ολα ειναι μαλακιες στο αμστερνταμ αυτα με βιτρινες,μασαζ κλπ
το μονο που ΑΞΙΖΕΙ,για οποιον κοιταγεται λιγο,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑς,ειναι το paradise-swingers club,ειδικα πεμπτη,παρασκευη,ανω του μετριου γυναικες, παρτουζες παντου,ειδικα πεμπτη gangbang-parties,και εγω πηγα με επιφυλαξη,αλλα ισως κ απο τυχη μπηκα σε 2-3 φασεις που αλλου οσα κ ναχεις δωσει,απλα δεν γινονται
το περιεργο ειναι οτι ειχε κ αρκετες κατω των 35 πολυ καλες γκομενες,εγω μπηκα σε μια σουπερ φαση μαζι με μια ολλανδεζα που γνωριστηκα μες στο κλαμπ,κ αλλα 2 ζευγαρια ενα απο αγγλια κ το αλλο ολλανδοι κ μια φιλη της "πατριτσια" σε ενα "γυαλινο δωματιο"
οποιος παει θα με θυμηθει,αλλα αν εμφανισιακα δεν ειναι ανω του μετριου δυσκολα θα μπει στις καλες παρτουζες-κ εγω εφαγα αρκετα στοπ,αλλα εκει δεν εχει ντροπες,οσο πιο πολυ το κυνηγας,τοσο πιο πιθανο να σου κατσει,ειδικα αργα που κουραζονται οι συνοδοι απο τις "κυριες" κ μπαινεις "αλλαγη" να συνεχιστει το "παιγνιο"-αλλα παρασκευη,που εχει πιο πολλα ζευγαρια κ λεσβιες, ακομα κ το ματι που παιρνεις αξιζει μονο κ μονο αυτο
ασε που οπως κ ναναι ειναι κατι το τελειως διαφορετικο,απο τη μαλακια του"ποσα θες ψοφιμι απο τη ρουμανια,μολδαβια,αλβανια,αφρικη κλπ,να σε γαμισω στη βιτρινα 15 λεπτα?",δηλ να με πιασεις μαλακα
βεβαια ο καθεις με την ανωμαλια του κ τη μαλακια του,οσοι παντως το λεει η καρδια τους-κ οχι μονο-να πανε paradise
δεν ειναι τοσο καλο το συγκεκριμενο swingers-club,αλλα αλλου που ειναι πολυ ανωτερο το επιπεδο των γυναικων,δυστυχως ειναι για ζευγαρια η "μελη" και σαν τουριστας δεν μπαινεις "σολο" κ με 50-60ε μονο!!!!