Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο συνωνυμος του λαικου μας ηρωα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αναφερομουν σε σενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικα το τραβαει ο οργανισμος σου...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το εχεις στο αιμα σου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε πολυ γελασα....ελιωσα μιλαμε.....τελος μαζι σου.....

θα ρθεις για καφε στο χηθροου την πεμπτη? κερναω καφε....σεβαρα μιλαω....μην φοβασαι....δεν θα σε τσαλακωσω.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αν αναρωτιεσαι φιλε αγιαννα γιατι ο αγοραιος ερωτας στην ολλανδια ειναι 20 φορες καλυτερος απο ελλαδα....απλα κοιταξε και το επιπεδο των πελατων εδω μεσα....!!!

Αν είσαι ένας αψηλός, τα έχουμε πει και πιεί σε ταβερνείο στο Παγκράτι πριν από 12-15 μήνες περίπου μαζί με μεγάλη παρέα από το site. :)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
αν αναρωτιεσαι φιλε αγιαννα γιατι ο αγοραιος ερωτας στην ολλανδια ειναι 20 φορες καλυτερος απο ελλαδα....απλα κοιταξε και το επιπεδο των πελατων εδω μεσα....!!!

καταλαβες νομιζω που θελω να καταληξω....!!!

και γιατι επισης δουλευω στην ολλανδια εδω και 10 χρονια....!!!

ποιον πελατων ρε;; χαχαχα..μακαρι να ηταν αυτοι πελατες,θα ειχανε γινει αντρες και δεν θα ασχολοντουσαν με μαλακιες του νηπιαγωγειου.

anyway..αρκετα ασχοληθηκαμε με τους αχρηστους..

ενα σαιτ ψαχνω με call girls για αμστερνταμ με photos και τα σχετικα..εχει κανεις κατι επιβεβαιωμενο που εχει δοκιμασει τωρα τελευταια;;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ναι αγιαννα εκεινο το βραδυ πριν 2 χρονια γνωριστηκαμε και εκεινο το βραδυ δημιουργηθηκαν φιλιες μεχρι σημερα με αλτεκ,γουρχολ.πανοσμποςςςς....!!!!

Το λινκ που εδωσα για βτο ολλανδικο σαιτ εχει μεσα τα παντα...πως λενε και τι κανει η καθε κοπελα σε ολες τις βιτρινες στην ολλανδια...

Καποια στιγμη πρεπει οι μοντς να αναλαβουν δραστικο εργο εδω μεσα και να δωσουν βαση στη ποιοτητα και οχι στην ακροαματικοτητα του αλεξα...τα χρηματα θα τα παρουν απο τα μπανερ...ετσι κι αλλιως...!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καποια στιγμη πρεπει οι μοντς να αναλαβουν δραστικο εργο εδω μεσα και να δωσουν βαση στη ποιοτητα και οχι στην ακροαματικοτητα του αλεξα...τα χρηματα θα τα παρουν απο τα μπανερ...ετσι κι αλλιως...!!!

Σοφή κουβέντα που είπες τώρα......! Αλλά που?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

καταλαβες νομιζω που θελω να καταληξω....!!!

και γιατι επισης δουλευω στην ολλανδια εδω και 10 χρονια....!!!
φιλε spiderdom...πολλες φορες ειπαμε θα βρεθουμε (οχι για ξυλο :2funny: :2funny:) αλλα για αυτο που μας ενωνει στο παρον σαιτ,σου ειχα παρει και τηλεφωνο
απλα να πω λιγο πως ηρθα στην ολλανδια πριν 2 χρονια και 10 μηνες...ξεκινησα απο αυτα τα γραφεια που εκμεταλευοντε κακομοιρηδες ελληνες οπως καποιος που ζει με τα λεφτα της μαμας αποκαλεσε....εγω το λεω ευκαιρεια για νεα αρχη για μας που καταστραφηκαμε οικονομικα στην ελλαδα απο κριση,εξαετιες,επταετιες,συναφιες,περαιωσεις,φπα,αντικειμενικα κριτηρια κτλ......αυτο που ξερω ειναι πως εδω υπαρχουν ακομη ευκαιριες για αυτους που τους ενδιαφερει.....
εχω πλεον επιχειρηση δικη μου (50-50 ,στον χωρο της σιτισης)
μεσα στο 2011 ξεκιναω γραφειο ευρεσεως εργασιας (uitzenbureau) και μια import-export (50-50 και μικρα σαν μεγεθος)

Επισκέπτης
δεν αναφερομουν σε σενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικα το τραβαει ο οργανισμος σου...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το εχεις στο αιμα σου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε πολυ γελασα....ελιωσα μιλαμε.....τελος μαζι σου.....

θα ρθεις για καφε στο χηθροου την πεμπτη? κερναω καφε....σεβαρα μιλαω....μην φοβασαι....δεν θα σε τσαλακωσω.....

Κοίτα μεγάλε,

Η ιστορία σου είναι παπάτζα. Ο τραμουντάνα ποστάρει φωτός από τις εμπειρίες του, εσύ όχι-τις πήρες από το facebook και αυτό αποδεικνύεται τόσο από το μέγεθος τους (fb standardized) όσο και από το ότι δε βάζεις μία κανονική, μεγαλύτερη. Μην υπεκφεύγεις με ύβρεις και σχόλια για καραγκιόζηδες.

Προσωπικά μαζί σου δεν έχω, ούτε με ξέρεις (εμένα, το παιδί της μαμάς...) ούτε σε ξέρω. Το Χήθροου είναι κοντά στο σπίτι μου, 40-45 λεπτά στην Piccadilly Line. Καφέ δεν πίνω αλλά τσάι πολύ ευχαρίστως. Θα μου φέρεις όμως και τις κανονικές φωτός. Δέχεσαι; Μano-a-mano, χωρίς τρίτους και μαλακίες. Αν το κάνεις, εγώ θα σου ζητήσω συγγνώμη. Αυτά από εμένα...
warnmute.gif
 Eκτός[/URL] θέματος και προσβλητικός

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
φιλε spiderdom...πολλες φορες ειπαμε θα βρεθουμε (οχι για ξυλο :2funny: :2funny:) αλλα για αυτο που μας ενωνει στο παρον σαιτ,σου ειχα παρει και τηλεφωνο
απλα να πω λιγο πως ηρθα στην ολλανδια πριν 2 χρονια και 10 μηνες...ξεκινησα απο αυτα τα γραφεια που εκμεταλευοντε κακομοιρηδες ελληνες οπως καποιος που ζει με τα λεφτα της μαμας αποκαλεσε....εγω το λεω ευκαιρεια για νεα αρχη για μας που καταστραφηκαμε οικονομικα στην ελλαδα απο κριση,εξαετιες,επταετιες,συναφιες,περαιωσεις,φπα,αντικειμενικα κριτηρια κτλ......αυτο που ξερω ειναι πως εδω υπαρχουν ακομη ευκαιριες για αυτους που τους ενδιαφερει.....
εχω πλεον επιχειρηση δικη μου (50-50 ,στον χωρο της σιτισης)
μεσα στο 2011 ξεκιναω γραφειο ευρεσεως εργασιας (uitzenbureau) και μια import-export (50-50 και μικρα σαν μεγεθος)

TASSOSSEDES UITZENBUREAU.....GEVELESETEERD!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ναι αγιαννα εκεινο το βραδυ πριν 2 χρονια γνωριστηκαμε και εκεινο το βραδυ δημιουργηθηκαν φιλιες μεχρι σημερα με αλτεκ,γουρχολ.πανοσμποςςςς....!!!!

Το λινκ που εδωσα για βτο ολλανδικο σαιτ εχει μεσα τα παντα...πως λενε και τι κανει η καθε κοπελα σε ολες τις βιτρινες στην ολλανδια...

το σαιτ ειναι πολυ καλο αλλα αν δεν ξερεις ολλανδικα δυσκολευεσαι πολυ ατιμα!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα !

Μαθαμε πολλα ....για το Αμστερνταμ !

Να σας πω και εγω κατι απο το ταξειδι μου εκει.
Εμενα σε ενα μικρο ξενοδοχειο ,κοντα στην Oudekerk ,μια εκκλησια κοντα στο σταθμο.
Το πρωϊ πηγαινα στα μουσεια ,Rijks museum κτλ
Μελετουσα τους πινακες ,αλλα και εμαθα οτι ο βαν Γκογκ προφερεται Φαν Χοχ ,στα Ολλανδικα !
Δεν περιμενα οτι οι πινακες του Jan Vermeer ,ενος απο τους καλυτερους νατουραλιστες ολων των εποχων ,ηταν τοσο μικροι σε μεγεθος !Προφερεται Γιαν Φερμηηρ στα Ολλανδικα ,και οχι Γιαν Βερμεερ !
Απολαυση τα Μουσεια και γενικα η πολη !
Υπεροχος καφες !
Και μετα ,τσαρκα !
3 βαρδιες , ηθελε αρκετο περπατημα να τις μελετησει κανεις !
Ωραιες Ολλανδεζες ,αλλα συνεργασια καλη ειχαν ΜΟΝΟ σχεδον οι μη-Ντοπιες !
Τσεχες καλες και σε εμφανιση και σε συνεργασια !
3 Ρωσσιδες ,με ελληνικο διαβατηριο ,που ελεγαν οτι ειναι ...Ελληνιδες !
Καλο ταξειδι !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εγραψα κατι λιγα για το Αμστερνταμ ,στο οποιο εχω παει 6 φορες.
Δεν χορταινεται σαν πολη !
Παω και στο βιβλιοπωλειο De slegte και αγοραζω μεταχειρισμενα βιβλια ή και καινουργια σε πολυ καλη τιμη .
Π.χ.Πηρα ενα διτομο με ολα τα εργα του Βαν Γκογκ ,μονο με 28 ευρω

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και ειναι ωραιο το τραγουδι του Ζακ Μπρελ ,
" Sur le port d'Amsterdam" !

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας συναγωνιστες του σεξοτουρισμου..Λοιπον στισ 5 Μαρτιου παω με τον ξαδερφο μου Amsterdam για 5 μερες.Αφου διαβασα ολο το topic και να σας πω την αληθεια εχω μπερδευτει αποφασισα να σας γραψω.Θα ηθελα να μου λυσετε καποιεσ αποριες και να μου πρωτινεται καποια μαγαζια.Λοιπον θα ξεκινισω με τα στριπτιτζαδικα..εκει ειναι οπως κ εδω τυπου Alcatraaz ή καποιου αλλου..?Δηλαδη οταν παρεις την γκομενα χωρο θα πιανεις κ θα σε πιανει κανονικα ή καμια σχεση..Ειναι οπως κατι ταινιες του Las Vegas που βλεπω που χορευουν και βαζεισ τα λεφτα στο εσωρουχο :2funny: ? Τωρα οσον αφορα τα swingers clubs αξιζει να πας για να γαμησεισ ή αξιζει να πας για την εμπειρια και αν σου κατσει κατι καλο τοτε οκ ?και αν ναι το paradise h to fata morgana ειναι καλυτερο? (αντιστοιχο club στην Αθηνα ειναι το Nirvana μονο ζευγαρια για ανταλλαγη συνοδων off topic) οσο για μαγαζια που θα πας για ποτο κτλ χωρις πουτανες μονο normal κοπελες εχετε να μου πειτε καποια?εκει οι γυναικες εμας τους Ελληνες πως μας αντιμετοπιζουν? Για παραδειγμα στην thai στα κοριτσια τους αρεσουμε οπως τους αρεσουν και οι ιταλοι τουρκοι κτλ. δηλαδη μεσωγειακες χωρες.εκει τι ισχυει??ειναι ξενερωτες?Αυτα προς το παρων.Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μου απαντισετε και ας ειμαι new fish  :2funny: :2funny:

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μην με φερνετε σε δυσκολη θεση,εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ γιατι κλεινει η κανουλα των πληροφοριων.Εχω απογοητευτει εδω και καιρο απο την συμπεριφορα των πολλων πριν και μετα το ταξιδι.Τα χουμε πει αυτα.Εχω διακοψει και την λειτουργια του amsterdam.com γιατι πολυ απλα ολοι μπαιναν να μαθαινουν και reviews μετα το ταξιδι σχεδον κανεις.Πληροφοριες θα δινω ΜΟΝΟ σε ενεργα μελη που προσφερουν.
Λιγα  tips
-το αμστερνταμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
-μπορεις να βρεις τα παντα,τρανσεξουαλ,ζευγαρια,γυρισμα πορνοταινιας
-για να περασεις καλα πρεπει να πας με ατομο που ξερει
-rld ειναι μονο για ματι και χαβαλε

θα ηθελα να σου πω και να μου επιτρεπεις τον ενικο οτι ολα τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια..κ ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.και κατι ακομα οτι αμα δεν μαθαινουμε απο τους παλιους τοτε απο που θα μαθουμε??δηλαδη θα πρεπει να παω να μεινω ενα μηνα να χαλασω 10.000 ευρω για να δω τι παιζει.Ειναι λιγο  :jerking: απο την στιγμη που υπαρχει αυτο το site.Και απο την αλλη πως θες να γραψω για εμπειριες απο την στιγμη που δεν με βοηθας να τις αποκτησω.τελος παντων η καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει και να πραττει οπως θελει.και συγνωμη για το p.m. που σου ειχα στειλει δεν ειχα προσεξει αυτο το post σου απλα να ξερεις οτι οταν εισαι σε ενα forum βοηθας για να σε βοηθησουν..να σαι παντα καλα με την πουτσα ψηλα  :dancing:  :grin:  :cheesy:  ;) :2funny: :)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
θα ηθελα να σου πω και να μου επιτρεπεις τον ενικο οτι ολα τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια..κ ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.και κατι ακομα οτι αμα δεν μαθαινουμε απο τους παλιους τοτε απο που θα μαθουμε??δηλαδη θα πρεπει να παω να μεινω ενα μηνα να χαλασω 10.000 ευρω για να δω τι παιζει.Ειναι λιγο  :jerking: απο την στιγμη που υπαρχει αυτο το site.Και απο την αλλη πως θες να γραψω για εμπειριες απο την στιγμη που δεν με βοηθας να τις αποκτησω.τελος παντων η καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει και να πραττει οπως θελει.και συγνωμη για το p.m. που σου ειχα στειλει δεν ειχα προσεξει αυτο το post σου απλα να ξερεις οτι οταν εισαι σε ενα forum βοηθας για να σε βοηθησουν..να σαι παντα καλα με την πουτσα ψηλα  :dancing:  :grin:  :cheesy:  ;) :2funny: :)
γειασου φιλε
την αποφαση μου την πηρα κατοπιν πολυμηνης υπομονης και ωριμου σκεψεως,
οπως εσυ ετσι και πολλοι αλλοι στειλαν κατα καιρους πμ και ημεηλ.
Οσες αναφορες ομως ειδες εσυ αλλες τοσες ειδα κι εγω.Ενοιωσα δηλαδη κοροιδια γιατι μονο προσφερα χωρις σχεδον καμμια ανταποκριση.Παρακαλω μην το παρεις προσωπικα,σιγουρα δεν ειναι ολοι το ιδιο,εσυ μπορει να βοηθουσες ,αλλα και η μονη διαμαρτυρια στα ορια της ευγενειας που μπορουσα να κανω ειναι αυτη που ακολουθησα.
Ισως καποια μερα επανερθω με ενημερωσεις που δεν το πιστευω γιατι εχω απογοητευτει

Ευχομαι ολοψυχα να περασετε υπεροχα στο αμστερνταμ... ;)

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
να σαι καλα ρε man.και εγω το ελπιζω.παντως ημουνα πολυ ξενερωμενος με το ταξιδι Ολλανδια αλλα μετα που διαβασα το topic ανυπομονω να φυγω.οταν γυρισω με το καλο θα γραψω τις εμπειριες μου.Παντως αν μπορεις λυσε μου μονο 2 αποριες.Αν τα στριπτιτζαδικα ειναι οπως εδω στην Αθηνα και στο Fata morgana οταν το σιτε λεει only couples εννοει αυστηρα γυναικα κ αντρα??τπτ αλλο  :2funny: ελπιζω να σε τουμπαρα και να εξασφαλισω τις πληροφοριες μου χαχαχαχαχαχα να σαι κ παλι καλα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
να σαι καλα ρε man.και εγω το ελπιζω.παντως ημουνα πολυ ξενερωμενος με το ταξιδι Ολλανδια αλλα μετα που διαβασα το topic ανυπομονω να φυγω.οταν γυρισω με το καλο θα γραψω τις εμπειριες μου.Παντως αν μπορεις λυσε μου μονο 2 αποριες.Αν τα στριπτιτζαδικα ειναι οπως εδω στην Αθηνα και στο Fata morgana οταν το σιτε λεει only couples εννοει αυστηρα γυναικα κ αντρα??τπτ αλλο  :2funny: ελπιζω να σε τουμπαρα και να εξασφαλισω τις πληροφοριες μου χαχαχαχαχαχα να σαι κ παλι καλα.
φιλε σε στριπτηζαδικο εχω να παω 15 χρονια....πρωτη και τελευταια φορα ειχα παει στην σοφια  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι couples ειναι ζευγαρι εκτος κι αν εχει καποιο παρτυ πχ γκανγκμπανκ που μπορεις να πας και σολο αλλα αυτο το διευκρινιζει στο σαιτ καθε κλαμπ στην ατζεντα

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καταλαβα..απλα ρωτησα για το couples γιατι οπως ειναι γνωστο στην Ολλανδια υπαρχουν και gey αρα couples..παντως αμα ψονισω καμια απ εξω μπορω να μπω κανονικα..σωστα?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
καταλαβα..απλα ρωτησα για το couples γιατι οπως ειναι γνωστο στην Ολλανδια υπαρχουν και gey αρα couples..παντως αμα ψονισω καμια απ εξω μπορω να μπω κανονικα..σωστα?
αν ειναι για gays το γραφει ξεκαθαρα στην ατζεντα...
να ψωνισεις?????
χλωμο....
ισως καμμια γρια τελειωμενη (δεν ξερω και τα γουστα σου)
για επαγγελματια θα σε χρεωσει με την ωρα δεν συμφερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom