Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τασο εχεις καμια καλη προταση για την βδομαδα που ερχεται, απο Κυριακη εως και την Πεμπτη; Θα ειμαι Eindhoven και Amsterdam για δουλειες αλλα θα βρω και λιγο χρονο για διασκεδαση....
πληροφοριες εχω γραψει πολλες παλιοτερα
για τα παντα
επισης και στο amsterdam.com

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
πληροφοριες εχω γραψει πολλες παλιοτερα
για τα παντα
επισης και στο amsterdam.com

Στο Eindhoven παιζουν σκηνικα σαν αυτο που περιεγραψες πιο πανω; Ξερεις καθολου απο Eindhoven;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Se 5' pairnw tin nikki
gia na doume......
Anafora avrio

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
άλλαξε κάτι στο amsterdam με τη νομοθεσία στα coffee shops ?

opioperiergos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι ανεβαίνω αμστερνταμ σε ένα μήνα. Θέλω κάποια φάση που να είναι με την ώρα σε στυλ στούντιο. Θα μπορέσω εύκολα να το βρώ όταν ανέβω ή ζητάω πολλά?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παιδια μην με φερνετε σε δυσκολη θεση,εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ γιατι κλεινει η κανουλα των πληροφοριων.Εχω απογοητευτει εδω και καιρο απο την συμπεριφορα των πολλων πριν και μετα το ταξιδι.Τα χουμε πει αυτα.Εχω διακοψει και την λειτουργια του amsterdam.com γιατι πολυ απλα ολοι μπαιναν να μαθαινουν και reviews μετα το ταξιδι σχεδον κανεις.Πληροφοριες θα δινω ΜΟΝΟ σε ενεργα μελη που προσφερουν.
Λιγα  tips
-το αμστερνταμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
-μπορεις να βρεις τα παντα,τρανσεξουαλ,ζευγαρια,γυρισμα πορνοταινιας
-για να περασεις καλα πρεπει να πας με ατομο που ξερει
-rld ειναι μονο για ματι και χαβαλε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδια μην με φερνετε σε δυσκολη θεση,εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ γιατι κλεινει η κανουλα των πληροφοριων.Εχω απογοητευτει εδω και καιρο απο την συμπεριφορα των πολλων πριν και μετα το ταξιδι.Τα χουμε πει αυτα.Εχω διακοψει και την λειτουργια του amsterdam.com γιατι πολυ απλα ολοι μπαιναν να μαθαινουν και reviews μετα το ταξιδι σχεδον κανεις.Πληροφοριες θα δινω ΜΟΝΟ σε ενεργα μελη που προσφερουν.
Λιγα  tips
-το αμστερνταμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
-μπορεις να βρεις τα παντα,τρανσεξουαλ,ζευγαρια,γυρισμα πορνοταινιας
-για να περασεις καλα πρεπει να πας με ατομο που ξερει
-rld ειναι μονο για ματι και χαβαλε

χαχαχχα
χουχουχου
χεχεχε
χιχιχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλως ηρθες στον σωστο δρομο...... ;)

Σειρά μου να γελάσω ετσι;;;;;;;;;;;;;

χαχαχχα
χουχουχου
χεχεχε
χιχιχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλως ηρθες ...... ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σειρά μου να γελάσω ετσι;;;;;;;;;;;;;

χαχαχχα
χουχουχου
χεχεχε
καλως ηρθες ...... ;)
βεβαιως και να γελασεις  :cheesy: :cheesy: :2funny:
αν και αυυτην την πολιτικη την ξεκινησα πριν απο σενα
anyway....οποιος γελασει τελευταιος γελαει καλυτερα ;).....δηλαδη εσυ ... ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
συγγνωμη αλλα...
για να δωσω ενα καλο προγραμμα με πολυ καλο vfm πρεπει να ξεσκονισω το διαδυκτιο για 3-4 ωρες!!!!!!
Τιποτα δεν ειναι στανταρ,τα προγραματα και οι ατζεντες αλλαζουν συνεχεια,οι αματεορ παρτουζες (gangbang)γινονται λιγες φορες,γιατι απλα οι γκομενες θελουν ανωνυμια οταν μαθευτει.Μετα απο καθε gangbang αλλαζουν τηλεφωνο....αντε να τα ξαναβρεις...
αν μου ζητησετε και vfm για διαμονη-μετακινησεις τοτε καντες 5!!!!!
Το εκανα καμμια 50ρια φορες,γιατι να το ξανακανω εισπρατοντας την αχαριστια και την αδιαφορια??

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ειμαστε απιθανος λαος  ...τα τελευταια 4 ποστ ειναι για να εμπεδώσουμε οτι δεν προκειται να διαβασουμε καμμια πληροφορια εδω και καποιοι που αλληλοσυγχαιρονται  επειδη δεν δινουν καμμια πληροφορια ... ε λοιπον παιδια αν πατε Αμστερνταμ και ψαχνετε καμμια πληροφορια μην περιμενετε να τη βρειτε εδω ...  ετσι να προσθεσω κι εγω κατι σε αυτο το ουσιαστικο thread

Επισκέπτης
συγγνωμη αλλα...
για να δωσω ενα καλο προγραμμα με πολυ καλο vfm πρεπει να ξεσκονισω το διαδυκτιο για 3-4 ωρες!!!!!!
Τιποτα δεν ειναι στανταρ,τα προγραματα και οι ατζεντες αλλαζουν συνεχεια,οι αματεορ παρτουζες (gangbang)γινονται λιγες φορες,γιατι απλα οι γκομενες θελουν ανωνυμια οταν μαθευτει.Μετα απο καθε gangbang αλλαζουν τηλεφωνο....αντε να τα ξαναβρεις...
αν μου ζητησετε και vfm για διαμονη-μετακινησεις τοτε καντες 5!!!!!
Το εκανα καμμια 50ρια φορες,γιατι να το ξανακανω εισπρατοντας την αχαριστια και την αδιαφορια??

Εσύ δεν έψαχνες άνεργους να δουλέψουν σε logistics (aka αχθοφόροι/κλαρκμεν...);  :cool2:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τελικά οι Έλληνες το έχουν κάνει βιομηχανία να προσφέρουν πληροφορίες για την Ολλανδία και το Άμστερνταμ:

και ο Ελληνικός ιστοχώρος:

Εεεε, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο ας δίνουμε πληροφορίες για το Άμστερνταμ.

Επισκέπτης
Τελικά οι Έλληνες το έχουν κάνει βιομηχανία να προσφέρουν πληροφορίες για την Ολλανδία και το Άμστερνταμ:

και ο Ελληνικός ιστοχώρος:

Εεεε, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο ας δίνουμε πληροφορίες για το Άμστερνταμ.

Πάντοτε πρωτοπόροι σε τεχνολογίες αιχμής  :grin:. Μπάφους και πορδέλα (που λέει και ο vothros...)

Aπό την άλλη, έχουν κάποια χρησιμότητα για τους αδαείς. Βέβαια, αν πεις του Ελληνάρα ότι τα σκουπίδια "βγαίνουν" συγκεκριμένες ημέρες (εδώ στο SWX Πέμπτη & Κυριακή), το πιθανότερο είναι να τα βάλουν με το ΔΝΤ, τους Ρότσιλντ και τον κακό δράκο Κίσιντζερ που καταπατούν το δημοκρατικό δικαίωμα στη δημόσια μπίχλα...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ειμαστε απιθανος λαος  ...τα τελευταια 4 ποστ ειναι για να εμπεδώσουμε οτι δεν προκειται να διαβασουμε καμμια πληροφορια εδω και καποιοι που αλληλοσυγχαιρονται  επειδη δεν δινουν καμμια πληροφορια ... ε λοιπον παιδια αν πατε Αμστερνταμ και ψαχνετε καμμια πληροφορια μην περιμενετε να τη βρειτε εδω ...  ετσι να προσθεσω κι εγω κατι σε αυτο το ουσιαστικο thread
εγω θα πω "ε λοιπον παιδια αν πατε Αμστερνταμ και ψαχνετε καμμια πληροφορια βρειτε την στις προηγουμενες 60τοσες σελιδες και αφου περασετε καλα με free πληροφοριες απο κει και περα στα ρχιδια σας.... ;)"

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
εχω διαβασει περιπου τις μισες σελιδες ισως πιο πριν να μην εχει νοημα γιατι ειναι αρκετα παλιες. ..εχω δει οτι εδωσες πληροφοριες για παρτυ και τετοια ...βεβαια αυτα ειναι δυσκολο να τα πετυχει καποιος που παει για λιγες μερες ...εχω κρατησει οτι δεν πρεπει να παω στην RLD σαν πελατης,  οτι δεν ειναι επικινδυνα αν κινείσαι  σωστα , πηγαινοντας στην τυχη σε ενα private house μπορει να κατσει κατι καλο μπορει και οχι .... τωρα για τις σελιδες περι κεικ τσιγαρων και λοιπα δεν εχω γνωμη ..δεν καπνιζω ουτε κανονικο τσιγαρο  τα διαβασα απο περιεργεια ..συγκεκριμενες προτασεις ομως για μαγαζια δεν ειδα οπως σε αλλα θεματα ευρωπαικων πολεων ..ισως εκει τα πραγματα ειναι πιο στανταρ...

opioperiergos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δεν είναι δύσκολο ο καθένας που πηγαίνει να πεί απλά μετά πως πήγε εκεί και ήταν καλά ή πήγε κάπου αλλού και πέταξε τα λεφτά του. Δεν ζήτησα κάτι εξεζητημένο, αν κάποιος πήγε κάπου ΠΡΟΣΦΑΤΑ και το συνιστά και στους υπόλοιπους ρώτησα. Εννοείται πως δεν θέλω να φάω τον χρόνο κανενός ψάχνοντας πράγματα για να περάσω εγώ καλά. Τέλος πάντων, όσο περνάει από το χέρι μου θα μάθετε αρκετά πράγματα από το ταξίδι μου όταν γυρίσω με το καλό αρχές απριλίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom