Νέα

Αναμνήσεις των μασαζόβιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Άντε να κάνω την αρχή εγώ με την ιστοριογεωγραφία του μασσάζ στην Αθήνα.
Τι εγινε, που πηγαν οι παλιοι?
Ας ξεκινησω ξανα με θεμα Μπουμπουλινας διπλα στο πλαισιο
Αντζελα,Ρουλα κ.λ.π απιστευτες γυναικες!!!
Εχει κανεις ορεξη?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
τη θυμαμε τωρα μου ηρθε και το γραφω θυματε κανεις παλιος και αν ειχε παει οπως παμε για δαφνι δεξια κανουμε για σχιστο κορυδαλλου  αριστερα που ειναι κατι μοτελ και σπιτια σε ενα απο αυτα υπηρχαν δυο αδελφες ξανθιες λιγο ζουμερες,  εκανανε μασαζ και μετα το πηδημα πηγαινε συννεφο κανανε και παρτουζες της ηξερε κανενας;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
τη θυμαμε τωρα μου ηρθε και το γραφω θυματε κανεις παλιος και αν ειχε παει οπως παμε για δαφνι δεξια κανουμε για σχιστο κορυδαλλου  αριστερα που ειναι κατι μοτελ και σπιτια σε ενα απο αυτα υπηρχαν δυο αδελφες ξανθιες λιγο ζουμερες,  εκανανε μασαζ και μετα το πηδημα πηγαινε συννεφο κανανε και παρτουζες της ηξερε κανενας;
R E S P E C T
μονο και μονο για το μερος που τις ανακαλυψες
Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
επισης παλια ημουν επισκεπτης στο θεραπευτηριο επι της στουρναρη,οπως κατεβαινεις απο πολυτεχνειο και goodys δεξια μετα την 3η σεπτεβριου.εκει μια φορα ειχε μια ελληνιδα πολυ συνεσταλμενη που δεν αφηνε και να χουφτωνεις και πολυ,αλλα εγω σε μια φαση μεγαλης καβλας σηκωθηκα,εβαλα καποτα και πηγα απο πισω της για να της τον βαλω.αυτη καθοτι συνεσταλμενη,οπως προειπα, προσπαθησε να  με αποφυγει για τα ματια,αλλα ματαια.βεβαια απ΄τη μεγαλη καβλα με το που μπηκα λιγο μεσα αδειασα.αυτη η κορασιδα,με καστανοξανθα μαλια,το πολυ 25 επειδη ειχε μικρα μπαλκονια.ειχε μεσα απο το σουτιεν κατι σα βαμβακι για ενυσχιση.στο θεραπευτηριο αυτο συναντησα πρωτη φορα αυτη που εχει μαλλον και ανοιγει την πορτα στο στουρναρη 63,μαλλον η καιτη ειναι,μιλφ ψηλη μαυρα μαλλια που ηταν πριν μαρνης 25.απο αυτη λοιπον τοτε εισεπραξα τις πρωτες μουνοψειρες.αυτη που ειχε τοτε αυτο στη στουρναρη την πετυχα μετα απο χρονια στην απολλωνος στο συνταγμα,αφου ειχε κλεισει το αλλο.πρεπει ναναι ακομα εκει.

Η αφεντικίνα εκεί ήταν η Εύα, φραγκοφονιάς με τα όλα της. Είχε το μαγαζί σε άθλια κατάσταση.
Η Καίτη ήταν πράγματι εκεί αρκετά χρόνια. Πάντως κορασίδα γύρω στα 25 δε θυμάμαι, αλλα δεν παίρνω και όρκο (μπορεί να φταίει η ηλικία που έχω αρχίσει να ξεχνάω...)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Η αφεντικίνα εκεί ήταν η Εύα, φραγκοφονιάς με τα όλα της. Είχε το μαγαζί σε άθλια κατάσταση.
Η Καίτη ήταν πράγματι εκεί αρκετά χρόνια. Πάντως κορασίδα γύρω στα 25 δε θυμάμαι, αλλα δεν παίρνω και όρκο (μπορεί να φταίει η ηλικία που έχω αρχίσει να ξεχνάω...)
Την αφεντικινα απ'αυτο το μαγαζι την ειδα πριν δυο χρονια στο μαγαζι
απεναντι απο την στηλη Ανδριανου στην Πλακα.
Το μαγαζι αυτο παλια στην Στουρναρη ξεκινησε στα δεν αλλα εξελιχθηκε
στα φουλ
Οχι σπουδαια κοματια παντως....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Την αφεντικινα απ'αυτο το μαγαζι την ειδα πριν δυο χρονια στο μαγαζι
απεναντι απο την στηλη Ανδριανου στην Πλακα.
Το μαγαζι αυτο παλια στην Στουρναρη ξεκινησε στα δεν αλλα εξελιχθηκε
στα φουλ
Οχι σπουδαια κοματια παντως....

Όταν το γνώρισα εγώ (γύρω στο '96)ήταν φουλ μπριζολερί.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
φραγκοφονιάς φραγκοφονιάς
αλλα οταν εμπαινε μεσα (επιλεκτικα) δεν αστειευοτανε!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το μαγαζι που λετε απεναντι απο την στηλη ανδριανου σεριφησα ηταν η ναταλια δεν κρατησε πολυ ομως  μια ξανθια παχουλη ειχε μεσα κατι αλβανιφες και μια ελληνιδα την δεσποινα που εχει χαθη τωρα μετα απο εκει πηγαν παπαγιανοπουλου 14 στον τεταρτο οροφο που προστεθηκαι και η γιαννα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
τα περισοτεα μαγαζια απο αυτα που λεμε τα ειχε η κασιανη η οποια εβαζε διαφορες και τα δουλευανε οπως τη ναταλια τη μαρια την ευα κτλπ μετα αυτες σηκωνανε παντιερα και ανοιγανε μονες τους μαγαζια χωρις υποβαθρο και κλεινανε γρηγορα παραδηγμα η ναταλια ανοιξε τεσσερα μαγαζια και ολα κλεισανε αμεσως.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
θυμαμαι ακομα τις πρωτες φορες που
εκανα χαμαμ και σαουνα , στο θρυλικο Συγγρου 12,
τοτε ηταν ενα απο τα δυο τρια που ειχαν σαουνα ,
εν ετει 2005, θα μουν δε θα μουν πρωτη Λυκειου. :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
θυμαμαι ακομα τις πρωτες φορες που
εκανα χαμαμ και σαουνα , στο θρυλικο Συγγρου 12,
τοτε ηταν ενα απο τα δυο τρια που ειχαν σαουνα ,
εν ετει 2005, θα μουν δε θα μουν πρωτη Λυκειου. :grin:
και έμεινες στην ίδια τάξη να φανταστώ ;)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
τα περισοτεα μαγαζια απο αυτα που λεμε τα ειχε η κασιανη η οποια εβαζε διαφορες και τα δουλευανε οπως τη ναταλια τη μαρια την ευα κτλπ μετα αυτες σηκωνανε παντιερα και ανοιγανε μονες τους μαγαζια χωρις υποβαθρο και κλεινανε γρηγορα παραδηγμα η ναταλια ανοιξε τεσσερα μαγαζια και ολα κλεισανε αμεσως.
Καλα ανετα μπορεις να γραψης την εγκυκλοπαιδια  του μασσαζ εν Αθηναις
με την βοηθεια μερικων μερικων...
Την Βουλγαρα που ειχε το μαγαζι στην../ (μια μεγαλη καθετο στην Θησεως ξεχναω τ'ονομα γαμωτο) και μετα ηρθε Ηπειρου την ηξερες?
Απο κει ξεκινησανε τα κοριτσια της Μπουμπουλινας (διπλα στο Πλαισιο)
περι των οποιων δεν εκανες κανενα σχολιο(τ'ναφερω πιο πανω)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στη θησεως δεξια οπως ανεβενουμε απο πισω ειναι η δημοσθενους πιο ψηλα ομως και ειναι και ο δρομος ο καθετος δυο στενα πισω που γινεται λαικη. εκει υπηρχε ενα και ειχα παει κανα δυο φορες μου κανανε φουλ με την πρωτη ενα μικρο κοντοξανθο ωραιω σωμα βουλγαρα στο αλλο που μου λες δεν ειχα παει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
θυμάται κάποιος μια ελληνίδα μασατζού που βρισκόταν στην Ιπποκράτους (αν θυμαμαι καλά, μπορεί να ηταν και Χαρ Τρικούπη) σε μια παλια πολυκατοικιά?
Μιλάω για εποχή 1994.
Ηταν μελαχρινή μιλφ, με βυζάρες και πιασίματα.
δεν έλεγε και πολλά, αλλά προς το τέλος έφερνε και κάποιες "φιλες" της οι οπόιες κωλολέγανε....
κάποια στιγμή σταμάτησε αποτομα και απο τότε αγνοείται...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
θυμάται κάποιος μια ελληνίδα μασατζού που βρισκόταν στην Ιπποκράτους (αν θυμαμαι καλά, μπορεί να ηταν και Χαρ Τρικούπη) σε μια παλια πολυκατοικιά?
Μιλάω για εποχή 1994.
Ηταν μελαχρινή μιλφ, με βυζάρες και πιασίματα.
δεν έλεγε και πολλά, αλλά προς το τέλος έφερνε και κάποιες "φιλες" της οι οπόιες κωλολέγανε....
κάποια στιγμή σταμάτησε αποτομα και απο τότε αγνοείται...
Ιδεα δεν εχω δυστυχως!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε ζερο χαριλαου τρικουπη ηταν η κυρια με μαυρο μαλλι εγω την προλαβα που εκανε μονο μασαζ και φραπε και αν ηθελες σε ρωταγε μηπως ηθελες και αυταρχηκο μια φορα μονο καναμε και φουλ και δεν ξαναπηγα ειχα βαρεθη της φιλες της θα το εκανε μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom