Σεβομαι τις αποψεις ολων εδω μεσα και εκφερω την αποψη μου. Οποιος δε γουσταρει, μπορει ανετα να την κανει.....παρολο που εχω σχεση με το αντικειμενο, σαφεστατα δεν ειναι η γνωμη μου δογμα.
Παρατηρω οτι οι δυο-τρεις με τους οποιους εχω διαφορετικη αποψη, το πανε σε προσωπικο επιπεδο (ως εκει βεβαια που μπορει να παει σε ενα θρεντ) και θεωρω οτι ειναι υπερτατοι μαλακες που
απλα γαμανε τον υγιη διαλογο, αν και δε νομιζω οτι ειναι ικανοι να κανουν μια σωστη συζητηση (κλασσικοι ελληναρες, τους βλεπουμε καθε μερα στα παραθυρα, ετσι ακριβως θα ηταν αν ειχαν την ευκαιρια να βγουν εκει).
Ξαναλεω, εχω αλλη αποψη για το θεμα, παραθετω στοιχεια, και σε οποιον δεν αρεσουν η' δεν συμφωνει ας μην τα λαβει υποψη του και περιμενω ειλικρινα, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Αν με πεισουν θα παραδεχτω το λαθος μου και θα εχουμε ολοι βγει κερδισμενοι. Τωρα, τα ατομα που το παιζουν σταυροφοροι και θελουν να δηθεν προστατεψουν απο τα κακα του κοσμου, μπορειτε να πατε να γαμηθειτε, ανετα, δεν εχω προβλημα....
Π