Νέα

Αν γυρνουσατε τον χρονο ........ ποιο λαθος θα διορθωνατε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim the greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απλα εχω περασει πολλες δυσκολιες.. αλλα τετοιες δυσκολιες περνανε ολοι που πανε να ζησουν σε αλλη χωρα... και δεν ειπα "δεν θα ερχομουνα Ελλαδα", ειπα "μαλλον δεν θα εφευγα απο Ρωσια"...
Εγω να δεις τι εχω περασει!!!!Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τους Ελληνες γονεις!!!!!το μονο που θα αλλαζα ηταν να μην ειχα ερθει Ελλαδα το 1997.ηρθα με εκβιασμο!!!ειχα αγωρασει διαμερισμα (32.300 $ το ειχα ξεπληρωσει σχεδον ολο χρωσταγα μονο 800-900 $.η μανα μου εκανε τα παντα για να με διωξουν απο τη δουλεια και αντι να με βοηθισει προσπαθισε να με κανει να τα χασω ολα!!!!το σπιτι το εσωσα δεν χαθηκε αλλα αναγκαστικα να ερθω Ελλαδα για καποιους μηνες με εκβιασμο!!!!απο 68 κιλα πηγα 92 εκλαιγα καθε μερα.ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΟΙ ΜΗΝΕς ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ.----αν μπορουσα να το αλλαζα αυτο.να μην ερχομουνα Ελλαδα το 1997.Αν και σχεδον τιποτα δεν εξαρτωνταν απο μενα.Δεν ειχα Ρωσσικο διαβατηριο (η Νταρια καταλαβαινει οτι στη Ρωσσια αν δεν εχεις υπηκοοτητα εισαι ενα τιποτα.δεν επηβιωνεις!)γενικα απο ολα τα αλλα ειμαι ευτυχησμενος απο τη ζωη μου.---θυμιθειται τιποτα δεν πετυχενεται χωρις θυσιες.Αυτο που με εσωσε στη ζωη μου και πετυχα αυτα που πετυχα ειναι 1.Ειμαι φανατισμενος στις αποψεις μου!!!οταν βαζω καπιοιο στοχο ειναι πανω απ'ολα.Και 2 ειμαι πολυ λιτος.αν χρειαστει μπορω να ζησω και με ψωμι.οποτε τα εξοδα μου στις δυσκολες στιγμες ηταν 0 και για αυτο καταφερα  επιβιωσα,πετυχα και δεν εχω μετανιωσει για τιποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης δεν θα τρωγα τοσα πολλα λεφτα σε μια δυο πουτανες.... :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισης δεν θα τρωγα τοσα πολλα λεφτα σε μια δυο πουτανες.... :headbang:
αυτο ειναι φριχτο λαθος.η πειρα μου μου λεει οτι αν μπλεξεις με μια γυναικα μπορεις να φας τρελα λεφτα.αν εχεις πολλες τρως πολυ λιγοτερα και παιρνας πολυ καλητερα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο ειναι φριχτο λαθος.η πειρα μου μου λεει οτι αν μπλεξεις με μια γυναικα μπορεις να φας τρελα λεφτα.αν εχεις πολλες τρως πολυ λιγοτερα και παιρνας πολυ καλητερα
κοιτα δεν μετανιωνω ακριβως...ισως απλα τωρα αποστασιοποιουμαι απο το αθλημα γιαυτο το βλεπω ετσι...αλλα τοτε περναγα καλα....τεσπα χαλαλι....γεροί να μαστε να βγαζουμε λεφτα και να τα τρωμε....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια το θεμα ειναι να μην επαναλαβεται τα λαθη σας.θυμαμαι τους Ελληνες φοιτητες που περναγαν πολυ καλητερα απο μενα.με το μετρο πότε δεν πηγαιναν.τρωγαν στα καλητερα!ενω εγω εβαζα της βασεις για το μελλον.το αποτελεσμα μετα απο 3-4 χρονια ολοι τους γυρισαν Ελλαδα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!οι περισσοτεροι δεν πηραν καν διπλωμα και οσοι πηραν κανεις δεν το αναγνωρισε! :headbang:παραδιγμα θα φερω ενα παιδι που ηταν εδω.πηρε διπλωμα (τελειωσε το 1999)ακομα το αναγνωριζει :headbang:!!!τελικα δουλευει στην Ελλαδα Κουριερ με ενα παπακι!παιρνει 800 Ευρω και βασανιζεται!στη Ρωσσια εζησε πολυ καλα 7 χρονια ολο χαβαλε εκανε.αλλα ο χαβαλες καποτε τελειωνει.παντος πότε δεν ειναι αργα για καποιον να αλλαξει τη ζωη του.αρκει να υπαρχει θεληση και πιστη στον εαυτο του!!!!εμενα οι δυσκολιες που περασα μου εχουν δωσει τρομερη δυναμη.πιστευω οτι αν υπαρχει θεληση μπορεις ακομα και βουνα να κουνησεις!!!!!

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ασχοληθηκα ποτε ως επισημο μελος κανενος κομματος με την πολιτική.

Αυτο ειναι το λαθος μου.

Αν αρχες του '90, που γυρισα απο το μεταπτυχιακο μου στο UK, ειχα γραφτει και γινει κομματοσκυλο στο ΠΑΣΟΚ, ισως και να ήμουν υπουργος σημερα....LOL   :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
 κλωνος του φουκαρα του Ρεντπε'ι'νζ ειναι αυτος που γραφει.χεστον θα τον μπαναρουνε και θα υσηχασει :2funny:
ζηλευει αυτα που εχεις κανει μητσο,ειχα μηνες να μπω και εχω χασει επισοδεια
εισαι το καμαρι της ελλαδας στο εξωτερικο και συντηρεις τον μυθο του ελληνα εραστη  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ζηλευει αυτα που εχεις κανει μητσο,ειχα μηνες να μπω και εχω χασει επισοδεια
εισαι το καμαρι της ελλαδας στο εξωτερικο και συντηρεις τον μυθο του ελληνα εραστη  :rockon:
Σ'ευχαριστω.Αν και λιγακι υπερβαλεις!ειμαι ενας απλος πορνομεταναστης :2funny:

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα απέφευγα τον πρώτο μου γάμο!Ήταν μια σχέση τελειωμένη, που δεν χρειαζόταν παρά "καθαρό μυαλό" για να προβλέψεις το αδιέξοδό της.Δεν είμαι αχάριστος: απέφυγα τα χειρότερα, αφού όλα τέλειωσαν χωρίς χειρότερες συνέπειες.Ωστόσο, κόστισε σε πόνο και άλλες παρενέργειες και όχι μόνο σ' εμένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom