adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Καλησπερα σας συναγωνιστες του σεξοτουρισμου..Λοιπον στισ 5 Μαρτιου παω με τον ξαδερφο μου Amsterdam για 5 μερες.Αφου διαβασα ολο το topic και να σας πω την αληθεια εχω μπερδευτει αποφασισα να σας γραψω.Θα ηθελα να μου λυσετε καποιεσ αποριες και να μου πρωτινεται καποια μαγαζια.Λοιπον θα ξεκινισω με τα στριπτιτζαδικα..εκει ειναι οπως κ εδω τυπου Alcatraaz ή καποιου αλλου..?Δηλαδη οταν παρεις την γκομενα χωρο θα πιανεις κ θα σε πιανει κανονικα ή καμια σχεση..Ειναι οπως κατι ταινιες του Las Vegas που βλεπω που χορευουν και βαζεισ τα λεφτα στο εσωρουχο ? Τωρα οσον αφορα τα swingers clubs αξιζει να πας για να γαμησεισ ή αξιζει να πας για την εμπειρια και αν σου κατσει κατι καλο τοτε οκ ?και αν ναι το paradise h to fata morgana ειναι καλυτερο? (αντιστοιχο club στην Αθηνα ειναι το Nirvana μονο ζευγαρια για ανταλλαγη συνοδων off topic) οσο για μαγαζια που θα πας για ποτο κτλ χωρις πουτανες μονο normal κοπελες εχετε να μου πειτε καποια?εκει οι γυναικες εμας τους Ελληνες πως μας αντιμετοπιζουν? Για παραδειγμα στην thai στα κοριτσια τους αρεσουμε οπως τους αρεσουν και οι ιταλοι τουρκοι κτλ. δηλαδη μεσωγειακες χωρες.εκει τι ισχυει??ειναι ξενερωτες?Αυτα προς το παρων.Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μου απαντισετε και ας ειμαι new fish
καταλαβαινω απολυτα τον τασο που ειναι εγκρατεις στις πληροφοριες μετα απο τις πουστιες που του πεξανε..αλλα εγω θα δωσω στον φιλο μερικες επειδη ειμαι σε μερα και καποιος πρεπει να κρατησει το φορουμ σε ενα επιπεδο.
οι ολλανδεζες ειναι πολυ ανοιχτες σαν γκομενες και το καμακι γινεται στον αερα..γι αυτο μην κολωνεις να τις μιλησεις.δεν θα πω οτι ξερεις τα "κλασσικα" του τυπου "μας γουσταρουν σαν ελληνες κτλ κτλ" αυτα ειναι μαλακιες γιατι η ολλανδια ειναι πολυπολιτισμικη χωρα..δηλαδη εχει κοσμο απο πολλες χωρες οποτε θα δεις και μαυρους-μαυρες,κινεζοταυλανδο-ολλανσους 2ης - 3ης γενιας, τουρκους, μουσουλμανους τα παντα..αρα τα εχουν δει ολα..δεν ειμαστε κατι διαφορετικο δλδη ο μεσογειακος αντρας οπως πχ φιλανδια η σουηδια.
αν εισαι ωραιος και μετρας θα εχεις και ανταποκριση.
οσον αφορα τα νορμαλ κλαμπ εχει πολλα αλλα ειναι στη leidseplein αλλα ειναι στην rembrandplein και αλλα ειναι απο εδω και απο εκει.
απο οσα θυμαμαι εγω οπου φυσικα μπορεις και να κανεις ενα search στο google ειναι τα ¨: panama club , melkweg , studio80 , supper club , και καποια αλλα που δεν θυμαμαι ονοματα..αλλα αυτα περυσι γιατι καθε χρονο αλλαζουν και ξεφυτρωνουν καποια καινουργια τρεντυ που μαζευουν τον κοσμο..καλη μουσικη απο house και trance κυριως ακουνε οι ολλανδοι..μεγαλη εμπειρια να πας σε κλαμπ..θα χασεις πασα ιδεα για το ποσο πισω ειμαστε σε θεμα διασκεδασης.
στριπτιτζαδικα με την εννοια που θελεις φιλε μου δεν εχει..μπορεις να πας σε κανενα casa rosso να δεις live sex show και μην ξεχνας μην επηρεαστεις απο τα θεοκαβλα της red light district ειναι μονο για τουριστικους λογους..θα χασεις τζαμπα το 50ρικακι σου.