Επισης, να δηλωσω, μιας και η κατασταση διεπεται απο μια σοβαροτητα, οτι δε χρειαζεται, πλεον να εισαι γιατρος η' επιστημονας για να βρεις την αληθεια σε θεματα υγειας. Το ιντερνετ, εχει απιστευτα καλες πηγες, αρκει να το ψαξεις και να ζητησεις γνωμες απο καποιους πιο ειδικους στο θεμα και απο εκει και περα μπορεις να βρεις οτι γουσταρεις μονος σου.
Να σημειωσω οτι παλιοτερα (οντως πιο υποχονδριος απο τωρα), ειχα παει με μια πορνη και μου εκανε ακαποτο στοματικο. Εβγαλα κατι μαυρα στιγματα στο εσωτερικο των μαγουλων μου (παρολο που δεν τη φιλησα) και φρικαρα. Πηρα τηλεφωνο στο CDC στην Ατλαντα και ρωτουσα αν αυτο ειναι συμπτωμα of HIV infection και μου ειπαν οχι, ομως συνεχιζουν να μου λενε οτι το ακαποτο τσιμπουκι εχει κινδυνο. τους ρωταω, υπαρχει καποια ερευνα που το δειχνει αυτο και μου λενε οχι συγκεκριμενα, απλα εμεις πρεπει να το λεμε ετσι διοτι αν συμβει κατι εμεις πρεπει να ειμαστε καλυμενοι. Αυτο, κατ' εμε το θεωρω λανθασμενη ενημερωση διοτι ειναι σα να λες, μη παρεις το αμαξι, διοτι αν τρακαρεις εμεις στα λεγαμε. Ο παραλληρισμος δεν εχει ακριβως το ιδιο βαρος, ομως καταλαβαινετε τι εννοω.
Φυσικα, τα STD (ΣΜΝ) βρισκονται σε εξαρση, και υπαρχει μικρος αλλα μη-αμελητεος κινδυνος να τσιμπησεις κατι απο το λαιμο μιας κοπελας. Ομως αυτο που δεν θα κολλησεις ειναι HIV. Αυτο το σαιτ ειναι απο τα πιο οργανωμενα στο διαδικτυο για πληρωμενο ερωτα και αν καποιος εχει τσιμπησει κατι ΣΜΝ, και οχι μυκητες κλπ, και φυσικα HIV ας το πει. Αν βγει εστω και ενας εγω θα σιωπησω και θα παραδεχτω το λαθος μου
Π