....συνέχεια.
Δεύτερη συνεδρία με την Ειρήνη, στο μέσα δεξιά δωμάτιο. Απαράδεκτο, δεν είχε ντουζιέρα μέσα έπρεπε να βγεις στο διάδρομο και να κάνεις μπάνιο στο κεντρικό WC του διαμερίσματος. Φάτσα η κουζίνα που καθόντουσαν τα κορίτσια.
Το μασάζ πλέον είχε εξαλειφθεί από το πρόγραμμα. Μία ώρα απίστευτου σεξ και τίποτε άλλο. Ανταλάξαμε κινητά, ώστε να μπορούμε να συνενοούμαστε για τις ώρες της και τα ρεπό της. Η κ. Λένα δεν μπορούσε να μου τη φέρει πάλι.
Κάποια μέρα εντελώς τυχαία τη βλέπω στη γειτονιά μου. Τι κάνεις εσύ εδώ της λέω, μα εδώ είναι το σπίτι μου μου απαντά.
Μέναμε πολύ κοντά, 2 δρόμοι μας χώριζαν. Όποιος γνωρίζει που έμενε το 2006-2008 θα κατάλαβε που μένω και εγώ.
Από τότε ανεβαίναμε μαζί κέντρο πολλές φορές. Άλλες πάλι πηγαίναμε για καφέ. Είχα γνωρίσει και το γιό της. Η περιποίηση στο δωμάτιο (το μεγάλο πάντα μέσα αριστερά προσπαθούσε να κρατήσει για μας) περιελάμβανε τα πάντα. Μέχρι και στρώμα γυμναστικής είχε εξασφαλίσει που το απλώναμε κάτω με πετσέτες γιατί το μασαζοκρέβατο δεν βόλευε σε όλες τις στάσεις. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο συχνά, βγαίναμε ώσπου μια μέρα χάνεται. Το κινητό κλειστό και στο μαγαζί όταν επέμεινα μου είπαν ότι θα λείψει για κάποιο διάστημα. Υπέθεσα ότι τσακώθηκε με τη Λένα και αποχώρησε. Μετά από λίγες μέρες πήγα στο μαγαζί, πήρα την Ξένια-Αλεξάνδρα (που μπορεί να έχυνες και μόνο που την έβλεπες από την ομορφιά της), αλλά ψυχρή ρε παιδάκι μου. Ρώτησα την κ. Λένα πότε θα επιστρέψει η Ειρήνη και μου είπε:΄΄όταν φτιάξει το βυζί της΄΄.
συνεχίζεται..................