Νέα

Αναμνήσεις των μασαζόβιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στο μαγαζι της τζιρτζιας πραγματι ηταν το κατι αλλο ειχα μια φιλη καφετζου και επηγαινε και τους ελεγε τον καφε με τη σειρα απο αυτη εμαθα το μαγαζι και πηγαμε μια μερα μαζι και με ανελαβε μια ελενη γαμω τα παιδια σε ολα.
αυτη την ειχα παρει και εξω αλλα η τζωρτζια το ηξερε γιατι επαιρνε ποσοστα το μαγαζι εκλεισε γιατι τους την πεσαναι η μπατσοι πηγε καρφωτοι η δουλεια.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στο μαγαζι της τζιρτζιας πραγματι ηταν το κατι αλλο ειχα μια φιλη καφετζου και επηγαινε και τους ελεγε τον καφε με τη σειρα απο αυτη εμαθα το μαγαζι και πηγαμε μια μερα μαζι και με ανελαβε μια ελενη γαμω τα παιδια σε ολα.
αυτη την ειχα παρει και εξω αλλα η τζωρτζια το ηξερε γιατι επαιρνε ποσοστα το μαγαζι εκλεισε γιατι τους την πεσαναι η μπατσοι πηγε καρφωτοι η δουλεια.
Την Ελένη μια Ρωσίδα που είχε και ένα χρυσό δόντι λές?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Εκει δουλευε μια πιτσιρικα απο Κορινθια κοντουλα και ξανθη
μου διαφευγει το ονομα -ισως ο περιεργος να θυμαται-
δυνατο μωρο φιλη με Θεοδωρα -ιδιοκτητρια μετα της Μαντζαρου- και την περιφημη Μορφυ απο Β. Σοφιας -ολες μαζι-
καναμε και "σχεση καποιο διαστημα ........

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εκει δουλευε μια πιτσιρικα απο Κορινθια κοντουλα και ξανθη
μου διαφευγει το ονομα -ισως ο περιεργος να θυμαται-
δυνατο μωρο φιλη με Θεοδωρα -ιδιοκτητρια μετα της Μαντζαρου- και την περιφημη Μορφυ απο Β. Σοφιας ακομη
καναμε και "σχεση καποιο διαστημα ........

Βρε θηρίο, είχες πάρε-δώσε με τη Μόρφυ? Τι μού θύμησες τώρα, να είσαι καλά! Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν την πρώτη φορά που την είχα πάρει και μού είπε "αυτό το κάνω μόνο με σένα, με κανέναν άλλο". Κόντεψα να το πιστέψω...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Βρε θηρίο, είχες πάρε-δώσε με τη Μόρφυ? Τι μού θύμησες τώρα, να είσαι καλά! Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν την πρώτη φορά που την είχα πάρει και μού είπε "αυτό το κάνω μόνο με σένα, με κανέναν άλλο". Κόντεψα να το πιστέψω...
Εγω μαζι της δεν εκανα και πολλα
Η κουφαλα -ο περιεργος- να δης...
Που την πηρες και ποτε?
Τις αλλες τις θυμασαι?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εγω μαζι της δεν εκανα και πολλα
Η κουφαλα -ο περιεργος- να δης...
Που την πηρες και ποτε?
Τις αλλες τις θυμασαι?

Τη Μόρφυ την είχα πάρει Βασιλίσσης Σοφίας, πριν πολλά χρόνια -θα σε γελάσω για το πότε ακριβώς. Με τις άλλες που ανέφερες στο προηγούμενο σου πόστ, δεν πρέπει να είχαν διασταυρωθεί οι δρόμοι μας.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η μορφη εκανε τα καλυτερα πηδηματα ηταν ναμπερ ουαν ειχαμε περαση τρελες στιγμες μαζιτης κατεβηκε και δημοτικη συμβουλος στην ηλιουπολη και τρεχαμε γαι να βγη ωραια χρονια και στιγμες η κορινθια η κοντη αν θυμαμε την ελεγαν λιτσα καβλοραπανο του κερατα ναι η ελενη που λεω ηταν ελληνιδα οχι ρωσιδα ειχε περαση και απο ιλιαδα οταν πρωτανοιξε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697
Η αντίδραση της κυρίας κάτι μού θυμίζει, κάτι μού θυμίζει... Λοιπόν θα πω αυτό που σκέφτομαι, κι ας είναι και λάθος. Λοιπόν η αντίδραση που περιγράφει ο συνάδελφος μού θυμίζει το "ταπεραμέντο" μιάς μεσόκοπης (και εξαιρετικά περίεργης/στριμμένης) θεραπεύτριας που εξασκούσε (δεν ξέρω ακόμα αν συνεχίζει) την τέχνη του μασαζ σε διαμέρισμα στη Βασ. Σοφίας -παλαιότερα η εν λόγω κυρία εκδιδόταν στο διαμέρισμά της που βρισκόταν κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε έναν πεζόδρομο.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αναφέρω ότι στο μασατζίδικο της οδού Ευτυχίδου δεν έχω πάει ποτέ (και ούτε θα πάω). Απλά όλα όσα περιέγραψε ο συνάδελφος Deicidious μού προξένησαν τις παραπάνω σκέψεις τις οποίες και μοιράζομαι μαζί σας.

αυτή φίλε που λές είναι αλλή, πιο τρελή...
πριν ενα χρόνο ειχε νοικιασει ενα ισόγειο διαμερισμα στην Χαρ.Τρικούπη, διπλα στα πρωην γραφεια του ΠΑΣΟΚ και δουλευε εκει...
και - αυτή ( η τρελή)- πάντα στην αγγελια της διευκρινιζει "για κυρίους άνω των 45 ετών"....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πριν ενα χρόνο ειχε νοικιασει ενα ισόγειο διαμερισμα στην Χαρ.Τρικούπη, διπλα στα πρωην γραφεια του ΠΑΣΟΚ και δουλευε εκει...
και - αυτή_ στην αγγελια της διευκρινιζει "για κυρίους άνω των 45 ετών"....
και μετα την ευτυχιδου ειχε ανοιξει σπιτακι στην λαρισης στους αμπελοκηπους.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
και - αυτή ( η τρελή)- πάντα στην αγγελια της διευκρινιζει "για κυρίους άνω των 45 ετών"....

Χμ, μπλέξαμε με τις ατάκες μάλλον. Δεν έχει σημασία αφού κατάλαβες για ποιά σού λέω. Μαζί της είχα τη χειρότερη εμπειρία ever στη massage scene. Ωστε δεν λέει να το βάλει κάτω; Μάλιστα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παλαιότερα η εν λόγω κυρία εκδιδόταν στο διαμέρισμά της που βρισκόταν κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε έναν πεζόδρομο.

τι μου θυμησες τωρα! παει σιγουρα καμια 10ετία! απο τοτε ηταν στριμενη. την ξαναδα στην β. σοφιας, χρονια μετα, ουτε καν της μιλησα φευγοντας. Αντεχει βλέπω η γεροφωκια :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697
και μετα την ευτυχιδου ειχε ανοιξει σπιτακι στην λαρισης στους αμπελοκηπους.

ααααχαχαχα, ναι!
πριν 2 χρόνια...
ειχα παρει τηλ μια φορα και τσακωθηκαμε στο τηλ....
μου την είπε γιατι λέει την ρώτησα μεχρι τι ωρα κανει ραντεβου, και όλοι αυτο την ρωτάνε?
τι να ρωτησω δηλαδή?
αν βαζει κιμινο στο παστίτσιο?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ααααχαχαχα, ναι!
πριν 2 χρόνια...
ειχα παρει τηλ μια φορα και τσακωθηκαμε στο τηλ....
μου την είπε γιατι λέει την ρώτησα μεχρι τι ωρα κανει ραντεβου, και όλοι αυτο την ρωτάνε?
τι να ρωτησω δηλαδή?
αν βαζει κιμινο στο παστίτσιο?
εμενα μου την ειχε πει γιατι ημουν αξυριστος... :jerking: :jerking: :jerking: πολυ περιργη ηταν οντως

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Hταν απέναντι απο το Ιπποκράτειο...η τρελλή... :rockon: :rockon: :rockon:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Μ' αυτά και μ' αυτά, φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από την εν λόγω κυρία. Είναι κι αυτό κάτι, μιά παρηγοριά.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.600
Πόντοι
216
εχει κ τιποτα γατια που τριγυρναγανε???ειχα παει σε μια με τετοια περιγραφη...καπου στην πατησιων..δεν θυμαμαι ακριβως,πριν 3 χρονια..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εχει κ τιποτα γατια που τριγυρναγανε???ειχα παει σε μια με τετοια περιγραφη...καπου στην πατησιων..δεν θυμαμαι ακριβως,πριν 3 χρονια..
επι της πατησιων???? στην περιοχη ηταν μια αλεξανδρα, η ριτα, οι αδελφες 90 φευγα χρονων, και 2 αλλες (δεν θυμαμαι ονοματα που βγαιναν στο μπαλκονι για να σε δουν. με ολες αυτες ετρωγες πολλα ξενερωματα.... :headbang: :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
την Ριτα λες μια ελληνίδα?με αξύριστο μουνί?
εν ετη 2000-2004 σε ενα ισογειο διαμερισμα στην Πιπινου?
ωπα σε επιασα.......... και μετα μετακομισε στον πεζοδρομο στο γραφειο τελετων......

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Hταν και δύο τρελλές Πτησίων και Δεριγνύ εαν δεν κάνω λάθος... :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε μάγκες μήπως είμαστε σε λάθος tHREAD.... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom