Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μπορεις και απο μιλανο
οκτωμβριο με συνολο 84 ευρω
αθηνα μιλανο
μιλανο αμστερνταμ
την ιδια μερα.

Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα..... και με αλιταλια μεσω μιλανο, και με ιζιτζετ μεσω αγγλιας ... καλυτερα να δωσει καποιος 100-150 ευρω παραπανω και να παει σαν κυριος με κλμ παρα την ταλαιπωρια που τραβας με τα αλλα...

εγω πλεον μονο με κλμ παω αμστερνταμ...και παω πολυ συχνα :)

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το αμστερνταμ πρεπει να ειναι η καλυτερη φαση τελικα, για οσους δεν θελουν βουλγαρες γυφτισες απο το Σαντανσκι ή ασιατισες τρανς απο Ταυλανδη. Ειναι για τους φαν των ωραιων βορειων γυναικων της ευρωπης... Θελω να παω αλλα κατα προτιμηση με συναγωνιστες που ηδη ξερουν τα καλα μερη!

respected.one

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αν πατε Αμστερνταμ με γυναικεια παρεα δοκιμαστε το ειναι απιστευτη φαση αλλα μονο ζευγαρωμενος πας τιμη 90 (περιπου) το ζευγαρι με φαγητα ποτα πληρωμενα
ακομη στην περιοχη των RLD βρηκα ενα μαγαζι με kinky ρουχα absolutedanny λεγεται, οπου μεσα μας εδωσαν προσκληση για ενα τεραστιο παρτυ (800 ατομα αψογη διοργανωση) οπου πηγαινες και μονος - γινοταν μεσα κολαση

οποιος παει Dam το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασει καλα

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα..... και με αλιταλια μεσω μιλανο, και με ιζιτζετ μεσω αγγλιας ... καλυτερα να δωσει καποιος 100-150 ευρω παραπανω και να παει σαν κυριος με κλμ παρα την ταλαιπωρια που τραβας με τα αλλα...

εγω πλεον μονο με κλμ παω αμστερνταμ...και παω πολυ συχνα :)
εγω πηγα μεσω μιλανου και λιγες ωρες δεν νομιζω να ειναι ταλαιπωρια.ασε που προτιμω τα 150 να τα δωσω αλλου :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παιδια αν πατε Αμστερνταμ με γυναικεια παρεα δοκιμαστε το ειναι απιστευτη φαση αλλα μονο ζευγαρωμενος πας τιμη 90 (περιπου) το ζευγαρι με φαγητα ποτα πληρωμενα

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... υπάρχει και σχετικό thread!

Επίσης στην Ολλανδία στο δρόμο μεταξύ Venlo και Roermond, το Waterloo Kasteel.
Απίστευτες φάσεις, παρτούζες των >20, επιτρέπονται άντρες σόλο (εκτος Παρασκευές αν θυμάμαι καλά), ηλικίες 25-60. Υπάρχουν και πουτάνες του μαγαζιού όταν έχει πολύ κίνηση (ΠΣΚ βλέπεις αυτοκίνητα παρκαρισμένα με πινακίδες από όλη την Ευρώπη). Με το που μπαίνεις μέσα και πληρώνεις την είσοδο σου δίνουν κλειδάκι για το locker σου, όπου υποχρεωτικά πρέπει να αφήσεις όλα σου τα ρούχα και μετά μπαίνεις μέσα... αν ποτέ βρεθείτε κοντά αξίζει μια επίσκεψη!

Kαι βεβαίως το Club Paradise...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ντουρασελ το καστρο πρεπει να εκλεισε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
ΟΚ, τα εχω κανει μπαχαλο

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τι καφε να στανιαρω.
Ενα ταξιδακι 4ημερο για εκει πρεπει να κανω.
Κατι σχεδιαζω βεβαια, να παω με συνοδεια 2 γυναικων, αλλα δε βλεπω να με αφηνουν οι υποχρεωσεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι καφε να στανιαρω.
Ενα ταξιδακι 4ημερο για εκει πρεπει να κανω.
Κατι σχεδιαζω βεβαια, να παω με συνοδεια 2 γυναικων, αλλα δε βλεπω να με αφηνουν οι υποχρεωσεις.

Αχχ πως σε καταλαβαίνω...
Το άσχημο βέβαια, ΚΑΘΕ φορά που πάμε κάπου ανάλογα στο εξωτερικό... είναι το ταξίδι της επιστροφής... που αναπολούμε ΠΩΣ περάσαμε... :boobies: :knockinb: και σκεφτόμαστε ΠΟΥ γυρίζουμε... :headbang: (όμως όσοι δεν το έχουν βιώσει, ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ)...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μάγκες σε λίγο την κάνω για Άμστερνταμ.
Παίζει τίποτε καλό μέχτρι την Παρασκευή που γυρίζω;

Γενικά μιλάω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τι ακριβως θες?

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
θα ειμαι 21 με 29 οκτωμβρη αμστερνταμ ,αν ειναι κανενας εκεινη την περιοδο ας αφησει κανα π.μ,και αν ακουει και ηλεκτρονικη μουσικη ακομα καλυτερα...!!!!!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Έχω ψηθεί σαν τρελός να πάω ένα 3ημερο (2 διανυκτερεύσεις ) του Οκτωβρίου Άμστερνταμ. Θα ήθελα πληροφορίες από κάποιον γνώστη του θέματος  για το ποιό πρακτορείο να επιλέξω (οικονομικό και έγκυρο ) σε ποια περιοχή να μείνω (ξενοδοχείο) και τι θα μου πρότεινε να κάνω ανεπιφύλακτα (μιας και 2 μέρες δεν προλαβαίνεις να κάνεις  πολλά) έτσι ώστε να κάνω όσα περισσότερα μπορώ και να μην χάσω ευκαιρίες (με ενδιαφέρει το καλό sex , coffee shop,  massage αλλά και λίγος τζόγος) !!. Επίσης πόσα χρήματα θα χρειαστώ  για το 3ήμερο (all inclusive,ξενοδοχείο, αεροπορικά, φαί ,sex ,χόρτο, μασάζ) χωρίς να κάνω υπερβολές (διαθέτω περίπου 1200 e) ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τα περισσοτερα τα γραφουμε εδω.
Κοιτα λιγο και στο παλιο φορουμ.
Ακομα στις ερωτικες ιστοριες στην κατηγορια παρτουζες ειναι και μια ιστορια.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Έχω ψηθεί σαν τρελός να πάω ένα 3ημερο (2 διανυκτερεύσεις ) του Οκτωβρίου Άμστερνταμ. Θα ήθελα πληροφορίες από κάποιον γνώστη του θέματος  για το ποιό πρακτορείο να επιλέξω (οικονομικό και έγκυρο ) σε ποια περιοχή να μείνω (ξενοδοχείο) και τι θα μου πρότεινε να κάνω ανεπιφύλακτα (μιας και 2 μέρες δεν προλαβαίνεις να κάνεις  πολλά) έτσι ώστε να κάνω όσα περισσότερα μπορώ και να μην χάσω ευκαιρίες (με ενδιαφέρει το καλό sex , coffee shop,  massage αλλά και λίγος τζόγος) !!. Επίσης πόσα χρήματα θα χρειαστώ  για το 3ήμερο (all inclusive,ξενοδοχείο, αεροπορικά, φαί ,sex ,χόρτο, μασάζ) χωρίς να κάνω υπερβολές (διαθέτω περίπου 1200 e) ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!
με 1200 εισαι μια χαρα για 3 μερες στανταρ.
Ειχα παει το 2001 και σε μια μερα χαλασα περιπου 75χιλιαδες δραχμες καθως πηγα πολυ φουριοζος.
Τα εκανα πουτανα ολα 5 μερες και δεν ειχα ουτε για ταριφα στην επιστροφη.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστώ! Περιμένω.... οτι αλλες πληροφορίες δεκτές !!  ΄Αντε γιατί γουστάρω ωραία κόλπα ΄Αμστερνταμ

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια να ρωτησω κατι? υπαρχει καποια διευθυνση για προτεινομενα privehuises?

gobr pls helpppppppppppp

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom