You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amsterdam
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
α ρε μορτηδες σας ζηλευω πραγματικα....
και γω θα ´θελα να παω μια φορα να γαμησω πουτανα ομως τις συχαινομαι γμτ...
ο καθε απλυτος νταλικερης μπαινει εκει μεσα, οποτε λεω ασε καλυτερα μην εχουμε αλλα
στην ολλανδια δεν υπαρχουν νταλικιεριδες ρε
τι τους περασες
καλα φιλε ασε...εχουμε στο γυμναστηριο εναν νταλικερη, μιλαμε ο ανθρωπος οχι μονο δεν αλλαζει τα ρουχα του για βδομαδες, αλλα ουτε και τα πλενει. σου μιλαω για μποχα τωρα, οχι μαλακιες. σε καθε μηχανημα που κανει προπονηση δεν ζηγωνει κανεις στα 2 μετρα...τοσο πολυ βρωμαει ο ανθρωπος.
μετα, αφου κανει την προπονηση του, ερχεται στην τρεζα του στουντιο για να παραγγειλει το super mega mass του...
και αρχιζει τις ιστοριες του. ρε φιλαρακι του λεω, πως περνας τοσες ωρες μονος σου εκει μεσα στη νταλικα, πως αντεχεις, κοκα ρουφας και κατι τετοια χαζα και τι μου λεει φιλε: αυτο που με κραταει στο τιμονι, αυτο που μου δινει δυναμη ειναι τα μπουρδελα και οι πουτανες...
δεν εχει αφησει μπουρδελο για μπουρδελο σε ολη την ευρωπη...
καταλαβαινεις φιλε τωρα γιατι εχω παρει τρομο; καθε φορα που λενε τιποτα φιλαρακια να παμε σε μπουρδελα, ερχεται στο νου μου ο νταλικερης.....
θα τον ρωτησω αν εχει παει αμστερνταμ και θα ενημερωσω
μετα, αφου κανει την προπονηση του, ερχεται στην τρεζα του στουντιο για να παραγγειλει το super mega mass του...
και αρχιζει τις ιστοριες του. ρε φιλαρακι του λεω, πως περνας τοσες ωρες μονος σου εκει μεσα στη νταλικα, πως αντεχεις, κοκα ρουφας και κατι τετοια χαζα και τι μου λεει φιλε: αυτο που με κραταει στο τιμονι, αυτο που μου δινει δυναμη ειναι τα μπουρδελα και οι πουτανες...
καταλαβαινεις φιλε τωρα γιατι εχω παρει τρομο; καθε φορα που λενε τιποτα φιλαρακια να παμε σε μπουρδελα, ερχεται στο νου μου ο νταλικερης.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα φιλε ασε...εχουμε στο γυμναστηριο εναν νταλικερη, μιλαμε ο ανθρωπος οχι μονο δεν αλλαζει τα ρουχα του για βδομαδες, αλλα ουτε και τα πλενει. σου μιλαω για μποχα τωρα, οχι μαλακιες. σε καθε μηχανημα που κανει προπονηση δεν ζηγωνει κανεις στα 2 μετρα...τοσο πολυ βρωμαει ο ανθρωπος.
αποκλειεται τυπε μου να εχει παει
απλα δεν υπαρχουν νταλικιεριδες στην ολλανδια
στη ολλαδια παιζει μονο το κινημα των swingers σεξουαλικη απελευθ στυλ army of lovers και γαμησια παντου
θα τον ρωτησω και βλεπουμε αν εχει παει η οχι
παντως, στο γυμναστηριο ερχονται και πουτανες για να κανουν προπονηση...λιγο ποδαρακι, λιγο γλουτους, λιγο κοιλιακους, λιγο διαδρομο... ασε ειναι να γλυφεσαι, σου ανοιγει η ορεξη με τη μια
αλλα οπως σου ειπα... ο κιαρατας ο νταλικερης....
παντως, στο γυμναστηριο ερχονται και πουτανες για να κανουν προπονηση...λιγο ποδαρακι, λιγο γλουτους, λιγο κοιλιακους, λιγο διαδρομο... ασε ειναι να γλυφεσαι, σου ανοιγει η ορεξη με τη μια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα τον ρωτησω και βλεπουμε αν εχει παει η οχι
μαλακιες
στην ολλανδια πας με την μια και την γαμας ρε
ολες σου καθονται εκει
Που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες για το paradise-swingers club? Υπαρχει καμποιο site?
Κοιταξε 4 σελιδες πισω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ριξτε και μια ματια στο νεο θεμα που ανεβασα για το ΑΛΜΜΑΑΡ μιας και τυχαινει να ζω στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ τα τελευταια 8 χρονια και μπορω να δωσω καποιες απαντησεις για αποριες σας.
εγω εχω 2
ο ολλανδος που την επεσε στον sakis ειναι οντως πουστης?
και η δευτερη
ολοι οι ολλανδοι προπονητες παιζουν το μοντερνο ποδοσφαιρο που παιζει ο τεν κατε?
φιλε εγω το αφηνω εδω...το θεμα της καθαριοτητας ειναι μια εξτρεμ ιστορια χωρις τελειωμο...
οποιος φοβαται, οπως στην προκειμενη περιπτωση εγω, να παει με πουτανες, απλα δεν παει.
οι αλλοι πηγαινουν, και στην τελικη, ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...
εγω αρκουμαι με την γκομενα μου και ολα οκ ;)
οποιος φοβαται, οπως στην προκειμενη περιπτωση εγω, να παει με πουτανες, απλα δεν παει.
οι αλλοι πηγαινουν, και στην τελικη, ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...
εγω αρκουμαι με την γκομενα μου και ολα οκ ;)
τεσπα, μιας και ξεκινησα τις ιστοριες με τα γυμναστηρια και αναφερα και ορισμενες εντυπωσεις, ας πω και κατι ακομα...
υπαρχουν ορισμενες φωκιες που ερχονται για προπονηση...φωκιες, μα τι φωκιες. ξερετε ποιους λεμε φωκιες; κατι πελατες που ερχονται και ειναι απο εμφανιση...για κλαμματα.
λιπος. σκετο λιπος. μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. δεν υπαρχουν κοιλιακοι, δεν υπαρχει δικεφαλος, δεν υπαρχει σαγονι. το σωμα τους πλεον ειναι ενα μεγαλο βουνο απο λιπος.
οταν τους βλεπω αυτους τους φουκαραδες, σκεφτομαι οτι ειναι σιγουρα καλο που υπαρχουν πουτανες, που υπαρχουν τα μπουρδελα. γιατι αλλιως...δεν θα γαμουσαν ουτε σε χιλια χρονια αυτοι
υπαρχουν ορισμενες φωκιες που ερχονται για προπονηση...φωκιες, μα τι φωκιες. ξερετε ποιους λεμε φωκιες; κατι πελατες που ερχονται και ειναι απο εμφανιση...για κλαμματα.
λιπος. σκετο λιπος. μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. δεν υπαρχουν κοιλιακοι, δεν υπαρχει δικεφαλος, δεν υπαρχει σαγονι. το σωμα τους πλεον ειναι ενα μεγαλο βουνο απο λιπος.
οταν τους βλεπω αυτους τους φουκαραδες, σκεφτομαι οτι ειναι σιγουρα καλο που υπαρχουν πουτανες, που υπαρχουν τα μπουρδελα. γιατι αλλιως...δεν θα γαμουσαν ουτε σε χιλια χρονια αυτοι
Οι κινδυνοι ειναι παντου δε σου κρυβω οτι καποιες φορες φοβαμαι και γι αυτο προσεχω και δε μπορω να κανω και τοσο ανετα με τις τανες οτι και με τις κοπελες που ειχα σχεση.ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΟΛΗΣΑ απο γκομενες που τα ειχα και οχι απο επαγγελματιες.ΟΛΑ τυχερα ειναι παντως στην ολλανδια ειναι πεντακαθαρα τα δωματια και οι κοπελες δε παιρνουν τα κλειδια αν δεν δειξουν χαρτια στο αρμοδιο γραφειο της περιοχης που δουλευουν.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ γιατι εδω ειναι νταγλαντες η ολη κατασταση πραγμα που λειτουργει και αντισεξουαλικα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμενα τωρα θα μου λυσει κανεις τις αποριες?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εγω πιστευω πως αργησαν να εφαρμοσουν το μετρο αυτο. Ντροπη ολοκληρη Ολλανδια επρεπε να τα ειχε κανει νωριτερα!!!