Νέα

«Depends of size», «κανονικό μέγεθος», «ανάλογα το μέγεθος», αυτή η μάστιγα στο anal!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Odin_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Odin_

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.070
Κριτικές
32
Like
26.169
Πόντοι
8.346
Tελικά όλα είναι θέμα διάθεσης και στιγμής!
Προσωπικό μου παράδειγμα πριν από λίγο καιρό, έρχεται η κυρία με συννενόηση για anal από πριν. Έχω πάρει πληροφορίες με πμ από τον @Odin_ που την είχε πάρει για λεπτομέρειες κτλ. Λέω οκ, αφού έχει περάσει ο τύπος με το μπουρί περνάμε όλοι μας! Αμ δε! Με το που ξεκινάμε άρχισε τα δικά της "είναι μεγάλος", "δεν μπορώ", "είμαι στενή" κτλ. (και όχι δεν έχω μπουρί, μικρομεσαίος είμαι), οπότε ψιλοξενέρωσα. Και τι να της έλεγα, ότι με τον τύπο με το μπουρί μιά χαρά τον πήρες και στον έδωσε στο χέρι;;;
Βέβαια σώθηκε το θέμα γιατί στα υπόλοιπα ήταν άψογη η κυρία αλλά τι το κάνω (αυτό που ήθελα δεν το είχα)!!!
Οπότε ναι, μην βάζετε στο πρόγραμμα anal εαν δεν έχετε σκοπό ή διάθεση να το κάνετε! Πιο τίμιο εξαρχής να το λέτε και να επιλέγουμε ανάλογα! :glasses:
Τύπε μου πολλές το κάνουν έτσι. Αλλά για την παραπάνω είχα πάρει πληροφορίες απο "συνάδελφο" εδω μέσα που την πήρε anal και μάλιστα φημίζεται για το μεγάλο εργαλείο του. Οπότε το θεωρούσα σίγουρο :confused:
Τελικά θέμα διάθεσης ήταν :headbang:
...μαγκα sorry για το ξενερωμα που εφαγες! Αν κ δν θυμαμαι για ποια λες, δικιο θα'χεις! Μπορει να επεσες στην περιπτωση, π.χ. να μην ειχε κανει ετοιμασια κ να φοβαταν, να την ειχαν παει σερι κωλο οι προηγουμενοι και να την τελεψαν κτλ-κτλ. και να σου βγηκε σε σενα το ακυρο :cheesy:
Οπως και να'χει ομως, τιμιο θα ηταν απο πριν να σου ελεγε το οχι για να κανεις τα κουμαντα σου!!!
Τουλαχιστον εστω κ ετσι, περασες καλα!
:hi:
 
Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Μηνύματα
42
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
οπα ρε πηδαγες 11χρονο απο κωλο κ το λες ετσι χαλαρα?
Το βλέπω μολις τωρα! Σορυ Μπέικερ ελπίζω το αδίκημα να έχει παραγραφει! Μην με καρφωσεις! Αλλά ρε μεγαλε εγω ο ιδιος απο το δημοτικο επαιρνα μερος σε ομαδικες αλλαξοκωλιές και λιγο αργοτερα 14αρης τον έτρωγα "επαγγελματικά", στα ξενοδοχεια γυρω ομονοιας! Εως και τη δεκαετια του 80, οι κωλομπαραδες κανανε δραυση γυρω απο την ομόνοια και η αλητο-πιστιρικαρια στηνότανε για τα φράγκα! Στους καμπινεδες της ομόνοιας, εξω από τα περιξ τσονταδικα στηνομασταν και μας διάλεγαν! Οι μεγαλυτεροι απο μας, 17-αρηδες και πανω, καναν πιατσα μεσα στα τσονταδικα, εμεις οι μικροτεροι έξω! Έχουμε διαφορα κωδικων! Το μη-του μας χωριζει πολιτισμικά! Χα χα
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom