gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στον πουτσο μου.....καποια πραγματα και καποιους....κ που θα εγραφες;
στον πουτσο μου.....καποια πραγματα και καποιους....κ που θα εγραφες;
Nά είσαι εύγενής!!!!!!!!στον πουτσο μου.....καποια πραγματα και καποιους....
Nά είσαι εύγενής!!!!!!!!
Εγω να δεις τι εχω περασει!!!!Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τους Ελληνες γονεις!!!!!το μονο που θα αλλαζα ηταν να μην ειχα ερθει Ελλαδα το 1997.ηρθα με εκβιασμο!!!ειχα αγωρασει διαμερισμα (32.300 $ το ειχα ξεπληρωσει σχεδον ολο χρωσταγα μονο 800-900 $.η μανα μου εκανε τα παντα για να με διωξουν απο τη δουλεια και αντι να με βοηθισει προσπαθισε να με κανει να τα χασω ολα!!!!το σπιτι το εσωσα δεν χαθηκε αλλα αναγκαστικα να ερθω Ελλαδα για καποιους μηνες με εκβιασμο!!!!απο 68 κιλα πηγα 92 εκλαιγα καθε μερα.ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΟΙ ΜΗΝΕς ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ.----αν μπορουσα να το αλλαζα αυτο.να μην ερχομουνα Ελλαδα το 1997.Αν και σχεδον τιποτα δεν εξαρτωνταν απο μενα.Δεν ειχα Ρωσσικο διαβατηριο (η Νταρια καταλαβαινει οτι στη Ρωσσια αν δεν εχεις υπηκοοτητα εισαι ενα τιποτα.δεν επηβιωνεις!)γενικα απο ολα τα αλλα ειμαι ευτυχησμενος απο τη ζωη μου.---θυμιθειται τιποτα δεν πετυχενεται χωρις θυσιες.Αυτο που με εσωσε στη ζωη μου και πετυχα αυτα που πετυχα ειναι 1.Ειμαι φανατισμενος στις αποψεις μου!!!οταν βαζω καπιοιο στοχο ειναι πανω απ'ολα.Και 2 ειμαι πολυ λιτος.αν χρειαστει μπορω να ζησω και με ψωμι.οποτε τα εξοδα μου στις δυσκολες στιγμες ηταν 0 και για αυτο καταφερα επιβιωσα,πετυχα και δεν εχω μετανιωσει για τιποτα.απλα εχω περασει πολλες δυσκολιες.. αλλα τετοιες δυσκολιες περνανε ολοι που πανε να ζησουν σε αλλη χωρα... και δεν ειπα "δεν θα ερχομουνα Ελλαδα", ειπα "μαλλον δεν θα εφευγα απο Ρωσια"...
αυτο ειναι φριχτο λαθος.η πειρα μου μου λεει οτι αν μπλεξεις με μια γυναικα μπορεις να φας τρελα λεφτα.αν εχεις πολλες τρως πολυ λιγοτερα και παιρνας πολυ καλητεραεπισης δεν θα τρωγα τοσα πολλα λεφτα σε μια δυο πουτανες....
κοιτα δεν μετανιωνω ακριβως...ισως απλα τωρα αποστασιοποιουμαι απο το αθλημα γιαυτο το βλεπω ετσι...αλλα τοτε περναγα καλα....τεσπα χαλαλι....γεροί να μαστε να βγαζουμε λεφτα και να τα τρωμε....αυτο ειναι φριχτο λαθος.η πειρα μου μου λεει οτι αν μπλεξεις με μια γυναικα μπορεις να φας τρελα λεφτα.αν εχεις πολλες τρως πολυ λιγοτερα και παιρνας πολυ καλητερα
γεροί να μαστε να βγαζουμε λεφτα και να τα τρωμε....
ο δημητρακης ειναι μορφη ρε ποντικαρασε εχουν κανει κ τιμημενο εσενα
θα το αλλαξω κι αυτο... κανα 3 ημερο τα κραταω...φχαριστω παντως...
Eπίσης με γεια το κουλτουριάρικο αβαταρ, άι λάικ
δωσε λινκ δεν ξερω κατι για το γιουτιουμπτ'αρχιδια μου ειναι...μονο στο γιουτιουμπ ξερει να βγαινει κ να γινετε νουμερο
δωσε λινκ δεν ξερω κατι για το γιουτιουμπ
ο μητσαρας ειναι τεραστιος
ζηλευει αυτα που εχεις κανει μητσο,ειχα μηνες να μπω και εχω χασει επισοδειακλωνος του φουκαρα του Ρεντπε'ι'νζ ειναι αυτος που γραφει.χεστον θα τον μπαναρουνε και θα υσηχασει
Σ'ευχαριστω.Αν και λιγακι υπερβαλεις!ειμαι ενας απλος πορνομεταναστηςζηλευει αυτα που εχεις κανει μητσο,ειχα μηνες να μπω και εχω χασει επισοδεια
εισαι το καμαρι της ελλαδας στο εξωτερικο και συντηρεις τον μυθο του ελληνα εραστη
τις πουτανες που γαμησε....τη καραφλα του να ζηλεψω;
οταν γινεις καραφλος θα καταλαβεις τι εχανες τοσο καιροτη καραφλα του να ζηλεψω;
οταν γινεις καραφλος θα καταλαβεις τι εχανες τοσο καιρο
σεβασμο στο δημητρακη