Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Vienna Massage
Rijnstraat 224,
tel: 020-612-3444.

Egw pantws se ayto exw ri3ei ena apo ta kalytera gamhsia ever.
150e to malli pantws :-)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τοχω γραψει αρκετες φορες αυτο το λινκ, θα το γραψω μια φορα ακομα . Εκει θα βρειτε πληροφοριες για τα πριβε σπιτια, που βρισκεις τα κλαμπ, στο message board που ειναι σαν φορουμ βρισκεις πολλες πληροφοριες, και εκει που γραφει device στη κεντρικη σελιδα βρισκεις πληροφοριες για ολα τα κοριτσια του πληρωμενου ερωτα.
Αλλα παιδια πρεπει να στρωσετε κωλο και να αφιερωσετε χρονο για αυτα. Δε γινετε να στελνετε πμ που να λεει παω, δωσε πληροφοριες, Γραψτε μας τι ακριβως ζητατε και αν ξερουμε να γραψουμε.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τοχω γραψει αρκετες φορες αυτο το λινκ, θα το γραψω μια φορα ακομα . Εκει θα βρειτε πληροφοριες για τα πριβε σπιτια, που βρισκεις τα κλαμπ, στο message board που ειναι σαν φορουμ βρισκεις πολλες πληροφοριες, και εκει που γραφει device στη κεντρικη σελιδα βρισκεις πληροφοριες για ολα τα κοριτσια του πληρωμενου ερωτα.
Αλλα παιδια πρεπει να στρωσετε κωλο και να αφιερωσετε χρονο για αυτα. Δε γινετε να στελνετε πμ που να λεει παω, δωσε πληροφοριες, Γραψτε μας τι ακριβως ζητατε και αν ξερουμε να γραψουμε.

Άμστερνταμ. Θα ήθελα πληροφορίες από κάποιον γνώστη του θέματος  για το ποιό πρακτορείο να επιλέξω (οικονομικό και έγκυρο ) σε ποια περιοχή να μείνω (ξενοδοχείο) και τι θα μου πρότεινε να κάνω ανεπιφύλακτα (μιας και 2 μέρες δεν προλαβαίνεις να κάνεις  πολλά) έτσι ώστε να κάνω όσα περισσότερα μπορώ και να μην χάσω ευκαιρίες (με ενδιαφέρει το καλό sex , coffee shop,  massage αλλά και λίγος τζόγος) !!. Επίσης πόσα χρήματα θα χρειαστώ  για το 3ήμερο (all inclusive,ξενοδοχείο, αεροπορικά, φαί ,sex ,χόρτο, μασάζ) χωρίς να κάνω υπερβολές (διαθέτω περίπου 1200 e) ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τι εχεις βρει μεχρι τωρα απο το ψαξιμο σου?

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μόνο για πρακτορείο έχω ψάξει αλλά πολλοί μου λένε ότι αν ψάξω για ξενοδοχείο μονός μου θα είναι πιο καλά και πιο φτηνά !! Γι αυτό και ρωτάω! Επίσης ξέρω που είναι οι βιτρίνες και κάποια coffee shop !!  Αυτά

Kyubi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
εγω εμενα σ'αυτο ειναι 3 αστερων αρκετα καλο οι βιτρινες βρισκοντε περιπου πισω του ειναι κοντα στον κεντρικο σταθμο πας με τα ποδια και ειναι και κοντα στην πλατεια νταμ,φυσικα υπαρχουν και πιο φτηνα ξενοδοχεια αλλα ειναι πιο λιγων αστερων κε πιο μακρια απο το κεντρο ή απο τις βιτρινες,ειχαμε τρικλινο δωματιο περιπου 45 ευρω το ατομο χωρις προγευμα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μόνο για πρακτορείο έχω ψάξει αλλά πολλοί μου λένε ότι αν ψάξω για ξενοδοχείο μονός μου θα είναι πιο καλά και πιο φτηνά !! Γι αυτό και ρωτάω! Επίσης ξέρω που είναι οι βιτρίνες και κάποια coffee shop !!  Αυτά
πηγαινε στη RaadHuiStraat,κοντα στο παλιο παλατι της Βασιλισας.
Εχει αρκετα ξενοδοχεια σε λογικες τιμες.
Στο δρομο σου ειναι η Dam Square και απο εκει μια ευθεια δρομος(οπως αλλωστε ολη η χωρα(Κατω Χωρες)η Red Light District και τα cofee shops,sex live shows,sex shops και φυσικα για ενα 3ημερο μια 500αρα.
Οταν πηγα εκλεισα απο ενα γραφειο στην Πατησιων που το βρηκα απο αγγελια(64.000 δρχ πηγαινε ελα το 2001)

Φαε και γλεντα τα γκαφρα σου !

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπό φίλοι μου...

ας πω και γω κάποια πράγματα για την πόλη στην οποία έμεινα Σαββατο, Κυριακή...
Όντως πολύ βιτρινα στο RLD, σε σημειο όμως που τελικά δεν σε εξιτάρει να κανεις κατι παραπανω...δεν ξερω...γουστα ειναι αυτα...
Ιδιως το Σαββατο εκανες ουρα για να δεις κανα μωρο...

Αυτά που γυρισα ομως ειναι τα sex clubs τα οποια εχουν αλλη διασταση...Η αληθεια ειναι οτι γυρισα αρκετα...απλα επεσα ισως σε κακη περιοδο...

Ξεκινησα με το Jan Bik!!!!Συναγωνιστες, η απολυτη παρακμη...ανεβαινω Σαββατο βραδυ με ενα φιλαρακι και βλεπω 5 θεομπαζα τα οποια ουτε στο Μεταξουργειο δεν συναντας..Ειχα ακουσει οτι ειναι το πιο φτηνο και τελικα ισχυει το οτι πληρωσεις περνεις...
Την κανω για Club Eegance...To μαγαζι αυτο εχει κλεισει και στο internet διαφημιζεται ως ενα απο τα καλυτερα στην πόλη...Παιρνω τηλ και μου απανταει ενας τυπος οτι για διαφορυς λογους σταματησαν και μου προτεινει το Ria's στην Overtroom...
Αφου φτανω μου ανοιγει μια τυπισσα και με οδηγει σε ενα γαματο χωρο...μου προτεινει να πιω κατι και μου συστηνει τα κοριτσια..ποια κοριτσια δηλαδή τα εξης 3...μια πολωνεζα μετρια, μια ρουμανα επισης μετρια και μια που ηταν τοσο μπαζο που ουτε την κοιταζα...με τα πολλα η ρουμανα ερχεται και μου πιναει κουβεντα...αφου μου εξιστορει πως από ΙΤ Manager εγινε... :jerking:...μου σκαει οτι αν θελω να παμε επανω...με ενα δωρακι...240 ευρω το οποιο περιλαμβανε jacuzzi και προγραμμα 1 ωρας....ρε παιδες να δωσεις κατι τετοιο αλλα να αξιζει την υπερβαση...εδω ιδρωνουμε για τα γαμημενα λεφτα...οχι ετσι απλα....
Παιρνω το φιλαρακι μου και την κανουμε για Societe Anonymus...
εκει 4-5 γυναικες...1 μονο αξιζε...καπως....για τιμες ουτε κουβεντα...250 ακατεβατα...ρε πατε να μας τρελανετε...
Το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν τελικα πολλοι σαβουρηδες στο χωρο που γαμανε τετοια μπαζα....
Απογοητευμενοι την κανουμε για RLD οπου συμβιβαστηκαμε με κατι του 10λεπτου....

Το επομενο βραδυ λεω ρε πουστη μου δεν μπορει...τοσες κριτικες εχουν γραφτει εδω, κατι καλο θα υπαρχει...
Τελευταια μου ελπιδα το Club LV...στην Miderweg.

Παιδες επαθα την πλακα μου....και ο κολλητος μου φυσικα....20-30 ...τανες σε ενα χωρο απιστευτα πολυτελη....
Ζηταμε απο τον μαιτρ να μας βαλει ποτακι και τον ρωταω πως παιζει το ολο συστημα...μου λεει οτι οι κοπελες πινουν ποτο και μετα αν θες ανεβαινεις στο δωματιο....300 γιουρια
Βλεπω λοιπον το πρωτο θεο...νο!!!!μια Ολλανδεζα σαν πορνοσταρ με απιστευτες  :boobies:!!!
αφου της μιλαω φτανουμε στο επιμαχο σημειο να παμε...upstairs...Απαντηση?
Yes baby, but you have to offer me a bottle of sampaign 300 euros minimum!!!!
Της λεω μα...μου....παιδια δεν καταλαβαινε τιποτα...
με τα πολλα λεω ρε πουστη μου να φυγω ετσι δεν γινεται...αλλα δεν γινεται και να σκασω 600!!!
Με πιανει το ελληνικο διαπραγματευτικο μου δαιμονιο...με τα πολλα να μην σας κουραζω....της σκαω 100 γιουρια extra tip και δεχεται...
παιδες δεν σας λεω τι ακολουθησε....στο δωματιο πανω....εμπειρια απο τις λιγες...
jacuzzi, αφροι, σαμπανιες στο δωματιο, μασαζ, μια ωρα στον παραδεισο....Total GFE experience!!!!

Παντως τελικα καταλαβα οτι αν εξαιρεσεις το συγκεκριμενο μαγαζι...τελικα πολλα απο τα υπολοιπα στην πολη ειναι υπερτιμημενα....
Για την εμπειρια ομως αξιζει μια φορα τουλαχιστον να πας...

Και κατι τελευταιο...προσοχη στους ταξιτζηδες...ετσι και καταλαβουν οτι πας σε τετοια μαγαζια την στηνουν απεξω για να παρουν μιζα απο τους ιδιοκτητες...η οποια βεβαιως μεταφερεται σαν entrance fee (περιπου 75 ευρω)...σε εσας
παραλιγω να την πατισω ετσι στο club lv...
οφειλω να πω ομως οτι τα post εδω με βοηθησαν να αποφυγω τις κακοτοπιες.

αααααα και κατι για τον...Gobr....!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις που δεν μου εδωσες και ακομη περιμενω...δεν πειραζει ρε φιλαρακι...να σαι καλα...την επομενη φορά!!!!τουλαχιστον εγω..εκανα το καθηκον μου στους υπολοιπους συναγωνιστες!!!

Ελπιζω να βοηθησα λιγο...να περνατε καλα!!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε silent scream.Καταρχας αυτο που λες για τον gobr δεν ειναι σωστο.Το παιδι εχει δωσει μαχη για την ενημερωση μας οσον αφορα το Αμστερνταμ στις προηγουμενες σελιδες.
Εχει πει τα παντα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Απλα πρεπει ο καθενας μας να στρωσει τον κωλο του να διαβασει και τα σχετια λινκ.
Στα αγωνιστια τωρα.Οσον αφορα το jan bik οντως εχει μεσα και θεομπαζα αλλα προφανως εανες το λαθος να μην κατσεις λιγο να περιμενεις.Σε πληροφορω εχει και πολυ αξιογαμησιμα κομματια απλα τα φορτωνουν αμεσως οπως και ειναι λογικο με 75 ευρω.Επισης αξιζει να πειραματιζεσαι λιγο γιατι καμια φορα και η μετρια μπορει να σου βγει καιγαμω απο αποψη αποδοσης.
Οι τιμες που λες για τα αλλα σεξ κλαμπς ειναι εξωφρενικες.Δεν ξερω αν αγορασες τον σχετικο οδηγο που τα εχει ολα πανω.Συνηθως ειναι 120 ευρω η ωρα με ωραια μωρα.
Μαλιστα περισυ θυμαμαι που εκλεισαν ενα σεξ κλαμπ επειδη ειχε ανεβασει τις τιμες σστα 150/h για παραδειγματισμο των υπολοιπων.
Τεσπα δεν ειμαι ειδικος στο Αμστερνταμ αλλα οταν πηγα ειχα ψαξει πολυ απο τις πληροφοριες του gobr και του von.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Λοιπό φίλοι μου...

..

Και κατι τελευταιο...προσοχη στους ταξιτζηδες...ετσι και καταλαβουν οτι πας σε τετοια μαγαζια την στηνουν απεξω για να παρουν μιζα απο τους ιδιοκτητες...η οποια βεβαιως μεταφερεται σαν entrance fee (περιπου 75 ευρω)...σε εσας
παραλιγω να την πατισω ετσι στο club lv...
οφειλω να πω ομως οτι τα post εδω με βοηθησαν να αποφυγω τις κακοτοπιες.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο...να περνατε καλα!!!!

Visiting the clubs can make for a memorable evening. It can also be problematic. One reason for this is due to what we call the taxi scam. It works like this: for every customer brought to a club through the driver’s recommendation the driver receives a whopping € 75.- kickback from the club. What used to be a payment to the driver for delivering a new customer to an establishment has now become a hidden tax upon you, the unwary vacationer. Whether you arrive by taxi or not, the taxi union expects and gets it cut. It has escalated to the point where it's fair to call it outright extortion; the driver is paid whether he recommended the place to you or not, and you are either asked for it directly upon entry, or it is added to your bill. The driver sits outside and waits until he is paid, sometimes he will follow you in and remind the manager that he hasn't received his money yet---in addition to the fare+tip he has already 'graciously' accepted. Best advice is: Don't give the exact address to the taxi driver, but something nearby, lose the taxi, then walk to the club. Never ask a taxi driver to recommend a club.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
- Το "βαρετό" 5νθήμερο του Παλιού σε Ολλανδία - Βέλγιο:

Είχα ξαναπάει αλλά είχα ξεχάσει την αίσθηση "άλλος πλανήτης" που αποκτάς μόλις φτάνεις.

Τοπίο barbieland, όλα όμορφα, πεντακάθαρα, χρωματιστά και τακτοποιημένα. Γυναίκες μάμησε τα. Δεν ξέρω, επειδή φαινόταν βαρβάτα ότι είμαι ξένος, αρκετές γυναίκες που περνούσαν δίπλα μου μου χαμογελούσαν τσαχπίνικα (καμία σχέση με το "κοιτάω τη γη - κοιτώ τον ουρανό" της Ελληνίδας). Στα τραμάκια 2 κοπέλες τις επόμενες ημέρες με κάλεσαν ευγενικά να καθίσω στη διπλανή τους θέση.

Στο πρώτο τραμ που μπήκα, τύπος επίσης με μπαγκάζια στην απέναντι θέση με ρωτάει στα αμερικάνικα αν ξέρω κάνα καλό και φθηνό ξενοδοχείο. Είχα ήδη κλείσει ένα και του είπα να έρθει μαζί μου μήπως έχουν δωμάτιο και γι' αυτόν. Αν και αμερικανόφατσα ήταν τελικά Ελληνικής καταγωγής (μίλαγε σπαστά κάποιες λέξεις και υπερηφανευόταν ότι καταγόταν από τη Σπάρτη). Υπήρχε δωμάτιο και γι' αυτόν. Είμαστε δίπλα - δίπλα σε σοφίτα, από αυτές που χτυπάς συνέχεια το κεφάλι σου αν δεν προσέχεις. Είχαμε ανοιχτή την πόρτα και ακούσαμε τριξίματα στη σχεδόν κατακόρυφη  σκάλα και γυναίκες να μιλάνε Γαλλικά. Ήρθαν 2 ψιλοκα(υ)λές Γαλλίδες στο διπλανό μας δωμάτιο. Ο Παλιός δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει δίπλα να "καλωσορίσει" τις Γαλλιδούλες (τρελή αδυναμία μου). Ήρθε μετά και ο Andy, πιάσαμε κουβεντούλα οι 4, εντυπώσεις από το ταξίδι, γελάκια κ.λ.π. Οι Γαλλίδες γουστάρανε χόρτο (είναι ελεύθερο στην Ολλανδία) και ο Andy επίσης (ο παλιός δεν φουμάρει γενικά αλλά όταν υπάρχει καλή παρέα μπορεί να συνοδεύσει).

Ρίξαμε τα ντουζάκια μας και ξεκινήσαμε για ένα διάσημο καφέ που πρόσφερε 16 είδη χόρτων. Τα γαλλιδάκια είχαν φορέσει άλλα ρούχα και ήταν πιο εντυπωσιακά τώρα (η μία καταπληκτική πωλάρα, ήδη σκεφτόμουν σε ποιο δωμάτιο θα πήγαινα μαζί της και σε ποιο ο Andy με την άλλη, στην επιστροφή μας στο ξενοδοχείο).

Μετά από πολλές ερωτήσεις (οι Ολλανδοί είναι απίστευτα φιλικοί) βρήκαμε το καφέ (μύριζε χόρτο από μακρυά). Μέσα παραγγέλνεις χόρτο όπως παργγέλνεις εδώ καφέ (είχε σχετικό αναλυτικό πίνακα με το τι ποικιλία ήθελες). Κόσμος από τελείως χιπιλέ και ραστα-τζαμαικανοί μέχρι κουστουμάτοι, όλοι έδειχναν ανοιχτοί και ευδιάθετοι. 3 Ισπανίδες χόρευαν με πάθος. Μείναμε ώρες ατέλειωτες εκεί, μιλώντας με ενθουσιασμό και με μία φοβερή συντροφικότητα για κάθε βασικό θέμα της ζωής (αν και οι Γαλλίδες τάλεγαν μισά αγγλικά μισά γαλλικά), όταν ξαφνικά η φίλη αυτηνής με τον ωραίο κώλο πάνιασε, φώναξε κάτι που δεν κατάλαβα και έπεσα σέκα πάνω στο τραπέζι. Της είχε πέσει βαρύ το χόρτο. Μας πήρανε μάτι οι σερβιτόροι - που προφανώς είχαν δει πολλά τέτοια τα ματάκια τους - και έτρεξαν, την έβγαλαν έξω στο κρύο, της έριξαν νερό και σιγά - σιγά συνήλθε. Ήταν λιάδα όμως και έτσι πήραμε ταξί και επιστρέψαμε ξενοδοχείο. Την ανεβάσαμε με τα χίλια ζόρια εγώ και ο Andy στη σοφίτα και έμεινε να την περιποιηθεί το μωράκι η πωλαρού - έτσι πέταξαν τα σχέδια για ένα καυτό βράδυ με τις Γαλλιδούλες.

Είπα του Andy να πάμε Red Light District, νοικιάζοντας ποδήλατα (ξεπετάγονται από δεξιά σου και αριστερά σου, όπου και αν σταθείς στο Amsterdam). Το RLD έχει γίνει πια γραφικό. Από τη μια μεριά είναι μεν ταυλιάρικο να βλέπεις γυμνή σάρκα κάτω από τα κόκινα φώτα μέσα στις βιτρίνες, γυναίκες να σου τρίβουνε τον κώλο τους στο τζάμι, να παίζουνε μαζί σου, να ξεχωρίζεις τις τρίχες και τις δίπλες από τα νουνόχειλα τους, αλλά από την άλλη το βλέπεις όλο αυτό τελικά σαν να είσαι σε κάποιο τσίρκο. Περνούσαν π.χ. ζευγάρια ή γυναικοπαρέες και σχολίαζαν τις πουτάνες (ίσως κάπου πήρε το μάτι μου και μία οικογένεια με παιδιά). Έχει γίνει πολύ τουριστική και κάπως μικροαστική η φάση, διώχνοντας την αίσθηση του απαγορευμένου που δημιουργεί την αληθινή ταύλα. Δεν πέρασα σε καμία, αν και έκοψα 2 θεόμουνα που θα χαιρόμουν τρελά να τα πιτσιλίσω. Έτσι κι αλλιώς το νουνί είναι άφθονο στο Amsterdam και πέφτει πάνω σου όπου και αν σταθείς. Και προσωπικά πάντα προτιμούσα να κάνω έρωτα με μία κανονική κοπέλα παρά πλαστικό σεξ με πουτάνα. O Andy είχε εντυπωσιαστεί με τις βιτρίνες (μου εξήγησε ότι ούτε στην Αμερική δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο). Του είπα να πάμε σε όποια Pub θα βλέπαμε ωραίο περιβάλλον για να πιούμε μπυρίτσες και ότι κάτσει. Έτσι κι αλλιώς εγώ το βράδυ είχα πρόταση για κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον: gangbang ζευγαριών - και σόλο - σε ειδικό clubaki!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Το δημόσιο σεξ στο Amsterdam δεν είναι πλέον παράνομο.
Όπως ανακοίνωσε η ηγεσία της αστυνομίας της πόλης επιτρέπεται πλέον σε ζευγάρια (ή περισσότερους δεν ξέρω), όλων των προτιμήσεων να κάνουν σεξ στο πάρκο Vondel.

Οι μόνοι κανόνες που ισχύουν είναι:

1. Να μην γίνεται πριν απο την δύση του ηλίου
2. Να μην γίνεται κοντά στις παιδικές χαρές
3. Μετά την πράξη, να μαζεύονται τα προφυλακτικά.

πηγη   

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Αν γινει κατι τετοιο εδω λετε να γινει ιδιεταιρος  ντορος ????????????????

Επισκέπτης
πολιτισμος ,αυτα ειναι...και τα μαζευουν και μετα τα λαστιχα,μια χαρα...ευγε...επομενο βημα:δωρεαν ιεροδουλες για τους φτωχους!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στι αθινα δε εχουμε παρκα αλα εχουμε ενα λεκανοπεδιο παρκιν,οποτε εκι βουρ στο πιατσα

Επισκέπτης
μαλακια να γαμιεσαι στο δρομο σαν τα σκυλια :S σπιτια ξενοδοχεια δεν υπαρχουν :huh:

τσαμπατζηδες

Επισκέπτης
καθολου μαλακια,αφου τα μαζευεις μετα...ασε που μπορει να σε δει κανεις και να κανεις καριερα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω πιστευω πως αργησαν να εφαρμοσουν το μετρο αυτο. Ντροπη ολοκληρη Ολλανδια επρεπε να τα ειχε κανει νωριτερα!!!  :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν το Άμστερνταμ σκεφτόμαι να το επισκευτώ αυτόν τον χρόνο με την παρέα μου (εγώ+3άτομα) Μέχρι στιγμής έχω βρει αεροπορικά εισητήρια με 320 € μετ'επιστροφής και ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων που για 5 διανυκτερεύσεις θα μας κοστίσει 230 € / άτομο.

Τώρα θέλω μερικές έξτρα πληροφορίες για coffeshops και για σεξ...

Δηλαδή σαν παράδειγμα πόσο κοστίζει στο Άμστερνταμ να πιείς τον καφέ σου σε ένα coffeshop και να κάνεις ένα <<τσιγάρο>> ???

Και που κυμένονται οι τιμές στις πουτάνες ??? Μιλάμε πάντα για νορμάλ πράγματα ούτε φθηνιάρικα ούτε υπερβολικά ακριβά..

Όποιος ξέρει και έχει την διάθεση ας μου δώσει τα φώτα του...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom