bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.151
- Πόντοι
- 5.916
η ρούλα ήταν η πρώτη μασατζού (θαρρώ) που εφηύρε το πισωκολομπρούμητο τσιμπούκι
Oh yes. Για μένα ήταν και η πρώτη που έκανε γλυφο...λαδα!!η ρούλα ήταν η πρώτη μασατζού (θαρρώ) που εφηύρε το πισωκολομπρούμητο τσιμπούκι
Oh yes. Για μένα ήταν και η πρώτη που έκανε γλυφο...λαδα!!
Επίσης ταίριαζε (και ταιριάζει) με τις περισσότερες για διπλό. Στα διπλά μαζί της η εμπειρία ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα. Όπως έχω ξαναγράψει και πιο πίσω στα μαγαζιά της Ομήρου εκείνη την εποχή τα διπλά ήταν το κάτι άλλο. Ενδεικτικά αναφέρω
Ρούλα - Χριστίνα
Ρούλα - Ειρήνη
Ειρήνη - Χριστίνα
Έδινες μεν την διακόσαρα αλλά έφευγες πάντα ..τρεκλίζοντας!!
Και όπως αναφέρει και συναγωνιστής εδώ μέσα σκεφτόσουνα "πω πω τί γαμήσι έκανα σήμερα"
...Ειρήνη - Χριστίνα .. ανεπανάληπτο!!!Oh yes. Για μένα ήταν και η πρώτη που έκανε γλυφο...λαδα!!
Επίσης ταίριαζε (και ταιριάζει) με τις περισσότερες για διπλό. Στα διπλά μαζί της η εμπειρία ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα. Όπως έχω ξαναγράψει και πιο πίσω στα μαγαζιά της Ομήρου εκείνη την εποχή τα διπλά ήταν το κάτι άλλο. Ενδεικτικά αναφέρω
Ρούλα - Χριστίνα
Ρούλα - Ειρήνη
Ειρήνη - Χριστίνα
Έδινες μεν την διακόσαρα αλλά έφευγες πάντα ..τρεκλίζοντας!!
Και όπως αναφέρει και συναγωνιστής εδώ μέσα σκεφτόσουνα "πω πω τί γαμήσι έκανα σήμερα"
Γωγω η φυσιοθεραπευτρεια. Το καλυτερο gfe ever.
Και φυσικα Ρουλα. Η γλωσσα. Η Ελληνικη απαντηση στη θεια Ελενη.
χαχχα τι μου θυμησες ..διπλο με ρουλα και χριστινα και να ειναι γονατισμενες μπροστα μου και να στραβωνει η ρουλα που μου τον πηρε στο στομα η χριστινα και την προλαβε και να της την λεει αγρια......χαχαχαχααχχα αναμνησεις
η ειρήνη (ΙΡΚΑ) ήταν πριν 13 περίπου χρόνια ΄Λιθουανή ξανθιά απίθανο σώμα γύρω στα 26...η δε Χριστίνα milf τις περισσότερες φορές την εύρισκες στο 44ρε να μην θυμάμαι την χριστίναι και την ειρήνη!!!!!!!!!
Σωστα- μετά η Ρούλα πήγε απεναντι στο 35 και ανέλάβε χρεη πόρτας- γραφείου ,,κλπ...η δε Χριστίνα milf τις περισσότερες φορές την εύρισκες στο 44
η ειρήνη (ΙΡΚΑ) ήταν πριν 13 περίπου χρόνια ΄Λιθουανή ξανθιά απίθανο σώμα γύρω στα 26...η δε Χριστίνα milf τις περισσότερες φορές την εύρισκες στο 44
άλλη Ειρήνη είναι αυτή? όχι αυτή που έχω περιγράψει πιο πίσω? Εποχή 2006 αυτή που γράφω εγώ.
ναι άλλη είναι...είχε εργαστεί κανένα 8μηνο και πάντως πριν την μελαχρινή ...(την χάσαμε γιατί παντρεύτηκε κάποιον που είχε πρατήριο βενζίνης)άλλη Ειρήνη είναι αυτή? όχι αυτή που έχω περιγράψει πιο πίσω? Εποχή 2006 αυτή που γράφω εγώ.
η ειρήνη (ΙΡΚΑ) ήταν πριν 13 περίπου χρόνια ΄Λιθουανή ξανθιά απίθανο σώμα γύρω στα 26...η δε Χριστίνα milf τις περισσότερες φορές την εύρισκες στο 44
Οι βυζαρες ειναι προσθετες, πριν απο 2 χρονια νομιζω.Παιδια λετε για την Ρουλα που τωρα είναι στο Φραντζη 4 ? Κοντη, ξανθια, με βυζαρεs