Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αν ειναι συφιλη θεραπευεται! Μονιμα!
Ναι, αλλά ο τύπος μάλλον δεν το πρόλαβε...μακάρι να μου κοβόταν ένα δάχτυλο παρά να έχω αυτό
Αν ειναι συφιλη θεραπευεται! Μονιμα!
γιατροσ και μαχαιρι την πατησε αυτοστι να πω δε ξερω
παιδες μονο καποταδεν προσεχε καπου χωθηκε και την πατησε!
ακριβως δε θα το προλαβε.και 2 δαχτυλα δινω μην ξεχνας ολες οι νευρικες αποληξεις ειναι στο κεφαλι.αυτο δινει την ηδονη αν παθει κατι χανεις τα πανταΝαι, αλλά ο τύπος μάλλον δεν το πρόλαβε...μακάρι να μου κοβόταν ένα δάχτυλο παρά να έχω αυτό
Ακριβως! Αλλα κ παλι συφιλη να ναι! Που δεν ειμαι κ σιγουρος! Πρεπει να το αφησε πολυ καιροο!!!!!Ναι, αλλά ο τύπος μάλλον δεν το πρόλαβε...μακάρι να μου κοβόταν ένα δάχτυλο παρά να έχω αυτό
Ακριβως! Αλλα κ παλι συφιλη να ναι! Που δεν ειμαι κ σιγουρος! Πρεπει να το αφησε πολυ καιροο!!!!!
ελπιζω να μην εννοεις ολα γινονται καλα...
μην μασασ τυπε.αν ειναι να γινει στραβη θα γινει μην το σκεφτεσαιΉδη έχω να πάω μήνες σε σπιτάκι, αλλά μ'αυτά που βλέπω μου φαίνεται δεν θα ξαναπάω...
οχι βρε να πας αλλα καποτα οπωσδηποτε.Ήδη έχω να πάω μήνες σε σπιτάκι, αλλά μ'αυτά που βλέπω μου φαίνεται δεν θα ξαναπάω...
μαλλον απο συφιλη δυστυχως γινεται οπως ειδαμε
σας τρομαξα ???
ειναι απο συφιλη, σε συνδυασμο με δυσκολη λοιμωξη απο σταφυλοκοκκο !! :o
και παθολογικες επιπλοκες στα νεφρα - ουροδοχο κυστη με αλατα, πετρες κλπ.
απ'οτι γραφει εζησε!
μετα απο μηνες θεραπειας...
εγινε ετσι
παρολα αυτα καπως φτιαχτηκε τουλαχιστον
μην μασασ τυπε.αν ειναι να γινει στραβη θα γινει μην το σκεφτεσαι
Δεν έχεις άδικο...αλλά έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα. Τελικά πόσα πράγματα υπάρχουν και πως μπορεις να την πατήσεις στα καλά του καθουμένου...αν μας τα είχαν δείξει όλα αυτά από το σχολείο, σήμερα θα σωζόταν περισσότερο η κατάσταση. Ο φόβος φυλάει τα έρμα που λενε..
και το δρομο να μην περασουμε απο το φοβο μην μας πατησει αμαξι.δεν ειναι ετσι απλα να τηρεις τα βασικαΔεν έχεις άδικο...αλλά έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα. Τελικά πόσα πράγματα υπάρχουν και πως μπορεις να την πατήσεις στα καλά του καθουμένου...αν μας τα είχαν δείξει όλα αυτά από το σχολείο, σήμερα θα σωζόταν περισσότερο η κατάσταση. Ο φόβος φυλάει τα έρμα που λενε..
παιδες μονο καποταακριβως δε θα το προλαβε.και 2 δαχτυλα δινω μην ξεχνας ολες οι νευρικες αποληξεις ειναι στο κεφαλι.αυτο δινει την ηδονη αν παθει κατι χανεις τα παντα
θα μας δημιουργουσαν ψυχολογικο τυπε! ενω τωρα στα @@ μαςπεστα ρε τυπε. τι μαλακια να μη μας δειχνουνε στα σχολεια τηγανισμενα πουτσοκεφαλα
και το δρομο να μην περασουμε απο το φοβο μην μας πατησει αμαξι.δεν ειναι ετσι απλα να τηρεις τα βασικα
εγω νομιζω οτι με τη συφιλη ψιλοτρελενεσαι κιολας! Κατι τετοιο ειχα διαβασει! Ειχε κ καποιος γνωστος συγγραφεας μας αν θυμαμαι καλα!-Νομίζω- η σύφιλη σε προχωρημένο στάδιο σου τρώει τα οστά (κρανίο π.χ)
χεχεΣυμφωνώ, αλλά είναι και εν πολλοίς εγκεφαλικό το να τελειώσεις...