Νέα

Αναμνήσεις των μασαζόβιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
ωπα σε επιασα.......... και μετα μετακομισε στον πεζοδρομο στο γραφειο τελετων......

ελα συνεχίζουμε στο σωστό θρεντ...!
ναι ακριβώς!
για λίγο όμως
Μετα πήγε σε ενα δώμα στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνων για 1-2 χρόνια περίπου.
Μετα το ξενοικιασε και συνεχισε να κάνει βυζιτες επιλεκτικα σε σπιτια και χοτελια...
ακομα γαμιεται....

για πες αναμνησεις...!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Παραφράζοντας το Σπύρο Χαλβατζή θα έλεγα ότι "Το γάμησα το θρεντ". Ολα τα ποστ από το δικό μου που θυμήθηκα την "ιδιόμορφη" κυρία και μετά περισσότερο ταιριάζουν στο "Αναμνησεις των μασσέζ" παρά στο παρόν θρεντ. Δεν ξέρω αν μπορούν να μεταφερθούν εκεί (συνδελφε Zero Tolerance τι λες;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μ' αυτά και μ' αυτά, φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από την εν λόγω κυρία. Είναι κι αυτό κάτι, μιά παρηγοριά.

ειναι επίσης παρηγορο οτι εκτος των αυνανιών του στυλ ''πες μου και εμενα μια βυζιτα μπάρμπα'' υπάρχουν κα βετεράνοι συναδεφλοι που εχουν γυρισει την πιατσα την εποχης των αγγελιων εφημεριδων και των σταθερων τηλεφωνων!

ΥΓ: Μια Ναταλία, με γκαρσονιέρα Ν. Σμύρνη (Συγγρου, υψος ΣΚΟΝΤΑ) ισογεια τη θυμαται κανεις?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
ωπα σε επιασα.......... και μετα μετακομισε στον πεζοδρομο στο γραφειο τελετων......

και κάτι αλλο για την Ριτα...
την ενδοξη καριερα της την αρχισε σε ηλικία περίπου 36 ετών (το 1998 περίπου) στο ενδοξο στουντιο "ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ" στην πλάτεια Αττικης...
αυτό που τώρα είναι παιδικός σταθμός...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.565
Πόντοι
7.135
A ρε zero τι μου θύμησες τώρα.... :rockon: :rockon: :rockon: 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
και κάτι αλλο για την Ριτα...
την ενδοξη καριερα της την αρχισε σε ηλικία περίπου 36 ετών (το 1998 περίπου) στο ενδοξο στουντιο "ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ" στην πλάτεια Αττικης...
αυτό που τώρα είναι παιδικός σταθμός...

Και όπως είχε πει κι ο Oscar Wilde, η ομορφιά είναι μια μορφή μεγαλοφυίας.
Στην πραγματικότητα είναι ανώτερη από τη μεγαλοφυία,
γιατί δεν χρειάζεται εξήγηση...τά σέβη μου άγαπητέ !!!!!! ;)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Και όπως είχε πει κι ο Oscar Wilde, η ομορφιά είναι μια μορφή μεγαλοφυίας.
Στην πραγματικότητα είναι ανώτερη από τη μεγαλοφυία,
γιατί δεν χρειάζεται εξήγηση...τά σέβη μου άγαπητέ !!!!!! ;)
τι ειπεσ παλι!!!
τσκ τσκ τσκ :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Προς τους παλαιότερους μασαζόβιους
εν έτη 2007 αν θυμαμαι καλά υπήρχε αγγελια στην εφημερίδα "Τα Νεα" απο αλλοδαπή που εκανε μασάζ στο χώρο σου.
Η αγγελία δεν υπήρχε για αρκετό καιρό στην εφημερίδα.
Ηταν μια Ρωσίδα ή Ουκρανίδα  (δεν θυμαμαι καλά) με το όνομα "Άννα"
Γυρω στα 30+, αδύνατη ,ξανθιά με ανοιχτά ματια και δέρμα.Αριστοκρατικό στηλ. μιλαγε καλά ελληνικά
Εκανε καλό μασαζ και φραπε με τιμή 60-70 ευρώ
χαθηκε ξαφνικα
τα κινητά τηλ που χρησιμοποιυουσε τελειωνανε σε 104 & 296
αν ξερει κανεις κάτι, η αν θυμαται κάτι ας ενημερώσει σε αυτό το θρεντ. :sunglasses:

ΥΓ. ειχε αναφέρει οτι παλαιότερα εργαζοτανε και σε ενα μασατζίδικο κοντά στο Μεγαρο Μουσικής το οποιο έκλεισε περι το 2007 και αυτό

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
-------
Aυτός που αναφέρει ο  Ζερο,  είναι ο σωστος προσδιορισμός :) 
Ο τίτλος  του θρεντ πρέπει  να γίνει  ' Αναμνήσεις των μασαζόβιων"
Ο όρος  " Αναμνήσεις των μασέρ" - είναι απλά .... λάθος  / Είμαστε    άντρες  και δεν  είμαστε  μασερ
( επίσης---- οι αρσενικού φύλου .. μασέρ  είναι  συχνά  κάτι .. αλλο)  :o

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
-------
Aυτός που αναφέρει ο  Ζερο,   είναι ο σωστος προσδιορισμός :) 
Ο τίτλος  του θρεντ πρέπει  να γίνει   ' Αναμνήσεις των μασαζόβιων"
Ο όρος   " Αναμνήσεις των μασέρ" - είναι απλά .... λάθος  / Είμαστε    άντρες  και δεν  είμαστε  μασερ
( επίσης---- οι αρσενικού φύλου .. μασέρ  είναι  συχνά  κάτι .. αλλο)   :o
σωστο σε βρισκω..

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Θενκς  --Τα  σεβη μας κε Ιβλι  :)

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
συγνώμη που επαναφέρω ένα παλιό thrend στην επιφάνεια πάλι, αλλά διαβάζοντάς στο μου ξύπνησαν μνήμες και εικόνες για πολύ ωραίες στιγμές, μάλλον ώρες καλύτερα, που είχα περάσει την δεκαετία του 90. Η περιπέτειες μου στον αγοραίο έρωτα ξεκίνησαν το 92 όπου νέο παιδί από την επαρχία βρέθηκα στην Αθήνα να σπουδάσω (όχι τίποτα βαρβάτο αλλά πιτσιρικάς αγάμητος να έρθω Αθήνα ήταν δώρο ζωής), αφού ατύχησα στην συγκατοίκηση με έναν συμπατριώτη (πολύ μαλάκας τελικά), βρέθηκα να συγκατοικώ με έναν συμφοιτητή Λαρισαίο που λέτε ρε παιδιά, στην φυλής, όταν μου το πρότεινε τρελάθηκα είπα ναι και εδώ είμαστε (οι δικοί μου να δείτε πως τρελάθηκαν, μόνο νοσοκομεία που δεν είχαμε). Ο τυπάς αποδείχτηκε πολύ μούρι δεν κόλονε πουθενά σε όλα μέσα ήτανε εκεί στα πέρυξ, μέσα σε ένα μήνα μου είχε μάθει τα πάντα, τι ώρα αλλάζουνε οι τάνες, τι ώρα αλλάζουν σεντόνια τα πάντα λέμε αλλά το κυριότερο σε πιο σπίτι και πότε φθάνει νέο αίμα, τότε οι αλλαγές ήταν συχνές λόγω των προβλημάτων στα βαλκάνια και το άνοιγμα συνόρων μα αλβανία. Τέλος πάντων επειδή βγήκα off topic αξέχαστες στιγμές αλλά για λίγο, σε δέκα μήνες παρατάω ξαφνικά την αθήνα και πίσω επαρχία, το κολλητό όμως δεν τον έχασα.
'Οποτε κατέβενα Αθήνα με ένα τηλέφωνο είχα όλες της πληροφορίες χαρτί και καλαμάρι. Έτσι λοιπόν εν έτη 1994 τον παίρνω τηλέφωνο και μου λεέι ε΄να πράγμα μόνο: Οδός Κέλσου στην Δάφνη,
- τι ειναι αυτό ρε σύ? του λέω
- μικρέ μεγάλωσες τώρα έχεις και φραγκάκια οπότε ήρθε η ώρα να πάς για μασαζ !  μου λέει
- ρε θα με τρελάνεις να γαμήσω θέλω δεν έχω αρθητικά
- έχεις δεν έχεις εκεί και όλα θα σου περάσουν και όλα θα τα κάνεις ρε βλαχάκο, και μην κολόσεις πουθενά κάντα όλα μην ντραπείς
Τον τύπο λοιπόν του είχα τυφλή εμπιστοσύνη και βούρ λοιπόν από το κτελ την επόμενη μέρα κατευθείαν με το σακβουαγιαζ στην οδό κέλσου 6 αν θυμάμαι και το νούμερο καλά, μία κλασική μονοκατοικία, ντιν ντον το κουδούνι και μου ανοίγει μια κυρία (η τσατσά), ευγενικότατη με περνάει στο σαλόνι με κερνάει και αρχίζει η παρέλαση.
Από εκείνη την στιγμή άρχισα να χάνω το μυαλό μου, δεν ήξερα πιά να προτοδιαλέξω και πια να αποκλείσω, όλα καλά λέω στην τσατσά αλλά τι θα κάνω με τις κοπέλες? Μου εξηγεί τα προγράμματα και πέρνω το φούλ με χαμάμ υδρομασάζ λαδομασαζ και 3 πιστολιές , δεν θυμάμαι πόσο είχε στοιχήση αλλά ίσως και να με έπιασε κότσο η τσατσά αλλά δεν έχει σημασία γιατί ήταν τόσο καλά που δεν το σκέφτηκα καθόλου, διαλέγω και μιά πιτσιρίκα (αδύνατη μακρί μαύρο μαλί και 2,5 βυζάκι με τουρλοτώ κόλο) χωρίς ιδιαίτερα κριτίρια έτσι που ήταν όλες τους μόνο 2 από τις 7-8 απέκλεισα γιατί είχαν λίγο παραπάνω κιλάκια.
Με πήρε από το χέρι η πιτσιρίκα με έβαλε στα ενδότερα με έγδυσε και μπήκαμε για ντουζάκι όλο γελάκια και τσαχπινιές "ποπο τι μεγάλος και έτοιμος που είναι, χαχα καλα θα περάσουμε" και άλλα τέτοια ψιλοχαζά, επόμενη στάση στους ατμούς όπου της παρέδωσα το 1ο φορτίο στο στόμα με πίπα, μετά πάμε στο τζακούζι που εγώ μόνο στην τιβι είχα δεί τέτοιο, με βάζει μέσα ανοίγει όλα τα κομφόρ και φεύγει, εγώ κοίταγα γύρω μου και σκεφ΄τομουνα ότι είμουν στον παράδεισο, εππιστρέφει λοιπόν με μπυρίτσες και αρχίζει πάλι τα κολοτριψίματα και τα χαζολογάκια, 2ο φορτίο σε πισωκολητό με τις μπουρμπολήθες να μου χαιδέυουν τα @@, επόμενη στάση μασαζοκρέβατο όπου πολύ απλά μου έκανε λύση άρμωση, μου άλλαξε τα φώτα (με την καλή ένοια), το καλύτερο μασάζ ever όχι επειδή ήταν το πρώτο μου αλλά γιατί δεν μου έχουν κάνει καλύτερο ποτέ από τότε, πολύ ώρα και στην αρχή δυνατό, όσο πέρναγε η ώρα γινότανε και πιο αισθησιακό όσπου αρχίσαμε το πάλεμα, ότι στάση μπορώ να θημηθώ την κάναμε αλλοτε έντονα και άλλοτε σιγά όσπου ξεφόρτωσα το 3ο με αυτήν απο πάνω.
Όταν έφυγα περπατούσα και πετούσα δεν είχα ξανανιωσει τόσο ξεκούραστος και ξεκαυλωμένος, κοίταξα την ώρα και έιχαν περάσει 2 ώρες και ένα τέταρτο από την ώρα που μπήκα πολύ πάνω από την μίαμιση που μου είχε πεί η σερίφισα (πλέον σερίφισα γιατί είχα αλλάξει επίπεδο από τα μπουρδέλα). Παρακάτω στην Βουλιαγμένης από ένα καρτοτηλέφωνο πήρα τον κολλητό και του παρέδωσα τα διαπιστευτήρια μου.
Δεν κατάφερα να κατέβω άλλη φορά για να πάω, και μετά από κάτι μήνες άκουσα στις ειδήσεις ότι κάποιο τράβαγαν βίντεο και εκβίαζαν πελάτες και έδειξαν αυτό το σπίτι, δεν ξέρω άν είναι αλήθεια, αλλά όποτε περνάω από τα γύρω μέρη ρίχνω καμιά ματιά αλλά μέχρι πρίν από κανα 2 χρονια εγκαταλειμμένο έδειχνε.
Δοκίμασα και άλλα, δεν βρήκα όμως τέτοια εξυπηρέτηση, ούτε από το κατάστημα ούτε από κοπέλα.
Τώρα και κάποιους μήνες που βρήκα εσάς ελπίζω σε κάποιο ταξίδι μου να ξαναπεράσω έτσι φίνα.

Συγνώμη για την ανάσυρση παλιού thrend, για το μακροσκελές κείμενο, και το off topic στην αρχή, γράψτε και κανένας άλλος για το συγκεκριμένο κατάστημα.    

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ηταν η εποχή ακόμα που ένα σημαντικό ποσοστό θεραπευτριών ήταν Ελληνίδες. Το συζητώ αυτό μερικές φορές με νεώτερους συναδέλφους και έχουν μια δυσκολία να το πιστέψουν.

ΥΓ: Προβλέπω λόγω κρίσης το ποσοστό των Ελληνίδων να αυξηθεί σημαντικά (ήδη είναι ορατή η αύξηση σε σχέση πχ με 1-1,5 χρόνο πριν).

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
Ναι είναι γεγονός αυτό απλά οι πιο πολλές δεν τα έκαναν όλα για να μην τις λένε τάνες, αλλά αρκετές πιτσιρίκες το γύριζαν και παίζανε κανονικά μόνο στο ελαιοτριβίο, ο φιλαράκος που προανέφερα είχε συναντήση μια συγχωριανή του φοιτήτρια εκείνη την επόχη, έκανε αμάν να την συνεφέρει από το κλάμα, δεν ξέρω τι έγινε όμως μετά.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλησπέρα σε όλους
συγνώμη που επαναφέρω ένα παλιό thrend στην επιφάνεια πάλι, αλλά διαβάζοντάς στο μου ξύπνησαν μνήμες και εικόνες για πολύ ωραίες στιγμές, μάλλον ώρες καλύτερα, που είχα περάσει την δεκαετία του 90. Η περιπέτειες μου στον αγοραίο έρωτα ξεκίνησαν το 92 όπου νέο παιδί από την επαρχία βρέθηκα στην Αθήνα να σπουδάσω (όχι τίποτα βαρβάτο αλλά πιτσιρικάς αγάμητος να έρθω Αθήνα ήταν δώρο ζωής), αφού ατύχησα στην συγκατοίκηση με έναν συμπατριώτη (πολύ μαλάκας τελικά), βρέθηκα να συγκατοικώ με έναν συμφοιτητή Λαρισαίο που λέτε ρε παιδιά, στην φυλής, όταν μου το πρότεινε τρελάθηκα είπα ναι και εδώ είμαστε (οι δικοί μου να δείτε πως τρελάθηκαν, μόνο νοσοκομεία που δεν είχαμε). Ο τυπάς αποδείχτηκε πολύ μούρι δεν κόλονε πουθενά σε όλα μέσα ήτανε εκεί στα πέρυξ, μέσα σε ένα μήνα μου είχε μάθει τα πάντα, τι ώρα αλλάζουνε οι τάνες, τι ώρα αλλάζουν σεντόνια τα πάντα λέμε αλλά το κυριότερο σε πιο σπίτι και πότε φθάνει νέο αίμα, τότε οι αλλαγές ήταν συχνές λόγω των προβλημάτων στα βαλκάνια και το άνοιγμα συνόρων μα αλβανία. Τέλος πάντων επειδή βγήκα off topic αξέχαστες στιγμές αλλά για λίγο, σε δέκα μήνες παρατάω ξαφνικά την αθήνα και πίσω επαρχία, το κολλητό όμως δεν τον έχασα.
'Οποτε κατέβενα Αθήνα με ένα τηλέφωνο είχα όλες της πληροφορίες χαρτί και καλαμάρι. Έτσι λοιπόν εν έτη 1994 τον παίρνω τηλέφωνο και μου λεέι ε΄να πράγμα μόνο: Οδός Κέλσου στην Δάφνη,
- τι ειναι αυτό ρε σύ? του λέω
- μικρέ μεγάλωσες τώρα έχεις και φραγκάκια οπότε ήρθε η ώρα να πάς για μασαζ !  μου λέει
- ρε θα με τρελάνεις να γαμήσω θέλω δεν έχω αρθητικά
- έχεις δεν έχεις εκεί και όλα θα σου περάσουν και όλα θα τα κάνεις ρε βλαχάκο, και μην κολόσεις πουθενά κάντα όλα μην ντραπείς
Τον τύπο λοιπόν του είχα τυφλή εμπιστοσύνη και βούρ λοιπόν από το κτελ την επόμενη μέρα κατευθείαν με το σακβουαγιαζ στην οδό κέλσου 6 αν θυμάμαι και το νούμερο καλά, μία κλασική μονοκατοικία, ντιν ντον το κουδούνι και μου ανοίγει μια κυρία (η τσατσά), ευγενικότατη με περνάει στο σαλόνι με κερνάει και αρχίζει η παρέλαση.
Από εκείνη την στιγμή άρχισα να χάνω το μυαλό μου, δεν ήξερα πιά να προτοδιαλέξω και πια να αποκλείσω, όλα καλά λέω στην τσατσά αλλά τι θα κάνω με τις κοπέλες? Μου εξηγεί τα προγράμματα και πέρνω το φούλ με χαμάμ υδρομασάζ λαδομασαζ και 3 πιστολιές , δεν θυμάμαι πόσο είχε στοιχήση αλλά ίσως και να με έπιασε κότσο η τσατσά αλλά δεν έχει σημασία γιατί ήταν τόσο καλά που δεν το σκέφτηκα καθόλου, διαλέγω και μιά πιτσιρίκα (αδύνατη μακρί μαύρο μαλί και 2,5 βυζάκι με τουρλοτώ κόλο) χωρίς ιδιαίτερα κριτίρια έτσι που ήταν όλες τους μόνο 2 από τις 7-8 απέκλεισα γιατί είχαν λίγο παραπάνω κιλάκια.
Με πήρε από το χέρι η πιτσιρίκα με έβαλε στα ενδότερα με έγδυσε και μπήκαμε για ντουζάκι όλο γελάκια και τσαχπινιές "ποπο τι μεγάλος και έτοιμος που είναι, χαχα καλα θα περάσουμε" και άλλα τέτοια ψιλοχαζά, επόμενη στάση στους ατμούς όπου της παρέδωσα το 1ο φορτίο στο στόμα με πίπα, μετά πάμε στο τζακούζι που εγώ μόνο στην τιβι είχα δεί τέτοιο, με βάζει μέσα ανοίγει όλα τα κομφόρ και φεύγει, εγώ κοίταγα γύρω μου και σκεφ΄τομουνα ότι είμουν στον παράδεισο, εππιστρέφει λοιπόν με μπυρίτσες και αρχίζει πάλι τα κολοτριψίματα και τα χαζολογάκια, 2ο φορτίο σε πισωκολητό με τις μπουρμπολήθες να μου χαιδέυουν τα @@, επόμενη στάση μασαζοκρέβατο όπου πολύ απλά μου έκανε λύση άρμωση, μου άλλαξε τα φώτα (με την καλή ένοια), το καλύτερο μασάζ ever όχι επειδή ήταν το πρώτο μου αλλά γιατί δεν μου έχουν κάνει καλύτερο ποτέ από τότε, πολύ ώρα και στην αρχή δυνατό, όσο πέρναγε η ώρα γινότανε και πιο αισθησιακό όσπου αρχίσαμε το πάλεμα, ότι στάση μπορώ να θημηθώ την κάναμε αλλοτε έντονα και άλλοτε σιγά όσπου ξεφόρτωσα το 3ο με αυτήν απο πάνω.
Όταν έφυγα περπατούσα και πετούσα δεν είχα ξανανιωσει τόσο ξεκούραστος και ξεκαυλωμένος, κοίταξα την ώρα και έιχαν περάσει 2 ώρες και ένα τέταρτο από την ώρα που μπήκα πολύ πάνω από την μίαμιση που μου είχε πεί η σερίφισα (πλέον σερίφισα γιατί είχα αλλάξει επίπεδο από τα μπουρδέλα). Παρακάτω στην Βουλιαγμένης από ένα καρτοτηλέφωνο πήρα τον κολλητό και του παρέδωσα τα διαπιστευτήρια μου.
Δεν κατάφερα να κατέβω άλλη φορά για να πάω, και μετά από κάτι μήνες άκουσα στις ειδήσεις ότι κάποιο τράβαγαν βίντεο και εκβίαζαν πελάτες και έδειξαν αυτό το σπίτι, δεν ξέρω άν είναι αλήθεια, αλλά όποτε περνάω από τα γύρω μέρη ρίχνω καμιά ματιά αλλά μέχρι πρίν από κανα 2 χρονια εγκαταλειμμένο έδειχνε.
Δοκίμασα και άλλα, δεν βρήκα όμως τέτοια εξυπηρέτηση, ούτε από το κατάστημα ούτε από κοπέλα.
Τώρα και κάποιους μήνες που βρήκα εσάς ελπίζω σε κάποιο ταξίδι μου να ξαναπεράσω έτσι φίνα.

Συγνώμη για την ανάσυρση παλιού thrend, για το μακροσκελές κείμενο, και το off topic στην αρχή, γράψτε και κανένας άλλος για το συγκεκριμένο κατάστημα.   

εχω αναφερθει κι εγω σε αυτο το ιδρυμα , ηταν πρωτοπορια για την εποχη του . Καμμια συγκριση με το οτιδηποτε υπαρχει σημερα ... Μπουρδελακια ειναι ολα απλα τους λειπει το κοκκινο φωτακι. Μια προσπαθεια εγινε στο ιδιο οικημα πριν 2 χρονια αν δεν κανω λαθος αλλα τζιφος... αν δεν κανω λαθος και το κτιριο γκρεμιστηκε προσφατα ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

10ετία '90 είχα γραφείο στο Πύργο Αθηνών, αρχη Μεσογείων και ειχα βρει ενα μασαζάδικο στους Αμπελοκήπους, οδό Εσλιν, κάθετος στην Αλεξάνδρας πριν τη διασταύρωση με Κηφισίας, σε μονοκατοικία όπου ειχαν εγκατασταθεί 2 μιλφάρες η Ελένη, γνωστη σε πολλά μασαζοστέκια μεταγενέστερα, μελαχροινή παχουλή γουρλομάτα - πραγματικά νυμφομανής και η φίλη της η Μαρία με την οποία έκαναν και διπλό με αρκετό λεσβο .... η Μαρία σκυλόφατσα νυχτοπερπατημένη καλή σε σκυλόγαμήσια ..... ξέσκισμα απολες τις τρυπες ... ναι εδινε και κουλουρι .... τρελές αναμνήσεις ....

έμειναν εκει κανα 2-3 χρόνια ... τις θυμάται κανείς ?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
10ετία '90 είχα γραφείο στο Πύργο Αθηνών, αρχη Μεσογείων και ειχα βρει ενα μασαζάδικο στους Αμπελοκήπους, οδό Εσλιν, κάθετος στην Αλεξάνδρας πριν τη διασταύρωση με Κηφισίας, σε μονοκατοικία όπου ειχαν εγκατασταθεί 2 μιλφάρες η Ελένη, γνωστη σε πολλά μασαζοστέκια μεταγενέστερα, μελαχροινή παχουλή γουρλομάτα - πραγματικά νυμφομανής και η φίλη της η Μαρία με την οποία έκαναν και διπλό με αρκετό λεσβο .... η Μαρία σκυλόφατσα νυχτοπερπατημένη καλή σε σκυλόγαμήσια ..... ξέσκισμα απολες τις τρυπες ... ναι εδινε και κουλουρι .... τρελές αναμνήσεις ....

έμειναν εκει κανα 2-3 χρόνια ... τις θυμάται κανείς ?
Φυσικα τι παλαιοι ειμαστε!
Η Μαρια απο της πιο καυλιαρες που  εχω γνωρισει
απο Χαλκιδα μερια...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φιλοτιου 12 πολυγωνο στα δικαστηρια ολγα ρωσιδα ξανθια milf γαλανα ματια,βγαιναμε και εκτος χωρου ξαφνικα χαθηκε περι το φεβρουαριο του 2007

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
φιλοτιου 12 πολυγωνο στα δικαστηρια ολγα ρωσιδα ξανθια milf γαλανα ματια,βγαιναμε και εκτος χωρου ξαφνικα χαθηκε περι το φεβρουαριο του 2007

Πολύ καλή περίπτωση. Κι εγώ έχω να τη δω χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom