Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Καλησπερα σας συναγωνιστες του σεξοτουρισμου..Λοιπον στισ 5 Μαρτιου παω με τον ξαδερφο μου Amsterdam για 5 μερες.Αφου διαβασα ολο το topic και να σας πω την αληθεια εχω μπερδευτει αποφασισα να σας γραψω.Θα ηθελα να μου λυσετε καποιεσ αποριες και να μου πρωτινεται καποια μαγαζια.Λοιπον θα ξεκινισω με τα στριπτιτζαδικα..εκει ειναι οπως κ εδω τυπου Alcatraaz ή καποιου αλλου..?Δηλαδη οταν παρεις την γκομενα χωρο θα πιανεις κ θα σε πιανει κανονικα ή καμια σχεση..Ειναι οπως κατι ταινιες του Las Vegas που βλεπω που χορευουν και βαζεισ τα λεφτα στο εσωρουχο :2funny: ? Τωρα οσον αφορα τα swingers clubs αξιζει να πας για να γαμησεισ ή αξιζει να πας για την εμπειρια και αν σου κατσει κατι καλο τοτε οκ ?και αν ναι το paradise h to fata morgana ειναι καλυτερο? (αντιστοιχο club στην Αθηνα ειναι το Nirvana μονο ζευγαρια για ανταλλαγη συνοδων off topic) οσο για μαγαζια που θα πας για ποτο κτλ χωρις πουτανες μονο normal κοπελες εχετε να μου πειτε καποια?εκει οι γυναικες εμας τους Ελληνες πως μας αντιμετοπιζουν? Για παραδειγμα στην thai στα κοριτσια τους αρεσουμε οπως τους αρεσουν και οι ιταλοι τουρκοι κτλ. δηλαδη μεσωγειακες χωρες.εκει τι ισχυει??ειναι ξενερωτες?Αυτα προς το παρων.Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μου απαντισετε και ας ειμαι new fish  :2funny: :2funny:

καταλαβαινω απολυτα τον τασο που ειναι εγκρατεις στις πληροφοριες μετα απο τις πουστιες που του πεξανε..αλλα εγω θα δωσω στον φιλο μερικες επειδη ειμαι σε μερα και καποιος πρεπει να κρατησει το φορουμ σε ενα επιπεδο.

οι ολλανδεζες ειναι πολυ ανοιχτες σαν γκομενες και το καμακι γινεται στον αερα..γι αυτο μην κολωνεις να τις μιλησεις.δεν θα πω οτι ξερεις τα "κλασσικα" του τυπου "μας γουσταρουν σαν ελληνες κτλ κτλ"  :jerking: :jerking: αυτα ειναι μαλακιες γιατι η ολλανδια ειναι πολυπολιτισμικη χωρα..δηλαδη εχει κοσμο απο πολλες χωρες οποτε θα δεις και μαυρους-μαυρες,κινεζοταυλανδο-ολλανσους 2ης - 3ης γενιας, τουρκους, μουσουλμανους τα παντα..αρα τα εχουν δει ολα..δεν ειμαστε κατι διαφορετικο δλδη ο μεσογειακος αντρας οπως πχ φιλανδια η σουηδια.
αν εισαι ωραιος και μετρας θα εχεις και ανταποκριση.

οσον αφορα τα νορμαλ κλαμπ εχει πολλα αλλα ειναι στη leidseplein αλλα ειναι στην rembrandplein και αλλα ειναι απο εδω και απο εκει.
απο οσα θυμαμαι εγω οπου φυσικα μπορεις και να κανεις ενα search στο google ειναι τα ¨: panama club , melkweg , studio80 , supper club , και καποια αλλα που δεν θυμαμαι ονοματα..αλλα αυτα περυσι γιατι καθε χρονο αλλαζουν και ξεφυτρωνουν καποια καινουργια τρεντυ που μαζευουν τον κοσμο..καλη μουσικη απο house και trance κυριως ακουνε οι ολλανδοι..μεγαλη εμπειρια να πας σε κλαμπ..θα χασεις πασα ιδεα για το ποσο πισω ειμαστε σε θεμα διασκεδασης.

στριπτιτζαδικα με την εννοια που θελεις φιλε μου δεν εχει..μπορεις να πας σε κανενα casa rosso να δεις live sex show και μην ξεχνας μην επηρεαστεις απο τα θεοκαβλα της red light district ειναι μονο για τουριστικους λογους..θα χασεις τζαμπα το 50ρικακι σου. 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτο το θα χασεις τζαμπα το 50αρακι σου δε ξερω πως το εχετε συμπερανει αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. μπορει να μην ειναι το καλυτερο deal που παιζει στο αμστερνταμ, αλλα αν συνενοηθεις σωστα για το τι θελεις και ποσα θα δωσεις και υπαρχει και μια α χημεια με την πουτανα τοτε αξιζει. το βασικο + της ρεντ λαιτ ειναι 1) ειναι σε σημειο που δε θα πας μονο για να γαμησεις αλλα μαζι με τις βολτες σου μπορεις να ριξεις και ενα πεος, 2) υπαρχει πληθος γυναικων οποτε θα βρεις σιγουρα κατι για καθε γουστο. φυσικα μεσα σε αυτο το πληθος θα υπαρχουν και πουτανες που ειναι "πουτανες" και θα σου φανε τα λεφτα πουστικα (πχ για να βγαλω σουτιεν θελω αλλα τοσα) για αυτο πρεπει να συννενοηθεις απο πριν οσο ξενερωτικο κ αν ακουγεται.

καλλιτερες ορες για ρεντ λαιτ ειναι η μεσιμεριανη- απογευματινη βαρδια η το βραδυ αν πετυχεις κανενα διδυμο που παρταρει στο δωματιακι του και χωθεις θα περασεις καλα πιθανοτατα

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
αυτο το θα χασεις τζαμπα το 50αρακι σου δε ξερω πως το εχετε συμπερανει αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. μπορει να μην ειναι το καλυτερο deal που παιζει στο αμστερνταμ, αλλα αν συνενοηθεις σωστα για το τι θελεις και ποσα θα δωσεις και υπαρχει και μια α χημεια με την πουτανα τοτε αξιζει. το βασικο + της ρεντ λαιτ ειναι 1) ειναι σε σημειο που δε θα πας μονο για να γαμησεις αλλα μαζι με τις βολτες σου μπορεις να ριξεις και ενα πεος, 2) υπαρχει πληθος γυναικων οποτε θα βρεις σιγουρα κατι για καθε γουστο. φυσικα μεσα σε αυτο το πληθος θα υπαρχουν και πουτανες που ειναι "πουτανες" και θα σου φανε τα λεφτα πουστικα (πχ για να βγαλω σουτιεν θελω αλλα τοσα) για αυτο πρεπει να συννενοηθεις απο πριν οσο ξενερωτικο κ αν ακουγεται.

καλλιτερες ορες για ρεντ λαιτ ειναι η μεσιμεριανη- απογευματινη βαρδια η το βραδυ αν πετυχεις κανενα διδυμο που παρταρει στο δωματιακι του και χωθεις θα περασεις καλα πιθανοτατα

σωστα τα λες,απλα λαμβανεις απολυτα αυτα που λεμε εμεις..δηλαδη δεν ειπαμε οτι δεν θα περασεις καλα αν και αυτο ειναι σχετικο για τον καθενα το "πως περναει καλα"..φυσικα και πρεπει να συννενοηθεις απο πριν αλλιως θα φας φολα.

αλλα δοκιμασμενα εμεις μιλαμε οτι οι 8 στις 10 ειναι καθαρα πουτανες-ξεπετα και δεν τις νοιαζει αν θα σε ικανοποιησουν η οχι γιατι πολυ απλα υπαρχει υπερμετρη πελατεια ολο το χρονο 24/7 απο τον τουρισμο.. ;) ;)
γι αυτο και αρχιζουν τις πουστιες οπως εχω αναφερει και γω προηγουμενως.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
σωστα τα λες,απλα λαμβανεις απολυτα αυτα που λεμε εμεις..δηλαδη δεν ειπαμε οτι δεν θα περασεις καλα αν και αυτο ειναι σχετικο για τον καθενα το "πως περναει καλα"..φυσικα και πρεπει να συννενοηθεις απο πριν αλλιως θα φας φολα.

αλλα δοκιμασμενα εμεις μιλαμε οτι οι 8 στις 10 ειναι καθαρα πουτανες-ξεπετα και δεν τις νοιαζει αν θα σε ικανοποιησουν η οχι γιατι πολυ απλα υπαρχει υπερμετρη πελατεια ολο το χρονο 24/7 απο τον τουρισμο.. ;) ;)
γι αυτο και αρχιζουν τις πουστιες οπως εχω αναφερει και γω προηγουμενως.
εγω θα πω 9,5 στις 10
αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να δωσεις 50 και 50=100 για να πηδηξεις 2 φορες απο 10-15 λεπτα ενω μπορεις με αυτα τα λεφτα να περασεις ενα αξεχαστο απογευμα??????????????????

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ειναι εντελως αλλη φαση. αλλο το σουινγκερ παρτυ (δν εχω παει) αλλο οι πουτανες που ειναι και μεσα στο κεντρο και αρα εισαι κοντα σε ολα (πχ γαμας και μετα πιανεις την κουβεντα με αλλο αερα στις ολλοανδεζες και ξενες)
ειναι αναλογα τι θελεις εκεινη τη στηγμη. εγω παντως αυτο ηθελα να πω οτι και στο ρεντ λαιτ μπορεις να βρεις δεαλσ σωστα απο τισ 7 φορες που εχω παει 1 φορα επεσα σε ξεπετα (μπορει να ητο και τραβελι, τρελο μουνι παντως) και αλλη 1 ηταν προετοιμασμενη για ξεπετα (πορνοσταρ και αυτη) αλλα ειχε δουλεψει ελλαδα και τα λεγαμε στα ελληνικα και εκανε και τη δουλια με αλλον αερα, δηλαδη σε συμπεριλαμβανεται στα Χ

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
εγω θα πω 9,5 στις 10
αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να δωσεις 50 και 50=100 για να πηδηξεις 2 φορες απο 10-15 λεπτα ενω μπορεις με αυτα τα λεφτα να περασεις ενα αξεχαστο απογευμα??????????????????

σωστα τα λες τασο, αλλα για τι αναφερεσαι; για gangbang parties η για εμπεριστατομενα cg;

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καταλαβαινω απολυτα τον τασο που ειναι εγκρατεις στις πληροφοριες μετα απο τις πουστιες που του πεξανε..αλλα εγω θα δωσω στον φιλο μερικες επειδη ειμαι σε μερα και καποιος πρεπει να κρατησει το φορουμ σε ενα επιπεδο.

οι ολλανδεζες ειναι πολυ ανοιχτες σαν γκομενες και το καμακι γινεται στον αερα..γι αυτο μην κολωνεις να τις μιλησεις.δεν θα πω οτι ξερεις τα "κλασσικα" του τυπου "μας γουσταρουν σαν ελληνες κτλ κτλ"  :jerking: :jerking: αυτα ειναι μαλακιες γιατι η ολλανδια ειναι πολυπολιτισμικη χωρα..δηλαδη εχει κοσμο απο πολλες χωρες οποτε θα δεις και μαυρους-μαυρες,κινεζοταυλανδο-ολλανσους 2ης - 3ης γενιας, τουρκους, μουσουλμανους τα παντα..αρα τα εχουν δει ολα..δεν ειμαστε κατι διαφορετικο δλδη ο μεσογειακος αντρας οπως πχ φιλανδια η σουηδια.
αν εισαι ωραιος και μετρας θα εχεις και ανταποκριση.

οσον αφορα τα νορμαλ κλαμπ εχει πολλα αλλα ειναι στη leidseplein αλλα ειναι στην rembrandplein και αλλα ειναι απο εδω και απο εκει.
απο οσα θυμαμαι εγω οπου φυσικα μπορεις και να κανεις ενα search στο google ειναι τα ¨: panama club , melkweg , studio80 , supper club , και καποια αλλα που δεν θυμαμαι ονοματα..αλλα αυτα περυσι γιατι καθε χρονο αλλαζουν και ξεφυτρωνουν καποια καινουργια τρεντυ που μαζευουν τον κοσμο..καλη μουσικη απο house και trance κυριως ακουνε οι ολλανδοι..μεγαλη εμπειρια να πας σε κλαμπ..θα χασεις πασα ιδεα για το ποσο πισω ειμαστε σε θεμα διασκεδασης.

στριπτιτζαδικα με την εννοια που θελεις φιλε μου δεν εχει..μπορεις να πας σε κανενα casa rosso να δεις live sex show και μην ξεχνας μην επηρεαστεις απο τα θεοκαβλα της red light district ειναι μονο για τουριστικους λογους..θα χασεις τζαμπα το 50ρικακι σου. 

σε ευχαριστω πασρασ πολυ.να σαι καλα..ασρα προτινεις να φωναξω γυναικα στο δωματιο παρα να παω σε καποιο μπουρδελο??

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
σε ευχαριστω πασρασ πολυ.να σαι καλα..ασρα προτινεις να φωναξω γυναικα στο δωματιο παρα να παω σε καποιο μπουρδελο??

αποψη μου καθαρα ειναι..επειδη εχω την εντυπωση οτι πας πρωτη φορα..1) κανεις βολτα απο red light να δεις την φαση 2) πας να δεις κανενα live sex show για τον χαβαλε ειναι καλη φαση 3) ψαχνεις ολα τα prive huis του αμστερνταμ τα οποια ειναι "φαση¨" στουντιο αλλα ειναι ρισκο αν θα πετυχεις καλα καβλια ή οχι 4) πας στο paradise club οπου θα δεις κατι διαφορετικο 5) φωναζεις γκομενα στο δωματιο σου 6) βγαινεις εξω στα κλαμπ και ορμας στις ολλανδεζες..

δεν ειμαι ο πιο εμπειρος να απαντησω για κατι αλλο.αυτα τα λεω με βαση τις εμπειριες μου απο τις φορες που εχω παει.

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
gia παρτυ
μιλαμε
τα cg ειναι πανακριβα

παλιοτερα ειχες δωσει ενα link με κατι αγγελιες απο cg αλλα και amateur φαση γκομενες ..δεν το βρηκα
για καμμια μαυριδερη ψηνομαι.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

μια χαρα τα λες φιλε.ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου αποψη. αν το δεις σαν ενα γαμισακι αναμεσα στις μπυρες, και κανεις απλα τις σωστες διαπραγματευσεις ειναι πολυ πιθανο να περασεις καλα. εγω τουλαχιστον εχω πολυ καλες εμπειριες. και τα αλλα καλα ειναι (πριβε-παρτουζες) αλλα διαφορετικη φαση απο τα κοκκινα φωτακια

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αποψη μου καθαρα ειναι..επειδη εχω την εντυπωση οτι πας πρωτη φορα..1) κανεις βολτα απο red light να δεις την φαση 2) πας να δεις κανενα live sex show για τον χαβαλε ειναι καλη φαση 3) ψαχνεις ολα τα prive huis του αμστερνταμ τα οποια ειναι "φαση¨" στουντιο αλλα ειναι ρισκο αν θα πετυχεις καλα καβλια ή οχι 4) πας στο paradise club οπου θα δεις κατι διαφορετικο 5) φωναζεις γκομενα στο δωματιο σου 6) βγαινεις εξω στα κλαμπ και ορμας στις ολλανδεζες..

δεν ειμαι ο πιο εμπειρος να απαντησω για κατι αλλο.αυτα τα λεω με βαση τις εμπειριες μου απο τις φορες που εχω παει.

μαλιστα..ακουγετε παρα πολυ ωραια ελπιζω να ειναι καπως ετσι..και οσο για τα prive huis δεν ξερω κατα το ποσο ειναι εφικτο κ ευκολο να τα βρεις..καπου εδω μεσα διαβασα οτι αμα δεν ξερεις που ειναι θα βαρας οπου να ναι..  :2funny: .τωρα εκει απο τιμες ειναι σαν τα rld;απλα ειναι καλυτερα απο τα rld;

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον εψαξα και τα club που ειπες πιο πανω και ευτυχως ειμαι τυχερος γιατι σε ολα εχει event ολο το σ-κ αρα σιγουρα θα εχει πολυ ποτο και πολυ χοσε  :grin: :grin: αντε να δουμε..

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
μαλιστα..ακουγετε παρα πολυ ωραια ελπιζω να ειναι καπως ετσι..και οσο για τα prive huis δεν ξερω κατα το ποσο ειναι εφικτο κ ευκολο να τα βρεις..καπου εδω μεσα διαβασα οτι αμα δεν ξερεις που ειναι θα βαρας οπου να ναι..  :2funny: .τωρα εκει απο τιμες ειναι σαν τα rld;απλα ειναι καλυτερα απο τα rld;

τα prive huis οντως πρεπει να εχεις οδο και χαρτη ακριβως για να τα βρεις με αριθμο γιατι απο εξω δεν φαινονται καθολου,ειναι νορμαλ ολλανδικα σπιτια,ειναι και καλα για τους ολλανδους που θελουν ανωνυμια..οι τιμες παιζουν απο 50-60-100 ευρω απο οσο εγω πηρα.αναλογως φυσικα και τι ζητας!

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
λοιπον εψαξα και τα club που ειπες πιο πανω και ευτυχως ειμαι τυχερος γιατι σε ολα εχει event ολο το σ-κ αρα σιγουρα θα εχει πολυ ποτο και πολυ χοσε  :grin: :grin: αντε να δουμε..

φιλε μου δεν εχεις δει τπτα ακομα..παντα εχει event και παντα τα κλαμπ του αμστερνατμ ειναι και γαμω τις φασεις..εμενα ειναι ενας απο τους λογους που περα απο τον σεξοτουρισμο πηγαινω στανταρ μια- δυο φορες το χρονο..

να σου αναφερω αλλο ενα κλαμπ τωρα που θυμηθηκα ειναι το paradiso (οχι paradise αυτο ειναι με gangbang) ειναι σε μια παλια εκκλησια, ναος κατι τετοιο το εχουν κανει κλαμπ,εγω ειχα βρεθει τυχαια σε ενα φοιτητικο παρτυ με ολλανδεζες και ειχα παθει πλακα.

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ναι το ξερω το μαγαζι..ωραιο ειναι κ μεγαλο απ οτι εχω δει σε βιντεο γινεται χαμος.πανε κατι david getta kati laidy gaga κτλ..σκεξου τοτε τι θα γινοταν;;;

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τα prive huis οντως πρεπει να εχεις οδο και χαρτη ακριβως για να τα βρεις με αριθμο γιατι απο εξω δεν φαινονται καθολου,ειναι νορμαλ ολλανδικα σπιτια,ειναι και καλα για τους ολλανδους που θελουν ανωνυμια..οι τιμες παιζουν απο 50-60-100 ευρω απο οσο εγω πηρα.αναλογως φυσικα και τι ζητας!

αρα για να ανακεφαλαιωσουμε..τα rld ειναι καλα για βολτα,τα strip club ειναι μονο για χαβαλε τα cg ειναι πανακριβα για εμας τους τουριστες τα prive huis (ειναι καλυτερα απο την rld;;;;) ειναι αμα σου κατσει καλο κομματι τα swingers clubs ειναι καλα απο εμπειρια..ρε παιδια αμα ειναι ετσι οπως τα γραφω τοτε τι μλκιες λενε για Ολλανδια;;; :2funny: :2funny:  υπαρχει κανενας χαρτης για τα prive huis?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
αρα για να ανακεφαλαιωσουμε..τα rld ειναι καλα για βολτα,τα strip club ειναι μονο για χαβαλε τα cg ειναι πανακριβα για εμας τους τουριστες τα prive huis (ειναι καλυτερα απο την rld;;;;) ειναι αμα σου κατσει καλο κομματι τα swingers clubs ειναι καλα απο εμπειρια..ρε παιδια αμα ειναι ετσι οπως τα γραφω τοτε τι μλκιες λενε για Ολλανδια;;; :2funny: :2funny:  υπαρχει κανενας χαρτης για τα prive huis?

το εχουμε πει και παλιοτερα οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι,η στην περιπτωση αυτη μην περνεις κανενα καλαθι μαζι σου.
το αμστερνταμ εχει δημιουργησει το κλιμα της ελευθεριας γενικοτερα.αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατεξοχην για σεξοτουρισμο.ειναι ενα κουλ ταξιδακι για να χαλαρωσεις και τπτε αλλο.αν θες για σεξοτουρισμο καλυτερα να πηγαινες φρανκφουρτη-βερολινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom