TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
Πετραλωνα Νεφεληs θυμαται κανειs την Ελενη την ξανθια πανεμορφη γυναικα
Μμια Ιωαννα θυμαμαι που ειχα.παει και μια πορτιερισα γεματουλαΣολωνος και Μπενάκη ...πολλές φορές .... θυμαται κανείς τη Χρύσα?
Γαλατσίου 1-3 και απέναντι στο 2-4 δυο ανταγωνιστικές μασαζερί πριν χρόνια.
Αυτη στο 1-3 -δίπλα στο κουρείο, σε ομορφη παλια πολυκατοικία με μαρμαρένια σκαλια, είχε μια πολυλογού, αγενή ξανθιά Ρωσίδα σερίφισσα που έμπαινε και δωματιο, ενώ έφερνε κατα καιρούς καλές αλεπουδίτσες απ'ολο τον κόσμο. Εκεί έχω πάρει νεαρά από τη Σρι Λανκα και διάφορα εγχωρια χρέπια.
Στην ξεβρακωτη χοντρη,μονο χερι εβαλες?Ευτυχιδου, Παγκράτι, στην αρχή της, κοντά στη πλατεία Πλαστήρα, θυμάμαι έπαιζε από σκέτο μασσαζ, έως πλήρες σέρβις, ανάλογα τη κοπέλα. Είχα πάει πολλές φορές, 3 θα μου μείνουν για πάντα στη μνήμη. Θυμάμαι μια χοντρή, που έκανε μασσαζ με τα ρούχα, αλλά όταν της έβαλα χέρι δεν φόραγε εσώρουχο, μια πιτσιρίκα Βραζιλιάνα με πλήρες σέρβις, και μια μελαχρινή μιλφαρα που φόραγε παντα πολύ σέξι εσώρουχα.
Κοίτα. Έχουν περάσει 30+ χρόνια, αλλά θυμάμαι ότι μου έκανε μασσαζ σε στρώμα, στο πάτωμα. Όπως ειμουνα μπρούμυτα, και αυτή αρχικά είχε καθήσει πάνω στους μηρούς μου, κατάλαβα ότι δεν φορούσε βρακί, και το γυμνό μουνι της, τριβόταν στο πόδι μου. Υπ όψιν ότι εκείνη την εποχή πολλές κοπέλες δεν το ξύριζαν. Από ότι θυμάμαι, γύρισα ανάσκελα και εχωσα το χέρι μου κάτω από τη φούστα και της χαϊδεύα την τρυχωτη μουναρα της. Δεν μπορώ να θυμηθώ παρακάτω.Στην ξεβρακωτη χοντρη,μονο χερι εβαλες?Ευτυχιδου, Παγκράτι, στην αρχή της, κοντά στη πλατεία Πλαστήρα, θυμάμαι έπαιζε από σκέτο μασσαζ, έως πλήρες σέρβις, ανάλογα τη κοπέλα. Είχα πάει πολλές φορές, 3 θα μου μείνουν για πάντα στη μνήμη. Θυμάμαι μια χοντρή, που έκανε μασσαζ με τα ρούχα, αλλά όταν της έβαλα χέρι δεν φόραγε εσώρουχο, μια πιτσιρίκα Βραζιλιάνα με πλήρες σέρβις, και μια μελαχρινή μιλφαρα που φόραγε παντα πολύ σέξι εσώρουχα.
δεν πρέπει να πέρασαν από τον "χώρο"Ηπείρου 22
Η Μάγια ήταν εξαιρετική από εποχή Στουρνάρη. Όταν πήγε στο Μοσχάτο απογειώθηκε. Πραγματικό Μασαζ, καλό σεξ και ωραία παρέα σαν παλιά φιλενάδα. Δεν υπάρχουν πλέον αυτά πουθενά. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της.Τύποι και Μάγια στο Μοσχάτο ήταν δυνατή εμπειρία και στα 2 σκέλη της συνάντησης, για όποιον θυμάται.... Χαλαρή φάση με απόλυτη άνεση χρόνου, όπως πρέπει να είναι!!!