Νέα

Αναμνήσεις των μασαζόβιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγω εκει πηγαινα μικρος στο καφενειο κιαεπαιζα στριπ ποκερ με πενινταρικο

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το 79 της συγκρους ανοιξε παλια με κοπελες που εφυγαν απο το μαρουση απο τη θησεως ηταν μπριζολαδικο και ειχε ενα παιδι που την λεγανε η ελενη η ελενα ρωσιδα πολυ καυλιαρηκο και μικρη με ωραιω σωμα σου εκανε μασαζ σχεδον γυμνοι και η αλλες που ηταν τοτε μεσα και αυτες κανανε τα παντα ολες ρωσιδες ενα διαστημα εκλεισε μετα ανοιξε παλι τωρα βλεπω και ακουω οτι ειναι ανοιχτο. το ειχε μια που εμενε νεα σμυρνη και συνεργαζοταν με την κασιανη  αν το εχει παλι η ιδια πιστευω οτι θα ειναι φουλ.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
βρεθηκα ηλιουπολη στα καναρια για δουλεια εκει υπηρχε μια παλια ξανθια λιγο γεματη ωραια κοπελα καποτε μαλιστα εβαζε και προσφορες στο μασαζ ξερει      κανεις τιποτα τη εγεινε;

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
βρεθηκα ηλιουπολη στα καναρια για δουλεια εκει υπηρχε μια παλια ξανθια λιγο γεματη ωραια κοπελα καποτε μαλιστα εβαζε και προσφορες στο μασαζ ξερει      κανεις τιποτα τη εγεινε;
Καλημερα , πρεπει να λες αυτη που ηταν πισω απο την citibank , ηταν απο την Βουλγαρια, το εκλεισε το μαγαζι πολυ γρηγορα....μαλον επεστρεψε στα πατρια εδαφη

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
στη θησεως δεξια οπως ανεβενουμε απο πισω ειναι η δημοσθενους πιο ψηλα ομως και ειναι και ο δρομος ο καθετος δυο στενα πισω που γινεται λαικη. εκει υπηρχε ενα και ειχα παει κανα δυο φορες μου κανανε φουλ με την πρωτη ενα μικρο κοντοξανθο ωραιω σωμα βουλγαρα στο αλλο που μου λες δεν ειχα παει.
Αυτο ηταν στην Μενελαου... παραρτημα της Θησεως 128.  Εκλεισεδιοτι δεν πληρωσανε το φορο
προστασιας

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα,

το πιο κλασικο μαγαζι ηταν στην Κελσου για οσους το θυμουνται...Το πρωτο που ειχε χαμαμ + υδρομασαζ μεσα στην τεραστια μπανιερα. Πηγα τελευταια φορα (ειχα να παω πολλα χρονια) πριν περιπου ενα χρονο..μαυρα χαλια ολο το μαγαζι..υπολειτουργει

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Να θυμησω ακομα το μαγαζι που ηταν στην Ποσειδονως στην Γλυφαδα οπως παμε για Βουλα μετα τα Αστερια σε μια πολυκατοικια με κηπο . Εκει ηταν τα καλυτερα κοριτσια τοτε (1995-1996). Ηταν και μια Δημητρα , λιγο γεματουλα η οπιοα εκανε φοβερο ταντρικο μασαζ και ολα τα υπολοιπα. Αυτη μετα ανοιξε μαγαζι στην ανω γλυφαδα (1999-2000) αλλα μετα την εχασα .Ξερετε που βρισκετε ?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Να θυμησω ακομα το μαγαζι που ηταν στην Ποσειδονως στην Γλυφαδα οπως παμε για Βουλα μετα τα Αστερια σε μια πολυκατοικια με κηπο . Εκει ηταν τα καλυτερα κοριτσια τοτε (1995-1996). Ηταν και μια Δημητρα , λιγο γεματουλα η οπιοα εκανε φοβερο ταντρικο μασαζ και ολα τα υπολοιπα. Αυτη μετα ανοιξε μαγαζι στην ανω γλυφαδα (1999-2000) αλλα μετα την εχασα .Ξερετε που βρισκετε ?

αυτο το μαγαζι το ειχα η εφη και μια αλλη που εχει τωρα στη μεταξα στη γλυφαδα ειχε πραγματι καλα παιδια ηταν μια νικη κρητικια και αυτη ηδημητρα ηταν κανονια.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το 79 της συγκρους ανοιξε παλια με κοπελες που εφυγαν απο το μαρουση απο τη θησεως ηταν μπριζολαδικο και ειχε ενα παιδι που την λεγανε η ελενη η ελενα ρωσιδα πολυ καυλιαρηκο και μικρη με ωραιω σωμα σου εκανε μασαζ σχεδον γυμνοι και η αλλες που ηταν τοτε μεσα και αυτες κανανε τα παντα ολες ρωσιδες ενα διαστημα εκλεισε μετα ανοιξε παλι τωρα βλεπω και ακουω οτι ειναι ανοιχτο. το ειχε μια που εμενε νεα σμυρνη και συνεργαζοταν με την κασιανη  αν το εχει παλι η ιδια πιστευω οτι θα ειναι φουλ.

το 79 προ τριετίας που είχα πάει ήταν παράρτημα ή υποκατάστημα(όπως θέλετε πείτε το) της αγίου ιωάννου στην αγ.παρασκευή και επίσης της σκαβάτζου στην ζησιμοπούλου και της αχιλλεως τωρα στην αντιντας απο πανω.Δεν ξέρω αν το ιδρυμα της συγγρου 79 έχει πλέον αυτές τις "συγγένειες" :grin: ή έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος αυτής της συνεργασίας των μπαζών.Αν και απο ότι γράφουν κάποιοι συναγωνιστές στην αντίντας έχει έρθει ένα πολύ καλό λετονικό μελαχροινο μωρο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Καλημερα,

το πιο κλασικο μαγαζι ηταν στην Κελσου για οσους το θυμουνται...Το πρωτο που ειχε χαμαμ + υδρομασαζ μεσα στην τεραστια μπανιερα. Πηγα τελευταια φορα (ειχα να παω πολλα χρονια) πριν περιπου ενα χρονο..μαυρα χαλια ολο το μαγαζι..υπολειτουργει
πρεπει να εχει κλεισει

fakos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω θυμαμαι ενα στην Πλατεια Κυψελης, στον πρωτο οροφο.

Ηταν δυο ελληνιδες, τις ειχε μαζεψει το ηθων αρκετες φορες...
αλλα πολυ καλη περιποιηση...

επισης μια κοπελια πρωην μοντελο στη Λαμπρινη, τελεια πιπα και ωραιο κρεβατι...
Αυτή μάλιστα ξεκίναγε το μασσάζ φορώντας γάντια!!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μια ελληνιδα ναταλυ απο κηφσιας 92,πολυ καλο μασαζ και πιτσιρικα....ξερει κανεις που ειναι τωρα????

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νικόλ(τσέχα) στουρνάρη το 1993 - γυναικάρα με body to body μασάζ και μπριζόλα
Ρούλα(της ιλιάδος) στα  νιάτα της αχαρνών το 1994(πριν το μασάζ σου έκανε ντους και τότε δεν έκανε μπριζόλα)
συγγρού 12 μία μιλφ ξανθιά 1996 με τρομερά βυζιά
ολγα ιλιάδα 2004-2006 over the top σε ομορφιά
μιλφ ξανθιά σε πάροδο της αλεξάνδρας το 1995 κανονική αισθητικός με καταπληκτικό μασάζ μόνο φραπέ στην αρχή αλλά μετά και μπριζόλα
μελαχροινή 35αρα το 2000 στην 3ης Σεπτεμβρίου 15... καταπληκτικό χειρογλύκανο
λαζαρίδη ....  γλυφάδα 2001 μιλφ ξανθιά καταπληκτικό μασάζ και φραπέ
γεωργία 2005 ιλιάδα καταπληκτικό μασάζ και μπριζόλα
1996 - 2000 κάποιο μασάζ στο κέντρο που το έχετε στα ΔΕΝ.μελαχροινή ελληνίδα με φοβερά βυζιά και μπριζόλα μόλις σε μάθαινε καλά.Φοβερό δίδυμο με μία άλλη ελληνίδα που επίσης δεν δουλεύει πια.
Φορμίονως 1994 με χαμάμ και φοβερές 20άρες
Καισαριανή 1996 μιλφ ξανθιά με καταπληκτικό μασάζ και χειρογλύκανο

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Νικόλ(τσέχα) στουρνάρη το 1993 - γυναικάρα με body to body μασάζ και μπριζόλα
Ρούλα(της ιλιάδος) στα  νιάτα της αχαρνών το 1994(πριν το μασάζ σου έκανε ντους και τότε δεν έκανε μπριζόλα)
συγγρού 12 μία μιλφ ξανθιά 1996 με τρομερά βυζιά
ολγα ιλιάδα 2004-2006 over the top σε ομορφιά
μιλφ ξανθιά σε πάροδο της αλεξάνδρας το 1995 κανονική αισθητικός με καταπληκτικό μασάζ μόνο φραπέ στην αρχή αλλά μετά και μπριζόλα
μελαχροινή 35αρα το 2000 στην 3ης Σεπτεμβρίου 15... καταπληκτικό χειρογλύκανο
λαζαρίδη ....  γλυφάδα 2001 μιλφ ξανθιά καταπληκτικό μασάζ και φραπέ
γεωργία 2005 ιλιάδα καταπληκτικό μασάζ και μπριζόλα
1996 - 2000 κάποιο μασάζ στο κέντρο που το έχετε στα ΔΕΝ.μελαχροινή ελληνίδα με φοβερά βυζιά και μπριζόλα μόλις σε μάθαινε καλά.Φοβερό δίδυμο με μία άλλη ελληνίδα που επίσης δεν δουλεύει πια.
Φορμίονως 1994 με χαμάμ και φοβερές 20άρες
Καισαριανή 1996 μιλφ ξανθιά με καταπληκτικό μασάζ και χειρογλύκανο
Μπουμπουλινας διπλα στο Πλαισιο φιλε μου
στο ισογειο Ρουλα και Αντζελα φιλε ειχες παει?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Το πρώτο μου μασάζ, αρχές δεκαετιας του 90 στο Παλαιό Φάληρο Σειρήνων και Εσπέρου (ισόγειο πολυκατοικίας). Δούλευε μόνη της μιά Μαίρη (Μαράια, το έλεγε μερικές φορές). Αριστοκρατική γυναίκα με μακρυά μαύρα μαλλιά, βυζάρες και κολάρα. Πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα. Απίθανο μασάζ και αφού με γνώρισε καλά και γαμήσι σε όλα τις στάσεις. Το 1995 έφυγα στο εξωτερικό. Γυρισα το 2001, πήγα να την βρω αλλά στο κουδούνι δεν υπήρχε η γνωστή ταμπέλα (studio ή κάτι τέτοιο). Ρώτησα ένα τύπο που έμπαινε στην πολυκατοικία και μού είπε "αα, η αισθητικός έχει φύγει 2-3 χρόνια από εδώ". Ποιός να ξέρει πού να πήγε? Ας είναι καλά, όπου και να βρίσκεται...

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλη χρονια,

σε αυτο πηγαινα και εγω, αυτη που το ειχε ηταν η Αγγελικη (ετσι ελεγε οτι την ελεγαν).Μετα ανοιξε αυτο στην Ομηρου στην Ν.Σμυρνη και μετα πηγε καπου στον Νεο Κοσμο κοντα στο Ικα.
Εμαθα οτι εφυγε απο εκει και επεστρεψε Ν.Σμυρνη παλι στην  Ομηρου αλλα σε αλλο νουμερο αλλα δεν το ξερω

Το πρώτο μου μασάζ, αρχές δεκαετιας του 90 στο Παλαιό Φάληρο Σειρήνων και Εσπέρου (ισόγειο πολυκατοικίας). Δούλευε μόνη της μιά Μαίρη (Μαράια, το έλεγε μερικές φορές). Αριστοκρατική γυναίκα με μακρυά μαύρα μαλλιά, βυζάρες και κολάρα. Πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα. Απίθανο μασάζ και αφού με γνώρισε καλά και γαμήσι σε όλα τις στάσεις. Το 1995 έφυγα στο εξωτερικό. Γυρισα το 2001, πήγα να την βρω αλλά στο κουδούνι δεν υπήρχε η γνωστή ταμπέλα (studio ή κάτι τέτοιο). Ρώτησα ένα τύπο που έμπαινε στην πολυκατοικία και μού είπε "αα, η αισθητικός έχει φύγει 2-3 χρόνια από εδώ". Ποιός να ξέρει πού να πήγε? Ας είναι καλά, όπου και να βρίσκεται...
[/quote]

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις φίλε μου. Εμένα μού είχε παρουσιαστεί ως Μαίρη/Μαράια. Και σε σένα φίλε PLOUTO ως Αγγελική... Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας (βέβαια μού έλεγε ότι φοβόταν τους μπάτσους -ίσως γι αυτο δεν είχε σταθερο όνομα).

Καλη χρονια,

σε αυτο πηγαινα και εγω, αυτη που το ειχε ηταν η Αγγελικη (ετσι ελεγε οτι την ελεγαν).Μετα ανοιξε αυτο στην Ομηρου στην Ν.Σμυρνη και μετα πηγε καπου στον Νεο Κοσμο κοντα στο Ικα.
Εμαθα οτι εφυγε απο εκει και επεστρεψε Ν.Σμυρνη παλι στην  Ομηρου αλλα σε αλλο νουμερο αλλα δεν το ξερω

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτο δεν ειναι τιποτα..Καποια εποχη ηταν μια ωριμη και μια πιτσιρικα στο μαγαζι...Η ωριμη εστειλε την πιτσιρικα να παρει προφυλακτικα και ξεκινισε τις μαλαξεις .Οταν επεστρεψε η πιτσιρικα , η ωριμη μου λεει...θα πω στην μικρη να φερει μεσα τα προφυλακτικα για να βλεπει και να μαθει σωστα !!!! Οπως καταλαβες περασα καταπλικτικα εκεινο το μεσιμερι !!!

Κοίτα να δεις φίλε μου. Εμένα μού είχε παρουσιαστεί ως Μαίρη/Μαράια. Και σε σένα φίλε PLOUTO ως Αγγελική... Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας (βέβαια μού έλεγε ότι φοβόταν τους μπάτσους -ίσως γι αυτο δεν είχε σταθερο όνομα).

[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom