Νέα

Αν γυρνουσατε τον χρονο ........ ποιο λαθος θα διορθωνατε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim the greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
δεν ειπα κατι τετοιο...μια χαρα ειμαι και τωρα και δεν εχω κανενα παραπονο, απλα λεμε τωρα αν θα μπορουσα να γυρισω καποια χρονια πισω- μαλλον δεν θα ερχομουνα...

αν γυρναγαμε το χρονο θα αλλαζαμε πραγματα για τα οποια εχουμε μετανοιωσει...εσυ δηλαδη μετανοιωσεσ που ηρθεσ στην ελλαδα???

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αν γυρναγαμε το χρονο θα αλλαζαμε πραγματα για τα οποια εχουμε μετανοιωσει...εσυ δηλαδη μετανοιωσεσ που ηρθεσ στην ελλαδα???

εσυ που μετανιωσες που δεν πηγες Γερμανια, δε μας λες... γιατι δεν πας τωρα?
δεμενος? δε σ αφηνουν τα κυκλωματα???????

τα ιδια δεν λες με τη Νταρια?  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
"ναι καλα...τραβατε με κ ασ κλαιω...με το ζορι εισαι εδω???σε εχουνε δεμενη τα κυκλωματα???"

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

δυστυχωσ φιλε/φιλη μου το πουλακι παει πεταξε τωρα...μιλαμε για 22-23 χρονια πριν...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μπορω να πω και ναι και οχι... μ'αρεσει παρα πολυ σαν χωρα και περναω πολυ καλα, αλλα αν θα ηξερα ποσα πρεπει να περασω πριν να φτασω σε ενα σημειο και να μην φοβαμαι κανεναν και να περναω ετσι καλα- μαλλον θα το σκεφτομουνα πααααρα πολυ πριν να ερθω.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Ρε παιδί μου μπορεί η κοπέλα να έχει απωθημένο να πήγαινε ισπανία μπααα σε καλό σου  :2funny:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
μπορω να πω και ναι και οχι... μ'αρεσει παρα πολυ σαν χωρα και περναω πολυ καλα, αλλα αν θα ηξερα ποσα πρεπει να περασω πριν να φτασω σε ενα σημειο και να μην φοβαμαι κανεναν και να περναω ετσι καλα- μαλλον θα το σκεφτομουνα πααααρα πολυ πριν να ερθω.....

καθε αλλαγη σιγουρα μασ φοβιζει,αλλα δεν ειναι λογοσ για να μην την κανουμε...κ τωρα δηλαδη τι εχει γινει κ δεν "φοβασαι κανεναν"

elpidis78

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε μερικα χρονια μπορει να εχουμε τη δυνατοτητα. :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μ αρέσουν τα λάθη μου...Με κάνουν αυτό που είμαι.
Μαθαίνω από αυτά και δε μετανοιώνω για τίποτα που έκανα, μετανοιώνω για ότι ΔΕΝ έκανα...
Δεν συγχωρώ και δεν έχω απαίτηση να με συγχωρούν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715

Θα διόρθωνα τα νούμερα στο δελτίo του Lotto για το Super Jackpot της Αγγλίας των 30,000,000 λιρών..., μετά τα κέρδη θα εξαφανιζόμουνα προς τον Ειρηνικό Ωκεανό.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
καθε αλλαγη σιγουρα μασ φοβιζει,αλλα δεν ειναι λογοσ για να μην την κανουμε...κ τωρα δηλαδη τι εχει γινει κ δεν "φοβασαι κανεναν"

αλλο ο φοβοσ του αγνωστου, κ αλλο δεν φοβαμαι κανεναν...αυτο δειχνει οτι εμαγκεψαμε??
δειχνει οτι αποκτησαμε ακρεσ,γνωριμιεσ κ μαμαμε κ δερνουμε???

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απλα εχω περασει πολλες δυσκολιες.. αλλα τετοιες δυσκολιες περνανε ολοι που πανε να ζησουν σε αλλη χωρα... και δεν ειπα "δεν θα ερχομουνα Ελλαδα", ειπα "μαλλον δεν θα εφευγα απο Ρωσια"...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αλλο ο φοβοσ του αγνωστου, κ αλλο δεν φοβαμαι κανεναν...αυτο δειχνει οτι εμαγκεψαμε??
δειχνει οτι αποκτησαμε ακρεσ,γνωριμιεσ κ μαμαμε κ δερνουμε???

αλλο "δεν φοβαμαι κανενα" αλλο 'τους γραφω ολους στα @@ μου" και αλλο "τους υποτιμω ολους"

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλλο "δεν φοβαμαι κανενα" αλλο 'τους γραφω ολους στα @@ μου" και αλλο "τους υποτιμω ολους"
παιδια δεν θελω να μπω στις λεπτομεριες απλα σχεδων ολες κοπελες του χοου μας περνανε αρκετες δυσκολιες, πιο πολλες και πιο ασχιμες απ'ολους τους αλλους. Και το που ειπα "δεν φοβαμαι κανεναν" δεν εχει καμια σχεση με το "κανονικο κοσμο"

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Θα είχα δεχτεί μια δουλειά που μου είχαν προτείνει εκτός Ελλάδας, κώλωσα ο μαλάκας

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ολοι εχουμε κανει λαθη (ανθρωπινο αυτο)
Ασχετα αν μετανιωνουμε η οχι ....

Αν ειχαμε την δυνατοτητα να γυρισουμε πισω και να το διορθωσουμε ...

Ποιο θα ηταν ?

Ξεκιναω εγω λεγοντας να γυρνουσα στο σχολειο οταν ημουν τεταρτη δημοτικου
και να επεφτα σε εναν καλυτερο δασκαλο.

Η ζωη μου σιγουρα θα ηταν διαφορετικη ......
(δεν ειναι δικο μου λαθος αυτο βεβαια αλλα αυτη την στιγμη μονο αυτο μπορω να σκεφτω)  :(

πολλά χρόνια πίσω δεν θα άφηνα να γεννηθώ... θα είχα την ησυχία μου τώρα

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Θα έριχνα εκείνη την πούτσα στον lakis33 που με παρακάλαγε αλλά με έπιασαν οι ηθικές αναστολές μου  :grin:

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω θα έπαιζα στοίχημα την Εθνική  ότι θα κέρδιζε το EURO 2004....

Aυτά είναι λάθη.... τώρα θα είχαμε τρελά λαλάκια και δεν θα μας έπρηζαν τα καρύδια η ακρίβεια, οι πολιτικοί και κτλ...

:rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν θα εγραφα τιποτα στα μπουρδελα.τιβι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom