φιλε [tasosedess]δεν σε ξερω αλλα εχω διαβασει τις αναφορες σου και πιστευω οτιενα χρησιμο ατομο και δεν πιστευω οτι επειδη καποιοι ειναι μονο για να περνουν θα ειναι η αιτια να αλαξεις τον εαυτο σου μεινε αυτος που εισαι αλλα προσπαθησε να βοηθας αυτους που πραγματικα αξιζουν....εγω παντος αν τα καταφερω να ερθω ολλανδια θα χρειαστω την πειρα σου και θα χαρω πολυ να σε γνωρισω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amsterdam
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
κατι μου θυμιζει αυτη η σελιδα.α ρε τασο παλικαρε μη μασας.........αλλα και το λινκ για του λογου το αληθες
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
κατι μου θυμιζει αυτη η σελιδα.α ρε τασο παλικαρε μη μασας.....
εκεινη που λες η αμαντα ηταν
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οκ μαγκες ,
μιας που πιασαν τα κρυα εδω (-5 τωρα) ας πιω ενα ουισκακι και ας γραψω ενα ρεπορτακι για το sex marathon που ειχα την τιμη και την χαρα να παρευρεθω και να εκπροσωπησω πολλους απο σας...αλλα...
δεν σταθηκα στο υψος των περιπτωσεων....
δεν ξερω ρε παιδια αλλα γουστα ειναι αυτα και καμμια φορα αλλαζουν...
ας τα παρουμε απ την αρχη,
αφου οδηγησα κανα 45λεπτο σε μια επαρχιακη διαδρομη με πολλες καμερες τροχαιας εφτασα στο κλαμπ maxfollies κοντα στην αμβερσα του βελγιου,το κλαμπ φαινοταν καλο με μεγαλο και φυλασσομενο παρκιγκ με φυλακα...πληρωνω το εισητηριο 85 ευρω +10 ευρω για voordeelcard δηλαδη για εκπτωτικη καρτα εφοσον παω στο μελλον ,συνολο 95 και μπαινω μεσα με το κλειδακι πλεον στον καρπο του χεριου,εφοσον γδυθηκα και εμεινα με το μποξερακι πηγα στην μεγαλη σαλα για ποτο και να δω τι "παιζει'...πρωτη ματια πολυ ικανοποιητικη,πιο ικανοποιητικη απο ποτε,πραγματικα ειχε καμμια 50ρια !!!!!!!!! γυναικες μεσα ντυμενες με σεξυ εσωρουχα,ζαρτιερες και γοβες η μποτες που πιναν,καποιες χορευαν,κοιτουσαν τριγυρω κτλ.Ειχε καποιες πραγματικες κουκλαρες και σεξοβομβες 8,5αρια ας πουμε
ποσοστα στις 50
25 μπαζα/χοντρες/γιαγιαδες
5 θεομουνα
10 καλες/πολυ καλες/μιλφ/πολυ σεξυ
10 χμμμ γαμευσιμες ας πουμε
ξανα σημειωνουμε πως δεν ειναι επαγγελματιες
παραγγελνω μια μπυρα (οσο φας και πιεις μεσα στην τιμη ειναι) και γνωριζω εναν τουρκο τακτικο θαμωνα που μου εξηγει τα κατατοπια
στο ψητο
ανεβηκα " ;)επανω ;)" και ενα καλο μιλφ τσιμπουκωνε οποιον περνουσε απο κει...αφου τις τον εδωσα και τα πηρε ολα στο στομα ,σχετικα γρηγορα (3-4 λεπτα) συνεχιζω το ματι...
παντου πηγαδακια ,γαμησια,ψιλοπαρτουζιτσες ...τα γνωστα,
ισως επειδη πρωτη φορα παω σε παρτυ με την επωνυμια sexmarathon και οχι gangbang party και βρηκα τα πραματα λιγο διαφορετικα ,δηλαδη πιο soft καταστασεις με τριπλετες-τετραδες το πολυ,καθυστερουσαν πολυ οι "συναδελφοι', καποιοι καναν ΜΟΝΟ μασαζ στις γκομενες πραματα αγνωστα και οχι straight που βρισκω συνηθως στα gangbang,
ισως επειδη εχω βαρεθει να πηγαινω σε τετοια
δεν γουσταρα πολυ.
Αυτο δεν σημαινει πως δεν ηταν καλα....μια χαρα ηταν και το μαγαζι κυριλε και ο κοσμος ωραιος.Οι περισσοτεροι μιλουσαν γαλλικα (βελγιο) κι εξω στο παρκιγκ ειχε χλιδατα αυτοκινητααπο αυτα που βρισκεις ακριβως εξω απο την εισοδο στα μπουζουκια
Τεσπα ξανακανα ενα ντουζακι και πηγα να "βαθμολογησω" και την κουζινα...η οποια μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλη (μονο στο xanten partytreff εχω φαει καλυτερα) πηρα μια τοματοσουπα με μικρα κεφτεδακια και μια μερικα κοτοπουλο carry με πατατες τσιπς....
ξανα επανω....
οι πολυ καλες γκομενες δεν πηγαιναν επανω και υποψιαζομαι πως ηταν φιλες των αφεντικων και ηταν εκει μονο για χορο και κονσομασιον και οι πολυ καλες ηταν πολυ επιλεκτικες δηλαδη πηγαιναν ΜΟΝΟ με τον γκομενο-αντρα τους και καμμια φορα περναν μαζι τριπλετα και καποιον σολο...αλλα για αυτο επρεπε να γνωριστεις ,να μιλησεις να χωθεις,να περιμενεις με το ρισκο να φας και τον χρονο σου αδικα.Εγω οπως ειπα βαριομουν κι εψαχνα κατι πιο ευκολο αλλα και οταν το εβρισκα παλι δεν ...γιατι....ξερω γω???? μηπως περασαν τα χρονια???? μπα δεν νομιζω ,ειχα παρει κι ενα camagra απο αυτα που περισεψαν απο μαδαγασκαρη μαλλον καταληγω σε αυτο <μια χαρα ηταν ,εγω δεν εκανα κεφι> συμβαινει μαλλον αυτο το φεγγαρι προτιμω πιο πριβε ...δηλαδη xanten partytreff....
Να ξαναπω πως το αθλημα του ομαδικου ειναι τρομερα δυσκολο γιατι απαιτει πολυ αυτοσυγκεντρωση μιας και γαμας με αλλους 5 ενω αλλοι 10 κοιταζουν και πολλες φορες προετοιμασια (να την παιξεις) μονος σου.
Εν κατακλειδι
το καλυτερο κλαμπ που πηγα
παρα πολυ καλο value for money
υ.γ. φυγοντας χιονιζε...
μιας που πιασαν τα κρυα εδω (-5 τωρα) ας πιω ενα ουισκακι και ας γραψω ενα ρεπορτακι για το sex marathon που ειχα την τιμη και την χαρα να παρευρεθω και να εκπροσωπησω πολλους απο σας...αλλα...
δεν σταθηκα στο υψος των περιπτωσεων....
δεν ξερω ρε παιδια αλλα γουστα ειναι αυτα και καμμια φορα αλλαζουν...
ας τα παρουμε απ την αρχη,
αφου οδηγησα κανα 45λεπτο σε μια επαρχιακη διαδρομη με πολλες καμερες τροχαιας εφτασα στο κλαμπ maxfollies κοντα στην αμβερσα του βελγιου,το κλαμπ φαινοταν καλο με μεγαλο και φυλασσομενο παρκιγκ με φυλακα...πληρωνω το εισητηριο 85 ευρω +10 ευρω για voordeelcard δηλαδη για εκπτωτικη καρτα εφοσον παω στο μελλον ,συνολο 95 και μπαινω μεσα με το κλειδακι πλεον στον καρπο του χεριου,εφοσον γδυθηκα και εμεινα με το μποξερακι πηγα στην μεγαλη σαλα για ποτο και να δω τι "παιζει'...πρωτη ματια πολυ ικανοποιητικη,πιο ικανοποιητικη απο ποτε,πραγματικα ειχε καμμια 50ρια !!!!!!!!! γυναικες μεσα ντυμενες με σεξυ εσωρουχα,ζαρτιερες και γοβες η μποτες που πιναν,καποιες χορευαν,κοιτουσαν τριγυρω κτλ.Ειχε καποιες πραγματικες κουκλαρες και σεξοβομβες 8,5αρια ας πουμε
ποσοστα στις 50
25 μπαζα/χοντρες/γιαγιαδες
5 θεομουνα
10 καλες/πολυ καλες/μιλφ/πολυ σεξυ
10 χμμμ γαμευσιμες ας πουμε
ξανα σημειωνουμε πως δεν ειναι επαγγελματιες
παραγγελνω μια μπυρα (οσο φας και πιεις μεσα στην τιμη ειναι) και γνωριζω εναν τουρκο τακτικο θαμωνα που μου εξηγει τα κατατοπια
στο ψητο
ανεβηκα " ;)επανω ;)" και ενα καλο μιλφ τσιμπουκωνε οποιον περνουσε απο κει...αφου τις τον εδωσα και τα πηρε ολα στο στομα ,σχετικα γρηγορα (3-4 λεπτα) συνεχιζω το ματι...
παντου πηγαδακια ,γαμησια,ψιλοπαρτουζιτσες ...τα γνωστα,
ισως επειδη πρωτη φορα παω σε παρτυ με την επωνυμια sexmarathon και οχι gangbang party και βρηκα τα πραματα λιγο διαφορετικα ,δηλαδη πιο soft καταστασεις με τριπλετες-τετραδες το πολυ,καθυστερουσαν πολυ οι "συναδελφοι', καποιοι καναν ΜΟΝΟ μασαζ στις γκομενες πραματα αγνωστα και οχι straight που βρισκω συνηθως στα gangbang,
ισως επειδη εχω βαρεθει να πηγαινω σε τετοια
δεν γουσταρα πολυ.
Αυτο δεν σημαινει πως δεν ηταν καλα....μια χαρα ηταν και το μαγαζι κυριλε και ο κοσμος ωραιος.Οι περισσοτεροι μιλουσαν γαλλικα (βελγιο) κι εξω στο παρκιγκ ειχε χλιδατα αυτοκινητααπο αυτα που βρισκεις ακριβως εξω απο την εισοδο στα μπουζουκια
Τεσπα ξανακανα ενα ντουζακι και πηγα να "βαθμολογησω" και την κουζινα...η οποια μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλη (μονο στο xanten partytreff εχω φαει καλυτερα) πηρα μια τοματοσουπα με μικρα κεφτεδακια και μια μερικα κοτοπουλο carry με πατατες τσιπς....
ξανα επανω....
οι πολυ καλες γκομενες δεν πηγαιναν επανω και υποψιαζομαι πως ηταν φιλες των αφεντικων και ηταν εκει μονο για χορο και κονσομασιον και οι πολυ καλες ηταν πολυ επιλεκτικες δηλαδη πηγαιναν ΜΟΝΟ με τον γκομενο-αντρα τους και καμμια φορα περναν μαζι τριπλετα και καποιον σολο...αλλα για αυτο επρεπε να γνωριστεις ,να μιλησεις να χωθεις,να περιμενεις με το ρισκο να φας και τον χρονο σου αδικα.Εγω οπως ειπα βαριομουν κι εψαχνα κατι πιο ευκολο αλλα και οταν το εβρισκα παλι δεν ...γιατι....ξερω γω???? μηπως περασαν τα χρονια???? μπα δεν νομιζω ,ειχα παρει κι ενα camagra απο αυτα που περισεψαν απο μαδαγασκαρη μαλλον καταληγω σε αυτο <μια χαρα ηταν ,εγω δεν εκανα κεφι> συμβαινει μαλλον αυτο το φεγγαρι προτιμω πιο πριβε ...δηλαδη xanten partytreff....
Να ξαναπω πως το αθλημα του ομαδικου ειναι τρομερα δυσκολο γιατι απαιτει πολυ αυτοσυγκεντρωση μιας και γαμας με αλλους 5 ενω αλλοι 10 κοιταζουν και πολλες φορες προετοιμασια (να την παιξεις) μονος σου.
Εν κατακλειδι
το καλυτερο κλαμπ που πηγα
παρα πολυ καλο value for money
υ.γ. φυγοντας χιονιζε...
teras exinta ennea
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελεγα να παω Ρωσια η Μολδαβια αλλα με τις περιγραφες σου Τασο μου Θυμισες το παλιο καλο καιρο 76-78 ημουν τοτε Αμστερνταμ. Θυμάμε ακόμη τον Mic Jagger (stones) paradiso club 1977 παιζαν για παρτι τους φτιαγμένοι τοτε αχ τι εποχες ηταν και αυτες τότε....πάντως αυτο για Χαντεν κλάμπ υσχύει οτι γράφει???? μάλλον θα ξαναζήσω τα νιάτα μου ερχόμενος 10 μέρες εκεί....σύνεχισε τις ανταποκρίσεις ας τους αλλους να λένε για Ρωσιες, Ουκρανίες, κλπ. πήγα την εβαψα και πλήρωσα με τον χειρότερο τρόπο σαν Δυτ. Ευρώπη πουθενα αλλού καλύτερα.... με τον πολιτισμό της ετη φωτός μπροστά απο ΗΠΑ κλπ....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Γνωριζει καποιος κανα μαγαζι στο Αμστερνταμ που να εχει nova κ να δειχνει μπαλα??
μή μου πείς ότι νοιάζεσαι για το καβάλα-ολυμπιακός?
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Συμπολεμιστη θα πας στο Leidzeplein,στο Sports Cafe το γωνιακο ειναι απεναντι απο τα Burger King και θα ζητησεις απο τον "Πορτογαλλο" τον μαγαζατορα για Greek Football,ο τυπας θα ξηγηθει. Διαφορετικα πρεπει να ψαξεις για "Greek Coffee Shop",εγω τις 4 φορες που πηγα στο "ΝΤΑΜ" δεν βρηκα παντως. Επισης ειχε στο Spiegel εναν δικο μας,σουβλατζιδικο,μπορεις να δοκιμασεις κι εκει.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Xronia polla mages. Proxtes gurisa apo ellada.
Kala re seis pws tin palevete ekei katw?
Akribeia ,anadouleies ,kaki psixologia ,neura apo olon ton kosmo. Ta magazia adeia, egklimatikotita,to gamisi panakribo me kako vfm,afrageia,oi gomenes akomi pio dives , kai tosa alla.
Eilikrina aporw to pws katheste akoma ekei....
Akribeia ,anadouleies ,kaki psixologia ,neura apo olon ton kosmo. Ta magazia adeia, egklimatikotita,to gamisi panakribo me kako vfm,afrageia,oi gomenes akomi pio dives , kai tosa alla.
προσεχε μόνο εχει πολύ glad, σε λίγο καιρό θα σου κάνω παρέα μαλλονXronia polla mages. Proxtes gurisa apo ellada.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Xronia polla mages. Proxtes gurisa apo ellada.
ασε μας ρε φιλε στην
τι μας βάζεις φιτιλιές!?????
Ρε παιδια μια βιολετα εκ ρουμανίας που δούλευε στην Διδύμου 8β εχω πληροφορηθεί ότι δουλεύει στην ολλανδία.Γνωρίζει κανείε κάτι?Η κοπέλα είναι ψηλή,γυρω στο 1,70,μελαχρινή με κανονικό στήθος και πολύ γλυκιά στο σαλόνι.Επίσης έχει τριγωνικό πρόσωπο και αν θυμάμαι καλά κατάγεται από την Τρανσυλβανία.Συναγωνιστές αν γνωρίζετε κάτι,βοηθείστε.Είναι επείγον
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μαγκες εχει πιασει η κριση κι εδω
πριν λιγο φορτωσα κυρια πεζοδρομιου με 20 ευρω!!!!!!!!!! ευρω (πιπα ανευ,μεχρι τελους!!!!!!!!) ναι καλα διαβασατε...την ιδια την ειχα παρει περσι με 40 ευρω για μια ξεπετα
Για αυτο κυριοι
[size=10pt]ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ[/size] για να ριξουν κι εκει τις τιμες λιγο..
ακου 40αρια και 50 αρια στο βαρδαρη και στα ξυλαδικα......
πριν λιγο φορτωσα κυρια πεζοδρομιου με 20 ευρω!!!!!!!!!! ευρω (πιπα ανευ,μεχρι τελους!!!!!!!!) ναι καλα διαβασατε...την ιδια την ειχα παρει περσι με 40 ευρω για μια ξεπετα
Για αυτο κυριοι
[size=10pt]ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ[/size] για να ριξουν κι εκει τις τιμες λιγο..
μαγκες εχει πιασει η κριση κι εδω
Για αυτο κυριοι
Τασο εχεις καμια καλη προταση για την βδομαδα που ερχεται, απο Κυριακη εως και την Πεμπτη; Θα ειμαι Eindhoven και Amsterdam για δουλειες αλλα θα βρω και λιγο χρονο για διασκεδαση....
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
;) ;) ;) ;) ;)μαγκες εχει πιασει η κριση κι εδω
Για αυτο κυριοι
περασα απο την ιδια πλατεια....
μαυρουλα ελαφρως (οχι κατραμι αλλα το σκουρο το γυφτικο)
απο κουρασαο (εχει πολλους απο κει,ειναι λατινικη αμερικη και μιλανε ισπανικα)
28 ετων
λεπτη
ονομα νικκι
γενικως θετικη παρουσια
οχι μουναρα βεβαιως αλλα 5αρι...
προσχαρη-θετικη -γελατη-χαρουμενη-παιχνιδιαρα
στον βαρδαρη θα επαιρνε 30 πελατες την βραδια με 40 ευρω
.....
τιμοκαταλογος
20 πιπα ξεσκουφωτη
25 πιπα ξεσκουφωτη μεχρι τελους
30 πιπα-μουνι
40 πιπα-μουνι-κωλο
περνοντας απο κει ,με ειδε που κοντοσταθηκα για να την δω και με φωναξε ....
σταματησα ,παρκαρα,ηρθε και μου λεει "να μπω στο αμαξι?"
"και δεν μπαινεις" λεω
μπηκε και μου λεει ξεκινα ,σιγουρη οτι θα με "παρει"
αφου τα ειπαμε,εγω ξεκαθαρισα οτι μονο ρωτησα και οτι δεν ειχα λεφτα επειδη βαριομουν να πηδηξω....
αφου μου λεει τον τιμοκαταλογο ,με ρωταει ποσα εχω...
"10 ευρω' λεω εγω...
φτασαμε στο "παρκιγκ"
αντε καλα λεει.....μια πιπα για δεκα ευρω και την αλλη φορα που θα περασεις αλλα δεκα :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
αλλα επειδη ηθελα χωρις προφυλακτικο,εκει χαλασε η δουλεια...
μου λεει "δεν γινεται με 10 και χωρις προφυλακτικο,ας φυγουμε"
"δεν πειραζει" λεω εγω "την αλλη φορα"
φυγαμε ...αυτη με χαιδευε ,μου τον χουφτωνε και ηταν προσχαρη (αληθεια και στον βαρδαρη ετσι γινεται??????????)
ζητησα και μου εδωσε τηλεφωνο αφου συγκρατησε το ονομα μου
και δωσαμε ραντεβου για τριτη 12 το μεσημερι σε δικο μου χωρο
με 50 ευρω !!!!!!!!!!!
1 ωρα !!!!!!!!!!!
πιπα ανευ,μουνι,κωλο all inclusive !!!!!!!!!
κι αφου με διαβαιωσε οτι οταν ζηταει 50 εννοει 50 και οχι συν 10 αυτο συν 20 το αλλο κτλ
φευγοντας με καληνυχτησε με χαρα (που να επαιρνε και λεφτα δηλαδη) και καθως εβγαινε απο το αμαξι της λεω "σταματα λιγο"
και σταθηκε.....
οπου απολαυσα ενα βαθυ χουφτωμα των 5 δευτερολεπτων ΔΩΡΕΑΝ............. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
κριση ειπαμε
και μαλλον οι ολλανδοι ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..............
(αληθεια και στον βαρδαρη ετσι γινεται??????????)