apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Greece.... the "who cares country"!!!!!
Greece.... the "who cares country"!!!!!
Το παρκο Vondel βρισκεται κοντα στην πλατεια leidseplein
Ειναι αρκετα μεγαλο και ομορφο .Οταν εχει καλο καιρο πηγαινει πολυς κοσμος εκει.Οι περισσοτεροι πινουν μπαφους ξαπλωνουν στο γρασιδι παρατηρουν τις παπιες που κολυμπουν στην λιμνουλα και γενικως υπαρχει μια χαλαρη και ευχαριστη διαθεση.Αξιζει σιγουρα να το επισκεπτεις μερα αν πας στο Αμστερνταμ και απο οτι φαινεται τωρα αξιζει και την νυχτα
κ εγω απο εδω τα ειδα κ πηγα
εκεινοι amsterdam και εμεις amsterdamned
Mπραβο ρε παιδια, να ακουγονται και αυτα. Πανε πολλα χρονια που εζησα Ολανδια για καποιους μηνες 8 συγκεκριμενα λογω θητειας στο ναυτικο ( οχι μονιμος, απλως φανταρος ). Και τοτε βιτρινες και στριπ μαλακιες ηταν. 50 γκιλντες ειχε τοτε, 50 γιουργια τωρα. Τα mens club ηταν καλη φαση τοτε. Γαμαγες καθαροαιμη φλαμανδη φοραδα, με το μαυρισμα στο δερματακι (το καυλε, αυτο που κανουν οι Γερμανιδες και οι Πολωνες) και βυζαρες κωλαρες, κορμαρες γενικως γυναικες που γαμιοντουσαν δυο φορες την εβδομαδα για να μη χαλασουν το μουνακι τους. Μετα γαμηθηκαν και αυτα με Αφρικανορουμανοβλαχες ψοφιες. Για τα σουινγκερ κλαμπ το 93-94 που ημουν εγω ουτε να το σκεφτει κανεις τοτε. Αυστηρα πριβε σκηνικα και με επιπεδα ενα, δυο, κλπ κλπ. Περασα τοτε λογω αξιωματικου που ηταν φιλαρακι και ΠΟΛΥ μπασμενος στα κολπα και παρ'ολα ταυτα δεν ακουμπησονολα ειναι μαλακιες στο αμστερνταμ αυτα με βιτρινες,μασαζ κλπ
το μονο που ΑΞΙΖΕΙ,για οποιον κοιταγεται λιγο,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑς,ειναι το paradise-swingers club,ειδικα πεμπτη,παρασκευη,ανω του μετριου γυναικες, παρτουζες παντου,ειδικα πεμπτη gangbang-parties,και εγω πηγα με επιφυλαξη,αλλα ισως κ απο τυχη μπηκα σε 2-3 φασεις που αλλου οσα κ ναχεις δωσει,απλα δεν γινονται
το περιεργο ειναι οτι ειχε κ αρκετες κατω των 35 πολυ καλες γκομενες,εγω μπηκα σε μια σουπερ φαση μαζι με μια ολλανδεζα που γνωριστηκα μες στο κλαμπ,κ αλλα 2 ζευγαρια ενα απο αγγλια κ το αλλο ολλανδοι κ μια φιλη της "πατριτσια" σε ενα "γυαλινο δωματιο"
οποιος παει θα με θυμηθει,αλλα αν εμφανισιακα δεν ειναι ανω του μετριου δυσκολα θα μπει στις καλες παρτουζες-κ εγω εφαγα αρκετα στοπ,αλλα εκει δεν εχει ντροπες,οσο πιο πολυ το κυνηγας,τοσο πιο πιθανο να σου κατσει,ειδικα αργα που κουραζονται οι συνοδοι απο τις "κυριες" κ μπαινεις "αλλαγη" να συνεχιστει το "παιγνιο"-αλλα παρασκευη,που εχει πιο πολλα ζευγαρια κ λεσβιες, ακομα κ το ματι που παιρνεις αξιζει μονο κ μονο αυτο
ασε που οπως κ ναναι ειναι κατι το τελειως διαφορετικο,απο τη μαλακια του"ποσα θες ψοφιμι απο τη ρουμανια,μολδαβια,αλβανια,αφρικη κλπ,να σε γαμισω στη βιτρινα 15 λεπτα?",δηλ να με πιασεις μαλακα
βεβαια ο καθεις με την ανωμαλια του κ τη μαλακια του,οσοι παντως το λεει η καρδια τους-κ οχι μονο-να πανε paradise
δεν ειναι τοσο καλο το συγκεκριμενο swingers-club,αλλα αλλου που ειναι πολυ ανωτερο το επιπεδο των γυναικων,δυστυχως ειναι για ζευγαρια η "μελη" και σαν τουριστας δεν μπαινεις "σολο" κ με 50-60ε μονο!!!!
Ελα ρε απολυτε τα παραλες.μαλακιες
στην ολλανδια πας με την μια και την γαμας ρε
ολες σου καθονται εκει
Ετσι ειναι Αδερφε πολυ μεγαλο το ποσοστο που συμπεριφερετε ετσιΕλα ρε απολυτε τα παραλες.
Αυτο ειναι μυθος. Οι Ολλανδες στη χωρα τους ειναι ρατσιστριες. Τα πραγματα εχουν αλλαξει παγκοσμιως, δυστηχως.
κανεις δε ξερει ποιος ειναι ο σακης στην ολλανδια και δε μου καιγεται καρφι για το τι κανει και ποιον εχει γκομενο α οσο για τον σουριναμεζο τον τεντα οι περισσοτεροι φιλοι ολλανδοι μου λεγανε οτι ευτυχως που δεν ειναι προπονητης στις ομαδες τους.ΤΕΣΠΑ οι ολλανδοι μοντερνο ποδοσφαιρο παιζανε πριν καποια χρονια τωρα απλα παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο με τρυπιες αμυνεςεγω εχω 2
ο ολλανδος που την επεσε στον sakis ειναι οντως πουστης?
και η δευτερη
ολοι οι ολλανδοι προπονητες παιζουν το μοντερνο ποδοσφαιρο που παιζει ο τεν κατε?
Γεια χαρά συναγωνιστές!Συγγνώμη για τα greeklish αλλα σας γράφω από το εξωτερικό.Θα πάω με τι ζουζούνα μου amsterdam τον επόμενο μηνα και είχα ακούσει για ένα ξενοδοχείο όπου οι τοίχοι έχουν τρύπες ώστε να μπορείς να βλέπεις στα αλλα δωμάτια, αλλα και τα αλλα δωμάτια μπορούν να σε δουν.Ξέρεις κάποιος αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο μέρος και που?Δεν ψάχνω για swingers clubs,μονο για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο η κάτι παρόμοιο.Ευχαριστώ!
ξερω ενα αλλα οι τρυπες που εχει ειναι για να βαζεις το καναρινι σου αναμεσα κι οταν το βαλεις ο διπλανος σου ειναι [glow=red,2,300]υποχρεωμενος[/glow] να στο γλυψει αμεσα
χιστες πειτε μου ενα μπαρακι στο amdam να πιεις τη μπυρα σου και να σερβιρουν γυμνοστηθες κοπελες ; καποιος ειχε γραψει καπου αλλα ψαχνω και δεν το βρισκω