Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ασε τα στουντιο και τις βιτρινες και πηγαινε σε gangbang parties ....

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
το πιο ευκολο απο ολα κοντα στο κεντρο σχετικα (15λεπτακι με το ταξι) ειναι το paradise . εκει θα δεις πολλα , και δεν θα φας και πορτα αν εισαι σολο

opioperiergos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχω διαβάσει όλο το thread και πέντε πράγματα τα κατάλαβα για το paradise. Είναι ρίσκο. Προτιμώ να πληρώσω την πουτάνα για μια ώρα παρά να πάω στα τυφλά. Gangbang αξίζει μόνο σε σπίτια, πράγμα αδύνατο για εμένα να βρώ από εδώ.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Έχω διαβάσει όλο το thread και πέντε πράγματα τα κατάλαβα για το paradise. Είναι ρίσκο. Προτιμώ να πληρώσω την πουτάνα για μια ώρα παρά να πάω στα τυφλά. Gangbang αξίζει μόνο σε σπίτια, πράγμα αδύνατο για εμένα να βρώ από εδώ.

εγω παντος που εχω παει παραααααααααααα πολλες φορες εκει, μετρημενες στα δαχτυλα οσες φορες δεν πηδηξα η δεν αξιζε. ειναι αναλογα τι θα σου τυχει

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Ρε παιδιά δεν είναι δύσκολο ο καθένας που πηγαίνει να πεί απλά μετά πως πήγε εκεί και ήταν καλά ή πήγε κάπου αλλού και πέταξε τα λεφτά του. Δεν ζήτησα κάτι εξεζητημένο, αν κάποιος πήγε κάπου ΠΡΟΣΦΑΤΑ και το συνιστά και στους υπόλοιπους ρώτησα. Εννοείται πως δεν θέλω να φάω τον χρόνο κανενός ψάχνοντας πράγματα για να περάσω εγώ καλά. Τέλος πάντων, όσο περνάει από το χέρι μου θα μάθετε αρκετά πράγματα από το ταξίδι μου όταν γυρίσω με το καλό αρχές απριλίου.

να πω και γω 5 πραγματα για το αμστερνταμ.εχω παει αρκετες φορες και ακομα δεν τα εχω δει ολα.

καταρχην ας αρχισουμε απο σεξοτουρισμο.στο αμστερνταμ δεν θα βρεις τυπου στουντιο..εννοω σε ευρος επιλογων και σε οργανωση χωρου.ειναι κατι σπιτια νορμαλ που δεν φαινονται και απλα αν ξερεις πας και χτυπας το κουδουνι.το προβλημα ειναι οτι ειναι ρισκο.συνηθως εχει σαυρες.γιατι?γιατι οι ολλανδοι εχουν και  :knockinb: τις καυλαρες τους οποτε αν θελουν κατι απο σεξ στο οποιο ειναι αρκετα χορτασμενοι(οχι σαν και εμας) μετα το ψαχνουν σε αλλο επιπεδο οπως gangbang και bdsm οπως προανεφεραν και οι υπολοιποι.το απλο σεξ το εχουν για πλακα σαν λαος.αυτα τα σπιτια που προανεφερα λεγονται prive huis(τα εχουν πει και οι αλλοι) καποια ειναι και τυπου κολομπαρο και μετα παιρνεις οποια θες..και πας δωματιο.
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ RED LIGHT..αν θες καντο μονο για 2 λογους..1) εισαι τρελα καβλωμενος και εχεις να  :knockinb: κανα χρονο. 2) θελεις να το κανεις για την εμπειρια...

για μενα κρατα το 50αρι σου για κανα στουντιο εδω...δεν αξιζει,μπορει οι γκομενες να ειναι μουναρες αλλα λιγες οι πιθανοτητες να πετυχεις καλη φαση..συνηθως κανουν πουστιες του τυπου αφου μπεις μεσα και την  :knockinb: δεν βγαζει το στηθοδεσμο και σου λεει αλλα 50 ευρω για να το βγαλω..και αλλες τετοιες :jerking: :jerking:...
αλλη μια λυση ειναι να παρεις κανενα call girl στο ξενοδοχειο σου..αλλα γενικα πρεπει να ψαχτεις!!αλλιως δεν προκειται να βρεις.εννοειται οτι ο σκοπος σου πρεπει να ειναι ο σεξοτουρισμος και οχι τα μουσεια αλλιως με ταξιδι 3-4 ημερων δεν προλαβαινεις και πολλα.

ελπιζω να βοηθησα.
και επειδη δεν το εχω αναφερει μπραβο στον tasosedess που εχει "φτιαξει" αυτο το θρεντ αλλιως αν περιμεναμε απο αλλους μονοφαγαδες.. :zfuck: :zfuck:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εχω διαβασει περιπου τις μισες σελιδες ισως πιο πριν να μην εχει νοημα γιατι ειναι αρκετα παλιες. ..εχω δει οτι εδωσες πληροφοριες για παρτυ και τετοια ...βεβαια αυτα ειναι δυσκολο να τα πετυχει καποιος που παει για λιγες μερες ...εχω κρατησει οτι δεν πρεπει να παω στην RLD σαν πελατης,  οτι δεν ειναι επικινδυνα αν κινείσαι  σωστα , πηγαινοντας στην τυχη σε ενα private house μπορει να κατσει κατι καλο μπορει και οχι .... τωρα για τις σελιδες περι κεικ τσιγαρων και λοιπα δεν εχω γνωμη ..δεν καπνιζω ουτε κανονικο τσιγαρο  τα διαβασα απο περιεργεια ..συγκεκριμενες προτασεις ομως για μαγαζια δεν ειδα οπως σε αλλα θεματα ευρωπαικων πολεων ..ισως εκει τα πραγματα ειναι πιο στανταρ...
φιλε
καλα που το διευκρινησες οτι διαβασες τα μισα.Για να εχεις ολοκληρωμενη γνωμη διαβασε και τα λοιπα  ;)...
εχω γραψει για xanten
εχω πει για το ρισκο που εχει το club paradise για καποιον που παει 2-3 μερες ,γιατι αν δεν πηδηξει εκει,τοτε κατεστρεψε τις διακοπες του.
τσιγαρα δεν καπνιζω ουτε εγω
prive huis κτλ δεν ανεφερα πολλα γιατι δεν τα προτεινω,
και τελος το το οποιο ξεκινησα (δεν υπαρχει αλλο αφου πλεον το ακυρωσα) για να γινει ενας ολοκληρωμενος καταλογος αμστερνταμ και περιξ στην ελληνικη γλωσσα ειδα παρα τα πολλα μελη που εγγραφηκαν ,μηδαμινη συμμετοχη απο τους φιλους σεξοτουριστες

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
off topic αλλα συνηθισα να γραφω σε αυτο το θρεντ

[size=10pt]ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ[/size]....λενε και δεν εχουν αδικο..

η ιστορια,
φιλος βοσνιος στην καταγωγη 25,26 χρονων χωρις εμπειριες ,αγαμητος μπορω να πω,γνωρισε μεσω ιντερνετ,δεν θυμαμαι (αλλα θα τα ρωτησω ολα πλεον) απο ποιο σαιτ,τσεχα πορνοσταρ ,πολυ γνωστη λενε αυτοι που ξερουν,μου ειχε δειξει βιντεακια της αλλα δεν εδινα σημασια ,η οποια οταν δεν εχει γυρισματα δουλευει σε στριπκλαμπ στην πραγα,απο τις 10 το βραδυ εως 6 το πρωι
αφου διατηρησαν επαφη μεσω ιντερνετ μετα απο καιρο το γυρισαν σε  virtual sex κτλ
αυτος αποφασισε να παει στην πραγα μια βολτιτσα (απο αιντχοβεν ειναι 40-50 ευρω το εισητηριο) να την βρει.Εγω ημουν αντιθετος γιατι πιστευα πως οταν εφτανε τοτε αυτη θα του ζητουσε λεφτα για σεξ και γενικως θα τον εγδερνε οικονομικα (φοιτητης ο τυπος).
Πηγε τεταρτη,γυριζει σημερα...λοιπον...
η γκομενα τον περιμενε στο αεροδρομιο,βγηκαν φαγαν και μετα κλαμπ στο οποιο ηρθαν αλλες δυο μουναρες που ανηκουν στην βιομηχανια του σεξ... :2funny: :2funny: δεν ξερω περισσοτερα για αυτες...το βραδυ γαμηθηκαν...τα παντα ολα (λεει ο φιλος)...πεμπτη πρωινο μαζι και περιπατος στην ομορφη αυτη πολη...καφεδακια κτλ....γευμα σε εστιατοριο...επιστροφη στο χοτελ με αφθονο σεξ (και πισω πορτα αυτην την φορα....ο φιλος γαμαει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΚΟ).....απο χθες το απογευμα μεχρι τωρα δεν εχω νεοτερα....σημερα επιστρεφει ο φιλος...

υ.γ.1 εννοειτε πως πληρωνει ο φιλος εστιατορια,κλαμπ,ταξι,αλλα οχι για σεξ
γαματη εμπειρια νομιζω
υ.γ.2 η γκομενα θεωρει πως εχουν σχεση  :idiot: :idiot: :idiot: εξου και τα φιλια,περπατημα χερακι-χερακι
υ.γ.3 μου ελεγε να παμε μαζι ,γιατι μια φιλη της ειχε ρωτησει αν εχει καποιον φιλο (αυτος εχει κατι φιλους ξενερωτους μουσουλμανους) αλλα εγω νομιζα πως προκειτε για μουφα κατι το οποιο ειναι κατα 99% πιθανο και γιααυτο δεν πηγα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτα... :rolleyes: :rolleyes:
αχ βαχ

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
:kenny:

Συνημμένα

• 14avedon.1-500.jpg
    14avedon.1-500.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
off topic αλλα συνηθισα να γραφω σε αυτο το θρεντ

[size=10pt]ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ[/size]....λενε και δεν εχουν αδικο..

η ιστορια,
φιλος βοσνιος στην καταγωγη 25,26 χρονων χωρις εμπειριες ,αγαμητος μπορω να πω,γνωρισε μεσω ιντερνετ,δεν θυμαμαι (αλλα θα τα ρωτησω ολα πλεον) απο ποιο σαιτ,τσεχα πορνοσταρ ,πολυ γνωστη λενε αυτοι που ξερουν,μου ειχε δειξει βιντεακια της αλλα δεν εδινα σημασια ,η οποια οταν δεν εχει γυρισματα δουλευει σε στριπκλαμπ στην πραγα,απο τις 10 το βραδυ εως 6 το πρωι
αφου διατηρησαν επαφη μεσω ιντερνετ μετα απο καιρο το γυρισαν σε  virtual sex κτλ
αυτος αποφασισε να παει στην πραγα μια βολτιτσα (απο αιντχοβεν ειναι 40-50 ευρω το εισητηριο) να την βρει.Εγω ημουν αντιθετος γιατι πιστευα πως οταν εφτανε τοτε αυτη θα του ζητουσε λεφτα για σεξ και γενικως θα τον εγδερνε οικονομικα (φοιτητης ο τυπος).
Πηγε τεταρτη,γυριζει σημερα...λοιπον...
η γκομενα τον περιμενε στο αεροδρομιο,βγηκαν φαγαν και μετα κλαμπ στο οποιο ηρθαν αλλες δυο μουναρες που ανηκουν στην βιομηχανια του σεξ... :2funny: :2funny: δεν ξερω περισσοτερα για αυτες...το βραδυ γαμηθηκαν...τα παντα ολα (λεει ο φιλος)...πεμπτη πρωινο μαζι και περιπατος στην ομορφη αυτη πολη...καφεδακια κτλ....γευμα σε εστιατοριο...επιστροφη στο χοτελ με αφθονο σεξ (και πισω πορτα αυτην την φορα....ο φιλος γαμαει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΚΟ).....απο χθες το απογευμα μεχρι τωρα δεν εχω νεοτερα....σημερα επιστρεφει ο φιλος...

υ.γ.1 εννοειτε πως πληρωνει ο φιλος εστιατορια,κλαμπ,ταξι,αλλα οχι για σεξ
γαματη εμπειρια νομιζω
υ.γ.2 η γκομενα θεωρει πως εχουν σχεση  :idiot: :idiot: :idiot: εξου και τα φιλια,περπατημα χερακι-χερακι
υ.γ.3 μου ελεγε να παμε μαζι ,γιατι μια φιλη της ειχε ρωτησει αν εχει καποιον φιλο (αυτος εχει κατι φιλους ξενερωτους μουσουλμανους) αλλα εγω νομιζα πως προκειτε για μουφα κατι το οποιο ειναι κατα 99% πιθανο και γιααυτο δεν πηγα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτα... :rolleyes: :rolleyes:
αχ βαχ

Aχ, βαχ!!! Είσαι και σινεφίλ, ατιμούτσικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aλλά, γιατί να μη σε πιστέψουμε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο φιλος γυρισε stop
η γκομενα ερχετε σε 2 βδομαδες ολλανδια διακοπες stop
εχει κανει city tour και στην αθηνα stop
εχει γυρισει ταινεια και με siffredi!! stop
την επομενη φορα πηγαινω κι εγω stop
ειδα φωτογραφιες τοσο με ρουχα οσο και χωρις stop
οι φιλες τους γουσταρουν να γνωρισουν ελληνες λενε(!!!!! αληθεια εχουμε τοση περαση στην τσεχια???) stop

αφιερωμενο
στους φιλους μου που με διαβαζουν τοσον καιρο,...
που με πιστευουν και εμπιστευονται....
που μ'εχουν γνωρισει προσωπικα και τους εχω αποδειξει τις εμπειριες και γνωσεις μου....
που εχουν βοηθηθει απο μενα και αυτο το εχουν δηλωσει δημοσια μεσω αυτου του σαιτ....
που ενδιαφεροντε για τις θεσεις εργασιας που μεσολαβω για να βρουν......

ολους τους αλλους τους γραφω στ'αρχιδια μου....και τους παραπεμπω να διαβασουν λιγες απ'τις εμπειριες μου τις οποιες εχω αναφερει σε αυτο το σαιτ

ευρωπη,
ασια
αμερικη
αφρικη
δηλαδη σε 4 απο τις 5 ηπειρους του πλανητη ;) ΕΓΩ εχω χωσει το πουλι μου...
η αυστραλια μου ξεφυγε

εσυ??????????????????????????????///?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οι φωτογραφίες που πόσταρε ο συναγωνιστής τσεκαριστήκανε και δεν βρέθηκαν σε άλλο σάιτ...

Ρε φιλε πολυ θα με ενδειεφερε να μάθω τον τροπο του τσεκαρισματος αν ειναι εφικτο ενημερωσεμε και με πμ κατι θελω να τσεκάρω.
ευχαριστώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι φωτός φίλε τραμουντάνα (οι δικές σου είναι αληθινές πέραν πάσης αμφιβολίας) είναι από το facebook, μεγέθους 40-50 kb. Μικρές, σύμφωνα με την πολιτική του facebook.
Aν είναι δική του η φωτό, τον παρακαλώ να βάλει την ίδια με μέγεθος ~400KB...Tόσο απλά.

ΥΓ. Το ότι η ιστορία με τις πορνοστάρ είναι πανομοιότυπη με το Love Actually δεν το σχολίασες...

δεν γνωρίζω τι είναι τούτο..

οι φωτογραφίες ελέγχθηκαν πάντως και δεν βρέθηκαν σε άλλο σάιτ..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Nα πετάξω Borovetz/Borovets να με δείρεις... :tits2: :tits2: :tits2:

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ρε;;;;;;;;;;;;

ο ανθρωπος αγορι μου γενιεται και μεσα απο το σπιτι του και το σχολειο του  μαθαίνει
και λαμβάνει παιδεία κατι που εσυ μάλλον δεν τα εχεις διοτι οσο ξυλο και να φας αν το
εχει η κουτρα σου να εισαι εριστικος και μαλάκας δεν διορθώνεσαι με τιποτα.

Οχι να μην πεταξης γιατι εγω ειμαι γέρος - αδυναμος και μπορει να με δείρης ειμαι και  καχεκτικος.

Αντε χτεσινες πουτανες σημερινοι Νταβατζήδες _
Καριολοπαιδο κακκομαθημενο αυτο εισαι και σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι ειναι  αντε τελος την μπαρουφα σου.
Εχεις καμια πληροφορια να δωσεις οκ  αλοιως αντε κοπανα την απο εδω.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
[URL unfurl="true"]http://hookers.nl/[/url]......!!!!

Το σαιτ υπαρχει απο το 2002...εχει 22.000 εγγεγραμμενα μελη...!!!
καθημερινες ενημερωσεις για ολες τις rld.prive huis,cg,ctours...outside nl...θεματα υγειας.Ουτε αθλητικα,πολιτικα.θρησκευτικα..κλπ...

Οι λιγοι που γνωριζουν ολλανδικα θα διαπιστωσουν οτι η διαφορες με το το εδω σαιτ ειναι μεγαλες...!!!!

οπως ειναι μεγαλες και οι διαφορες στις δυο κοινωνιες....!!!
;) ;) ;) ;) ;)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

αν αναρωτιεσαι φιλε αγιαννα γιατι ο αγοραιος ερωτας στην ολλανδια ειναι 20 φορες καλυτερος απο ελλαδα....απλα κοιταξε και το επιπεδο των πελατων εδω μεσα....!!!

καταλαβες νομιζω που θελω να καταληξω....!!!

και γιατι επισης δουλευω στην ολλανδια εδω και 10 χρονια....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom