Νέα

Αναμνήσεις από Ομήρου 44 & 35 !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
xaxaxaxaxaxaa   Έτσι  ακριβώς   .......   :2funny: :2funny:  
¨Ετσι να τα λέμε αυτά να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τι τραβάγαμε παλιότερα. Να τρέχεις να προλάβεις το ραντεβού και μπάινοντας να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις μαζί σου προφυλακτικό!!! Πλήρωνες το 100αρι και έμενες στο φραπέ  :headbang:
Πάντως τα μαγαζιά ήταν τα κορυφαία της εποχής και μπροστά απο τον τότε ανταγωνισμό. ΚΥΡΑ ΛΕΝΑ κορυφή!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τωρα και λυκαβητου να πας αμα δε σε ξερουν τιποτα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγα μη σκασω 150 αλλο στο μασαζ

OP
OP
kostasm2005

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
¨Ετσι να τα λέμε αυτά να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τι τραβάγαμε παλιότερα. Να τρέχεις να προλάβεις το ραντεβού και μπάινοντας να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις μαζί σου προφυλακτικό!!! Πλήρωνες το 100αρι και έμενες στο φραπέ  :headbang:
Πάντως τα μαγαζιά ήταν τα κορυφαία της εποχής και μπροστά απο τον τότε ανταγωνισμό. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΥΡΑ ΛΕΝΑ [/size][/size][/size]κορυφή!!!

Εαν  δεν  τα  είχες  καλά  μαζί της  δεν  γαμούσες    τα  καλά  κοματια !!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Συναγωνιστές  ανοίγω  αυτό  το  θέμα  για  να  γράψουμε  όλοι  εμπειρίες  :knockinb: :knockinb: :knockinb: 
Μάγκα μου ωραίο θρεντάκι. Ειμαι σε δουλειά τώρα και δεν μπορω να γράψω απο το κινητο. Αργότερα θα γράψω με λεπτομέρειες για την κυρία Ελένη και τα κορίτσια της.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί το 2006. Μετά την πρώτη τραυματική εμπειρία του kostasm2005 με το ΣΔΟΕ που περιέγραψε, ήθελε συνοδό. Παλιός αυτός στο κουρμπέτι και έμπειρος (το προφίλ του φτωχό αλλά οι εμπειρίες του στο άθλημα ξεπερνούν πολλούς τιμημένους)με περνάει από το face control της κυρίας Ελένης. Παρέλαση των κοριτσιών και διαλέγω μια ελληνίδα τη Νεφέλη.
Η Νεφέλη κοντούλα σχετικά αλλά πολύ όμορφη. Ψαρωμένος κάνω το μπανάκι μου και ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο. Πόλύ καλό μασάζ λίγα χουφτώματα και στο τέλος φραπεδιά. Η συγκεκριμένη ήταν δύσκολη και δεν παρείχε κάτι παραπάνω. Μετά από δύο μέρες την ξαναείδα δεύτερη φορά μπας και καταφέρω τίποτα παραπάνω, αλλά δεν.
Με είχε μάθει πλέον η κα.Ελένη επομένως λέω την τρίτη δεν μπορεί θα την ψήσω με λίγο αυξημένο δωράκι. Τηλέφωνο και κλείνω με Νεφέλη. Πάω και μου σκάει το παραμύθι. ''Η Νεφέλη σταμάτησε αγόρι μου αλλά έχω καινούργια κορίτσια να διαλέξεις''
Τα έκανε αυτά. Για να μη χάσει τον πελάτη δεν έλεγε από πριν αν είναι εκεί το κορίτσι που θες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και συνεχίζω.
Η παρέλαση άρχισε αλλά καμία από τις ελεύθερες δεν μου έκανε κλικ. Παίρνει τηλέφωνο απέναντι στο 35 και λέει '' θα στείλω κάποιον θέλω καλή περιποίηση''.
Πάω και εγώ απέναντι και διαλέγω Νέλη.
Η Νέλη για όποιον θυμάται ήταν μια μαυρομάλα λατινοαμερικάνα (δεν θυμάμαι από που) με πεταχτό κώλο και ωραίο στήθος.
Στο δωμάτιο μου αρχίζει μασαζάκι φορώντας εσώρουχα και ρομπίτσα. Πάω να χουφτώσω και να τη γδύσω και ψιλοαντιστέκεται. Αν αυτό είναι η ιδιαίτερη περιποίηση που ζήτησε η κ. Λένα της λέω άσε να φύγω. Τα πέταξε όλα μόνη της και της έδωσα το προφυλακτικό. Τέτοια πίπα με προφυλακτικό κιόλας δεν μου έχουν ξαναξάνει. Οι ρουμάνες μπροστά της κολεγιόπαιδα. Την ξαναείδα μετά από μια εβδομάδα και έγινες της κολάσεως. Γνωστός για τις επαναλήψεις μου (δεν το έχω κρύψει ποτέ) την ξαναζήτησα. Τα ίδια πάλι, κλείσιμο ραντεβού αλλά η Νέλη άφαντη. Τα λήστευε τα κορίτσια η κ. Λένα και δεν καθόντουσαν πολύ.
Συνεχίζεται.........

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κλάσικ... ακόμα τα κάνει... άμα ξέρεις οτι θέλεις την Αννα πχ. και πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβου και πας...
μετά σου βγάζει κάποια άλλη που υποτίθεται την λένε Αννα και συ μένεις μαλάκας...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
κλάσικ... ακόμα τα κάνει... άμα ξέρεις οτι θέλεις την Αννα πχ. και πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβου και πας...
μετά σου βγάζει κάποια άλλη που υποτίθεται την λένε Αννα και συ μένεις μαλάκας...
:thumbsup:
Έχω χρόνια να την επισκευτώ.

Αύριο θα γράψω και για άλλες.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θυμαμαι το 2008 ειχα γνωρισει μια Οξανα ρωσιδα ψηλη μελαχροινη μου ειπε δουλευε Ομηρου... Την πηρα εξω απο πασα επωνυμου στα νοτια τακτικου τους πελατη... Μουχαν πεσει τα δοντια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θυμαμαι το 2008 ειχα γνωρισει μια Οξανα ρωσιδα ψηλη μελαχροινη μου ειπε δουλευε Ομηρου... Την πηρα εξω απο πασα επωνυμου στα νοτια τακτικου τους πελατη... Μουχαν πεσει τα δοντια
Δεν λες την Ξένια που δούλευε εκεί ως Αλεξάνδρα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα μαγαζιά... κρίμα...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αυτή είναι σίγουρα Ξένια = Οξάνα = Αλεξάνδρα. Αν μπορούσα θα έβαζα και επώνυμο. Γι΄αυτήν  αφήνω να αναφερθεί πρώτα ο kostasm2005 που την πήρε και πρώτος και είχε σχέση. Ακόμα και σήμερα μου δείχνει φωτογραφίες της στο facebook και ξεροχύνω.

Πράγματι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει. Το 2006 στην Ομήρου ήταν ξανθιά.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα μαγαζιά... κρίμα...
Άλλες εποχές φίλε μου. Το γαμήσι στα μασατζίδικα ήθελε και κόπο και τρόπο, αλλά ένιωθες ικανοποίηση όταν έπαιρνες αυτό που ήθελες. Και η Φραντζή 4 μεσουρανούσε τότε, αλλά τα καλά τεμάχια τα έφερνε η Κ. Λένα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Αλεξάνδρα ειχε κατέβει από Θεσσαλονίκη... νομίζω δούλευε στον Σάκη πάνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom