Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Παντα ένα βήμα μπροστά η Τζο αδυναμία μου...Και άσε τα "καλάθια του νοικοκυριού" για τους άλλους....
Εσύ το έβγαλες πολύ πιο πριν....
Παντα ένα βήμα μπροστά η Τζο αδυναμία μου...Και άσε τα "καλάθια του νοικοκυριού" για τους άλλους....
Εσύ το έβγαλες πολύ πιο πριν....
Σε ευχαριστώ πολύ
Παντα ένα βήμα μπροστά η Τζο αδυναμία μου...
Και μπροστά και πίσω και στο στόμα...δεν λέω όχι πουθενά εγωΚι εμεις ακριβως απο πισω για ευνοητους λογους!
Και μπροστά και πίσω και στο στόμα...δεν λέω όχι πουθενά εγω
Κάποιος έχει γράψει πως είναι γύρω στα 55 με ωραίο σώμα για την ηλικία της που θα ζήλευαν πολλές 40ρες και πρόσωπο σπασμένο.Margo καυτό Μilf για μεγαλους αντρες 6906927457
Είμαι ένα milf 53 ετων 1.75 υψος που θα έχεις στο μυαλό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα με συναντήσεις, μαζί μου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου φαντασίωση.... ✓Δέχομαι άντρες 40 ετών και πάνω! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις, είμαι έτοιμη για όλα. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. ✓Δέχομαι άντρες 40...kanesex.com
δυνατο κομματι, εμπειρια καποιος τυποι?
Δεν το λες Milf αυτό.... Την έχω πάρει και έχω γράψει και κριτική.ΟΥΚΡΑΝEZA Bικτωρια ενα Petit που θα σε τρελανει! 6906670302
Ειμαι μια γυναικα 38 χρονων απο Ουκρανια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,68 47 κιλα με υπεροχο προσωπο ξανθα μαλλια μικρο πικαντικο φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Γνωριζω επαγγελματικο μασαζ και οχι απλα μασαζ που θα σε χαλαρωσει απιστευτα! Το στενο πεντακαθαρο μουνακι μου...kanesex.com
απο τον ιδιο λογαριασμο
Βαλε λινκ για κριτικηΔεν το λες Milf αυτό.... Την έχω πάρει και έχω γράψει και κριτική.
Η αίσθηση του σφιχτου κώλου της είναι κάτι σπάνιο πραγματικά.
Έβαλα... είναι ακριβώς πιο πάνω από το σχόλιο σουΒαλε λινκ για κριτικη
ξεχασες το ετερο ημισυ της Σοφιας την Γιολαντα !!!!!Θα αναφέρω τις κοπέλες που έχω βρεθεί μαζί τους και έκαναν άναλ χωρίς μα και μου.
Υπόψιν πως όταν μιλάω για ΜΙΛΦ εννοώ γυναίκες από 35 και πάνω
Αν υπάρχει κάποια που έχει σταματήσει να το προσφέρει, ή που έχει τερματίσει την καριέρα της, ενημερώστε με.
-Αντριάννα
-Τζένη Λατίνα (αν και έχω πολύ καιρό να την δω και δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι)
-Η Τζο μας
-Βίβιαν (παλαιότερα δούλευε ως Άντα)
-Σοφία (Magic Girls)
-Άννα 590 (με επιφύλαξη γιατί έχω την εντύπωση πως σταμάτησε)
-Μάγδα (είχε και νήμα εδώ μέσα - επίσης ούτε γι αυτήν δεν γνωρίζω αν συνεχίζει)
-Έλενα/Ναόμι (παλιότερα όταν λεγόταν Βιβί Τρελοκοτσιδού το έκανε χωρίς μα και μου - δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα κάτι)
-Ιζαμπέλα
-Χριστίνα xxxx
Αν κάποια κοπέλα σταμάτησε, διορθώστε με
επίσης ξεχασες την Αριανα την κορωνιδα του Magic στο αναλ !!!!!!Θα αναφέρω τις κοπέλες που έχω βρεθεί μαζί τους και έκαναν άναλ χωρίς μα και μου.
Υπόψιν πως όταν μιλάω για ΜΙΛΦ εννοώ γυναίκες από 35 και πάνω
Αν υπάρχει κάποια που έχει σταματήσει να το προσφέρει, ή που έχει τερματίσει την καριέρα της, ενημερώστε με.
-Αντριάννα
-Τζένη Λατίνα (αν και έχω πολύ καιρό να την δω και δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι)
-Η Τζο μας
-Βίβιαν (παλαιότερα δούλευε ως Άντα)
-Σοφία (Magic Girls)
-Άννα 590 (με επιφύλαξη γιατί έχω την εντύπωση πως σταμάτησε)
-Μάγδα (είχε και νήμα εδώ μέσα - επίσης ούτε γι αυτήν δεν γνωρίζω αν συνεχίζει)
-Έλενα/Ναόμι (παλιότερα όταν λεγόταν Βιβί Τρελοκοτσιδού το έκανε χωρίς μα και μου - δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα κάτι)
-Ιζαμπέλα
-Χριστίνα xxxx
Αν κάποια κοπέλα σταμάτησε, διορθώστε με
τωρα που το σκεφτομαι ισως πρεπει να σου ζητησω συγνωμη διοτι η Αριανα και η Γιολαντα δεν ανηκουν στην κατηγορια milfs....επίσης ξεχασες την Αριανα την κορωνιδα του Magic στο αναλ !!!!!!
πολλες παραλειψεις παρατηρω και δεν σε βλεπω καλα ....
Τις ανέφερα σε επόμενο ποστ που μίλησα γενικά για κοπελες που κάνουν αναλ. Το νήμα ομως είναι anal milfs. Καμία από τις δυο κοπελες δεν ανήκει στην κατηγορία των milf.επίσης ξεχασες την Αριανα την κορωνιδα του Magic στο αναλ !!!!!!
μα γι αυτον τον λογο ζητησα συγνωμη ...Τις ανέφερα σε επόμενο ποστ που μίλησα γενικά για κοπελες που κάνουν αναλ. Το νήμα ομως είναι anal milfs. Καμία από τις δυο κοπελες δεν ανήκει στην κατηγορία των milf.
Έχεις δίκιο.μα γι αυτον τον λογο ζητησα συγνωμη ...
δε μου κανει, θελω να αντεχει 3 ωρες απο κωλοΚαλησπέρα στην ομάδα.
Προσπάθησα ραντεβού με την Margo Μilf αλλά δεν ταίριαζαν οι ώρες και τελικά έκλεισα μια ώρα με την Liliana από την Πολωνία στο Exis hotel στην πλατεία Αμερικής.
Ωραίο και φθηνό ξενοδοχείο στα 17€ για όσους δεν το γνωρίζουν όπως εγώ!
Λοιπόν η κοπέλα είναι τρελό τυπακι πολύ άνετη και χαλαρή μαγκακι θα έλεγα!!!
Η αλήθεια είναι πώς στην αρχή έκανα δεύτερες σκέψεις αλλά στην συνέχεια με κέρδισε.
Χωρίς μακιγιάζ απλο καθημερινο ντύσιμο λες και βγήκε σούπερ μάρκετ!!!!
Είναι πεντακάθαρη παντού... στην πίπα αρκετά καλή... Η πρώτη φορά ήταν τελειωτικό με χαιδεματα και 69 ώσπου τα πήρε όλα στο στόμα της και τα έφτυσε στο μπάνιο... Χαλαρά στο κρεβάτι αγκαλιά κουβέντα ενώ χάιδευε τον Μήτσο και τις μπάλες μέχρι που τον ξύπνησε για δεύτερο γύρο με πίπα και μετά προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω.... κουνιέται απίστευτα καλά και αντέχει σφυροκόπημα και από ότι είπε γουστάρει κιόλας.... συνεχίσαμε στα 4 με δυνατό πήδημα και πολύ ωραία συμμετοχή και τέλος πήρα τον κώλο τής σιγά σιγά για αρχή.... αρκετά σφιχτή αλλά με προσοχή μπαίνεις όλος μέσα και μετά από λίγο συνηθίζει και την πηδάς με άνεση ακούγοντας της να βογκαει από καύλα και να ψιθυρίζει διάφορα καυλωτικα χαϊδεύοντας ταυτόχρονα μια το μουνί της και μια τις μπάλες... Κάπου εκεί τελείωσαν όλα !!!
Ωραίο ραντεβού θα ξανά πάρω κάποια στιγμή.
Πολωνεζα LILIANA ελα να μου σκισεις τον στενο μου κωλο !!! 6955372505
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
γραψε μας τα εσυ με λινκεπίσης ξεχασες την Αριανα την κορωνιδα του Magic στο αναλ !!!!!!
Αγαπητε κανε τον κοπο να διαβασεις 2 ποστ πιο πανω.γραψε μας τα εσυ με λινκ