Νέα

Αν πάω σε άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εννοειται!!!αφου γινεται σκοτωμος!σου λεει που θα παει δε θα βαλει καμμια καρτα?ενας δεν θα τον παρει και θα αφησει μηνυμα στον τηλεφωνητη?θα τσεπωσουμε τα τελη τερματισμου!
το θεμα ειναι οτι τα καρτοκινητα ηταν τζαμπα μεχρι περσυ τωρα κλαφτα.
η Q μονο βασταει αμα εχεις καμμια γκομενα και θες να δινεις λιγα για μεταξυ σου
Ναι ρε πούστη μου ακριβώς έτσι... :tickedoff:

Τώρα θέλω να πάω να το κλείσω εντελώς,να δω αν θα μου το κάνουνε,δεν πιστέυω... :rolleyes:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η πλάκα είναι ότι οι υπάλληλοι δείχνουνε έναν τέτοιο ζήλο να σε κρατήσουνε...ούτε ποσοστά να τους δίνανε για κάτι τέτοιο. :jerking:

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η πλάκα είναι ότι οι υπάλληλοι δείχνουνε έναν τέτοιο ζήλο να σε κρατήσουνε...ούτε ποσοστά να τους δίνανε για κάτι τέτοιο. :jerking:
Ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνουν ποσοστα ?
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο....
Οτι φοβουνται μην μεινουν στον δρομο....
εχουν κλεισει αρκετα μαγαζια κι εκει παντως....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν παω σε αλλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας με το ιδιο νουμερο παιρνω εξτρα επιδοτηση συσκευης
Η θα πρεπει να αλλαξω νουμερο ?

Eχω Wind με 1500 λεπτα ομιλιας και μηνυματα
καθως και 200 λεπτα σε αλλα δικτυα και νομιζω ιδιο αριθμο μηνυματων
με κοστος 35 ευρω περιπου ανα μηνα....

Μου εστειλαν μηνυμα απο ξεκαρφωτο καταστημα να παω για επιδοτηση και ανανεωση συμβολαιου....
Εγω μπηκα σε οποιο ηταν στον δρομο μου και μου ειπαν οτι η ληξη του συμβολαιου μου αργει και ειναι τελος ιουνιου....

Σκεφτομαι ομως να αλλαξω νουμερο γιατι μου εχουν τυχει κατι κουφα με το παρον
αλλα ειναι που ειναι ''κλειδαραδικο νουμερο'' και δεν θελω να το χασω.......

Σκεφτομαι για Κοσμοτε αλλα θελω να κερδισω και ''κατι''... παραπανω απο την επιδοτηση της Wind που ειναι 67 ευρω...

Μια αποφαση ειναι τελικα !!!!!
35 ευρω το μηνα δινεις για κινητο!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνουν ποσοστα ?
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο....
Οτι φοβουνται μην μεινουν στον δρομο....
εχουν κλεισει αρκετα μαγαζια κι εκει παντως....
Σιγά μην έχουνε ποσοστά για κάθε πελάτη που κρατάνε...βασικό μισθό έχουνε.

Το ότι θα φοβούνται μην το κατάστημα πέσει έξω κ απολυθούν ναι ισχύει.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Σιγά μην έχουνε ποσοστά για κάθε πελάτη που κρατάνε...βασικό μισθό έχουνε.

Το ότι θα φοβούνται μην το κατάστημα πέσει έξω κ απολυθούν ναι ισχύει.

αμα το μαγαζι εχει δωσει/πουλησει το καρτοκινητο καθε φορα που βαζεις καρτα παιρνει το airtime! ;)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Παιδια πως ακριβως γινεται το "κολπο" με την ανανεωση συμβολαιου?
Εξηγω...Εχω συμβολαιο στην cosmote που ληγει. Μου εκαναν προσφορα για ανανεωση, αλλα τα χρηματα για κινητο ειναι ελαχιστα.
Θελω να τους "αναγκασω" να κανουν μεγαλυτερη προσφορα.
Εχω ακουσει οτι αν εκδηλωσεις ενδιαγερων στις ανταγωνιστριες εταιρεις, αυτοι το μαθαινουν και αυτοματα κανουν καλυτερη προσφορα.
Θελω να εκδηλωσω ενδιαφερων, αλλα οχι να δεσμευτω...
Τι ακριβως κανω?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Παιδια πως ακριβως γινεται το "κολπο" με την ανανεωση συμβολαιου?
Εξηγω...Εχω συμβολαιο στην cosmote που ληγει. Μου εκαναν προσφορα για ανανεωση, αλλα τα χρηματα για κινητο ειναι ελαχιστα.
Θελω να τους "αναγκασω" να κανουν μεγαλυτερη προσφορα.
Εχω ακουσει οτι αν εκδηλωσεις ενδιαγερων στις ανταγωνιστριες εταιρεις, αυτοι το μαθαινουν και αυτοματα κανουν καλυτερη προσφορα.
Θελω να εκδηλωσω ενδιαφερων, αλλα οχι να δεσμευτω...
Τι ακριβως κανω?
Δεν νομιζω να υπαρχει κολπο
Απλα κανεις νεα συνδεση με νεο νουμερο
Με το παλιο νουμερο δεν πετυχαινεις κατι καλυτερο γιατι θεωρουν οτι σε εχουν ηδη πελατη λογω συνηθειας στο νουμερο
Πανω κατω ολες οι εταιριες τα ιδια δινουν

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Αν παω σε αλλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας με το ιδιο νουμερο παιρνω εξτρα επιδοτηση συσκευης
Η θα πρεπει να αλλαξω νουμερο ?

Eχω Wind με 1500 λεπτα ομιλιας και μηνυματα
καθως και 200 λεπτα σε αλλα δικτυα και νομιζω ιδιο αριθμο μηνυματων
με κοστος 35 ευρω περιπου ανα μηνα....

Μου εστειλαν μηνυμα απο ξεκαρφωτο καταστημα να παω για επιδοτηση και ανανεωση συμβολαιου....
Εγω μπηκα σε οποιο ηταν στον δρομο μου και μου ειπαν οτι η ληξη του συμβολαιου μου αργει και ειναι τελος ιουνιου....

Σκεφτομαι ομως να αλλαξω νουμερο γιατι μου εχουν τυχει κατι κουφα με το παρον
αλλα ειναι που ειναι ''κλειδαραδικο νουμερο'' και δεν θελω να το χασω.......

Σκεφτομαι για Κοσμοτε αλλα θελω να κερδισω και ''κατι''... παραπανω απο την επιδοτηση της Wind που ειναι 67 ευρω...

Μια αποφαση ειναι τελικα !!!!!
φιλε μου παρε στα κεντρικα της cosmote τηλεφωνο κ πες οτι εχεις συνδεση wind κ θες να κανεις συνδεση cosmote αλλα να κρατησεις το ιδιο νουμερο..θα σου δωσουν καλητερη επιδοτηση...ΑΛΛΑ...σε 1 μερα θα σε παρουν απο τη wind k θα σου κανουν ακομα μεγαλητερη προσφορα...αν αρνηθεις την απομενη θα σε ξαναπαρουν με ακομα καλητερη....
το εκανα εγω με vodafon k wind  κ απο 80 ευρω που μου εδινε η vodafon πηρα τελικα εγινε 280...(εκανα αιτηση στη wind κ μου κανανε 3 προσφορες απο τη vodafon μεχρι να δεχτω κ να ακυρωσουν οι ιδιοι την αιτηση που ετρεχε στη wind)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
οι υπαλληλοι που δουλευουνε στα τηλεφωνικα κεντρα των εταιριων κ σε περνουν τηλεφωνο για να κανεις καινουρια συνδεση (να φυγεις απο τη μια εταιρια κ να πας στην αλλη ) περνουν bonus για τον καθε πελατη που κλεινουν...κ οταν η καθε εταιρια (ειδικα vodafon k wind για τις οποιες ξερω απο πρωσοπικη εμπειρια) μαθενουν οτι θελεις να αλλαξεις εταιρια γαμιουντε στις προσφορες για να σε κρατησουν..

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
φιλε μου παρε στα κεντρικα της cosmote τηλεφωνο κ πες οτι εχεις συνδεση wind κ θες να κανεις συνδεση cosmote αλλα να κρατησεις το ιδιο νουμερο..θα σου δωσουν καλητερη επιδοτηση...ΑΛΛΑ...σε 1 μερα θα σε παρουν απο τη wind k θα σου κανουν ακομα μεγαλητερη προσφορα...αν αρνηθεις την απομενη θα σε ξαναπαρουν με ακομα καλητερη....
το εκανα εγω με vodafon k wind  κ απο 80 ευρω που μου εδινε η vodafon πηρα τελικα εγινε 280...(εκανα αιτηση στη wind κ μου κανανε 3 προσφορες απο τη vodafon μεχρι να δεχτω κ να ακυρωσουν οι ιδιοι την αιτηση που ετρεχε στη wind)

Αυτο σκεφτομαι να κανω και εγω να παρω στα κεντρικα της Vodafone και της Wind, ετσι ωστε να ψαρωσουν απο την Cosmote που εχω συνδεση.
Αν ομως παρεις τηλ και το ζητησεις, αυτοματα δεν δεσμευεσαι απο αυτη την εταιρεια ???

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
Περιμένω γνώμες, είμαι Vodafone 27 χρόνια, πληρώνω για 2 red start 4gb απεριόριστα τα υπόλοιπα 51,70, τρέχει προσφορά που έκανα στην COSMOTE, με 54.6 για 5 gb και απεριόριστα τα υπόλοιπα και δώρο 2 Xiaomi 11 pro 5g 128gb. Το προχωράω? Τα τηλέφωνα στη διαφορά με την βοντα Θάνου βγουν 80 ευρώ και οι 2 συσκευές.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
Περιμένω γνώμες, είμαι Vodafone 27 χρόνια, πληρώνω για 2 red start 4gb απεριόριστα τα υπόλοιπα 51,70, τρέχει προσφορά που έκανα στην COSMOTE, με 54.6 για 5 gb και απεριόριστα τα υπόλοιπα και δώρο 2 Xiaomi 11 pro 5g 128gb. Το προχωράω?
οχι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
PANAFON κοκκαλης εγγυηση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
SKYLOFON Mπουγάς. Πλανηταρχική τηλεφωνία.

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
λοιπο θα σας πω κατι και αν θελεται το πιστευεται απο το δεκεμβρη που μετακομισα μονημα πειραια εκανα αιτηση και εβαλα τηλ βονταφον με ιντερνετ και τετοια η συνδεση εγινε κανονικα μεσα σε μια βδομαδααλλα λογαριασμος δεν ερχοταν μετα απο 3 μηνες πηγα στη βονταφον να ζητησω λογαριασμο και δεν μου βρησκαν συνδεση και ετσι απο το δεκεμβρη εχω τηλ σταθερο ιντερνετ και λογαριασμο δεν πληρωνω το μονο που κανω ειναι να πηγενω καθε μηνα και να περνω βεβαιωση για τα νουμερα τηλ που εχω στο ονομα μου και το μονο που φενεται ειναι ενα καρτοκινητο που εχω πρεπει να ειμαι και ο μοναδικος κολοφαρδος στα δεκα εκατομοιτια ελληνων χαχα

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
λοιπο θα σας πω κατι και αν θελεται το πιστευεται απο το δεκεμβρη που μετακομισα μονημα πειραια εκανα αιτηση και εβαλα τηλ βονταφον με ιντερνετ και τετοια η συνδεση εγινε κανονικα μεσα σε μια βδομαδααλλα λογαριασμος δεν ερχοταν μετα απο 3 μηνες πηγα στη βονταφον να ζητησω λογαριασμο και δεν μου βρησκαν συνδεση και ετσι απο το δεκεμβρη εχω τηλ σταθερο ιντερνετ και λογαριασμο δεν πληρωνω το μονο που κανω ειναι να πηγενω καθε μηνα και να περνω βεβαιωση για τα νουμερα τηλ που εχω στο ονομα μου και το μονο που φενεται ειναι ενα καρτοκινητο που εχω πρεπει να ειμαι και ο μοναδικος κολοφαρδος στα δεκα εκατομοιτια ελληνων χαχα
Η vodafone έπρεπε να είχε δικό της νήμα στο site τέτοιο μπουρδέλο που είναι!!!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εμένα αν με ρωτήσεις προτιμώ να χωρίσω και να ξαναπαντρευτω, πάρα να αλλάξω εταιρία είναι πολύ ψυχοφθόρο. Μια χαρά είμαστε φίλε μου με τα καυγαδακια μας, τα μαλωματα, μου αδειάζει τις κάρτες , που να μπλέκω τώρα με άγνωστες, ποιος ξέρει τι μαρτύρια θα μου κάνουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom