Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
H χειρότερη λογική είναι αυτη του ωχαδερφισμού , οτι οκ μωρε εγω θα το πάθω , τοσοι πηδάνε καθημερινά.
Και σε συνδυασμό με την αρνητικότητα που διακατέχει τους Ελληνες όσον αφορά τον ανδρολόγο , υπάρχουν τυποι που αιθάνονται superman και απλα δεν γνωρίζουν οτι έχουν κάτι αφροδίσιο.
Οταν όμως εκδηλωθεί , δεν θα σκεφτούν το τσουλάκι στο club το καλοκαίρι (που το σπρώξαμε και 2 λεπτά ακάποτο και μετά κατσε να βάλω καπότα μη γκαστρωθεί) , μετά φταίει η πουτάνα που δεν είχε καθαρά χέρια ξερω γω.

και πως το μαθαινεις οτι εχεις κατι ? εαν δεν το βλεπεις η δεν πονας ?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
οκ και οι γυναικες που ξυριζουν ?

ωχου!
το ξύρισμα είναι βασικός κανόνας υγιεινής
δεν ειναι ο μόνος ομως.
αλλά ακόμα και να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής ευλαβικά δε σημαίνει οτι δε θα κολλήσεις ποτε και τίποτα
εκτός και αν κάνεις συνέχεια πλύσεις με μπεταντίν και οινόπνευμα και ζεις σε αποστειρωμένο χώρο!
χαχαχα!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ωχου!
το ξύρισμα είναι βασικός κανόνας υγιεινής
δεν ειναι ο μόνος ομως.
αλλά ακόμα και να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής ευλαβικά δε σημαίνει οτι δε θα κολλήσεις ποτε και τίποτα
εκτός και αν κάνεις συνέχεια πλύσεις με μπεταντίν και οινόπνευμα και ζεις σε αποστειρωμένο χώρο!
χαχαχα!
σαν την κατακουζινα ?

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και πως το μαθαινεις οτι εχεις κατι ? εαν δεν το βλεπεις η δεν πονας ?

Noμιζω ο καλύτερος τρόπος είναι ο συχνός έλεγχος , ειδικά τα ατομα που αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους θα πρέπει 1 φορά το εξάμηνο να τσεκάρονται , για την υγεία την δική τους και των συντρόφων τους. Είναι πολλά αυτα που δεν φαίνονται αλλα κολλάνε.

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Σας γράφω αυτό το κείμενο θέλοντας να δώσω μια διάσταση του αγοραίου έρωτα που κακά τα ψέματα, αγνοούμε ή ξεχνάμε για λίγο, όταν πάμε να μπούμε στα ενδότερα ενός πορνείου.
Προ 2ετίας, όντας σε μόνιμη σχέση με μια κοπέλα επί 5 χρόνια, ήρθε κορεσμός και πλήξη, κι αποφασίσαμε ώριμα να χωρίσουμε. Μέσα στη σχέση μας το σεξ ήταν απολαυστικό και ποτέ μου δεν είχα "αναζητήσεις" με επαγγελματίες ή άλλες γυναίκες εν γένει. Αφού χώρισα όμως, λίγο η στέρηση και πολύ η περιέργεια με έσπρωξαν στο κατώφλι ενός στούντιο στην περιοχή της καλλιθέας, το οποίο απολαμβάνει διαφήμισης κι ανήκει απ΄οτι έμαθα σε αλυσίδα πορνείων.

Πέραν του ότι το σεξ και η όλη "περιποίηση" ήταν απαράδεκτη, που μ έκανε να απορώ γιατί τόσοι άνδρες ξοδεύουν τόσα πολλά λεφτά σε μέτριες εμφανισιακά γυναίκες που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από μια γκόμενα που μας γουστάρει, απέκτησα αφροδίσια "παράσημα".  Η μοίρα όμως, με έφερε, προτού αυτά εμφανιστούν, να επανασυνδεθώ με τν κοπέλα μου. Η εμφάνισή τους τελικά έγινε 15 μέρες μετά την επανασύνδεση.

Παρεπιπτόντως, με την κοπέλα μου είχαμε αποκλειστική σχέση, και πριν χωρίσουμε λόγω μιας ουρολογικής μου επέμβασης είχα υποβήθεί σε κάθε πιθανή ιολογική και ανατομική εξέταση που επιβεβαιώνει πως πριν την ιερόδουλη δεν είχα ιικό φορτίο HPV  ή ανάλογου νοσήματος. Η σύντροφός μου τύγχανε να είναι γόνος γυναικολόγου και υποχόνδρια, κι μέρες προ επανασυνδέσεώς μας είχε κάνει τις ετήσιες εξετάσεις της κι ήταν καθαρή. Τα λέω όλα αυτά για να προλάβω την οποιαδήποτε απορία αναφορικά με το παθολογικό μας ιστορικό.

Νόσησα λοιπόν με κονδυλώματα. Πε΄ραν του γεγονότος πως η σχέση μου διαλύθηκε, καθώς είναι η περιοχή που βγήκαν που δεν μπορεί κανείς να υποθέσει κάτι το διαφορετικό για την προέλευσή τους, αν και ήμαστε χώρια τότε αλλά "αποκαλύφθηκα" πως είχα πάει με άλλη, πράγμα που την ξόρκιζα ότι δε συνέβη, δημιούργησα σε μένα και χειρότερα σ αυτή προβλήματα. Στον άνδρα τα κοινδυλώματα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα με λέηζερ ή ρεύμα σε μια συνεδρία κι εφόσον γίνουν νωρίς αντιληπτά. Γιατρός δεν είμαι, μη με ρωτήσει κανείς πως είναι και τι νιώθει κανείς, μην είστε χαζοί, αν κάτι βγαίνει στο πουλί σας που δε το χατε, πονάει δεν πονάει, φαγουρίζει δε φαγουρίζει, τραβάτε στο γιατρο χωρίς ντροπές. Το πουλί σας πιθανότατα θα ναι το 90ο που θα αντικρύζει κείνη τη μέρα οπότε παραμερίστε τις αναστολές σας κι έσετε υπεύθυνοι.

Στο κορίτσι μου δημιούργησα πρόβλημα, καθώς τα κονδυλώματα σ αυτές φτάνουν μέχρι τα βάθυ της φύσης τους, κι ο καυτηριασμός τους είναι το λιγότερο επώδυνος. Έκανε και τεστ πιστοποίησης, ένα τεστ που δείχνει ποια μορφή του ιού την έχει μολύνει, καθώς ο HPV εμφανίζεται σε τουλάχιστον 100 παραλλαγές, εκ των οποίων κάποιες οδηγούν σε καρκίνο της μήτρρας, ήτοι καθίσταται μια γυναίκα ανίκανη για τεκνοποίηση, στην καλύτερη...

Εγώ καλά να πάθω που πήγα με μια τέτοια γυναίκα, η δικιά μου όμως, μια τόσο προσεκτική και φοβιτσιάρα γυναίκα γιατί να περάσει τέτοιο πανικό?? Με τον ιό ζεις, με τις τύψεις όμως??

Σας τα λέω αυτά για κάπιοιο λόγο. Αυτός είναι ο εξής: Όλοι όσοι έχουμε πάει η πάμε στις πουτάνες, για να ηθικοποιήσουμε ή να αισθανθούμε καλύετερα με το σκηνικό λέμε πως αυτές οι γυναίκες εξετάζονται πιο τακτικά κι απ τις δικές μας! Πράγμα χαζό, καθώς μια πουτάνα μπορεί να κάνει τουρνέ ανα την Ελλάδα. ΜΙα νομιμη, έχει ΑΦΜ κ δηλώνει ανά πα΄σα ώρα και στιγμή το που βρίσκεται. Πουτάνες εμφανίζονται στα στούντιο καθημερινά, και εξαφανίζονται σε μια νύχτα. Οι περισσότερες είναι παράνομα εισηγμένες στη χώρα και πράττουν σεξουαλικές ενέργειες εξαιρετικά επικίνδυνες όπως τα ελεύθερα στοματικά και το πρωκτικό.Μια νόμιμη, δεν ακουμπάει πέος χωρίς προφυλακτικό που λέει ο λόγος. Λυπάμαι τουςε φίλους που κάνουν αυτοί στοματικό σε τετοιες γυναίκες καθώς μάλλον πρόκειται γι ανθρώπους που δε τους νοιάζει η ακεραιότητά τους καθόλου.

Η ανυπαρξία του κράτους, σε συνδυασμό με τις άμυαλες καύλες ημών, μας οδηγούν στη διατήρηση και την παρότρυνση δοκιμής τςτοιων γυναικών, που προστατεύονται και προμοτάρονται από δεκάδες σάιτ σαν αυτό που σας γράφω τώρα. Οι τύψεις μου, ότι κατέστρεψα τη γυναικεία φύση μιας γυναίκας που ήταν η μοναδική γυναίκα της ζωής μου και την προόριζα για μάνα των παιδίων μου, είναι κάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, ούτε φυσικά το χαρακτιρισμό του φορέα του ιού, μην αναφέροντας το γεγονός πως σε κάθε γυναίκα που θα γνωρίζω από δω και πέρα θα πρέπι να εξηγούμαι εξ αρχής. 

Ξέρω πως έχω να ακούσω πολλά, δικαιολογίες ανθρώπων που προτιμούν αυτή την έκφραση της σεξουαλικότητά τους. Μαγκιά σας, αρκεί όταν θα πάτε να ακουμπήσετε μια γυναίκα εκτός αυτών των χώρων, να είστε ελεγμένοι κι εξετασμένοι. Γιατί μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι ότι οι μόνιμοι πελάτες των πορνείων, βρίσκουν γυναίκα κάθε δεύτερη ολυμπιάδα. Δε μας φταίει καμιά ψυχή αν εμείς οι ίδιοι γουστάρουμε να μαστε καταναλωτές της εμπορίας λευκής σαρκός. Ξεκολλήστε από τις δικαιολογίες που δημιουργούμε για να αγγίζουμε αυτά τα κορμιά "άφοβα". Άλλωστε, τσεκάρετε και στο φόρουμ, τα threads αναφορικά με τα κονδυλώματα και τα λοιπά αφροδίσια είναι τα πιο επισκέψιμα και τα πιο δημοφιλή. Τυχαίο??

Υ.Γ. Ερωτήσεις αναφορικά με το τι είναι τα κονδυλώματα ή " φίλε έχω ένα σπυρί στο πουλί μου, τι είναι" δε θα απαντήσω, καθώς θεωρώ πως το σάιτ δεν απευθύνεται σε ανηλίκους ή σε άτομα με ανήλικη νοημοσύνη και ψυχολογία.

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φίλε μου εντάξει μπορεί να έτυχε...όλα και πάντα είναι πιθανά.προσωπικά γνωρίζω άτομα που έχουν πάει με τριψήφιο αρηθμό ιερόδουλων (ονόματα δεν λέμε!! :grin:) και δεν έχουν κολλήσει τίποτα, και ξέρω άτομα που έχουν πάει μόνο με 3-4 κανονικές γυναίκες στην ζωή τους και την έχουν πατήσει.εντάξει όλοι οι κήνδυνοι είναι σχετικοί και η μόνη προστασία είναι  η να μην κάνεις σεξ η η χρήση προφυλακτικού.
προτιμώ την δεύτερη λύση...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλε,αν επιτρέπεται πώς τα άρπαξες με την ιερόδουλη?απλά με την επαφή?χρησιμοποιήθηκε προφύλαξη σεόλες τις πράξεις μεταξύ σας?
όσο για τις νόμιμες άστο φιλαράκι σχεδόν όλες και με αφμ και με βιβλιάρια και με ότι γουστάρεις το ακάποτο στοματικό το κάνουν,πολύ λίγες χρησιμοποιούν προφύλαξη σε όλες τις κινήσεις που κάνουν στο δωμάτιο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κι επειδη εισαι εσυ μαλακοκαβλης τί σου φταιμε εμεις και ριχνεις στην πυρα το χομπι μας; Εσυ εισαι ο μαλακας που ενω δεν ειχες ξεκοψει απο τη γκομενα σου, μου ηθελες να πας και στις ιεροδουλες που τοσο κατακρινεις απο το ποστ σου και συνεπεία απο τις πεποιθησεις. Τωρα αντε κλαψε τη μοιρα σου και ασε εμας να γαμαμε ο, τι ομορφο γουσταρουμε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
συγχωνευσα το θρεντ, για να μην ανοιγουμε τα ιδια και τα ιδια θρεντ με την ιδια θεματολογια....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αγαπητε Axlrose,

Εσυ εκανες το σωστο και προειδοποιησες.
Απο εκει και περα μην απαντας στο καθε γκαφαλι.

Ευχομαι να ειναι το τελευταιο παρασημο :).

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχαχα παλι φταιει το κρατος

οπως και να εχει τα 3/5 του πλυθησμου εχουν τον ιο εστω και ανενεργο
περισσοτερεσ πιθανοτητες εχεις να το κολλισεις απο μια γκομενα παρα απο επαγγελματια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

περισσοτερεσ πιθανοτητες εχεις να το κολλισεις απο μια γκομενα παρα απο επαγγελματια

σωστά μιλας.
ετσι ακριβώς μου έχει πει και ο δερματολόγος μου....
τα αφροδίσια και εισικά τα κονδυλώματα και ο ερπης εχουν μεγαλη εξαρση
πολύς κόσμος εχει στο αιμα του τον ιο των κονδυλωματων και του ερπη αλλα ποτέ δεν νοσει...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ειλικρινά απορώ με όσους ζητούν ή δέχονται ακάποτες υπηρεσίες από ιερόδουλες που πάνε με κάθε καρυδιάς καρύδι ή όχι! Και μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά τους! Ή το κλασικό επιχείρημα ότι δεν έχουν κολλήσει τίποτα τόσο καιρό και άλλος που πρόσεχε, μπορεί να άρπαξε κάτι.Πόσο ανώριμα και χαζά πράγματα...Δυστυχώς επειδή κράτος και νόμοι δεν υπάρχουν, ακόμα και στα μπουρδέλα οι κοπέλες κάνουν ό,τι κι ό,τι για τα φράγκα αδιαφορώντας παντελώς για την υγεία τους και των πελατών.Αντί να τους τρίψουμε τα βρωμοσέντονά τους στα μούτρα καθόμαστε και τις παρακαλάμε για ακάποτα! Μάθαμε τώρα, την καθαριότητα που θα 'πρεπε να εννοείται και να απαιτούμε, να την αποκαλούμε studio και να την πληρώνουμε 50αρικα.Ή να πληρώνουμε παραπάνω για να τους κάνουμε και γλυφομούνια!! Εκεί που ο καθένας εβαζε το πουλί του και τις αρκουδιάρικες άπλυτες σγουρές τρίχες του (καθότι είναι και μαγκιά να είσαι θάμνος) να πληρώνεις extra για να γλύψεις!! Τραγικό! Κανονικά πρέπει το κράτος να τα κλείσει ΟΛΑ τα μπουρδέλα και να βάλει πραγματικούς νόμους υγιεινής των χώρων και τότε μόνο να ξανανοίξουν! Τι να πω πια...

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
@norton13: Σαφώς και το προφυλακτικό ήταν μόνιμα στη θέση του. Αναφορικά για τις νόμιμες και μη, έχω κινηθεί νομικά απέναντι στο εν λόγω πορνείο, και τα στοιχεία που γνωρίζω είναι απίστευτα, αλλα λόγω του ότι εκκρεμεί η δικογραφία δε μπορώ να αναφέρω κάτι δημόσια και σε αγνώστους. Απλά λέω πως, μια ιερόδουλη αντιμετωπίζεται από το νόμο σαν "γιατρός". Τι εννοώ? Ο γιατρός έχει αριθμό μητρώου και συγκεκριμένο χώρο εξάσκησης επαγγέλματος. Έτσι κι οι νόμιμες. Είναι μια ασθένια λαχείο που μπορείς να την τσιμπήσεις κυριολεκτικά από παντού και δε μπορείς να σαι σε θέση πολλε΄ς φορές να αναγμωρίσεις τα συμπτώματα.

@ niced όταν πράγματι κοντά τα 3/5 ον έχουν, φαντάσου πόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να τον τσιμπήσεις απο ιερόδουλη.

@ Ακόρεστος, Δε με συγκινεί το ιντερνετο-νταιλίκι σου. Εγώ ότι έγραψα το έγραψα θέλοντας να δώσω μια διάσταση διαφορερική από αυτή που επικρατεί εδώ μέσα. Το τι έχει περάσει από το κρεβάτι μας-δυστυχώς-επηρεάζει κι αυτό που θα επακολουθλησει, αλλά ενδεχομένως και τα παιδιά μας. Στοιχειώδη υπευθυνότητα πρότεινα, παθών γαρ, προληπτικά. Αν αυτό σε ερεθίζει, είανι δικό σου το πρόβλημα.

@ Global Mod: Η συγχώνεσυη του θέματος είναι τελείως άστοχη και προκλητική. Δεν αναφέρω πουθενά ακάποτα, δεν "έλαβα" ποτέ τέτοιο και καλό θα ήταν να μην υποβιβάζετε/αι ένα θέμα σοβαρό σε άσχετο thread, επειδή άμεσα ή έμμεσα θίγω το ρόλο τους σάιτ. Παρακαλώ την επαναφορά του ή τουλάχιστον τη μετακίνησή του σε πιο σχετικό θέμα.

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που απ τα πιο αναγνωσμένα θέματα στο φ΄ρουμ είναι τα της υγεία

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
@norton13: Σαφώς και το προφυλακτικό ήταν μόνιμα στη θέση του. Αναφορικά για τις νόμιμες και μη, έχω κινηθεί νομικά απέναντι στο εν λόγω πορνείο, και τα στοιχεία που γνωρίζω είναι απίστευτα, αλλα λόγω του ότι εκκρεμεί η δικογραφία δε μπορώ να αναφέρω κάτι δημόσια και σε αγνώστους.

κατι μου θυμυζει αυτο...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι θα πας να ζητας να κανεις ντε και καλα ακαποτα παντου

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
@ Global Mod: Η συγχώνεσυη του θέματος είναι τελείως άστοχη και προκλητική. Δεν αναφέρω πουθενά ακάποτα, δεν "έλαβα" ποτέ τέτοιο και καλό θα ήταν να μην υποβιβάζετε/αι ένα θέμα σοβαρό σε άσχετο thread, επειδή άμεσα ή έμμεσα θίγω το ρόλο τους σάιτ. Παρακαλώ την επαναφορά του ή τουλάχιστον τη μετακίνησή του σε πιο σχετικό θέμα.

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που απ τα πιο αναγνωσμένα θέματα στο φ΄ρουμ είναι τα της υγεία

Κριμα που σου συνεβη τετοιο περιστατικο, αλλα απο την περιγραφη σου δεν καταλαβα το πως κολλησες το παρασημο. Επειδη ειναι πολυ βασικο νομιζω για τους παιχτες που πανε με τανες σε μπουρδελα, το τσιμπησες απο ακαποτο η ειχες παρει ολες τις προφυλαξεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom