FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε σορρυ κιολας αλλα εσυ εχεις παει να σπουδασεις στο warwick και γουσταρεις τοσο πολυ να γυρισεις πισω ελλαδα? εισαι σε ενα τοπ πανεπιστημιο μιας τεραστιας αγορας και θελεις να γυρισεις κατευθειαν πισω σε μια πεθαμενη αγορα? γιατι δεν καθεσαι να δουλεψεις αγγλια και να γυρισεις μετα απο μερικα χρονια με προυπηρεσια? ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα αμα δεν εχεις καναν γνωστο αρχιδια θα παρεις ειδικα με πτυχιο στο management. επισης να ξερεις οτι στην ελλαδα αμα πεσεις σε διευθυντη που δεν εχει σχεση με αγγλια ειναι πιθανο να μην ξερει την ποιοτητα του warwick γιατι ειναι σχετικα νεο πανεπιστημιο και επομενως δεν εχει (στην ελλαδα) την φημη του lse η imperial. παντως θεωρω χαζο το να μην ψαξεις στην αγγλια πρωτα για δουλεια..
Φίλε προτεραιότητά μου στις επιλογές μου σίγουρα είναι Αγγλία.Αλλά εδώ τώρα πολλοι ζητάνε 2.1 βαθμό σαν να λέμε 7 από ελληνικό ΑΕΙ και έπειτα δεν είναι εδώ το σπίτι μου.Αν κάτσω ας πούμε καμια δεκαριά χρόνια ναι θα ναι όλα φίνα.Επειδή όμως πολλά κακά συμβαίνουν και η ζωή μας έχει πολλά εμπόδια μπορεί λέω τώρα να σε προσλάβει κάποιος και ας πούμε ότι δεν τον ικανοποιεί η αποδοσή σου και σε διώχνει σε 6 μήνες.Τι κανεις μετά;;;Έπειτα η μόνη μου περιουσία είναι το πατρικό μου το σπιτάκι και αυτό στην Αθήνα είναι.Οπότε πρέπει πάντα να έχεις 1 σχέσιο Β και να ξέρεις σε κάθε περίπτωση τι κάνεις.