καλημερα σε ολους ,
φιλοι μου εχω το εξης προβλημα .....
θελω να κανω αναληψη απο στοιχηματικη εταιρεια στο internet και μπορω να την κανω μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου
στην εγγραφη ομως που εκανα , εδωσα διαφορετικο ονομα , επωνυμο και διευθυνση απο τα πραγματικα μου
πιστευετε οτι θα εχω προβλημα?
εαν ναι , μηπως υπαρχει καποια λυση?
σας ευχαριστω
Βλέπω η μαλακία εξακολουθεί να πηγαίνει σύννεφο...
Φίλε μου ή μας δουλεύεις ή διαφορετικά είσαι παντελώς άσχετος εν σχέσει με το πως λειτουργούν οι σοβαρές στοιχηματικές
εταιρείες. Άκου λοιπόν δυο πραγματάκια και αν θες δίνεις κάποια σημασία αλλιώς κάνε του κεφαλιού σου...
Αν έχεις δώσει ψευδή, ανυπόστατα στοιχεία ταυτότητας κλπ τότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή είσαι ανήλικος
και δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό ή είσαι ενήλικος και, για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις, δεν θέλεις να δώσεις
τα πραγματικά σου στοιχεία.
Βέβαια σε κάθε περίπτωση και μόνο το γεγονός πως έχεις δώσει ψεύτικα στοιχεία σημαίνει πως την έχεις γαμήσει. Έχεις
την εντύπωση πως οι ιντερνετικές στοιχηματικές εταιρείες λειτουργούν όπως λειτουργεί το ανύπαρκτο-μπουρδέλο ελληνικό
δημόσιο; Που μπορείς να πλαστογραφείς δήθεν τίτλους σπουδών, ξένων γλωσσών κλπ και να διορίζεσαι στο δημόσιο;
Επειδή κάποιοι αγράμματοι-πανάσχετοι δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν, με το αζημίωτο φυσικά, τα στραβά μάτια;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν όντως έχεις δώσει ψεύτικα στοιχεία και η στοιχηματική εταιρεία είναι σοβαρή τότε θα κάνουν
πολύ καλά να σου κρατήσουν όσα χρήματα υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό και να μην πάρεις ούτε σεντ. Άσε που αυτό που έχεις
κάνει διώκεται και ποινικά.
Έχεις την απαίτηση να ποντάρεις ένα χρηματικό ποσό σε έναν αγώνα και εφόσον οι προβλέψεις σου επαληθευθούν να βγάλεις
κάποιο κέρδος. Ζητάς δηλαδή από την στοιχηματική εταιρεία να σε πληρώσει. Εσύ όμως, από την δική σου πλευρά, δείχνεις έλλειψη
σεβασμού και τους προσκομίζεις ανυπόστατα στοιχεία. Η κλασσική περίπτωση του ελληνάρα γιδοβοσκού κουτοπόνηρου βλαχοδήμαρχου...
Πολύ καλά θα κάνουν λοιπόν να σου κώψουν το κώλο. Α και κάτι ακόμη, δεν σου έχουν πει πως σε όλες αυτές τις γνωστές
στοιχηματικές εταιρείες εργάζονται εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι; Μαθηματικοί, προγραμματιστές, έχουν φοβερά νομικά τμήματα κλπ
Μάλλον δεν γνωρίζεις λοιπόν τι σημαίνει στοιχηματική εταιρεία και τι βρίσκεται από πίσω. Όσο για αυτούς που σου είπαν να
τους στείλεις προσωπικό μήνυμα υποτίθεται για να σε κατευθύνουν, κάνουν κρα από χιλιόμετρα πως πρόκειται για κουτοπόνηρους
μικροαπατεώνες...