Νέα

Αναμνήσεις από Ομήρου 44 & 35 !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Το ποτό δεν ισχύει zero!!

επειδη την εχω δει να πινει live (δις) και ειδα και το "μετα"
επιπλεον γνωριζω καποια πραγματα απο πρωην συγκατοικο της, κοπελα του "χωρου"
τεσπα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
OP
OP
kostasm2005

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
επειδη την εχω δει να πινει live (δις) και ειδα και το "μετα"
επιπλεον γνωριζω καποια πραγματα απο πρωην συγκατοικο της, κοπελα του "χωρου"
τεσπα.....

Ναι zero νομίζω ότι η πληροφόρηση σου είναι από κοπέλα που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την Ξένια και ξέρω για ποια μιλάς (εποχή σπιτιού καληθεας-νύχια , σίγουρα κακές στιγμές έχουμε όλοι μας)αλλά οκ δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιετερα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
....συνέχεια.
Δεύτερη συνεδρία με την Ειρήνη, στο μέσα δεξιά δωμάτιο. Απαράδεκτο, δεν είχε ντουζιέρα μέσα έπρεπε να βγεις στο διάδρομο και να κάνεις μπάνιο στο κεντρικό WC του διαμερίσματος. Φάτσα η κουζίνα που καθόντουσαν τα κορίτσια.  :jerking:
Το μασάζ πλέον είχε εξαλειφθεί από το πρόγραμμα. Μία ώρα απίστευτου σεξ και τίποτε άλλο. Ανταλάξαμε κινητά, ώστε να μπορούμε να συνενοούμαστε για τις ώρες της και τα ρεπό της. Η κ. Λένα δεν μπορούσε να μου τη φέρει πάλι.
Κάποια μέρα εντελώς τυχαία τη βλέπω στη γειτονιά μου. Τι κάνεις εσύ εδώ της λέω, μα εδώ είναι το σπίτι μου μου απαντά.
Μέναμε πολύ κοντά, 2 δρόμοι μας χώριζαν. Όποιος γνωρίζει που έμενε το 2006-2008 θα κατάλαβε που μένω και εγώ. :grin: Από τότε ανεβαίναμε μαζί κέντρο πολλές φορές. Άλλες πάλι πηγαίναμε για καφέ. Είχα γνωρίσει και το γιό της. Η περιποίηση στο δωμάτιο (το μεγάλο πάντα μέσα αριστερά προσπαθούσε να κρατήσει για μας) περιελάμβανε τα πάντα. Μέχρι και στρώμα γυμναστικής είχε εξασφαλίσει που το απλώναμε κάτω με πετσέτες γιατί το μασαζοκρέβατο δεν βόλευε σε όλες τις στάσεις. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο συχνά, βγαίναμε ώσπου μια μέρα χάνεται. Το κινητό κλειστό και στο μαγαζί όταν επέμεινα μου είπαν ότι θα λείψει για κάποιο διάστημα. Υπέθεσα ότι τσακώθηκε με τη Λένα και αποχώρησε. Μετά από λίγες μέρες πήγα στο μαγαζί, πήρα την Ξένια-Αλεξάνδρα (που μπορεί να έχυνες και μόνο που την έβλεπες από την ομορφιά της), αλλά ψυχρή ρε παιδάκι μου. Ρώτησα την κ. Λένα πότε θα επιστρέψει η Ειρήνη και μου είπε:΄΄όταν φτιάξει το βυζί της΄΄.
συνεχίζεται..................

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.095
Πόντοι
26.096
Ομορφ ιστορια, κ.  NICK TRIVE! Θα προσπαθησω να την παρακολουθησω ... απο το κινητο μου ...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτές κακολογούν η μία την άλλη με το καλημέρα σας....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Ναι zero νομίζω ότι η πληροφόρηση σου είναι από κοπέλα που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την Ξένια και ξέρω για ποια μιλάς (εποχή σπιτιού καληθεας-νύχια , σίγουρα κακές στιγμές έχουμε όλοι μας)αλλά οκ δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιετερα

σωστα το θέμα μας είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σκέτο Αρλεκιν, γουστάρω τρελλά και αναμένω την επόμενη παράγραφο....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όχι ρε... αντιθέτως να γράψεις κι αλλα... για καλό το είπα!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πρώτα μας έφτιαξες και μετά μας παράτησες σύξυλους....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
πρώτα μας έφτιαξες και μετά μας παράτησες σύξυλους....
Καλά θα κάνω ότι μπορώ, μια παραγραφούλα προλαβαίνω να προσθέσω ίσως. Αλλά δεν έχει κάποιος άλλος ιστορίες από το μαγαζί να μας πει. Μόνο εγώ θα ξεβρακοθώ?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
..........συνέχεια.
Με έτρωγε να της μιλήσω. Περνούσα μπροστά από το σπίτι της μπας και τη δω. Έβλεπα το γιο της να παίζει με τους φίλους του στο δρόμο. Κοίταζα και στο γυμναστήριο απέναντι που δούλευε κάποιες ώρες σαν γυμνάστρια (είπαμε το πιο τέλεια γυμνασμένο σώμα που έχω συναντήσει ποτέ σε κορίτσι του χώρου) αλλά τίποτα.
Πέρασαν κάμποσες ημέρες προσμονής, ώσπου ένα πρωινό το τηλέφωνο της ενεργοποιήθηκε και το σήκωσε. Τι έγινε μωρό μου της λέω, γιατί χάθηκες? είσαι καλά? Τώρα ναι μου απαντάει, έκανα μια επέμβαση. Μου είπε η Λένα ότι θα έφτιαχνες το στήθος είναι αλήθεια? τη ρωτώ. Ναι και με πιέζει να επιστρέψω γρήγορα στο μαγαζί, αλλά δεν μπορώ ακόμη. Καλά της λέω, όταν θα είσαι έτοιμη πες μου να πάμε μαζί, θέλω να είμαι ο πρώτος που θα σε δω. Οκ μου αποκρίνεται και δίνουμε ραντεβού για το μέλλον.
Παράλληλα πήγαινα και καμιά επισκεψούλα στην κ. Λένα για μασαζάκι αλλά το μυαλό μου κολημένο εκεί. Τη ρώταγα αν έχει νέα από την Ειρήνη και εκείνη την έβριζε. Πήγε να φτιάξει το βυζί και ακόμη να έρθει, έλεγε με κακία γιατί έχανε πελάτες.
Μερικές ημέρες μετά με παίρνει τηλέφωνο. Αύριο θα ξεκινήσω μου λέει, και κανονίζουμε να την ανεβάσω εγώ με το αυτοκίνητο και παράλληλα να είμαι το πρώτο ραντεβού όπως είχαμε συμφωνήσει. Όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Μπαίνω στο δωμάτιο και αρχίζει η αποκάλυψη του στήθους. Το μοναδικό ψεγάδι στο σώμα της είχε πλέον εξαλειφθεί και τη θέση του μικρού της στήθους είχε πάρει ένα νέο που έδενε αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα. Τέλειο σε αναλογία και δουλειά (σαν της Juliet που οι περισσότεροι την ξέρετε).
Η προσμονή τόσων ημερών για να τη δω έβγαλε ένα πάθος μες στο δωμάτιο που δεν μπορώ να περιγράψω. Με σεβασμό και προσοχή πάντοτε στο νεοεγχειρισμένο στήθος για να μην την πονέσω.
Η επιστροφή είχε γίνει.
Συνεχίζεται...........

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μάγκες την κάνω. Θα χάσω το πλοίο  :grin:. Αν γουστάρετε πείτε μου να συνεχίσω. Πάντα συνδεδεμένος στο κινητό αλλά απο εκεί δεν μπορώ να γράψω.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
σωστα το θέμα μας είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!

Εγω που την γνωρισα εντελως απο αλλο κυκλο -αφου την εποχη εκεινη εκανα κοντρες με τον baby ποιος θα πηδηξει πρωτος τις τουριστριες - ομολογω οτι τα ετσουζε λιγο ειδικα οταν ηταν σε δικο της περιβαλλον με κοριτσια που ηρθαν μαζι η που δουλευαν μαζι στο παρελθον ...και γινοταν αλλος ανθρωπος....και μεγαλη καψουρα του Αντωνη της Ψαρρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom