Καλημέρα. Για κάποιο λόγο ή για αυτά που είδες και απο το τρόπο που τα γράφει?Κάποιος έχει γράψει πως είναι γύρω στα 55 με ωραίο σώμα για την ηλικία της που θα ζήλευαν πολλές 40ρες και πρόσωπο σπασμένο.
Εγώ έχω προσπαθήσει για ραντεβού μαζί της αλλά δεν ταίριαξαν οι ώρες μας αλλά δεν παίζει να μη την πηδήξω φουλ πρόγραμμα....
Για κάποιο λόγο με έχει καυλώσει αυτό το μιλφ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anal Milfs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 186
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Και για τα δύο και για την φωνή της στο τηλέφωνοΚαλημέρα. Για κάποιο λόγο ή για αυτά που είδες και απο το τρόπο που τα γράφει?
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Γιατί δεν το σκέφτεσαι για φουσκωτή κούκλα???δε μου κανει, θελω να αντεχει 3 ωρες απο κωλο
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Πρέπει να είναι εργαλείο η κυρία αν κάποιος έχει τέτοια γούσταΚάποιος έχει γράψει πως είναι γύρω στα 55 με ωραίο σώμα για την ηλικία της που θα ζήλευαν πολλές 40ρες και πρόσωπο σπασμένο.
Εγώ έχω προσπαθήσει για ραντεβού μαζί της αλλά δεν ταίριαξαν οι ώρες μας αλλά δεν παίζει να μη την πηδήξω φουλ πρόγραμμα....
Για κάποιο λόγο με έχει καυλώσει αυτό το μιλφ.
Για μια φορά έμπαινα έτσι για τη φάση
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Συμφωνώ... και που ξέρεις ίσως να είναι λαχείο και να αξίζει και για δεύτερη!!Πρέπει να είναι εργαλείο η κυρία αν κάποιος έχει τέτοια γούστα
Για μια φορά έμπαινα έτσι για τη φάση
Τι έχει δηλ η φωνή της?Και για τα δύο και για την φωνή της στο τηλέφωνο
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Ξέρω γώ ρε φίλε...πως μπορώ να σου μεταφέρω το τι έχει η φωνή της??Τι έχει δηλ η φωνή της?
Εμένα η φωνή της με έφτιαξε... πάρε τηλέφωνο και μιλά της
Πάντως Liliana Πολωνία και η συγκεκριμένη κυρία 53χρ έχουν το ίδιο στυλ γραψιματος αγγελίαςΞέρω γώ ρε φίλε...πως μπορώ να σου μεταφέρω το τι έχει η φωνή της??
Εμένα η φωνή της με έφτιαξε... πάρε τηλέφωνο και μιλά της
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πως ναιΣυμφωνώ... και που ξέρεις ίσως να είναι λαχείο και να αξίζει και για δεύτερη!!
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Δεν νομίζω πως θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι είναι από το ίδιο προφίλ και λόγο το ότι και οι δύο είναι αλλοδαπα κάποιος έχει αναλάβει να τους φτιάξει αγγελίες.Πάντως Liliana Πολωνία και η συγκεκριμένη κυρία 53χρ έχουν το ίδιο στυλ γραψιματος αγγελίας
Γραφείο δεν είναι σίγουρα το έχω διασταυρώσει συν ότι στα τηλέφωνα απαντάνε εκείνες και με τις ίδιες κλείνεις ραντεβού
Δεν έχεις δοκιμάσει κάποια?Δεν νομίζω πως θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι είναι από το ίδιο προφίλ και λόγο το ότι και οι δύο είναι αλλοδαπα κάποιος έχει αναλάβει να τους φτιάξει αγγελίες.
Γραφείο δεν είναι σίγουρα το έχω διασταυρώσει συν ότι στα τηλέφωνα απαντάνε εκείνες και με τις ίδιες κλείνεις ραντεβού
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ποια τρελοκοτσιδου λες? Την Μαρία?
Καλημέρα σας κύριοι Ε ρε τι μου θυμίσατε με την τρελοκοτσιδού.,.
Τα όργια.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Ναιιι στην Παρασίου... Μού έβγαλε όλα μου τα γούστα η κορασίς από τον βορά.. αν είχε και λίγο πιο μεγάλο στήθος ?? Μία εποχή την είχα στα στανταρακια .Ποια τρελοκοτσιδου λες? Την Μαρία?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
εαν ημουν εσυ θα το ειχα σκεφτει, ομως ειμαι εγω κι εσυ εσυ, γι αυτο...Γιατί δεν το σκέφτεσαι για φουσκωτή κούκλα???
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Ρε φίλε θα σου δώσω μια συμβουλή....οταν ξεκιναμε 11 και τελιωνουμε αφου χαραξει,3 ωρες ειναι νορμαλ
Πολύ νεράκι να πίνεις να μη κάψεις καμία ουμπαλοθηκη!!!!
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Και 3 ώρες και κωλο...Λίγο δύσκολο αλλά κάτι θα βρεις...δε μου κανει, θελω να αντεχει 3 ωρες απο κωλο
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ωραίες εποχές...Ναιιι στην Παρασίου... Μού έβγαλε όλα μου τα γούστα η κορασίς από τον βορά.. αν είχε και λίγο πιο μεγάλο στήθος ?? Μία εποχή την είχα στα στανταρακια .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις