Λοιπό φίλοι μου...
ας πω και γω κάποια πράγματα για την πόλη στην οποία έμεινα Σαββατο, Κυριακή...
Όντως πολύ βιτρινα στο RLD, σε σημειο όμως που τελικά δεν σε εξιτάρει να κανεις κατι παραπανω...δεν ξερω...γουστα ειναι αυτα...
Ιδιως το Σαββατο εκανες ουρα για να δεις κανα μωρο...
Αυτά που γυρισα ομως ειναι τα sex clubs τα οποια εχουν αλλη διασταση...Η αληθεια ειναι οτι γυρισα αρκετα...απλα επεσα ισως σε κακη περιοδο...
Ξεκινησα με το Jan Bik!!!!Συναγωνιστες, η απολυτη παρακμη...ανεβαινω Σαββατο βραδυ με ενα φιλαρακι και βλεπω 5 θεομπαζα τα οποια ουτε στο
Μεταξουργειο δεν συναντας..Ειχα ακουσει οτι ειναι το πιο φτηνο και τελικα ισχυει το οτι πληρωσεις περνεις...
Την κανω για Club Eegance...To μαγαζι αυτο εχει κλεισει και στο internet διαφημιζεται ως ενα απο τα καλυτερα στην πόλη...Παιρνω τηλ και μου απανταει ενας τυπος οτι για διαφορυς λογους σταματησαν και μου προτεινει το Ria's στην Overtroom...
Αφου φτανω μου ανοιγει μια τυπισσα και με οδηγει σε ενα γαματο χωρο...μου προτεινει να πιω κατι και μου συστηνει τα κοριτσια..ποια κοριτσια δηλαδή τα εξης 3...μια πολωνεζα μετρια, μια ρουμανα επισης μετρια και μια που ηταν τοσο μπαζο που ουτε την κοιταζα...με τα πολλα η ρουμανα ερχεται και μου πιναει κουβεντα...αφου μου εξιστορει πως από ΙΤ Manager εγινε...
...μου σκαει οτι αν θελω να παμε επανω...με ενα δωρακι...240 ευρω το οποιο περιλαμβανε jacuzzi και προγραμμα 1 ωρας....ρε παιδες να δωσεις κατι τετοιο αλλα να αξιζει την υπερβαση...εδω ιδρωνουμε για τα γαμημενα λεφτα...οχι ετσι απλα....
Παιρνω το φιλαρακι μου και την κανουμε για Societe Anonymus...
εκει 4-5 γυναικες...1 μονο αξιζε...καπως....για τιμες ουτε κουβεντα...250 ακατεβατα...ρε πατε να μας τρελανετε...
Το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν τελικα πολλοι σαβουρηδες στο χωρο που γαμανε τετοια μπαζα....
Απογοητευμενοι την κανουμε για RLD οπου συμβιβαστηκαμε με κατι του 10λεπτου....
Το επομενο βραδυ λεω ρε πουστη μου δεν μπορει...τοσες κριτικες εχουν γραφτει εδω, κατι καλο θα υπαρχει...
Τελευταια μου ελπιδα το Club LV...στην Miderweg.
Παιδες επαθα την πλακα μου....και ο κολλητος μου φυσικα....20-30 ...τανες σε ενα χωρο απιστευτα πολυτελη....
Ζηταμε απο τον μαιτρ να μας βαλει ποτακι και τον ρωταω πως παιζει το ολο συστημα...μου λεει οτι οι κοπελες πινουν ποτο και μετα αν θες ανεβαινεις στο δωματιο....300 γιουρια
Βλεπω λοιπον το πρωτο θεο...νο!!!!μια Ολλανδεζα σαν πορνοσταρ με απιστευτες
!!!
αφου της μιλαω φτανουμε στο επιμαχο σημειο να παμε...upstairs...Απαντηση?
Yes baby, but you have to offer me a bottle of sampaign 300 euros minimum!!!!
Της λεω μα...μου....παιδια δεν καταλαβαινε τιποτα...
με τα πολλα λεω ρε πουστη μου να φυγω ετσι δεν γινεται...αλλα δεν γινεται και να σκασω 600!!!
Με πιανει το ελληνικο διαπραγματευτικο μου δαιμονιο...με τα πολλα να μην σας κουραζω....της σκαω 100 γιουρια extra tip και δεχεται...
παιδες δεν σας λεω τι ακολουθησε....στο δωματιο πανω....εμπειρια απο τις λιγες...
jacuzzi, αφροι, σαμπανιες στο δωματιο, μασαζ, μια ωρα στον παραδεισο....Total GFE experience!!!!
Παντως τελικα καταλαβα οτι αν εξαιρεσεις το συγκεκριμενο μαγαζι...τελικα πολλα απο τα υπολοιπα στην πολη ειναι υπερτιμημενα....
Για την εμπειρια ομως αξιζει μια φορα τουλαχιστον να πας...
Και κατι τελευταιο...προσοχη στους ταξιτζηδες...ετσι και καταλαβουν οτι πας σε τετοια μαγαζια την στηνουν απεξω για να παρουν μιζα απο τους ιδιοκτητες...η οποια βεβαιως μεταφερεται σαν entrance fee (περιπου 75 ευρω)...σε εσας
παραλιγω να την πατισω ετσι στο club lv...
οφειλω να πω ομως οτι τα post εδω με βοηθησαν να αποφυγω τις κακοτοπιες.
αααααα και κατι για τον...Gobr....!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις που δεν μου εδωσες και ακομη περιμενω...δεν πειραζει ρε φιλαρακι...να σαι καλα...την επομενη φορά!!!!τουλαχιστον εγω..εκανα το καθηκον μου στους υπολοιπους συναγωνιστες!!!
Ελπιζω να βοηθησα λιγο...να περνατε καλα!!!!