VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ασε τα στουντιο και τις βιτρινες και πηγαινε σε gangbang parties ....
ασε τα στουντιο και τις βιτρινες και πηγαινε σε gangbang parties ....
Έχω διαβάσει όλο το thread και πέντε πράγματα τα κατάλαβα για το paradise. Είναι ρίσκο. Προτιμώ να πληρώσω την πουτάνα για μια ώρα παρά να πάω στα τυφλά. Gangbang αξίζει μόνο σε σπίτια, πράγμα αδύνατο για εμένα να βρώ από εδώ.
Ρε παιδιά δεν είναι δύσκολο ο καθένας που πηγαίνει να πεί απλά μετά πως πήγε εκεί και ήταν καλά ή πήγε κάπου αλλού και πέταξε τα λεφτά του. Δεν ζήτησα κάτι εξεζητημένο, αν κάποιος πήγε κάπου ΠΡΟΣΦΑΤΑ και το συνιστά και στους υπόλοιπους ρώτησα. Εννοείται πως δεν θέλω να φάω τον χρόνο κανενός ψάχνοντας πράγματα για να περάσω εγώ καλά. Τέλος πάντων, όσο περνάει από το χέρι μου θα μάθετε αρκετά πράγματα από το ταξίδι μου όταν γυρίσω με το καλό αρχές απριλίου.
φιλεεχω διαβασει περιπου τις μισες σελιδες ισως πιο πριν να μην εχει νοημα γιατι ειναι αρκετα παλιες. ..εχω δει οτι εδωσες πληροφοριες για παρτυ και τετοια ...βεβαια αυτα ειναι δυσκολο να τα πετυχει καποιος που παει για λιγες μερες ...εχω κρατησει οτι δεν πρεπει να παω στην RLD σαν πελατης, οτι δεν ειναι επικινδυνα αν κινείσαι σωστα , πηγαινοντας στην τυχη σε ενα private house μπορει να κατσει κατι καλο μπορει και οχι .... τωρα για τις σελιδες περι κεικ τσιγαρων και λοιπα δεν εχω γνωμη ..δεν καπνιζω ουτε κανονικο τσιγαρο τα διαβασα απο περιεργεια ..συγκεκριμενες προτασεις ομως για μαγαζια δεν ειδα οπως σε αλλα θεματα ευρωπαικων πολεων ..ισως εκει τα πραγματα ειναι πιο στανταρ...
off topic αλλα συνηθισα να γραφω σε αυτο το θρεντ
[size=10pt]ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ[/size]....λενε και δεν εχουν αδικο..
η ιστορια,
φιλος βοσνιος στην καταγωγη 25,26 χρονων χωρις εμπειριες ,αγαμητος μπορω να πω,γνωρισε μεσω ιντερνετ,δεν θυμαμαι (αλλα θα τα ρωτησω ολα πλεον) απο ποιο σαιτ,τσεχα πορνοσταρ ,πολυ γνωστη λενε αυτοι που ξερουν,μου ειχε δειξει βιντεακια της αλλα δεν εδινα σημασια ,η οποια οταν δεν εχει γυρισματα δουλευει σε στριπκλαμπ στην πραγα,απο τις 10 το βραδυ εως 6 το πρωι
αφου διατηρησαν επαφη μεσω ιντερνετ μετα απο καιρο το γυρισαν σε virtual sex κτλ
αυτος αποφασισε να παει στην πραγα μια βολτιτσα (απο αιντχοβεν ειναι 40-50 ευρω το εισητηριο) να την βρει.Εγω ημουν αντιθετος γιατι πιστευα πως οταν εφτανε τοτε αυτη θα του ζητουσε λεφτα για σεξ και γενικως θα τον εγδερνε οικονομικα (φοιτητης ο τυπος).
Πηγε τεταρτη,γυριζει σημερα...λοιπον...
η γκομενα τον περιμενε στο αεροδρομιο,βγηκαν φαγαν και μετα κλαμπ στο οποιο ηρθαν αλλες δυο μουναρες που ανηκουν στην βιομηχανια του σεξ... δεν ξερω περισσοτερα για αυτες...το βραδυ γαμηθηκαν...τα παντα ολα (λεει ο φιλος)...πεμπτη πρωινο μαζι και περιπατος στην ομορφη αυτη πολη...καφεδακια κτλ....γευμα σε εστιατοριο...επιστροφη στο χοτελ με αφθονο σεξ (και πισω πορτα αυτην την φορα....ο φιλος γαμαει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΚΟ).....απο χθες το απογευμα μεχρι τωρα δεν εχω νεοτερα....σημερα επιστρεφει ο φιλος...
υ.γ.1 εννοειτε πως πληρωνει ο φιλος εστιατορια,κλαμπ,ταξι,αλλα οχι για σεξ
γαματη εμπειρια νομιζω
υ.γ.2 η γκομενα θεωρει πως εχουν σχεση εξου και τα φιλια,περπατημα χερακι-χερακι
υ.γ.3 μου ελεγε να παμε μαζι ,γιατι μια φιλη της ειχε ρωτησει αν εχει καποιον φιλο (αυτος εχει κατι φιλους ξενερωτους μουσουλμανους) αλλα εγω νομιζα πως προκειτε για μουφα κατι το οποιο ειναι κατα 99% πιθανο και γιααυτο δεν πηγα
αυτα...
αχ βαχ
σχεδον παντα εκτος αμστερνταμtasossdess οι αναφορες για gang bang parties κ club παιζουν μονο amsterdam η κ σε αλλες πολεις οπως Den Haag k Roterdam?
Οι φωτογραφίες που πόσταρε ο συναγωνιστής τσεκαριστήκανε και δεν βρέθηκαν σε άλλο σάιτ...
κι εμενα please....Ρε φιλε πολυ θα με ενδειεφερε να μάθω τον τροπο του τσεκαρισματος αν ειναι εφικτο ενημερωσεμε και με πμ κατι θελω να τσεκάρω.
ευχαριστώ.
Οι φωτός φίλε τραμουντάνα (οι δικές σου είναι αληθινές πέραν πάσης αμφιβολίας) είναι από το facebook, μεγέθους 40-50 kb. Μικρές, σύμφωνα με την πολιτική του facebook.
Aν είναι δική του η φωτό, τον παρακαλώ να βάλει την ίδια με μέγεθος ~400KB...Tόσο απλά.
ΥΓ. Το ότι η ιστορία με τις πορνοστάρ είναι πανομοιότυπη με το Love Actually δεν το σχολίασες...
Nα πετάξω Borovetz/Borovets να με δείρεις...