες. Την πρωτη φορα πηγα Ιασω (4500ε) και την 2η πηγα στο Ελενα (2000 φακελακι και 200 νοσοκομειο) οπου περαν του γιατρου που τα τσεπωσε, η εξυπηρετηση και το ενδιαφερον απο το προσωπικο ηταν υποδειγματικη. Στο Ιασω μια ερωτηση να εκανες που λεει ο λογος επρεπε να σκασεις 50ρικο, και το ολο σερβις ηταν μαλλον ξενοδοχειακου τυπου, ο δε εξοπλισμος φτωχος σε σχεση με το δημοσιο. Το μοναδικο πραγμα που ηταν καλυτερο ηταν το φαι που στο Ιασω το εφτιαχνε σεφ, ενω στο Ελενα ηταν το γνωστο αθλιο φαγητο των νοσοκομειων. Ε για 2 χιλιαρικακια το τριημερο, εφερνα στην γυναικα ταπερακι απο το σπιτι, δεν ειχα προβλημα.
παλι δε με εννόησες.
σαφώς και είμαι υπέρ του δημόσιου νοσοκομείου.
αρκεί να υπάρχουν αρκετά για όλους........

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τα ζευγαρια που πανε για εκτρωση καθε χρονο ειναι αρκετες χιλιαδες! Εσεις τι θα κανατε μαγκες?
Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εισαι σε θεση να μεγαλωσεις ενα παιδι ειτε απο αποψη ωριμοτητας για να γινεις γονιος ειτε απο οικονομικη αποψη, η κελυτερη επιλογη ειναι η διακοπη της εγκυμοσυνης!

Παντα σε συνενοηση με την κοπελα!

Η δικια μου αποψη ειναι να μην το κρατησει.
Διοτι δεν θελω παιδια! Και δεν ειμαι σε θεση να τραβαω ζορια!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειμαι 24 κ αυτη 21. Ειμαστε πολυ μικροι για να γινουμε γονεις και ουτε τα απαραιτητα λεφτα εχουμε για να μεγαλωσουμε ενα παιδι. Το κακο ειναι οτι αυτη μου εχει πει οτι αν ειναι εγκυος δε το ριχνει με τιποτα  :-

Καλα γεννητουρια!
Πρεπει να σε εχει πιασει λιγο κοροϊδο το γκομενακι και να θελει να σε "κλεισει"!

Γνωστη τακτικη!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
sorry... den katalava  (χωρις πλακα)

ο ελληνας στην υιοθεσια ειναι οτι ηταν ο νεοεισερχομενος αλβανος εδω στα 90's παιχτη. τωρα ξεκινησε να το τρωει αυτο το φαγητο και δε ξερει καλα τη γευση του, μη ψαχνουμε για το πως το χωνεψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom