Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
να προσθεσω, υπαρχουν και καποτες να κοιμοσαστε λιγο πιο ισυχα!  :dancing:

γιατι σιγουρα και με προφυλαξη, παλι μπορει να γινει μαλακια... αλλα να μειωσουμε τις πιθανοτητες στο ελαχιστω.

Προσωπικα αν μου λεγανε σε μπουρδελο οτι προσφερει ακαποτο, θα την εκανα με ελαφρα!

δεν σου φταιει σε τιποτα η κοπελα / γυναικα σου να την κολλησεις οτιδηποτε, γιατι κουβαλαμε σκατα αντι μυαλου...

yiannisrock... απλα πηρα πατημα σ'αυτο που ειπες... δεν μιλαω προσωπικα σε σενα.

:thumbsup:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Σεβομαι τις αποψεις ολων εδω μεσα και εκφερω την αποψη μου. Οποιος δε γουσταρει, μπορει ανετα να την κανει.....παρολο που εχω σχεση με το αντικειμενο, σαφεστατα δεν ειναι η γνωμη μου δογμα.

Παρατηρω οτι οι δυο-τρεις με τους οποιους εχω διαφορετικη αποψη, το πανε σε προσωπικο επιπεδο (ως εκει βεβαια που μπορει να παει σε ενα θρεντ) και θεωρω οτι ειναι υπερτατοι μαλακες που απλα γαμανε τον υγιη διαλογο, αν και δε νομιζω οτι ειναι ικανοι να κανουν μια σωστη συζητηση (κλασσικοι ελληναρες, τους βλεπουμε καθε μερα στα παραθυρα, ετσι ακριβως θα ηταν αν ειχαν την ευκαιρια να βγουν εκει).

Ξαναλεω, εχω αλλη αποψη για το θεμα, παραθετω στοιχεια, και σε οποιον δεν αρεσουν η' δεν συμφωνει ας μην τα λαβει υποψη του και περιμενω ειλικρινα, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Αν με πεισουν θα παραδεχτω το λαθος μου και θα εχουμε ολοι βγει κερδισμενοι. Τωρα, τα ατομα που το παιζουν σταυροφοροι και θελουν να δηθεν προστατεψουν απο τα κακα του κοσμου, μπορειτε να πατε να γαμηθειτε, ανετα, δεν εχω προβλημα.... :grin: :grin: :uglystupid:

Π  

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Δεν ήξερα ότι σπούδασα τόσα χρόνια και κατάντησα μπακάλης! Ίσως είναι το κλασσικό κόμπλεξ ανθρώπων που δεν τα κατάφεραν στην Ιατρική αυτό που βγάζεις! Δεν το λέω για κακία, προσς Θεού. Απλά θεωρώ ότι είσαι τελείως ότι να'ναι...Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί σου ξανά, αλλά επέτρεψε μου όταν γράφω την "άποψή" μου στο θρεντ (κάτι που θα κάνω σπάνια από εδώ και πέρα), να μην τη σχολιάζεις (ούτε καν έμμεσα). Θα κάνω το ίδιο και όλα θα είναι καλά!
Καλή συνέχεια σε όλους και προσοχή σε ότι διαβάζετε! Υπάρχουν και γιατροί να ρωτήσετε! ;-)

Σορρυ φιλε, δε θα μου πεις τι θα κανω και τι οχι...αν λες κατι, να περιμενεις τον αντιλογο (που φυσικα εχω επιτυχει χωρις να στοχευω να σε θιξω προσωπικα, οπως προσπαθεις εσυ συχνακις).

π

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σεβομαι τις αποψεις ολων εδω μεσα και εκφερω την αποψη μου. Οποιος δε γουσταρει, μπορει ανετα να την κανει.....παρολο που εχω σχεση με το αντικειμενο, σαφεστατα δεν ειναι η γνωμη μου δογμα.

Παρατηρω οτι οι δυο-τρεις με τους οποιους εχω διαφορετικη αποψη, το πανε σε προσωπικο επιπεδο (ως εκει βεβαια που μπορει να παει σε ενα θρεντ) και θεωρω οτι ειναι υπερτατοι μαλακες που απλα γαμανε τον υγιη διαλογο, αν και δε νομιζω οτι ειναι ικανοι να κανουν μια σωστη συζητηση (κλασσικοι ελληναρες, τους βλεπουμε καθε μερα στα παραθυρα, ετσι ακριβως θα ηταν αν ειχαν την ευκαιρια να βγουν εκει).

Ξαναλεω, εχω αλλη αποψη για το θεμα, παραθετω στοιχεια, και σε οποιον δεν αρεσουν η' δεν συμφωνει ας μην τα λαβει υποψη του και περιμενω ειλικρινα, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Αν με πεισουν θα παραδεχτω το λαθος μου και θα εχουμε ολοι βγει κερδισμενοι. Τωρα, τα ατομα που το παιζουν σταυροφοροι και θελουν να δηθεν προστατεψουν απο τα κακα του κοσμου, μπορειτε να πατε να γαμηθειτε, ανετα, δεν εχω προβλημα.... :grin: :grin: :uglystupid:

Π  

δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, μεσα στο κειμενο σου... αλλα θα πω και γω την αποψη μου σχετικα με το θεμα. δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανεναν τιποτα. και γω την αποψη μου λεω. δεν πας να βαλεις το πουλι σου και σε τρυπα με ουρανιο? λογος δεν μου πεφτει... γιαυτο αλλωστε οτι γκομενακι ασχετο (μη εκδιδομενη) γαμαω... βαζω προφυλακτικο. γιατι μπορει να την εχει παρει κανενα χαζο πριν. και δεν γουσταρω να παιζω ρωσικη ρουλετα με το καυλι μου. τιποτ αλλο...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, μεσα στο κειμενο σου... αλλα θα πω και γω την αποψη μου σχετικα με το θεμα. δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανεναν τιποτα. και γω την αποψη μου λεω. δεν πας να βαλεις το πουλι σου και σε τρυπα με ουρανιο? λογος δεν μου πεφτει... γιαυτο αλλωστε οτι γκομενακι ασχετο (μη εκδιδομενη) γαμαω... βαζω προφυλακτικο. γιατι μπορει να την εχει παρει κανενα χαζο πριν. και δεν γουσταρω να παιζω ρωσικη ρουλετα με το καυλι μου. τιποτ αλλο...

Κατσε, αν δινεις πιπα σε γκομενα (μη-ιεροδουλη) με καποτα, εισαι ο πρωτος που συναντω με τετοια αντιληψη....

Δεν αναφερομαι στα λεγομενα σου διοτι εκφερεις την αποψη σου και ως εκει....

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
για αυτο παιδια ολοι σπιτι απο δω και περα  :jerking: :jerking: :jerking:ουτε εξοδα ουτε αγχος :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Κατσε, αν δινεις πιπα σε γκομενα (μη-ιεροδουλη) με καποτα, εισαι ο πρωτος που συναντω με τετοια αντιληψη....

Δεν αναφερομαι στα λεγομενα σου διοτι εκφερεις την αποψη σου και ως εκει....

οχι... λαθος μου που δεν διευκρινισα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
η προσωπική υγιεινή και το ρίσκο που παίρνει ο καθένας είναι προσωπική υπόθεση, μόνο που στην περίπτωση των ακάποτων εν γένει περιπτύξεων και δη στοματικών, το ρίσκο κατά περίπτωση μπορεί να γίνει διαπροσωπικό, εύκολα και να την πληρώσει και έτερον ήμισυ/ σύντροφος/ συντρόφισσα που δε φταίει σε τίποτα.

Από εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είστε, κάντε ότι κατεβάσει η γκλάβα σας. Όμως δικαιολογία του τύπου δεν ήξερα, δεν μύριζε, δεν φαινότανε κλπ. απλά εκφράζουν την ελαφρότητα της κάθε ψυχής.

Προσωπικά οι ακάποτες πίπες που μου έχουν κάνει κυρίες του επαγγέλματος δεν μου άφησαν ούτε γαλόνι ούτε παράσημο, ήμουν τυχερός, αλλά δεν το επιδιώκω γενικά, το αντίθετο μάλιστα. Σε στούντιοζ με έχουν βάλει κάτω και πάνε να το ρουφήξουν λαίμαργα, τους ρίχνω κόκκινη κάρτα και φοράω αμέσως καμπαρντίνα. Δεν παίζω πια ειδικά τις εποχές που διανύουμε.
Ακάποτες μόνο από τη γυναίκα μου και κανένα καλό κι αθώο πιπινάκι ευκαιριακά κι αν το εμπιστευτώ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
με γκομενα μου, η πιπα ειναι ακαποτη... αδιαβροχο μονο στο σεξ...

κατσε, διοτι δεν το πιανω....οταν τσιμπησεις ενα γκομενακι για πρωτη φορα, και πατε για σεξ, την πρωτη-δευτερη φορα, της δινεις πιπα με καποτα η' ακαποτο?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
κατσε, διοτι δεν το πιανω....οταν τσιμπησεις ενα γκομενακι για πρωτη φορα, και πατε για σεξ, την πρωτη-δευτερη φορα, της δινεις πιπα με καποτα η' ακαποτο?

ακαποτο ρε φιλε... τωρα πες με βλακα... αλλα θεωρω οτι ενα τυχαιο γκομενακι που θα γαμησω, ειναι σε μια ομαδα λιγοτερη επικυνδινη απο μια εκδιδομενη που παιρνει 15-20 ατομα ακαποτα την ημερα...

προσεχω σαν τον διαολο το λιβανι, αλλα δεν ζω και σε γυαλινο κλουβι...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ακαποτο ρε φιλε... τωρα πες με βλακα... αλλα θεωρω οτι ενα τυχαιο γκομενακι που θα γαμησω, ειναι σε μια ομαδα λιγοτερη επικυνδινη απο μια εκδιδομενη που παιρνει 15-20 ατομα ακαποτα την ημερα...

προσεχω σαν τον διαολο το λιβανι, αλλα δεν ζω και σε γυαλινο κλουβι...

οκ, δε θελω να διαφωνησω επι τουτου. Αν σου ελεγα οτι τα αφροδισια κυριως μεταφερονται απο σεξ με μη-ιεροδουλες τα τελευταια 10 χρονια, θα εδινες ακαποτες πιπες σε μη-ιεροδουλες?

Π

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οκ, δε θελω να διαφωνησω επι τουτου. Αν σου ελεγα οτι τα αφροδισια κυριως μεταφερονται απο σεξ με μη-ιεροδουλες τα τελευταια 10 χρονια, θα εδινες ακαποτες πιπες σε μη-ιεροδουλες?

Π
Προσωπικά δεν πλησιάζω την γλώσσα μου όπου να'ναι...γλυφομούνια με τίποτα...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Π

δεν το γνωριζα αυτο... αλλα οπως ειπα, δεν ζω την ζωη μου (γενικοτερα) μεσα απο μια γυαλινη σφαιρα. Σιγουρα το ενδεχομενο να κολλησω και απο μη εκδιδομενη υπαρχει...

αλλα η απαντηση ειναι ναι θα εδεινα, και δινω ακαποτεσ σε μη ιεροδουλες... απλα με το δικο μου μυαλο, πιστευω οτι μειονω τις πιθανοτητες. αλλα επισημανω... μουνακι χωρις καποτα, μετρημενες στο ενα χερι ειναι οι γκομενες που εχω παρει.
ακομα και πανω στην σουρα μου, δεν ξερω πως... το θυμαμαι!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
δεν το γνωριζα αυτο... αλλα οπως ειπα, δεν ζω την ζωη μου (γενικοτερα) μεσα απο μια γυαλινη σφαιρα. Σιγουρα το ενδεχομενο να κολλησω και απο μη εκδιδομενη υπαρχει...

αλλα η απαντηση ειναι ναι θα εδεινα, και δινω ακαποτεσ σε μη ιεροδουλες... απλα με το δικο μου μυαλο, πιστευω οτι μειονω τις πιθανοτητες. αλλα επισημανω... μουνακι χωρις καποτα, μετρημενες στο ενα χερι ειναι οι γκομενες που εχω παρει.
ακομα και πανω στην σουρα μου, δεν ξερω πως... το θυμαμαι!

καλα εννοειται κουστουμακι για μουνακι-κωλο, δε το συζητω....οσο κωλοτρυπιδα και να 'σαι το κουστουμακι ειναι παντα στο πορτοφολι και περιμενει....

Χαιρομαι που εισαι ειλικρινης, διοτι κατ'εμε, το θεμα ειναι αρκετα ψυχολογικο........

Π

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μην κανετε μαλακιες γενικα, δεν δικαιολογειται να εχεις εμπειρια και να πας να κανεις ακαποτο σε μπουρδελο. Μονο οσοι δεν εχουν εμπειρια με γυναικες δικαιολογουνται να κανουν ακαποτα και γλυφομουνια σε μπουρδελα. Δικαιολογουνται, κατα τα αλλα απαγορευεται.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην κανετε μαλακιες γενικα, δεν δικαιολογειται να εχεις εμπειρια και να πας να κανεις ακαποτο σε μπουρδελο. Μονο οσοι δεν εχουν εμπειρια με γυναικες δικαιολογουνται να κανουν ακαποτα και γλυφομουνια σε μπουρδελα. Δικαιολογουνται, κατα τα αλλα απαγορευεται.
Καλά μην έχεις την εντύπωση ότι εκτός μπουρδέλων είναι πιο καθαρές για γλυφομούνια...

Αν σκεφτείς ότι η πουτάνα χρησιμοποιεί προφυλακτικό κ δεν την χύνουνε ποτέ στο μουνί,η μη ιερόδουλη όμως είναι της προφύλαξης ή πίνει τα αντισυλληπτικά σαν καραμέλες για να ευχαριστιέται το σεξ;;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
Καλά μην έχεις την εντύπωση ότι εκτός μπουρδέλων είναι πιο καθαρές για γλυφομούνια...

Αν σκεφτείς ότι η πουτάνα χρησιμοποιεί προφυλακτικό κ δεν την χύνουνε ποτέ στο μουνί,η μη ιερόδουλη όμως είναι της προφύλαξης ή πίνει τα αντισυλληπτικά σαν καραμέλες για να ευχαριστιέται το σεξ;;;

δεν έχεις άδικο, πας με ένα ωραίο μουνί που είναι ξενιστής διαφόρων...κι εκεί προσοχή θέλει.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Π  

Δεν υπαρχει διαλογος σε θεματα υγειας βλακα, και εκει ειναι το βασικο σου προβλημα!! Στα εχουν πει γιατροι εδω μεσα και συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες και να παραθετεις ενα σωρα ασχετα. Σου εχω βαλει συμβουλευτικα αρθρα απο το CDC, το κορυφαιο στον κοσμο σε ερευνα, αλλα εσυ τον χαβα σου. Θελεις διαλογο και με το CDC η ξερεις καλυτερα???  :think:

Εισαι μαναβης που το παιζει γιατρος και τιποτα παραπανω. Πηγαινε να συμβουλεψεις τον Παπακωσταντινου μπας και μας βγαλεις απο την χρεωκοπια και ασε τις ιατρικες συμβουλες για πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα. Το μονο που μπορει να χαρακτηρηση αυτα που γραφεις ειναι η λεξη αποτυχια.

Οπως εχω πει καλυτερα να σε κανουν μπαν απο θεματα υγειας, για το καλο ολων μας!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom