Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• live-myth-greece.jpg
    live-myth-greece.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • myth.jpg
    myth.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 25

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Το  παρκο  Vondel  βρισκεται  κοντα  στην πλατεια leidseplein
Ειναι  αρκετα  μεγαλο  και  ομορφο .Οταν  εχει  καλο  καιρο  πηγαινει  πολυς  κοσμος  εκει.Οι  περισσοτεροι  πινουν  μπαφους  ξαπλωνουν  στο  γρασιδι  παρατηρουν  τις  παπιες  που  κολυμπουν  στην  λιμνουλα και  γενικως  υπαρχει  μια  χαλαρη  και  ευχαριστη  διαθεση.Αξιζει  σιγουρα  να  το  επισκεπτεις  μερα  αν  πας  στο  Αμστερνταμ  και  απο  οτι  φαινεται  τωρα  αξιζει  και  την  νυχτα   

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το  παρκο  Vondel  βρισκεται  κοντα   στην πλατεια leidseplein
Ειναι  αρκετα  μεγαλο  και  ομορφο .Οταν  εχει  καλο  καιρο  πηγαινει  πολυς  κοσμος  εκει.Οι  περισσοτεροι  πινουν  μπαφους  ξαπλωνουν  στο  γρασιδι  παρατηρουν   τις  παπιες  που  κολυμπουν   στην  λιμνουλα και  γενικως   υπαρχει   μια  χαλαρη  και  ευχαριστη  διαθεση.Αξιζει   σιγουρα   να  το  επισκεπτεις   μερα  αν  πας   στο  Αμστερνταμ  και  απο  οτι  φαινεται   τωρα  αξιζει   και  την  νυχτα     

εκεινοι amsterdam και εμεις amsterdamned

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ολα ειναι μαλακιες στο αμστερνταμ αυτα με βιτρινες,μασαζ κλπ
το μονο που ΑΞΙΖΕΙ,για οποιον κοιταγεται λιγο,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑς,ειναι το paradise-swingers club,ειδικα πεμπτη,παρασκευη,ανω του μετριου γυναικες, παρτουζες παντου,ειδικα πεμπτη gangbang-parties,και εγω πηγα με επιφυλαξη,αλλα ισως κ απο τυχη μπηκα σε 2-3 φασεις που αλλου οσα κ ναχεις δωσει,απλα δεν γινονται
το περιεργο ειναι οτι ειχε κ αρκετες κατω των 35 πολυ καλες γκομενες,εγω μπηκα σε μια σουπερ φαση μαζι με μια ολλανδεζα που γνωριστηκα μες στο κλαμπ,κ αλλα 2 ζευγαρια ενα απο αγγλια κ το αλλο ολλανδοι κ μια φιλη της "πατριτσια" σε ενα "γυαλινο δωματιο"
οποιος παει θα με θυμηθει,αλλα αν εμφανισιακα δεν ειναι ανω του μετριου δυσκολα θα μπει στις καλες παρτουζες-κ εγω εφαγα αρκετα στοπ,αλλα εκει δεν εχει ντροπες,οσο πιο πολυ το κυνηγας,τοσο πιο πιθανο να σου κατσει,ειδικα αργα που κουραζονται οι συνοδοι απο τις "κυριες" κ μπαινεις "αλλαγη" να συνεχιστει το "παιγνιο"-αλλα παρασκευη,που εχει πιο πολλα ζευγαρια κ λεσβιες, ακομα κ το ματι που παιρνεις αξιζει μονο κ μονο αυτο
ασε που οπως κ ναναι ειναι κατι το τελειως διαφορετικο,απο τη μαλακια του"ποσα θες ψοφιμι απο τη ρουμανια,μολδαβια,αλβανια,αφρικη κλπ,να σε γαμισω στη βιτρινα 15 λεπτα?",δηλ να με πιασεις μαλακα
βεβαια ο καθεις με την ανωμαλια του κ τη μαλακια του,οσοι παντως το λεει η καρδια τους-κ οχι μονο-να πανε paradise
δεν ειναι τοσο καλο το συγκεκριμενο swingers-club,αλλα αλλου που ειναι πολυ ανωτερο το επιπεδο των γυναικων,δυστυχως ειναι για ζευγαρια η "μελη" και σαν τουριστας  δεν μπαινεις "σολο" κ με 50-60ε μονο!!!!
Mπραβο ρε παιδια, να ακουγονται και αυτα. Πανε πολλα χρονια που εζησα Ολανδια για καποιους μηνες 8 συγκεκριμενα λογω θητειας στο ναυτικο ( οχι μονιμος, απλως φανταρος ). Και τοτε βιτρινες και στριπ μαλακιες ηταν. 50 γκιλντες ειχε τοτε, 50 γιουργια τωρα. Τα mens club ηταν καλη φαση τοτε. Γαμαγες καθαροαιμη φλαμανδη φοραδα, με το μαυρισμα στο δερματακι (το καυλε, αυτο που κανουν οι Γερμανιδες και οι Πολωνες) και βυζαρες κωλαρες, κορμαρες γενικως γυναικες που γαμιοντουσαν δυο φορες την εβδομαδα για να μη χαλασουν το μουνακι τους. Μετα γαμηθηκαν και αυτα με Αφρικανορουμανοβλαχες ψοφιες. Για τα σουινγκερ κλαμπ το 93-94 που ημουν εγω ουτε να το σκεφτει κανεις τοτε. Αυστηρα πριβε σκηνικα και με επιπεδα ενα, δυο, κλπ κλπ. Περασα τοτε λογω αξιωματικου που ηταν φιλαρακι και ΠΟΛΥ μπασμενος στα κολπα και παρ'ολα ταυτα δεν ακουμπησον

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μαλακιες
στην ολλανδια πας με την μια και την γαμας ρε
ολες σου καθονται εκει
Ελα ρε απολυτε τα παραλες.
Αυτο ειναι μυθος. Οι Ολλανδες στη χωρα τους ειναι ρατσιστριες. Τα πραγματα εχουν αλλαξει παγκοσμιως, δυστηχως.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ελα ρε απολυτε τα παραλες.
Αυτο ειναι μυθος. Οι Ολλανδες στη χωρα τους ειναι ρατσιστριες. Τα πραγματα εχουν αλλαξει παγκοσμιως, δυστηχως.
Ετσι ειναι Αδερφε πολυ μεγαλο το ποσοστο που συμπεριφερετε ετσι

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
εγω εχω 2
ο ολλανδος που την επεσε στον sakis ειναι οντως πουστης?
και η δευτερη
ολοι οι ολλανδοι προπονητες παιζουν το μοντερνο ποδοσφαιρο που παιζει ο τεν κατε?
κανεις δε ξερει ποιος ειναι ο σακης στην ολλανδια και δε μου καιγεται καρφι για το τι κανει και ποιον εχει γκομενο α οσο για τον σουριναμεζο τον τεντα οι περισσοτεροι φιλοι ολλανδοι μου λεγανε οτι ευτυχως που δεν ειναι προπονητης στις ομαδες τους.ΤΕΣΠΑ οι ολλανδοι μοντερνο ποδοσφαιρο παιζανε πριν καποια χρονια τωρα απλα παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο με τρυπιες αμυνες :think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Το ΠΣΚ στο Αμστερνταμ ήταν υπέροχο. Πολύ ωραία πόλη, γραφική, ευκολο-περπάτητη. Αξίζει το ταξιδάκι, είναι σούπερ.

Στα διαταύτα. Σαν γνήσιος μπουρδελιάρης έκανα την βόλτα μου στο Red light district.
Μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα. Πολύ ωραία μουνιά, που θα πήδαγες στα όνειρά σου.
Κόστος: 50 € για 20 λεπτά. Από εκεί ξεκινάγανε τα παζάρια.

Πέτυχα μια καυλιάρα Βουλγάρα και ένα γλυκήτατο Ουγγαρέζικο μπιμπελό και πέρασα υπέροχα. Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, πάντα και παντού κερδίζεις. Αφού εκεί κυκλοφορούν πολλοί μεθυσμένοι ή ,μαστουρωμένοι τουρίστες, ένας αξιοπρεπής κάνει πάντα την διαφορά. Εγώ πάντως, κα(υ)λά πέρασα.  :boobies:

Και εις άλλα , με υγεία.

:rockon:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
``Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, πάντα και παντού κερδίζεις. Αφού εκεί κυκλοφορούν πολλοί μεθυσμένοι ή ,μαστουρωμένοι τουρίστες, ένας αξιοπρεπής κάνει πάντα την διαφορά.`` Μεγαλη κουβεντα... ;)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χιστες πειτε μου ενα μπαρακι στο amdam να πιεις τη μπυρα σου και να σερβιρουν γυμνοστηθες κοπελες ; καποιος ειχε γραψει καπου αλλα ψαχνω και δεν το βρισκω

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Γεια χαρά συναγωνιστές! Θα πάω με τι ζουζούνα μου amsterdam τον επόμενο μηνα και είχα ακούσει για ένα ξενοδοχείο όπου οι τοίχοι έχουν τρύπες ώστε να μπορείς να βλέπεις στα αλλα δωμάτια, αλλα και τα αλλα δωμάτια μπορούν να σε δουν. Ξέρει κάποιος αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο μέρος και που? Δεν ψάχνω για swingers clubs, μονο για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο η κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
H Alitalia εχει προσφορα για Αμστερνταμ και αλλες πολεις του εξωτερικου με 131 ευρω. Κλεινεις μεχρι Σεπτεμβρη και η προσφορα ειναι μεχρι τις 15 Απριλη. (δυο μερες ακομα).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια χαρά συναγωνιστές!Συγγνώμη για τα greeklish αλλα σας γράφω από το εξωτερικό.Θα πάω με τι ζουζούνα μου amsterdam τον επόμενο μηνα και είχα ακούσει για ένα ξενοδοχείο όπου οι τοίχοι έχουν τρύπες ώστε να μπορείς να βλέπεις στα αλλα δωμάτια, αλλα και τα αλλα δωμάτια μπορούν να σε δουν.Ξέρεις κάποιος αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο μέρος και που?Δεν ψάχνω για swingers clubs,μονο για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο η κάτι παρόμοιο.Ευχαριστώ!

γουσταρεις ματι δικε μου? ;) :2funny:

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ξερω ενα αλλα οι τρυπες που εχει ειναι για να βαζεις το καναρινι σου αναμεσα κι οταν το βαλεις ο διπλανος σου ειναι υποχρεωμενος να στο γλυψει αμεσα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξερω ενα αλλα οι τρυπες που εχει ειναι για να βαζεις το καναρινι σου αναμεσα κι οταν το βαλεις ο διπλανος σου ειναι [glow=red,2,300]υποχρεωμενος[/glow] να στο γλυψει αμεσα

και αν αρνηθει τι γινεται? :think:

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χιστες πειτε μου ενα μπαρακι στο amdam να πιεις τη μπυρα σου και να σερβιρουν γυμνοστηθες κοπελες ; καποιος ειχε γραψει καπου αλλα ψαχνω και δεν το βρισκω

ρε φιλε θυμαμαι πριν κανα 2 χρονια ειχα ξυπνησει πρωι για καφεδακι και επεσα σε ενα μαγαζι ψιλοπαρακμιακο στριπτιτζαδικο που ητανε ανοιχτο απο το πρωι με γυμνες κοπελες(5-6) που κανανε και πριβε.ητανε μεσα στην rld στο τελος ενος κεντρικου δρομου που επεφτε σε αδιεξοδο.το τελευταιο δεξια μαγαζι ητανε αυτο,πιο πισω ειχε ρδελα.αλλα τι να το κανεις μεσα ειχε τερμα μουσικη και καμια 20αρια αγγλους να χαλανε τα λεφτα σα μαρουλια.μλκια δηλαδη,αλλα νομιζω αν ψαχτεις λιγο πιο εξω κατι θα βρεις για πιο καλη φαση.ακομα και οι pub τους εκτος rld ειναι καλη φαση χωρις γυμνοστηθες αλλα με παρτακια απο το μεσημερι

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
καλα ολα τα αλλα τα εχω βρει γιατι εχω παει 1000000000 φορες και τωρα σε λιγες μερες ξαναπαω......απλα αυτο ειναι κατι που λειπει απο τη πλουσια συλλογη μου σ'αυτη τη πολη γι'αυτο το ψαχνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom