Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,
Σας γράφω αυτό το κείμενο θέλοντας να δώσω μια διάσταση του αγοραίου έρωτα που κακά τα ψέματα, αγνοούμε ή ξεχνάμε για λίγο, όταν πάμε να μπούμε στα ενδότερα ενός πορνείου.
Προ 2ετίας, όντας σε μόνιμη σχέση με μια κοπέλα επί 5 χρόνια, ήρθε κορεσμός και πλήξη, κι αποφασίσαμε ώριμα να χωρίσουμε. Μέσα στη σχέση μας το σεξ ήταν απολαυστικό και ποτέ μου δεν είχα "αναζητήσεις" με επαγγελματίες ή άλλες γυναίκες εν γένει. Αφού χώρισα όμως, λίγο η στέρηση και πολύ η περιέργεια με έσπρωξαν στο κατώφλι ενός στούντιο στην περιοχή της καλλιθέας, το οποίο απολαμβάνει διαφήμισης κι ανήκει απ΄οτι έμαθα σε αλυσίδα πορνείων.
Πέραν του ότι το σεξ και η όλη "περιποίηση" ήταν απαράδεκτη, που μ έκανε να απορώ γιατί τόσοι άνδρες ξοδεύουν τόσα πολλά λεφτά σε μέτριες εμφανισιακά γυναίκες που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από μια γκόμενα που μας γουστάρει, απέκτησα αφροδίσια "παράσημα". Η μοίρα όμως, με έφερε, προτού αυτά εμφανιστούν, να επανασυνδεθώ με τν κοπέλα μου. Η εμφάνισή τους τελικά έγινε 15 μέρες μετά την επανασύνδεση.
Παρεπιπτόντως, με την κοπέλα μου είχαμε αποκλειστική σχέση, και πριν χωρίσουμε λόγω μιας ουρολογικής μου επέμβασης είχα υποβήθεί σε κάθε πιθανή ιολογική και ανατομική εξέταση που επιβεβαιώνει πως πριν την ιερόδουλη δεν είχα ιικό φορτίο HPV ή ανάλογου νοσήματος. Η σύντροφός μου τύγχανε να είναι γόνος γυναικολόγου και υποχόνδρια, κι μέρες προ επανασυνδέσεώς μας είχε κάνει τις ετήσιες εξετάσεις της κι ήταν καθαρή. Τα λέω όλα αυτά για να προλάβω την οποιαδήποτε απορία αναφορικά με το παθολογικό μας ιστορικό.
Νόσησα λοιπόν με κονδυλώματα. Πε΄ραν του γεγονότος πως η σχέση μου διαλύθηκε, καθώς είναι η περιοχή που βγήκαν που δεν μπορεί κανείς να υποθέσει κάτι το διαφορετικό για την προέλευσή τους, αν και ήμαστε χώρια τότε αλλά "αποκαλύφθηκα" πως είχα πάει με άλλη, πράγμα που την ξόρκιζα ότι δε συνέβη, δημιούργησα σε μένα και χειρότερα σ αυτή προβλήματα. Στον άνδρα τα κοινδυλώματα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα με λέηζερ ή ρεύμα σε μια συνεδρία κι εφόσον γίνουν νωρίς αντιληπτά. Γιατρός δεν είμαι, μη με ρωτήσει κανείς πως είναι και τι νιώθει κανείς, μην είστε χαζοί, αν κάτι βγαίνει στο πουλί σας που δε το χατε, πονάει δεν πονάει, φαγουρίζει δε φαγουρίζει, τραβάτε στο γιατρο χωρίς ντροπές. Το πουλί σας πιθανότατα θα ναι το 90ο που θα αντικρύζει κείνη τη μέρα οπότε παραμερίστε τις αναστολές σας κι έσετε υπεύθυνοι.
Στο κορίτσι μου δημιούργησα πρόβλημα, καθώς τα κονδυλώματα σ αυτές φτάνουν μέχρι τα βάθυ της φύσης τους, κι ο καυτηριασμός τους είναι το λιγότερο επώδυνος. Έκανε και τεστ πιστοποίησης, ένα τεστ που δείχνει ποια μορφή του ιού την έχει μολύνει, καθώς ο HPV εμφανίζεται σε τουλάχιστον 100 παραλλαγές, εκ των οποίων κάποιες οδηγούν σε καρκίνο της μήτρρας, ήτοι καθίσταται μια γυναίκα ανίκανη για τεκνοποίηση, στην καλύτερη...
Εγώ καλά να πάθω που πήγα με μια τέτοια γυναίκα, η δικιά μου όμως, μια τόσο προσεκτική και φοβιτσιάρα γυναίκα γιατί να περάσει τέτοιο πανικό?? Με τον ιό ζεις, με τις τύψεις όμως??
Σας τα λέω αυτά για κάπιοιο λόγο. Αυτός είναι ο εξής: Όλοι όσοι έχουμε πάει η πάμε στις πουτάνες, για να ηθικοποιήσουμε ή να αισθανθούμε καλύετερα με το σκηνικό λέμε πως αυτές οι γυναίκες εξετάζονται πιο τακτικά κι απ τις δικές μας! Πράγμα χαζό, καθώς μια πουτάνα μπορεί να κάνει τουρνέ ανα την Ελλάδα. ΜΙα νομιμη, έχει ΑΦΜ κ δηλώνει ανά πα΄σα ώρα και στιγμή το που βρίσκεται. Πουτάνες εμφανίζονται στα στούντιο καθημερινά, και εξαφανίζονται σε μια νύχτα. Οι περισσότερες είναι παράνομα εισηγμένες στη χώρα και πράττουν σεξουαλικές ενέργειες εξαιρετικά επικίνδυνες όπως τα ελεύθερα στοματικά και το πρωκτικό.Μια νόμιμη, δεν ακουμπάει πέος χωρίς προφυλακτικό που λέει ο λόγος. Λυπάμαι τουςε φίλους που κάνουν αυτοί στοματικό σε τετοιες γυναίκες καθώς μάλλον πρόκειται γι ανθρώπους που δε τους νοιάζει η ακεραιότητά τους καθόλου.
Η ανυπαρξία του κράτους, σε συνδυασμό με τις άμυαλες καύλες ημών, μας οδηγούν στη διατήρηση και την παρότρυνση δοκιμής τςτοιων γυναικών, που προστατεύονται και προμοτάρονται από δεκάδες σάιτ σαν αυτό που σας γράφω τώρα. Οι τύψεις μου, ότι κατέστρεψα τη γυναικεία φύση μιας γυναίκας που ήταν η μοναδική γυναίκα της ζωής μου και την προόριζα για μάνα των παιδίων μου, είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, ούτε φυσικά το χαρακτιρισμό του φορέα του ιού, μην αναφέροντας το γεγονός πως σε κάθε γυναίκα που θα γνωρίζω από δω και πέρα θα πρέπι να εξηγούμαι εξ αρχής.
Ξέρω πως έχω να ακούσω πολλά, δικαιολογίες ανθρώπων που προτιμούν αυτή την έκφραση της σεξουαλικότητά τους. Μαγκιά σας, αρκεί όταν θα πάτε να ακουμπήσετε μια γυναίκα εκτός αυτών των χώρων, να είστε ελεγμένοι κι εξετασμένοι. Γιατί μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι ότι οι μόνιμοι πελάτες των πορνείων, βρίσκουν γυναίκα κάθε δεύτερη ολυμπιάδα. Δε μας φταίει καμιά ψυχή αν εμείς οι ίδιοι γουστάρουμε να μαστε καταναλωτές της εμπορίας λευκής σαρκός. Ξεκολλήστε από τις δικαιολογίες που δημιουργούμε για να αγγίζουμε αυτά τα κορμιά "άφοβα". Άλλωστε, τσεκάρετε και στο φόρουμ, τα threads αναφορικά με τα κονδυλώματα και τα λοιπά αφροδίσια είναι τα πιο επισκέψιμα και τα πιο δημοφιλή. Τυχαίο??
Υ.Γ. Ερωτήσεις αναφορικά με το τι είναι τα κονδυλώματα ή " φίλε έχω ένα σπυρί στο πουλί μου, τι είναι" δε θα απαντήσω, καθώς θεωρώ πως το σάιτ δεν απευθύνεται σε ανηλίκους ή σε άτομα με ανήλικη νοημοσύνη και ψυχολογία.