Νέα

Αναμνήσεις των μασαζόβιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
φιλε ζερο χαριλαου τρικουπη ηταν η κυρια με μαυρο μαλλι εγω την προλαβα που εκανε μονο μασαζ και φραπε και αν ηθελες σε ρωταγε μηπως ηθελες και αυταρχηκο μια φορα μονο καναμε και φουλ και δεν ξαναπηγα ειχα βαρεθη της φιλες της θα το εκανε μετα.

στην πολυκατοικια , ποιο πανα απο το πασοκ , καθως αναιβενες αριστερα ? πρην φτασεις στο σουπερμαρκετ . εαν λες αυτη , ναι ηταν καλη αλλα ειχαι μονο ενα δωματιο , εγω ειχα κοληση με μια μαρια - μαρινα - μαιρι  καπως ετσι , 30-35 κοντη με τεραστια βυζια 5-6 , και με 20.000 χιλιαδες δραχμες εδεινε και κουλουρι , τιν ειχα ξεπατωσει . . . . 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μεγαλε για αυτη λεμε τη βυζου να εισαι καλα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Νέα χαλκηδόνα , ειχε ενα σε κάθετο της Δεκελείας ,, και ένα άλλο πολύ καλό , δυνατό όσοι πρόλαβαν σε μία πλατεία που δεν ξέρω το όνομά της ..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην πλατεια στα καναρια στην ηλιουπολη την θυμαστε την ξανθια τη βυζαρου;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
θυμαμαι μια βυζαρου στι ισογειο στην Οικονομου,
με σπαστα μαλλια μελαχροινη με λευκο δερμα

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και στην αγιου δημητριου στο καλαμακι κοντα στη shel που ηταν δυο φοιτητριες κανονια παιρνανε 15000 χιλιαρηκα τωρα δουλευουν στο μηχανογραφικο της εθνικης εγνωρισαν καποιον μεγαλο απο μεσα και της εβαλε για δουλεια.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτη φιλε ιβλις την ειχα παρει ματι που εκανε καλαμωτο βγενοντας απο το μπανιοειχα κανει με μια ρωσιδα στοδωματιο που ειχε και καποα συνεργα γυμναστικης αριστερα του μπανιου ειχε αλλο δωματιο και ακουσα χαχα χου και εσκυψα στην κλειδαροτρυπα και την πηρα τρελλαθηκα φιδι σκετο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
και στην αγιου δημητριου στο καλαμακι κοντα στη shel που ηταν δυο φοιτητριες κανονια παιρνανε 15000 χιλιαρηκα τωρα δουλευουν στο μηχανογραφικο της εθνικης εγνωρισαν καποιον μεγαλο απο μεσα και της εβαλε για δουλεια.

Με το αζημειωτο φαντάζομαι....
respect-023.gif

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αυτη φιλε ιβλις την ειχα παρει ματι που εκανε καλαμωτο βγενοντας απο το μπανιοειχα κανει με μια ρωσιδα στοδωματιο που ειχε και καποα συνεργα γυμναστικης αριστερα του μπανιου ειχε αλλο δωματιο και ακουσα χαχα χου και εσκυψα στην κλειδαροτρυπα και την πηρα τρελλαθηκα φιδι σκετο.
που θα τη βρουμε αυτη?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ρε μαγκες υπηρχε ενα καλο μαγαζι,με ωραιους χωρους στην σκρα 4 αν θυμαμαι καλα..πριν απο καιρο που ξαναψαχτηκα δεν βρηκα κατι ομως..γνωριζουμε κατι?εκλεισε?ειχαν παρελασει κατποια απιστευτα κοματια απο ανατολικες χωρες αλλα και (κυριως) απο λατινικες....και το σημαντικοτερο?φραπες,με καλαμακι και μπριζολαειχε τοπ μενου..τα παντα ολα!!!! :cheesy:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ρε μαγκες υπηρχε ενα καλο μαγαζι,με ωραιους χωρους στην σκρα 4 αν θυμαμαι καλα..πριν απο καιρο που ξαναψαχτηκα δεν βρηκα κατι ομως..γνωριζουμε κατι?εκλεισε?ειχαν παρελασει κατποια απιστευτα κοματια απο ανατολικες χωρες αλλα και (κυριως) απο λατινικες....και το σημαντικοτερο?φραπες,με καλαμακι και μπριζολαειχε τοπ μενου..τα παντα ολα!!!! :cheesy:
δυστυχώς έχει κλείσει , το  μόνο που μπορεί να παίξει αν θυμάσε όνομα , είναι κανένα τηλέφωνο ...με την άδειά της βέβαια ....

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω θυμαμαι ενα στην Πλατεια Κυψελης, στον πρωτο οροφο.

Ηταν δυο ελληνιδες, τις ειχε μαζεψει το ηθων αρκετες φορες...
αλλα πολυ καλη περιποιηση...

επισης μια κοπελια πρωην μοντελο στη Λαμπρινη, τελεια πιπα και ωραιο κρεβατι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω θυμαμαι ενα στην Πλατεια Κυψελης, στον πρωτο οροφο.

Ηταν δυο ελληνιδες, τις ειχε μαζεψει το ηθων αρκετες φορες...
αλλα πολυ καλη περιποιηση...

επισης μια κοπελια πρωην μοντελο στη Λαμπρινη, τελεια πιπα και ωραιο κρεβατι...

πολύ παρακμή στη πλ.κυψέλης. :(

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μην λεμε το ιδιο. εγω λεω για αυτο που ηταν πανω απο την εθνικη τρπεζα.

οι κοπελες ηταν ελληνιδες και πιτσιρικες.... πολυ καλα ηταν...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μπορει να μην λεμε το ιδιο. εγω λεω για αυτο που ηταν πανω απο την εθνικη τρπεζα.

οι κοπελες ηταν ελληνιδες και πιτσιρικες.... πολυ καλα ηταν...

άλλο λέμε.Πότε ήταν εκεί αυτό το μασατζίδικο?άρα μιλάς στο κτίριο που αμέσως μετά δεξιά ήταν η οδός κυψέλης με κάθοδο προς ευελπίδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom