Νέα

Αναληψη κερδων απο στοιχηματικη εταιρεια.....εμπειριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavropa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1

καλημερα σε ολους ,

φιλοι μου εχω το εξης προβλημα .....

θελω να κανω αναληψη απο στοιχηματικη εταιρεια στο internet και μπορω να την κανω μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου

στην εγγραφη ομως που εκανα , εδωσα διαφορετικο ονομα , επωνυμο και διευθυνση απο τα πραγματικα μου

πιστευετε οτι θα εχω προβλημα?

εαν ναι , μηπως υπαρχει καποια λυση?

σας ευχαριστω

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους ,

θελω να κανω αναληψη απο στοιχηματικη εταιρεια στο internet και μπορω να την κανω μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου

στην εγγραφη ομως που εκανα , εδωσα διαφορετικο ονομα , επωνυμο και διευθυνση απο τα πραγματικα μου

σας ευχαριστω
τραπεζικα οταν στελνουν διαθνως χρηματα βλεπουν το iban και το bic-swift οχι ονοματα
αν δεν σου ζητησουν αποδειξη λογαριασμου η ταυτοτητας,τα πηρες,  :rockon: αν σου ζητησουν ταχασες.. :s&m_1:

OP
OP
kavropa

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
τραπεζικα οταν στελνουν διαθνως χρηματα βλεπουν το iban και το bic-swift οχι ονοματα
αν δεν σου ζητησουν αποδειξη λογαριασμου η ταυτοτητας,τα πηρες,  :rockon: αν σου ζητησουν ταχασες.. :s&m_1:

φιλε μου , στη φορμα της αναληψης ζηταει ονομα δικαιουχου λογαριασμου , iban kai swift

σαν ονομα <<παιχτη>> εχω δωσει πχ ioannis aronis , αλλα το ονοαμα διακιουχου ειναι φυσικα αλλο

εαν βαλω στη φορμα τα πραγματικα πιστευεις να το διασταυρωσουν?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου , στη φορμα της αναληψης ζηταει ονομα δικαιουχου λογαριασμου , iban kai swift

σαν ονομα <<παιχτη>> εχω δωσει πχ ioannis aronis , αλλα το ονοαμα διακιουχου ειναι φυσικα αλλο

εαν βαλω στη φορμα τα πραγματικα πιστευεις να το διασταυρωσουν?
ονομα θα βαλεις οτι ειχες δηλωσει εγγραφη,στειλε πμ ποια εταιρεια ειναι κ θα σου πω εαν κ πως θα σου ζητησουν εξακριβωση,μηπως κ περασεις,,γραψε μου κ το ποσο
μην τα γραφεις φανερα ολα εδω,,εχει πολλα ποδια ο διαολος... ;)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
το ονομα ειναι υπαρκτο?υπαρχει καπιοος που ξερεις με το ονμα αυτο?εχει σημασια  στειλε πμ

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε γιατι δεν εβαλες το πραγματικο σου ονομα?αυτο θα στο ζητησουν απο οποια εταιρια και αν εχεις γραφτει και θα το πιστοποιησουν απο την ταυτοτητα που θα σου ζητησουν να στειλεις.τωρα ο μονος τροπος που μπορεις να κανεις αναληψη ειναι ο 'πλαγιος' τροπος.για περισσοτερες πληροφοριες π.μ.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
ϊσως με προπληρωμένη visa να σου βάλουν εκεί τα λεφτά, μιας και δεν έχει όνομα. Αλλά μόνο visa, όχι mastercard.

OP
OP
kavropa

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
ϊσως με προπληρωμένη visa να σου βάλουν εκεί τα λεφτά, μιας και δεν έχει όνομα. Αλλά μόνο visa, όχι mastercard.

φιλε δεν γινετε γιατι ο τροπος αναληψης ειναι αντιστοιχος με το τροπο καταθεσης

εγω εκανα καταθεση με paysafe , οποτε μονος τροπος αναληψης ειναι μεσο τραπεζικου λογαριασμου

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

εγω εκανα καταθεση με paysafe , οποτε μονος τροπος αναληψης ειναι μεσο τραπεζικου λογαριασμου
φίλε καλημέρα
εγώ στην Unibet παρόλο που καταθέτω με πιστωτική, όταν κάνω ανάληψη τα λεφτά μπαίνουν ή στην πιστωτική, ή σε τραπεζικό λογαριασμό που τους έχω δώσει. Φυσικά το όνομα είναι ίδιο με αυτό του τραπεζικού λογαριασμού και της πιστωτικής. Γιατί το λέω αυτο... γιατί απλά την πρώτη φορά που θα κάνεις ανάληψη θα σου ζητήσουν ταυτοποίηση, να στείλεις δηλαδή σκαναρισμένη την ταυτότητα σου και την πιστωτική με καλυμένα όλα τα νούμερα εκτός των 4 τελευταίων

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Σε ποια εταιρεια εχειs παιξει λιγο δυσκολο το βλεπω φοβαμαι μην χασειs και τα χρηματα που εβαλεs....ολεs οι νομιμεs ζητανε να στειλειs τα στοιχεια σου για επιβεβαιωση.....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.236
Πόντοι
5.006
Το βασικο ειναι οτι αυτο που εκανες ειναι εντελως λαθος...πλαγιοι και αλλοι τροποι δεν υπαρχουν επειδη εχεις ορισει μεθοδος καταθεσης και αντιστοιχως αναληψης...τωρα τι να σου πω μιλα με την εταιρια αλλα ειναι δυσκολο το τι θα καταφερεις....

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Εκανες μαλακία μεγάλη !!!

Το ποσό είναι μεγάλο ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλημερα σε ολους ,

σας ευχαριστω
Γιατι εκανες τετοια μαλακια;Ανηλικος εισαι ή καταζητουμενος; :huh:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6

Δεν έχει σημασία φίλε. Κάνε κατάθεση με την προπληρωμένη και μετά ανάληψη...

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Γιατι δεν απανταs αφου εισαi online................

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα ποσταρω εδω. Ξερετε αν κρατανε προμηθεια οι τραπεζες για μεταφορα χρηματων απο στοιχηματικη εταιρεια; Bet365 συγκεκριμενα. Παιζει φορος;

Επισκέπτης
Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα ποσταρω εδω. Ξερετε αν κρατανε προμηθεια οι τραπεζες για μεταφορα χρηματων απο στοιχηματικη εταιρεια; Bet365 συγκεκριμενα. Παιζει φορος;

Φόρος όχι. Η Εθνική κρατάει 4 ευρώ, πάνω κάτω τα ίδια και οι άλλες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φόρος όχι. Η Εθνική κρατάει 4 ευρώ, πάνω κάτω τα ίδια και οι άλλες...

Πρεπει να ειναι η ιδια τραπεζα απο οπου εκανα και την καταθεση; Μπορει να ειναι τραπεζα εξωτερικου;

Επισκέπτης
Πρεπει να ειναι η ιδια τραπεζα απο οπου εκανα και την καταθεση; Μπορει να ειναι τραπεζα εξωτερικου;

Αν θυμάμαι καλά, μπορεί να είναι ναι, αλλά καλύτερα ρώτα στο chat, θα σου πει αμέσως

Αλλιώς μέσω πορτοφολιού σε Τράπεζα έξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom